121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TasManXT
    A Ps3-at is ez a játék adta el nekem anno. Úgyhogy sima ügy. :D
  • Moby
    Tervben van, de nem most.
  • lwb
    Rendben volt szerintem is. Van benne pár fordulat,ami tényleg mindenkit meg fog lepni.

Én a végét elcsesztem, véletlen rosszat választottam a legvégén és így ketten meghaltak (fáradt voltam, benéztem), ezt az epizódot ma újrajátszom. Azt is tudom, hogy hogyan menthető meg mindenki, de ezt későbbre hagyom.

Plusz még egyet, ahol mindenki meghal. A poén kedvéért.
  • darkSectorxxx #35448
    Ja úgy értem én is. :)
    Gratula, nyomasd már le a DS2-őt a 3.rész előtt. :P
  • TDC Geronimo
    Utolsó nap :y
  • Seth
    Persze, hogy burleszk, mikor a játékos össze vissza gurul, kapkod, csakhogy elfusson a boss-ig :)
  • n000rbi
    Azért titkon remélem, hogy picit lassítanak a tempón. Már-már burleszkbe illően gyors. A screen-tearinget meg látni se akarom a teljesben
  • Paranoia
    Horizon: Zero Dawn
    Aloy cosplay guide

braaah...
  • n000rbi
    Hja, de egy szar dlc nem hozott volna vissza ;)
  • n000rbi
    Ezúton is kösz, de sajnos lemaradtam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    estig fűnyírás, kertes ház ftw - persze amúgy szeretem
  • Moby
    Kár, hogy nem voltál :(

/ez a Te érdemed is, mert ott nagyon kellett, hogy a DLC átrántson a mélyponton :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.08.30. 22:25:01
  • n000rbi

Örülök, hogy a kötelező hiszti ellenére kitartottál a végéig :)
  • Moby
    Most valami nagyon másra vágyom.
  • Seth
    Akkor most jön a DS2?
  • SlickAdam
  • Moby
    Persze. De nem maga a BB tett jobb from játékossá, hanem a 250óra BB, amiből a bugi még erősen benne van a kezemben.
  • darkSectorxxx #35435
    Grat, gondolom ha a BB-t nem nyüstölted volna nehezebben ment volna nem?
  • darkSectorxxx #35434
    jo ronda
  • Moby
    Pörög a Dark Souls credits.
    A játékban lévő összes boss halott.
    Kereken 50 óra. Lvl 88.
    Mit mondjak, szájbevrtkikúrt módón őrületesen gyó vót. Kár, sőt, végzetes hiba lett volna kihagyni, viszont csak ebben a minőségben szabad.
  • Kongy
    Na végigvittem az Until Dawn-t. Jó volt, fordulatos izgalmas, elég sokan túlélték nálam, aki meghalt 1 kivételével, nem sajnáltam, mert nem szerettette meg igazán magát velem. Kedvencem túlélte. :) Most újrajátszok 1-2 epizódot, megnézem mit csinálhattam volna esetleg másképp.
  • Paranoia

• darkSectorxxx #35430
    Az fasza.
    Max régió miatt tudnám elképzelni, voltak játékok amikkel 1 nap elcsúszás volt indításnál, lehet itt e letöltésnél van ez.
    Mert tudtommal az előtöltés a megjelenést megelőző 48 órában történik.
  • Tatyla
    nem ir semmit pont ez a gond és nem is tudok semmire rányomni
  • darkSectorxxx #35428
    Pimary-nek elindul.
    Másodiknak rá kell még nyomnia utólag.
    Ha ezután sem jön le akkor elvileg írja a download menüpontban a hiba okát.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.30. 20:47:55
  • Tatyla
    megosztva vettülka metal geart meg a mad maxat havernek akinek primary a us accom elindult a letöltés nekem az istenért se mi a megoldás?már vissza primaryztem de semmi
  • AntiHero
    Lesz attól még epicebb rész is mint mondtam. :)

Ja és 1 csalódásom van...a pre-order dlc.. na az a kis rész a játékban..kb semmit nem ér. Ha nem keresek rá youtubon azt hiszem, hogy simán a játék része.

Másrészről így platinába láttam minden lehetséges helyszínt, meg opciót. Meglepő amúgy milyen helyekre jutsz el, meg milyen szemszögből látod a dolgokat néha.

Kíváncsian várom, hogy kap e majd DLC-t. Báááár eheza storyhoz nagyon nem tud már hozzátenni..Max ha azt a vég befejezést veszi elő amibe...

Josh-t mutatják lent a barlangba, hogy mi történt vele. Na akkor jöhetne egy olyan dlc, hogy a mentő csapatot irányítod.

