121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Kampány 30. Ez nem HD, hanem a legutolsó Unreal 3 motorral lett az egész újracsinálva, 0áról, teljesen. Fullos remék. Grafika pazar. Single 30 LIMIT :))) , ami lehet 60 is, ami nem 60, de ha már nem 60 akkor legyen 30 stabilan. És az. 1-1 frém elevész amikor arcodba robbanások vannak, így sajnos nem atom 30.0. A multi meg 60. Minden elemére rengeteg energiát fektettek, a játék nem teljes áron jön.

Én nem toltam le még sosem az egyet, szóval új lesz teljes egészében. Felesleges lenne? csak annyira mint az UC triilogy.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.27. 18:46:12
  • Moby
    Én csodálkoztam is, hogy meg akartad venni. Mindig is erről volt szó, hogy a kampány az 30fps lesz, a multi meg ~60(vagyis az unlockolt).
  • Seth
    Hű de rosszul bírod ,ha kritizálnak valamiben. Ezt megjegyzem magamnak és a jövőben megpróbálok kulturáltabban hozzád szólni. Ne haragudj, peace
  • Moby
    Jajaja emlékszem...ott volt az 5 caprademon a hídon. Megláttam őket, és felhúztam a nyúlcipőt :D Szerintem azóta se lettem sokkal erősebb...
  • Totti5
    Engem nem, de csináltál 5 teljesen ide nem tartozó hszt, hisz a CPDhez nem volt semmi hozzáfűzni valód, mert hát én arról beszéltem. Sebaj.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.27. 18:26:19
  • Seth
    Valamit még szerkessz hozzá, három a magyar igazság.
  • Seth
    Bocs, hogy megbántottam az érzéseidet.
  • Totti5
    Ez van, én már csak ilyen nyomi vagyok.

Ha nem érdekel a téma, akkor szakadj le rólam. Ennyi és kész. Ugye hogy könnyű?

Egy gémer fórum. Azt linkelet, azt írok bárhonnan amit akarok. Senki és semmi nem tíltja. Pofon egyszerű az élet.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.27. 18:25:01
  • Seth
    Nem feltétlen a W3-ról van szó, mennyiszer fordult már elő, hogy miután ott leoltottak, ide jöttél panaszkodni ? Szerintem már többször,mint hogy egy kezemen meg tudjam számolni
  • Totti5
    Jaja, ilyen nyomi vagyok.

Egy szóval sehova nem írtam a W3ról gameren kb egyetlen hírhez sem, ez volt az egyetlen és utolsó hsz. Egy felmérés, ami bejött.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.08.27. 18:18:08
  • Seth
    Szerintem csak mindenki unja már a zsörtölődésidet. Igazad van a hibákat illetően, de miért kell minden egyes W3 hírnél, szóljon az bármiről is, állandóan telesírnod vele a fórumot aztán átjönni ide és bemutatnod mit alkottál(ez a legrosszabb tulajdonságod egyébként, árulkodsz ,mint egy óvodás) ? Mindenki tudja már mi a véleményed, elég volt egyszer leírnod. Aki megért megérti, aki meg jól szórakozik a játékkal, annak ne rontsd el a kedvét.
  • Totti5
    Na akkor erre is megvan a válasz. Felmértem a Witcher 3at ezen hírnél. Leírtam a NEGYEDÉT annak amit a CDP elkövetett, normálisan, mindentől mentesen, csak a száraz tények csak egy komment, semmi más. Hú amit kaptam, a személyeskedéstől kezdve...

Érdemes átolvasni a kommenteket. CPD még mindig ugyan az a jófej, a legjobb fej fejlesztő a világon! Ha ezt olvassák más fórumokon akkor ezek semmit nem észleletek abból amit csináltak... goty 10/10 gen legminőségibb címe.

Verdikt. CPD bármit csinálhat az nem számít. És meg is csinált mindent!!! De ez senkinek nem fáj. Az új AC viszont már most fáj mindenkinek és fikaáradat mindenhol.

The Witcher III: a számok tükrében Gamer 65 hír

• n000rbi
    A Demon Ruinsban voltál, ott volt a mégse glitches lávaköcsög, de rajta kívül még van talán 1 boss azon a pályán és onnan nyílik Izalith is.
  • Moby
    Nem. Azt mondtam korábban, hogy egy húzásra elfutottam pinwheelig, levágtam, aztán visszajöttem csonttal firelinkbe (elfogyott mindenem). Tudom, hogy a tomb of giants ott lett volna. A másik kettőről fingom sincs.
  • n000rbi
    Tehát a Tomb of Giantsben, ill. Demon Ruins, Lost Izalithben sem jártál még

