121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Pfuu, de undorító speedrunok vannak a DeS-ből :D
    Ez is 25 perc..:D (spoileres nyílvàn)
  • Rage47
    "But on PS5, the only way to share captured media is by uploading it to another platform directly from the PS5 or transferring it to a USB drive."

Ez ne már... még mindig így van? :D:D:D
  • Tikal #112871
    Ezt én is mindig beszopom.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.11.24. 11:12:30
  • ppista
    Én lehet a kivétel képezem, de soha nem tolok egyszerre két játéknál többet.
    Régebben többet is nyomtam egyszerre,de sokszor volt, hogy a története összekeverte, vagy elfelejtettem, ami egy jrpg-nél eléggé gáz.
  • Harlekin
    x nél nem forrasztott az ssd...simán kiszedhető!
    Viszont nem értem mi volt a cél a túlárazott bővítő kártyával...
    Kíváncsi leszek mennyi fog fogyni, mert jelenleg nulla értelmét látom annak, ha már van egy jó gyors külső tároló valakinek
    Nekem 260 játék van külső tárolón. Az x bekapcsolása után a COD MW teljes adatmennyiséget (~149 G) ~ 7-8 perc alatt mozgatta át az ssd re úgy, hogy még mellette nem volt teljesen rendben a gép frissítések,beállítások stb mentek.
    Így 1 tera ssd bőségesen elég és élhető napi szintű használatra. 5- 6 játék kényelmesen elfér rajta. Ami meg nem kell az pihen másik tárolón. de ha valami kívánja az extra ssd kezelést 5 perc alatt helyet cserél valamivel a tárhelyeken....
  • AntiHero
    Kb ugyan ezt tudom elmondani. Abba az időben tuti nehéz volt. Mostanra van màr annyi tapasztalatunk, hogy gyerekjàték legyen.

9-10. Bossnàl tartok..de igazàbol nem volt semmi "azt a kurva na ezt, hogyan öljem meg??" érzésem.
    Volt 1 ahol szimplàn én is türelmetlen voltam és csak azért bénàztam..közben meg ugyan azokat a tàmadàsokat tolta a boss..

Ja és nekem katana bejött..màshogy kell harcolni vele, de én ezt szeretem.
  • Ulthanito
    Én most először kapcsoltam ki klasszik múlt hét csütörtök óta, addig csak rest mód volt, és ezzel semmi bajom nem volt.
  • Ulthanito
    Én falom nagykanállal a DeS-t, azt kell mondjam, a játék egyértelmű gyengéi a bossok. A nagyon könnyű és a könnyű jelző illik mindegyikre, általában 1-3. próbára fekszenek, egy volt az, aki 10 fölé vitt, de ott én voltam a mohó, nem ő nehéz. Nincs meg az a felcsatolós érzés, mint a többi DaS-ban meg a BB-ben volt.

Aki már túl van a sorozaton, annak ez tényleg nem lesz semmilyen szinten sem nehéz.

A pályák nagyon jók, ötletesek, csodaszépek, áthámozni magam szar rajtuk, de utána már gyerekjáték.

Szerintem lassan ráfordulok a finishre, még egy kő érintetlen, szerintem hétvégén ezt én be fogom fejezni.

