121496

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TomStorm
    Vagyis milyen A Mad Max.Jól sikerült?
  • TomStorm
    Milyen Mad Max?
  • TomStorm
    Azt akkor lehet megveszem
  • Kongy
    Újabb elengedhetetlenül szükséges remaster
  • Kongy
    Jó, de a Just Cause 2-t is mindenki szerette, csak én nem : / De mondhatnám a Castlevania-t is.
  • Totya42
    Teknóban hibátlan. Az dicséretes nagyon, hogy konzolon is hibátlan teknóban. És később lehet összeáll a történet, mint Katiban a gyerek, de az eleje akkora agyfingás, hogy ha Darth Vader beugrott volna fénykardozni, akkor sem lepődtem volna meg már.
    Slick: Az az avatar lesz majd az online karaktered később gondolom. Annál a bázis megtámadós játékmódban, meg majd a később érkező MGOban.
  • darkSectorxxx #35687
    Magyar Store-ban van Dying Light demo. v:D
  • SlickAdam
    van egy olyan erzesem, hogy a nagy hype heveben crash kurzus nelkul fogod belevetni magad, ami tragikus lesz.:)
  • Moby
    Minden lehetséges. Ámbátor pozitívan állok hozzá. Meghát olyan nagyon nem tudok vele borulni. Azt továbbra is tartom hogy teknóban, és igényességben példa értékű, és ezért nyilvávalóan mindig tisztelni fogom, maximum az derül ki, amit most is tudok: inkompatibilis vagyok a világával.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.01. 22:34:22
  • SlickAdam
    na beletettem en is vagy 4-5 orat. abbol kurva sok volt a kazettak hallgatasa, gameplay kozben nem tudok koncentralni, nyugi kell.
    elegge be vagyok rozsdalva ill. befigyel a tul nagy szabadsag is (amit mar GZ alatt is ereztem): elsö normal missziot se sikerult eszrevetel nelkul teljesitenem. vegefele meglattak, onnantol verfürdö (felesleges meg bugyuta lenne elszaladni, varni, ujraprobalni...). hmm. aztan a masodik amolyan mellekes misszioban is elbasztam, de ujracsinaltam es meglett alert nelkul.
    meg nem tudok velemenyt alkotni. nagyon mas, mint eddig volt. nyilvan nem veletlenul csuszott bele a 4-5 ora, mikor egyebkent meg elni sincs kedvem mostanaban, nem hogy jatszadozni.:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    idegesit ki volt a korhazban a bekotott feju tag. csak hallucinacio vagy mijazisten? kazettan rakerdezett snake, de nem valaszolt ra ocelot... ill. miert is kellett avatart kesziteni az elejen? az lesz a kotozott feju, de hogy s miert meg mikor? ne valaszolj, ha tudod a valaszt, akkor se. csak elmelkedek.:)
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Mad Maxről annyit, hogy steamen 97% pozitív user review, metan is majdnem 9es user score, gafon is a vélemények nagyrésze pozitív. SOSE vásárolj review pontok alapján.
  • Totya42
    Aki azt végig tudja szenvedni, az egy hős. Akkora tömény baromságot már rég láttam. Mázli, hogy nem ültem fel a hype szopórollelre. Drága söralátét lett volna :)
  • TDC Geronimo
    első óra a prológ. Kétlem, hogy aztuán bárki is visítva uninstallálná
  • Totya42
    Szerintem hagyd ki. Visítva fogod uninstallálni az első óra után. De ha mégis belevágsz írd majd le mindenképpen a tapasztalataidat. Szórakoztató lesz :)
  • Seth
    Spoiler: lesz benne villám meg lószar is, egy jelenetben :D
  • Moby
    A tegnapi élményeim után remegek egy villámot szóró lószarért :D
  • darkSectorxxx #35676
    Until Dawn folytatás pár perc múlva!
  • TDC Geronimo
    Slick hazaértél már? Kijött eurogamer review, csak egy idézet belőle.

"Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain is not just a high watermark for the series. It is the greatest ever stealth game by a distance, a true masterclass from a designer and team who bow out at the very peak of their creative powers. This is one of the greatest blockbusters our medium has ever had as well as the perfect ending to one of gamings' great series - and the end of one incredible, extended journey from Hideo Kojima. For decades to come, players will see the legacy of Metal Gear Solid, and have no choice but to salute."

• Kandurex
    Én attól tartok, hogy az open world pont azt veszi el ami naggyá tette, az izgalmas scripteket, a látványos mozi elemeket, a mélyebb történet vezetést.
  • TDC Geronimo
    Szerintem tökéletes rész az mgs újoncok számára ez.
  • arty
    ha ad trófeát a villámot szóró lószar gyakori használatáér', elvárom, hogy unlokkold :DDD
  • Kongy
    Nem semmi mennyit változtak a 4 óta ezek a bejátszások :O Az a grafika te úristen. Ahogy kúszik a földön minden apró izmát lehet látni, ahogy mozog.. :D Beteg.
  • Moby
    Akkor eldőlt. Belevágok a pécésbe :)
    Méghozzá holnap, ma forza6 demot töltök. Értem-nemértem, belevágok. A tegnapi borzalom után valami nagyon igényes cuccra vágyom, be kell gyógyítani a sebeket. Ha valami nem hiányzik az mgs-ből, az az igényesség. Inkább félek attól, hogy olyat is kapok, amit nem is akarok :D
  • roolandsan
    Én karácsonykor is számítok valamire :D (MGS4)
  • eje75
    persze...azok nélkül semmit se értenék az egészből, mert az előző MGS-ekkel Én se játszottam :)
  • Kongy
    Nagy valószínűséggel nemet mondtam volna, mert 10k sok egy olyan játékért, amiben nem vagyok biztos, hogy bejön, aztán meg nem tudom eladni :D Majd estefele (10körül) kiderül, akkor próbálom ki.
  • TDC Geronimo

A vége
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.01. 19:15:10
  • TDC Geronimo
    Elején ugye be kell állítani születésed napját. Ha azon a napon mész mother basere, akkor egy szülinapi tortával várnak :D
  • Moby
    Most akartam megkérdezni, hogy megvesszük-e valamelyik konzolra :DDD
  • TDC Geronimo
    Kazettákat remélem hallgatod te is bőszen. Észrevettem, hogy vannak sárgán kiemeltek, ahogy hallgattam azok a fontosabbak story szempontból.
  • TDC Geronimo
    Holnapi beta fwről mi a hír? Amikor volt blog post 2át írtak, azóta semmi
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.01. 18:57:03
  • TDC Geronimo
    eso patch, bf4 patch, mgs, mad max meg forza demo :D
  • Kongy
    Ez a szeptember 1 kegyetlen, és nem az iskola miatt :D
  • TDC Geronimo
    Mad maxbe bele akartam nézni, de ma tuti nem. Talán holnap meglesem, de MGS lesz akkor is. Nincsjáték(tm) :(
  • eje75
    nem minden küldinél ugyanott van a landing point... volt, hogy a célpont közelebb volt, mint a heli leszállási pontja :(
    mint1, ez egyéni szoc. problémám, nem a fórumra tartozik... jó játékot...
  • TDC Geronimo
    menjé helivel :D
  • eje75
    vágom, értelek teljesen... nyilván MGS-nek megvannak a hibái, szerintem már legalább nettó 2 órát töltöttem el benne lovaglással (hogy eljussak B-be), mit ne mondjak: nem élvezem :(
  • TDC Geronimo
    5. részben a gameplay csillagos ötös, ahogy az animok meg irányítás is. Nem tudom mi a bajod vele.
  • TDC Geronimo
    Gameplay tekintetében teljesen más, mint az eddigiek. Biztos tetszeni fog, kizárt, hogy nem :)