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.08.27. 17:16:26
  • SlickAdam
    neeeem, olvastam ezt is. ezert (meg amugyis) tudom, hogy nem hagyod abba.:)
  • Ragnar360
    Nem a remasterben, hanem ezek is azért csináltak remastert, mert könnyebb volt követni a többi majmot és új ötlet híjján, valami teljesen új projekten dolgozni. Ígyis hány évig nem nagyon csináltak semmit...
    Kezd ciki lenni hogy már majdnem minden 2. fejlesztő team a könnyebb utat választva próbálja újra eladni a régi "szarjait". Senki se kíváncsi rá, én legalábbis nem nagyon. Pár kivétel van, de azoknál más a helyzet. Pl Uncharted Collection (Bár ez is határseset:) )
  • Kongy
    Jaja, csak 30. Meg akartam venni, de meggondoltam magam, mert 10k elég sok egy ezerszer játszott játékért. Aztán láttam a 30-as lockot is, mondom anyátokkal szórakozzatok ilyen rókabőrrel.
  • Moby
    Mert szelektíven olvasol, és mindig csak a rinyát látod meg :)
    Ezek a bossok vannak meg (elszámoltam magam korábban, csak 15):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Asylum Demon
    Taurus Demon
    Belle Gargoyles
    Moonlight Butterfly
    Capra Demon
    Chaos Witch Queelag
    Iron Golem
    Gaping Dragon
    Ceaseless Discharge
    DSO&ES
    Pinwheel
    Sif, the Great Grey Wolf
    Stray Demon
    Priscilla
    Seath the Scaleless
  • SlickAdam
    szoval meg mindig nem elerhetö a teleport? vagy igen es csak rinyalsz? (mert bonfire jump utan nem mondanam hogy sokat kene futkosni...).

mindegy amugy, ugyse hagyod abba.:D
  • Moby
    Milyen új ötlet kéne egy remasterben? :DDD
  • Moby
    Ha még sokat kényszerít futkosásra a dlc, akkor ezt tényleg be is finishelem.
  • Ragnar360
    Ja, kínlódás, pedig eléggé geow fan voltam anno. Felőlem 120 fps is lehetne se érdekelne már. Új ötlet hiányában csak tákolgatás az egész.
    Ez a Division se valami nagy szám: ) 6 éve még szuperkiály lett volna, meg hát mióta csinálják már, ezzel is elkínlódgatnak és legszívesebben a felénél inkább abbahagyták volna szerintem :))
  • SlickAdam
    na ez meg 150 euro :D LOL
  • SlickAdam
    szorri, hogy ezert nem megyek xbox topikba, de...

totti! nem ugy volt, hogy 60 frem a GeoW ultimate? most nezem DF videot es 30-as lock SP-ben. LOAL :D

es videok/kepek alapjan nem is vag foldhoz a latvany... felesleges termek.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.27. 16:02:17
  • Ragnar360
    Ja oks, rendben:) Majd elkezded akkor:)
  • TomStorm
    Meg többször megnézni valamit.Letöröltem valaminek a felét most mindegy mit aztán gondoltam megnézem megint erre tovább törli és ott az a valami.
    Azért nem mindenki gondol erre tuti legtöbben első után továbbmennek:)
  • SlickAdam
    jajjj basszus, mindig kimegy a fejemböl, bocsi. idom semmi, szetszort vagyok mostansag. ebböl sejtheted, hogy meg csak a kozelebe se vagyok. de nem felejtem el, varolistan van.:)
  • Ragnar360
    Nemrossz, külföldön ez lófa*z pénz érte, ha már dolgozol kint valamit, meg megvan a helyed szerintem simán megengedhetsz egy ilyet és ugyanúgy fogsz mit enni utána is:) Amúgy a PM-re még mindig nem válaszoltál, hogy kérdeztem hogy haladsz a soriban, meg hogy bejön e eddig:)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.27. 15:32:03
  • Moby
    Töfike!
  • Ragnar360
    Ez se rossz megoldás, de nem tudok beleinvesztálni most majd húsz ezret xd. Gameshare lenne a legjobb, de nincs nagyon senki :(
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.27. 15:31:03
  • SlickAdam
    na mar ilyenek is vannak...
    film kollektor kiadas. 130 euro :D

Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.08.27. 15:20:22
  • Paranoia
    semmi buzulás...de akinek megtaláltam a psidját felvettem
  • Ulthane
    Ha most ezt fejből mondtad, akkor lefosom a bokám!
  • Ulthane
    Azt nagyon sajnálom, hogy Moby-t már csak BB-királyként ismertem meg, kíváncsi lettem volna a picsogására, amit lefolytatott áprilisban, miután megjelent a játék!

Oszt látjuk, hogy hova is jutottunk.
  • Ulthane
    Karácsonykor szarért hugyért adják majd a Holiday Sale-ben, ha addig kibírod, akkor nem kell kihagynod.
  • Ulthane
    És nem nyomtad le!

Úgy érzem, én Logaritmussal leszek így, bár való igaz, hogy nem nagyon próbáltam 10-15-nél több alkalommal.
  • n000rbi
    Menj el most a Duke's Archivesba és az első bonfire utáni liftnél lesz egy kristálygólem. Ha most kinyírod dob egy Broken pendant-ot, na azzal menj vissza darkrootba a barlanghoz ahol az arany gólem volt.
  • SlickAdam
    ezt a vege meg ennyike dolgot mintha mar hallottam volna toled parszor. BB-nel es ennel is.:D
  • Moby
    Ja, felszopták itt rendesen, alig várom, hogy beleálljon az ára a földbe :D

Norbi: gondoltam megnézem a tanácsodra royal woodot. Elmentem darkrootban le, ahol a hydra volt valaha. Volt lent egy barlang egy kristálygólemmel. levágtam, felszabadítottam a csajt. Láttam videón, hogy hátul kéne lennie valami jelenésnek. Na az nincs ott. Mér?