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.30. 20:24:11
  • darkSectorxxx #35425
    1:02:00-tól (4.rész)

• darkSectorxxx #35424
    Beírtam a google-ba hogy UD végigjátszás, ere ez volt a 2 felső találat:

Until Dawn All Deaths
    Until Dawn Ending
  • Moby
    Jajhát mindenki pontosan tudja, hogy egy fakezű vén marha vagyok, akinek ez az egész videójátékosdi csak ilyen időelbaszás

Norbi: a végjátékot megpróbálom natívban, 60 frémen közvetíteni. Ergo YT. Remélem nem zabálja fel a gépem, és lesz hozzá sávszélem is. 2 boss, elvileg meglehet ma is.
  • darkSectorxxx #35422
    Ja egyszeri alkalommal köbö egy Order.
    Még a gameplay-átvezető rész is kb kompenzálódik.
    Igaz orderben szabadabb, de kevés helyen, itt sokszor kell cselekedni, de nem összetett dolgokat.

Annyi hogy az Order-ben a látványos harc kötött le, itt meg a látványos történet. :D

A táv-os rész még mindig bennem van mint epic ingame jelenet.
    WTF lenne ha ezt egy normális tps-ben látnám, asszem 1 napig nem tudnám hogy hívnak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.30. 20:12:29
  • AntiHero
    Igazából ha nagyon "pro" vagy is akkor is 5 óra a játék kb. Ha nem vagy "pro" akkor 8-10 óra.

Ragnar.: Nem mondom el, mert spoileres lenne. :D A totemek meg vagy segítenek, vagy nem... előre jeleznek dolgokat\lehetőségeket.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.30. 20:06:48
  • Moby
    Én sem, viszont eddig minden ps4 ex lemezesen fentvan a polcon(nem kell értelmet kreseni benne, ez ilyen fétis). Sajnos ezzel sem tudok kívételt tenni, szal jelenleg ez a vezérlő elv.
  • Ragnar360
    Közbe, szerkesztettem még hozzá kérdést, illetve a spoileres rész : ) Köszi:)
  • Moby
    Ennek a nemjátéknak a platináját én ballisztikus pályán kakkantom le. Egyszer szórakoztasson végig, többször úgysem állok bele. Akkor legyen fasza, ami őgylátom megvan, csak ezek a játékidők amiket itt emlegettek, ez kínzóan szar.
  • AntiHero
    Időbe passz..igazából ha elsőnek úgy vittem volna végig a játékot, hogy mindenkit megmentek akkor 1 nap se lenne. Mert utána könnyű chapterenként megcsinálni azt, hogy megölök mindenkit, stb.. :D

Moby. : 6k az reális, de én simán támogatom a fejlesztőket teljes árral is akár. Még-még ilyet. :)
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.30. 20:03:30
  • darkSectorxxx #35416
    Nem, arra gondolt hogy a platina 1 lehetséges végigjátszás.
  • darkSectorxxx #35415
    Már semmiben nem vagyok biztos, ja mert most pár napig este 9-ig dolgoztam. :D Majd talán holnap.
  • AntiHero
    Kösz. :) Igazából amikor mindenkinek túl kell élnie 3x kezdtem újból a 4. chaptertől. :D

Meg hát a többinél is volt szarakodás. :D
  • TomStorm
    De már újrakezdtem csak lehet pár napot pihentetem
  • Ragnar360
    Az szép, végülis mennyire volt nehéz a platina, [s]illetve időbe mennyi volt? [/s] Szerk ja most látom szerda óta. - akkor nem vészes annyira. : ) Hány végigjátszás lehet benne, ami viszonylag nem kényszeres és tényleg úgy adja, azért kérdem, hogy a videók néza nem unalmas másodjára mondjuk, vagy inkább nem fárasztó? Illetve első végigjátszás olyan 8-10 óra megvan kényelmesen ?
    Amúgy nagy spoiler nélkül, ezek a totemek hogy illeszkednek a játékba meg mi a szar, felveszed és jön ilyen vízió vagy mi?:D Olyan furának tűnt. Viszont néztem gameplayt ma, és egyre jobban kipróbálnám a cuccost. Szintén nagy spoiler nélkül, ki a faszom az a doki benne és kivel beszélget, meg milyen idősíkba vagy mi?:D Vagy inkább érdemes lenne tolni és kiderül ez is?

Ha valaki digitálba megvette Untilt és nem oszt még, annak fizetnék 8-10k-t Until-ért osztásba. Szerintem ő is jól jár.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.30. 20:02:51