121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na nembaj majd szeptember elsején 1080/60al
-
Nem techokérdés, hogy ilyen. Azért ilyen, mert nem cél, hogy jobb legyen. Ma a 20 frémes hibás termékek futnak évjátéka címért, itt a topikban is. -
DaS broáfság mellé még egy kis pécés broáfsággal borzolnám a kedélyeket*: 960-on már elfogadhatóan fut a glitcher :D Kár, hogy mostanra mminden bitjét vallási fanatizmussal gyűlölöm, de egy párhuzamos univerzumban így már végigtolnám :)
/* kimerítem a hátramaradt amnesztia minden cseppjét by Tatyla :DDD
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.24. 18:32:39 -
-
Néztem IGNen until dawn reviewt. Fosfrém még mindig, ez nem is lesz jobb. Mikor jön el az az idő, amikor azt mondják majd, hogy elég volt és a fos teknó miatt súlyos pontlevonások lesznek? Soha gondolom... -
Nem baj holnap jön az izomagy tesztoszteron, izzadás, fákye bics ámerika remék :))))) ( Gears 1 )
Az való nekem. -
MGS Vbe még a lószarnak is taktikai szerepe van
-
Jaj herpai "bad sector" gergely lassan kerek 1 hónapja jelölt be facebookon. Lehet hívna ide szerkesztőnek?
-
Bármennyit :D Minden segítség jól jön. Így is kurvára vakon megyek (azaz megyek amíg meg nek koppanok valami falban) -
platinum -
Bocs, csak sose tudom, hogy mennyit merjek elpofázni :) -
Nem botárnkozom meg a csibekkeltetőn meg nyúlból jön ki az xp, meg a japó szadomazókon amiket belepakolnak ezek az őrültek, adott stílusban még jó is, de minden JRPGben bőven túlzásba van véve a faszság.
Loapkodós akciójátékban ez nekem sokk hogy a ló trágyázik, fingik meg egyebek. Ez van.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.24. 18:26:43 -
ebből annyira nem értettem egy szót sem, hogy meg kellett gugliznom.
Szal...aham. Még nem tartok sehol :D Fura is lett volna, még csak 25 órám van a játékban :) -
Honnan rendelted? Nekem kv-tól még nem jött mail. -
Ennek ahhoz semmi köze. Én is ilyen gépeken nevelkedtem, és nem jön be az mgs. Mindig is a távolból, értetlenül figyeltem a körülötte folyó hypeot, akárcsak a ff szériával kapcsolatban. Nem vagyunk egyformák. -
-
Na akkor itt a magyar teszt. Amugy leirja..vannak hülyeségek a storyban. -
Neked akkor gondolom első napos vétel :)
Ma hívtak, jövő hét keddre jön, diamond dogsos pólóval :y
Holnap jön a launch trailer. Kojima utolsó MGS trailere. -
"Uncharted: The Nathan Drake Collection - több lesz, mint egy egyszerű port
Bár elsőre talán nem egyszerű észrevenni az Uncharted: The Nathan Drake Collection változásait például a PlayStation 3-as változathoz képest, de alaposabb elemzés után kiderült, hogy a Bluepoint nem kevés munkát ölt a gyűjteménybe.
Akármennyire is azt hihetjük, hogy egy játék felújításával rengeteg időt és pénzt spórolnak a kiadók (ami valószínűleg így is van), de azért nem érdemes azt hinnünk, hogy az ilyen projekteken dolgozó fejlesztők egész nap csak lazsálnak. Miután erről beszélt nemrég a Coalition csapata is a Gears of War Ultimate Edition kapcsán, a Digital Foundry részletes elemzéséből kiderült, hogy a Bluepoint is rengeteget dolozott az Uncharted: The Nathan Drake Collection elkészítésén.
A technikai részletekbe gyakran belemászó csapat szerint még a portok és újrakeverések területén gyakorlott Bluepoint csapatától is különösen leyűgöző munka az Uncharted-sorozat PS4-es felújítása, és az újraalkotott sztori-trailer "minden beállításában találunk új modelleket, vagy művészeti anyagokat". A modellek közül nem csupán Nathan, hanem a környezet, és a mellékszereplők is komoly minőségjavuláson mentek át, a textúrákról, és a különböző effektekről nem is beszélve. Az Uncharted: The Nathan Drake Collection kapcsán az is elismerésre méltó, hogy három, több év eltéréssel megjelent játékot hoztak a fejlesztők azonos szintre, ami 1080p-s felbontást, komoly élsimítást, és szinte tökéletesen fenntartott 60 FPS-t jelent.