A katana nem jön be, 8-as, de olyan, mintha nem minden gombnyomásra vágna, néha ilyen fura mozdulatokat tesz r1-gyel. A falchion hiába gyengébb, de gyorsabban tudok vele vágni, a movesetje a katanának nem tetszik, sok benne a holtidő.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.11.23. 20:17:30
  • darkSectorxxx #112865
    Majd kiderül....
  • darkSectorxxx #112864
    Xbox-nál cserélhető (úgy tudom), PS-nél azért alaplapon van hogy gyorsabban elérje a többi hardver. De ha Xbox-on se cserélhető az alap az is gáz, de én PS-ről hallottam csak hogy fix.
    Xbox-on gondolom ezért van bővítő kártya, míg PS-en konkrétan M2 SSD fogalalt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.23. 19:52:06
  • darkSectorxxx #112863
    Talán igen mivel én ha játszom nem sietek eddig se zavart hogy mennyi idő alatt tölt be a játék.
    Engem soha nem érdekeltek ezek a töltési idők.
  • Moby
    Már nem kell a mobilom töltőjével töltenem. Feltúrtam az ország szerintem utolsó charging stationjét Nagyon menő cucc.
  • Mephike
    Vettem a fáradságot, és végignéztem 3-4 videót, amiben ezt a Pulse fülest tesztelték. Kétségtelen, hogy nem rossz, de a mikrofonja borzasztó. Szóval én hallgatok Ulthanito véleményére és valami mást fogok venni ebben az árfekvésben.
  • Mephike
    Nekem van már 4 dbSSD-m pár éve, és még most is olyanok, mint új korukban. Nem félek attól, hogy baja lesz a jövőben.
  • Zozo76
    ez nekem uj, azt hittem minket gepnel raforrasztottak az alaplapra. de akkor ez mindenkeppen pozitiv hir hogy az xbox-nal azert cserelheto talan...
  • Moby
    Lemondanál egy olyan feature-ről, amit már most is kihasználnak az exkluzívok, egy olyan esetleges problémáért, ami isszonyúan tól van lihegve, és valószínűleg meg sem történne nálad? :D
  • darkSectorxxx #112857
    Hát remélem is majd hogy nem.
    Oké gyorsan tölt, de vajon az Xbox SX-hez viszonyítva mennyivel gyorsabb, ahol cserélhető az ssd? Mert én úgy láttam tesztekben hogy néhány másodpercet nyernek vele átlagban, nagyon keveset. De majd kiderül később. :)

Fene tudja én így ennek tudatában lehet lemondanék a hypergyors töltési időkről, és inkáb ha olyan van tudjak cserélni benne M2-őt. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.23. 17:57:23
  • AntiHero
    Nem lesz azzal gond.

Minden jàték kb fénysebességel tölt. :)
  • darkSectorxxx #112855
    Vagy még több lesz, amikre most még nincs példa.
    Engem pl (jobban) kurvára zavar ez az alaplapra égetett ssd, ami nem cserélhető ha bármi történne.
    Inkáb lenne kicsit lasabb az ssd, de cserélhető.....

Pláne hogy szerintem a legtöbb játéknál kurvára nem látszik az előnye.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.11.23. 17:48:56
  • Prof William
    A hibák gondolom majd játék vagy rendszerpachekkel lesznek majd javítva idővel. Remélhetőleg mire 2021 -ben jön a Gow:Ragnarok -azzal akarom megvenni a PS5-öt -az ilyen gyerekbetegségek már ki lesznek javítva.
  • Evoluti0N
    Elméletileg? Elméletileg ha backwards compatibilty-ben fut a játék, akkor igen.
  • LBandi77
    Én nem vettem észre,nekem ha kiszorulok a nappaliból akkor a ps- pc van 1 monitorra kötve, amelyiket bekapcsolom az nyomatja a képet a monitor-ra.
  • Andriska86
    Nem tudjátok, a Fifa 21 játszható-e Dualshock 4 kontrollerrel PS5-ön?
  • AntiHero
    Nincs semmi buktatója? Teszem azt nagyobb vàlaszidő vagy rosszabb kép?
  • LBandi77
    Hdmi auto switch,1-2 ezer forintos folog.
  • Moby
    Én pl. a mobilom töltőjével töltöm.
  • Ipkiss #112847
    Akkor érdemesebb megvenni a gyári kontroller töltőt és kikapcsolni, egyelōre.
    Most néztem meg a GamersNexus thermal testjét és kicsit elbizonytalanodtam pedig a Cyberpunkot nem akartam PS4-en elkezdeni
  • Tikal #112846
  • AntiHero
    Szerencsére nekem ilyen hiba se jött még elő. Pedig csütörtök óta kb 1 nap kihagyàssal..folyamatosan ment a gép (nyilvàn ki-be kapcsolgatàs meg alvó modból inditàssal)

Pedig én még a HDMI kábelt is folyamatosan cserélgetem (tv/monitor között).

