121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
De amúgy se chromeban, sem az appban nem jön be? -
Dehogyisnem. Nyomvatartod a csatlakozott wifin az ujjad, hálózat módosítása->speciális tulajdonságok, dhcp-ről átváltod statikusra, megadod az ip-d,, átjárót, és megadod a dns-t. -
Tabon (N7) nem tudok ilyet. -
MountainDew legyen mellé! -
Ha letölt akkor este Until Dawn stream. -
Nekemis volt hogy nem volt kép. Azt újraindítottam a ps4-et. -
-
Estére készítem a doritos -t
-
Az elején meg a közepén az átváltozós rész zseniális
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SlickAdam #34879 megneztem. latszik, hogy fel labbal kint van az irodabol kojima mester. epik meg igyis, de ezek az "ultimate thrill" feliratok times new roman-al max 1 oras munkat sugallnak.:D -
SlickAdam #34878 +1 -
A routert??? Simán a gépeden álllítsd be a 8.8.8.8-at dns-nek. -
Na íme, az utolsó kojima mgs trailer. Ezt megnézem és blackout elsejéig
-
Ha jó az a story akkor jó a játék. Filmek már ezt az éjszaka, trancsír vonalat úgy 150szer eljátszották. Játék még annyiszor nem. Ha kihatnak a döntések és a pillangó hatás, akkor jó a játék. Egy ilyen légkörtől óriási drámát nem kell várni...
Teszem azt a Witvher 3tól sem azt vártam h olyan fordulatokat stroyt ad amitől leborulok a kanapéról. Java tök klisé rpg dolgok voltak. A főszálon sem történt olyan dolog ami új volt. Minden megtörtént aminek meg kell. Megvoltak a kellő pillanatban a kellően szomorú veszteségek stb.. kliséhegyek abban is. Hasson az emberre érezze át, élje bele magát. Akkor jó. Feltalálni azt amit már megtettek nem kell, csak úgy adagolni ahogy eddig senki. HR is ebben volt mocsok jó. Beyond már nem tudott olyat mutatni. -
Yep. :) szépen leszed 46gb-ot. :) -
... azt ugye nem nyóctónégyig írják :) -
-.-
Én kibírom, főleg elejét nem akarom lelőni bár tudom hogy kezdődik, mert trailerekben láttuk, de a lényeget nem. -
Az lesz, köszi, de még nem lövöm újra a routert, mert a jobbik felem dolgozna :) -
Belenéztem metal gear streamjét, beszarás áááááá -
Nem. Próbálj googledns-t. -
Akkor más se menne, nem? -
-
Behányt a dns-ed. -
Nekem twitch be se tölt tegnap óta.. mi van ezzel? -
Majd 9-től. Most csak egy gyors menetem volt, amíg a délialvása volt a gyereknek. Elmentem a képhez, kiderült kell a baba. Visszamentem undead asylumba, megvan a baba, levágtam a bosst lent. A többi majd este. -
na, akkor toljad neki, had lássuk! a lentebbi link szerint offline... -
Nem csak annyit tölt. Egészet szedi. playgo rendszer... Az emberek nem csak a patch rendszert nem ismerik, hanem a letöltést se úgy néz ki :P -
TomStorm #34861 Ami jó hír,hogy éjfélkor van Until Dawn start.Ami rossz,hogy csak 10GB-ot tölt:S -
OBS-el tökéletesen megy stream, még ablakos módban is. Köszvídia.
-
Én is :) -
Még nem. Ez hivatalosan is egy moslék. Mondjuk eleve kevéssé érzem maga felelősnek azért, mert a ma szoftverfejlesztésre alkalmazott munkavállalók jelentős része funkcionálisan idióta, és nagyjából tökéletesen alkalmatlan a feladatra, amiért fizetik.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.25. 13:09:56 -
komolyan, nem gondolkoztál még rajta, hogy Te meg a modern technikai nem szeretitek egymást?
-
zs kategóriás filmeket az a baj nem éjjel adják, hanem főműsor időben. Éjjel a jó filmek mennek mindig :p -
Najó nem megy a stream. Ez az nvidia féle streamelés egy határ szar. -
írtam skypon :) -
megy a stream
Bár néha leáll, fasztudja mér. -
"NEKEM" <- :) -
A máriós ugrálás, hogy megszerezz mondjuk valami cuccot, az rendben van, nem odavaló, de hogy egy szirten vagy várfalon való ugrálás nem oda való...az nem egyértelmű! -
Kotaku 8 órát mond. De dobtak rá egy Yes-t szóval valszeg behúzható.
Majd 2-3 hónap múlva hatezerért. Annál többet akkor sem érne, ha stabil fix30 lenne. -
Ez ebbe a játékba egyszerűen nem való. Ha ennek a játéknak a harc az egyik alapköve, nos éppen ettől kerülsz távol. Nincs éppeszű ember, aki ezeken a helyeken nekiállna tusakodni a mobokkal azért, hogy aztán több 10K-t bukj egy kibaszott leeséssel. Énis (és szerintem a játékosok nagyrésze) ezek a részeket egyszerűen kifutja. Mert vagy leesik, és repeat, vagy nem és örül. Ez nem egy tomb raider. Ebbe a játékba NEKEM erre semmi szükségem. Nem oda való. Disszonáns.