A Digital Foundry, miután nagyítóval végignézett mindent a játékból, amire rá tudták tenni a kezüket, arra a végeredményre jutott, hogy a Bluepoint tapasztalata rengeteg ért, és az Uncharted: The Nathan Drake Collection nem annyira a Last of Us Remastered érzetét kelti majd, hanem sokkal inkább emlékeztet arra a munkára, ami a Grand Theft Auto V jelenlegi generációs portjaival mutatott a Rockstar." -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja persze, a narancs köddel lezárt helyek csak akkor nyílnak meg, ha a lordvesselt a firelink altarra teszed.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.24. 17:43:03 -
Semmi olyan hely nem nyílt meg, ahol ne jártam volna. 2 helyre tudok még menni: az erdőben a lezárt kőkapu (már megvan a kulcs hozzá a kovácstól), meg a katakombák. Mindenhol máshol voltam már. Legalábbis én nem látok olyan helyet, ahova ezeken kívül még mehetnék. -
Ezt eddig is tudtuk. Eleve így reklamozták tudtommal, hogy "B" kategorias tini horror filmekre hajaz.
Igaz attól még lehet fordulatos. -
> +Top notch AAA presentation
Az rendben van, hogy szép, de úgy is fut? Eddigi pár streamen diafilmet láttam. Ja várj, az manapság nem fontos, a glitcher is 9/10...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.24. 17:33:07 -
Nagyobb oldalak tesztjeiben pont a sztorit húzták le, B kategóriás kliséhegy. -
Remélem a gen legjobb címét hagyják ki
-
Nagyszerű, akkor meg is nyílt még vagy 3 hely, ahová mehetsz, nehogy egyszerű legyen :) -
Na egy 8.4-et már kapott is az Until Dawn.
Pro:
+ Top notch AAA presentation
+ Story is surprisingly good
+ The fact that you can’t reload brings tension
Against:
– If you hate QTEs, forget this game
– The beginning is a bit boring
– Replay value is “double edged sword” -
Jó telefonról még mindig nem tudok írni. XD
-
Igen lehet.
Vizint nekem letolti, de pénzt nem conta le azt mondja cancel order..de letölteni letudom xD -
hehe...van warp és örülsz neki, mert meg kellett érteni küzdeni, mert el kellett érte jutni...
-
a fulton létező dolog 
Nem kell ezeken kiakadni. Ezer + lehetőséget biztosítanak az open world stealth gameplay számára ezek a dolgok. -
ppista #34737 Mennyi ős Playstation-ös és konzoljátékos van itt, ha a MGS-t és általában a japán játékokban levő fura ámbár rendkivül szórakoztató dolgokat elbaszott hülyeségnek tartják. Pc-seknek, mivel ezek a tényleg minőségi cuccok távolmaradtak a gépüktől a 90-es és a 2000-es évek elejéről, ez biztos emészthetetlen, de azoknak, akik a Sony-Sega-Nintendo gépek emlőin nevelkedtek, ez maga a földöntúli élvezet netovábbja. -
És mi minden lehet még :( képtelen vagyok beleélni magam így. -
Ragnar360 #34735 Ja csak ilyen dobozba szaladgálás, megejtőernyőzetés, kb másik szeme láttára meg ilyen miafaszommostez hülyeségek?:d vagy csak lehet én nem értem és biztos megvan ez magyarázva : ) -
a rázós lószar mi?
a léggömbre kötött jeep? -
Azt nem mondtam, hogy nem is nézem meg :) (ma megyek az új vga-ért, elvileg jár hozzá a kupon).
Más. Lordvessel bezsákolva, véégre van warp ;) -
Nincsenek benne elbaszott hülyeségek. -
Paranoia #34731 nem lennének benne ilyen elbaszott hülyeségek amivel számomra teljesen komolytalan a játék,nulla érdeklődéssel
egy sam fisher játék jobban érdekelne,ha már best stealth game
-
Moby sajnálhatod, hogy ez téged nem hoz lázba, mert itt van gameplay, nem is akármilyen és technikailag is tökéletes :( -
MGSre mondják azt is, hogy technikailag tökéletes. Open world. 1080p és stabil 60. Nagyon nehéz ez az utolsó 1 hét :(
Eurogamer impressions
The dense zaniness that has defined Metal Gear seems to have been largely transposed from the story to your moment to moment actions, and to a vast open world that's surprisingly taut and refined, coursed with rich strategy that plays both on and off the field. Metal Gear Solid 5 is a different type of open world game, then, and a different type of Metal Gear game. After playing through a chunk of the Phantom Pain's campaign, there's every reason to think that Kojima's last entry in the series may well be his best yet.
Másik oldalról
Quite simply, this isn’t just the best Metal Gear game, nor is it just the best stealth game, it is one of the best games ever made.
Van egy pár ilyen idézet :y
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.24. 12:36:05