Amúgy erre nincs valami jó switch/kapcsoló kütyü? Hogy ne keljen mindig kàbelt dugdosni?
  • Moby
    A pihenő mód nem működik rendesen. Sokaknál problémát okoz, pont nálam is volt most egy ilyenből (a gyerekeim pihenőbe kapdcsoltáka tudntom nélkül, bekapcsolva előjött a CE probléma).
  • Moby
    Ott inkább az lehetett a probléma, hogy a rendszered nem támogtja a sokcsatornás PCM-et.
  • Tikal #112842
    Hang probléma nálam is volt, Tsushima-ban a főhősnek nem volt hangja, az átvezetőkben meg senkinek... aztán LinearPCM-et átkapcsoltam DTS-re és jó lett, mondjuk nekem most sztereó a rendszer egy régebbi erősítővel.
  • Ipkiss #112841
    Sziasztok. Milyenek a tapasztalataitok a PS5-tel kapcsolatban? Olvastam külföldi oldalakon,hogy nem igazán stabil a rendszer, de azt is tudom,hogy több százezer gép van kint és akinek nincs problémája az nem dícséri és nem is panaszkodik.
    Konkrét kérdésem az lenne,hogy Pihenő mód működik-e rendesen,mert a kontrollert úgy szoktam tölteni?
    A másik kicsit technikai. Érdemes-e egy számunkra tökéletes korrekt Sony FullHD VA tv-t lecserélni egy középkategóriás 4K-ra? Ahogyan én látom ezek a gépek sem lesznek 4K 60fps-re képesek hosszútávon és a FullHD-t tökéletesen támogatják,ha jól tudom
  • n000rbi
    A mikrofon engem nem érdekel, nem multizok, csak az Astroban fújkálom legfeljebb :D
    A hangja tényleg nem olyan rossz, ezt egy Sennheiser HD599 után mondom. Hogy meddig fog tartani, az más kérdés, a régi Gold-omon már rojtosak a fülpárnák.

Ja hát és azt már meg se említem, hogy a fehér műanyag pánt belső oldalán ugyanolyan miniatűr ps szimbólumok vannak, mint a kontrolleren. Ez az igazi selling point!
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.11.23. 14:02:19
  • Moby
    Az eddigi playstation fülesek minősége okán én ezt most inkább kihagytam :D A mikrofonját elhallgatva ismét nem ért meglepetés
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.23. 13:37:53
  • Moby
    Azért a "gond nélkül"-t árnyalnám. Van itthon több olyan nem borzalmas népszerűségnek örvendő játék, amivel a fiaim játszanak, és hát nem tökéletesek.
    Lego Worlds - szinkronhangok hiányoznak
    Skylanders Superchargers - szintén szinkronhangok hiányoznak, de csak az első világban. A másodikban megjön minden hang.
    Ezeket be is jelentettem hibára a sonynál.
    A másik apróbb probléma, hogy a BC-ben futó játékok iszonyúan zabálják a ssd-t. Jelenleg a BC játékok miatt 100 gigányi "egyéb" besorolású, nem törölhető valami terpeszkedik az SSD-n.
    Egyik sem dealbreaker, és meglepetésemre a Skylanders Supercharges USB-s portálja is működik a géppel, csak arra próbálok utalni, hogy kisebb döccenők azért még lehetnek a BC körül.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.11.23. 13:36:33
  • n000rbi
    Így van, ezen felbuzdulva behúztam a Resi3 és Doom Eternal párost BF dealben és öröm velük játszani :)
  • n000rbi
    Ja igen, nem tudom itt volt-e kérdés a Pulse 3D fejhallgató: egész jól szól, de szigorúan stereo módban használjátok, mert ez a 3D sajnos egy mosott fos. Már a dashen hallható a különbség mikor átkapcsolod, DeS-ben sem estem hanyatt tőle, a sima stereo ott is sokkal jobb. Majd Milesban meghallgatom még a 3D-t, de sokat ott sem várok tőle. Csupán azért tartom meg, mert wireless és az üzemideje is teljesen oké.
  • Evoluti0N
    Ezek a PS4 játékok nem futnak PS5-ön:

DWVR
    Afro Samurai 2
    Revenge of Kuma Volume One
    TT Isle of Man
    Ride on the Edge 2
    Just Deal With It!
    Shadow Complex Remastered
    Robinson: The Journey
    We Sing
    Hitman Go: Definitive Edition
    Shadwen
    Joe's Diner

A többi fut gond nélkül. Természetesen ameddig nem kap egy játék PS5-re patchet, addig az, ami le volt lockolva 30-ra, az 30 PS5-ön is. Ami pedig 60-on futott vagy inkább próbált, az itt most tényleg 60.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.11.23. 13:19:09
  • Prof William
    Úgy értettem, hogy normálisan fut-e a PS4 játék a Ps5-ön.