121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Egyik sem. Ez nem egy valós történetet ír le. Mondjuk amit konrétan kérdeztél, az részben valóság: google->fulton recovery system.
Egyébként nekem ezzel a résszel esett le, hogy (ésvalszeg az egész széria) emléket, és egyben görbe tükröt tart pl. a nyolvanas évek moziának, illetve azon elképzeléseknek, amiben a hidegháború éveiben a katonai fejlesztések, és egyáltalán a military világ fényévekkel előrébb atrt a vlahaol a polgári világ világ alatt egy párhuzamos univerzumban. Pl. 007 sorozat ugyanezt teszi. Azt minek hívnád? És is sokáig azt hittem, hogy ez valami japóság, pedig ennek a japósághoz az égvilágon semmi de semmi köze nincs. A 4-ben még voltak tipik japóságok, de minden ezalá tettem be, pedig csak nyomokban volt. Ebben már nyomokban sincs. A nyolcvanas évek összes katonai akciófilmjének kivontának vagy egyszerre a rendezője, és a főszereplője. Mindez beáztatva egy olyan filmes körítésbe, amit ha kihoznának standalonban, 4x-5x tuti megnézném gyors egymásutánban
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.06. 14:14:36 -
SlickAdam #36295 jep, de ez is kicsi szpojler. masik topikban irtad, hogy nem szeretnel ilyesmibe futni, ugyhogy vigyazz te is! :) -
Én attól fosok, hogy visszajönnek éjszaka, és kifestenek fogkrémmel (bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy te sem nyírtad ki őket igazából :) ). -
Máskoris :) -
TomStorm #36292 Csak 1 kérdés még,mit vesztettem ezzel,hogy deaktiváltam tehát átadtam primaryt másnak? -
SlickAdam #36291 el elinteztem(?) öket a faszba, 1 db ammo maradt. vizsgalati celokra.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.06. 13:59:45 -
Ragnar360 #36290 Elvontság, dilliség, bolondság akkor ez az MGSV ilyen téren(!) vagy nem?:)
Inkább írd le nekem Moby, vagy Gero: ) -
SlickAdam #36289 ez szpojler
-
TomStorm #36288 Siker!Köszi szépen! -
Na most adta be videót MBn, vihetem Quitet végre úgy néz ki missionre :) -
R0GUE #36286 Oksa köszi! :)
-
Majd várlak vissza a 12es után :D -
TomStorm #36284 Értem kipróbáljuk majd jelzem,hogy sikerült -
Persze 1 gépen lehet csak primary.
A másik fél vagy többiek csakis eme profillal játszhatnak.
Játékmentés, acsi, stb.
A primary fél ezzel is és bármelyik más profillal. -
Igen.
A lényege hogy ha simán használjátok akár 800-an, akkor használhatjátok, de egy időben csak 1 léphet be.
Ellenben ha 1 gépen primary a profil, akkor a gép megkap minden jogot. Kivéve a psn plus akciokra, és bármely a gépen lévő profillal elérhető legy a primary profil összes tartalma. ;) -
TomStorm #36281 Tehát ő aktiválja elsődlegesként?Akkor jó lesz?Én is és ő is használhatunk mindent? -
Kicsit izgulok, mer ocelot azt mondta(ha jól értettem, még félig kábultan), hogy használhatom ellenük a honeybee-t, utólag láttam, hogy mellékfeladat is volt, de elfutottam. Kaptam sok pontot a hazavitt honeybee ammoért, de még nemtudom később hogy fogom átkozni ezt a pillanatot :D -
Én támogatni foglak. :) -
Mi a kérrdés?
A látvány?
Az kibebaszott szép. -
A
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mist Squad felbukkanása
előtti cutscene alatt a testem összes izma egyszerre volt megfeszülve, nem vettem levegőt, és nem pislogtam. Pedig az vagy 2 perc volt LOL -
Igen.
Egyikőtök menjen be a Settings-psn ponthoz. És aktiválja a profilt.
Ez a felhasználó ezekután a gépén elérheti a játékokat, tartalmakat.
Míg a másik játékos az adott profilba lápve játszhat. ;) -
SlickAdam #36275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.06. 13:25:07 -
Mit honnan? A MadMax-et? Írtam tegnap: Kinguin, vagy G2A. Én a Kinguinről vette, de hótmindegy. -
Most lett vége a Honey Bee-s küldinek.
Nem. Kapok Levegőt. Holy mother of GAWD
-
TomStorm #36272 Lehetőség van arra,hogy valakinek megosszam a játékaim?Bevan az ő gépén is állítva a login viszont ha bejelentkezik akkor itt engen kidob.Offline is próbáltuk de lakat van nála mindenen -
ppista #36271 Gyerekkorom egyik kedvenc dala volt Kim Wilde - Kids on America-ja. Hát nem belefutottam az egyik örbódéban. Elélveztem. -
R0GUE #36270 De honnan?:) Annyiért lerántom talán...:) -
Banplz :D -
Ha sikerül eladnom a gépet, lecserélem egy mgsv limitedre. -
Paranoia #36267
-
TeRa. Rohadt drágán mérik ahogy néztem, ps4-be szerelve. És én eleve nem 1 terásat tennék akkor már bele. -
Ryanever #36265 Jó egyébként igazad van.... mert simán kilehet cserélni, csak ha már úgy is gép vásárlás előtt állok gondoltam veszek 1 Terrásat -
Nem árulnak a boltban hdd-t? -
Fasság.
Zöld idegmérget fingik. -
Ryanever #36262 Valaki megmagyarázná nekem, hogy mi a francért csak az 500 gigás modelleket nyomatják orba szájba Bundle formájában? Alig van 1 Terrás felhozatal ami meg van vagy még nem jelent meg vagy elvitték majdnem az összeset lásd Ultimate Player edition amiben ráadásul csak egy alap gép van.... -
Meg állítólag a kutyára lehet rakni tangát meg mindenféle cuccot és lehet rúdtáncoltatni miközben rózsa kábítófelhőt fingik! -
TomStorm #36260 El se hiszem,hogy 2 nap után mehet tovább Mad Max.
Kaja aztán beszállok Magnus Opus-ba és csak nyomom neki a gázt.
Meg most már a kutyát is kell használjam,álítólag jó akna keresésben!! -
[ásítnagyot] -
Ragnar360 #36258 Ezmost mi afasz?:D Megnéztem a többi videót is, hát nem tudom. Van ezekre valami magyarázat vagy csak durr bele rögtön ilyen a játék?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Odamegy a kutya és hirtelen három kis léggömb felrántja a tagot? WTF - Graf le van rontva a videóban, de mintha szebbre emlékeztem volna még tavaly valami gameplayből. Akkor még nem is tudtam (és a régi MGS-eket is kicsit elnézve akkor) hogy ilyen elvont dolgok vannak benne. : ) Sőt ha jól emlékszem a 4-be se volt, legalábbis nem emlékszek, pedig elég sok gameplayt néztem róla -
Ha ez az oka, akkor remélem a jövőben még kevesebben veszik majd :D