121496

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Az szép::) - Jó auto download akkor:S
  • AntiHero
    azt a ratyit mindig is ennyien nézik. Alap hangon 10-30k között mozog a nézettsége. :)

Én sikeresen beszoptam az éjféli until dawn-ozást. Auto download ugy gondolta nem tölti le amíg dolgoztam.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.25. 23:38:35
  • Kandurex
    Mondjuk nem, én egész jól éreztem magam fullos cuccban, mint szálfaszban..de hát, na :)

Más, belenéztem ebbe az until dawn streambe,...uhhh...egész hangulatos ez a játék.
  • Ragnar360
    Már 70 ezren vannak :O és a sok állat minek kommentel, nem veszi észre hogy 1 másodpercig látszódik a kommentje úgyis vagy még annyi se, hihetetlen. Mennyi pénzt kereshet ezzel ez a ratyi is? : o
  • n000rbi
    Igen. Ha belegondolsz, egy jó pajzzsal kivédhetsz mindent, ha meg nem, akkor majdnem mindegy, hogy van-e rajtad páncél, mert általában olyat kapsz, hogy egyből annyi. Így gatyában pajzzsal, karddal, vagy crossbowval előbb-utóbb sikerült mind, mert rohadt gyorsan lehet így evade-elni.
  • Kongy
    Ismét alkotnak a sámánok! :DDDD
  • darkSectorxxx #34924
    igednezt akartam éppen mondani
    mint egy order 1886 mondjuk
    filmes story téma
    stream kompatibillis
  • darkSectorxxx #34923
    írtam a kommentben is hogy 0:00-kor inditok....:P
  • TDC Geronimo
    Itt van

Nem nézem, mert egyszer majd akarom tolni. Nagyon streambarát játék amúgy, nem véletlen nézik ennyien meg van ennyi stream
  • Kandurex
    Első végigjátszásra, vakon repülve, kisgatyába, tangába? Meg a faszom
  • Ragnar360
    A sok állatja:) És ugye végigpofázzák az egész streamet? (más különben nem lenne népszerű xd) Így akkor nem kérek linket se, amúgy megnéztem volna :D

Dark: Mi 1:48 majd 2 óra hossza még? Addig nem leszek fent most: )
  • TDC Geronimo
    Van twitchen egy until dawn stream 60+k nézővel
  • darkSectorxxx #34918
    Várj most te mi a hugyommal játszol? Nem a Dark Souls 1?
  • darkSectorxxx #34917
    DSDemmi lejött 1:48 perc és inditok. :D
  • n000rbi
    Hája, Havel gyűrűjét fehúzhatná, ha már kinyírta. (?)
    A tangás dologhoz: én szinte az összes bosst kisgatyában nyomtam le, mert egyszerűen így voltam a leghatékonyabb :) A bossharcokon kívül pedig többnyire mellvért, sisak, kesztyű nem mindig. Paladin armor pl. elég jó.
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.25. 22:11:52
  • Moby
    Olyan 20-25 szettem van :DD
  • Ragnar360
    Nekem rohadtul szaggat a stream:S
    Dark: Nálam is elég gyors volt jópár napja a a BO3 bétánál. Végig fullon jöhetett. Mennyi vna még Untilból?
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.25. 22:07:04
  • Kandurex
    Def/Súly? Felejtsd el! Van gyűrű ami 50% emelni a terher bírást! Plusz az endurance, nagyon, nagyon fontos stat! Stamina, teherbírás, def amit csak akarsz tőle! Asszem a fortress -ben lenne egy neked való nehéz páncél set, egy árustól veheted meg, azt kimaxolva nagyon jó lehetnél! Esetleg a garden -ben is van valami knight set, az se rossz rendesen felfejlesztve és az könnyű is. Itt nagyon lehet halni, ha az ember tangába megy!
  • n000rbi
    Ugyanaz. Tabon tökéletes, x1-en nézném tv-n, ott meg 5 mp-ként bufferel.
  • SlickAdam
    minden reszrol van "the movie" verzio youtube-on. nem rovidek, de 1 het alatt be tudod daralni oket. Peace Walker masodik felet ugy neztem, tok jo volt.

kezdheted is :) (ugyanezen a csatornan a tobbi is)

szerk.: Portable Ops nem muszaj
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.25. 21:49:35
  • Moby
    Mert ennek a legjobb a def/súly aránya.
    A streammen megpróbálom emelni a bitratet, hátha. Az érdekes az, hogy nézem magam a notin a twitchen, és nálam jó.
  • n000rbi
    Az az érdekes, hogy tabról appon nézve tökéletes, viszont konzolon szintén appal meg akad, mint a kurvaélet...
  • Kandurex
    Gányul megy... de durván látszik, hogy első game, nagyon gyenge cuccban van Moby!

De ha melee -ben tolja miért egy fürdőköpeny van rajta? Talpig vasban kellene lennie!
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.08.25. 21:32:54
  • Kandurex
    Lándzsával nincs backstab?
  • n000rbi
    Neked is feszt bufferel?
  • roolandsan
    Valakinek sikerült MGSV gyűjtőit előrendelni? Az én rendelésemet lemondta a Platinum :/
  • Kandurex
    Szar a stream és a staminád is genyó kevés!
  • Kandurex
    Szóval lándzsával tolod? A spider pajzs az elején jó, de később!?
  • Moby
    Gratulálok!

/Megy a stream.
  • Kandurex
    2 gyerekem van :) a kislányom 3 hete született.
  • Moby
    A gyerek nem percrepontosan alszik ám el :D (de mintha neked is lenne, vagy rosszul rémlik?)
    5 percen belül indul. Ha egyszer csak megáll a karim a semmi közepén azon se csodálkozz. Betegen rohadok itthon, az időm jelentős részét a klozeton töltöm :(( Ráadásul befelel megyek még bele, ha nem igértem volna meg a streamet ma valszeg kihagytam volna ajátékot, de hős leszek, és feláldozom magam a közszolgálatért :D
  • Kandurex
    Na mi van? 9 óra és sehol a stream!
  • TDC Geronimo
    De már felkészültem belőle! :y

Olyannyira, hogy tegnap láttam egy MGS rendszámú autót és egy mai híradós shaky cames felvételről is az mgs átvezetők jutottak eszembe
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.08.25. 20:38:06
  • Moby
    Navávávávárj! Ha jól tudom neked ez az első mgs-ed lesz(?)
  • n000rbi
    LOL
  • TDC Geronimo
    szept elsején találkozunk :D
  • Moby
    Valszeg a framepersecet cserélték megabitpersecre
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.25. 20:11:17
  • Moby
    Na gondoltam hátha sikerül bedaráltarnom magam a hypeal, megpróbáltam videók és google által felépíteni az mgs univerzumot.
    HOLY MOTHER OF GOD! Egyre távolabb kerülök attól, amit már küldetésszerűen szeretnék elérni :(((
  • darkSectorxxx #34892
    Dícséret az Until Dawn-nak.
    Úgy csorog lefelé a szerverekről ahogy az a nagy könyvben meg van írva....semmi buziság, meg lassulás.
  • darkSectorxxx #34891
    Akit érdekel 0:00-kor mozi!!!!!!!!

UNTIL DAWN stream.....végigjátszás, persze csak 1-2 órát kb. :D mert melóba megyek!