121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #36500 most fejeztem be a mai session-t, mar 36 ora ill. 19%.
en is rohadt lassan jatszok. nem megyek a teljes stealth-re, mert az a flash-akarmi-bevillanasnal is odavan azonnal, az meg eleg gyakran befigyelhet, szal ... elvezem inkabb, ahogy jön, de ezt mar irtam tobbszor is.
uccso kuldetest (3. afrikai / 4db celponttal ... valszeg mar letudtad) 2 ora alatt toltam le, pedig eleg egyszeru volt. lassan lecsekkoltam en is minden katonat messzirol, aztan magazine-okkal egyesevel elcsalogattam oket es zsuuuupsz, fly me to the moon.:) nem kapkodos idegbetegeknek valo cucc.:)
kerdes: Quiet-nel normalis, hogy fogja magat es lelep a faszba? magammal vittem, de elsö 5 perc utan se hire se hamva, meg szolni se tudtam neki.
vagy csak bug?
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.08. 02:46:41 -
R0GUE #36499 41 óránál járok, nemrég néztem statisztikákat játékmenüben....
A teljes játék 18%-a van meg a fő küldetések 27%-a, Side opok 7%-a....
Mondjuk én főleg lopakodva játszom, és a bázist is fejlesztem ezerrel,mindig messziről magaslatokról bejelölgetem az elrabolandó ellenfeleket le-le vadászom őket... Elég sokat hangtompítózom illetve marhamessziről csipulok. Aztán egy ideje azt nyomom,hogy csekkolom magaslatokról a bázist, jelölgetek,megnézem van-e antenna vagy rádiós mókus. Ha van akkor belopakodás,antennákra, generátorra,rádióállomásra C4, rádiós mókusokat kiiktatom...Vissza magaslatra és bummm c4... Aztán indul a csipázás, vagy ha megunom akkor a gépuskás kommandózás. Ritkán ha nincs kedvem embereket rabolgatni akkor pedig begangolok tankkal...:)
Marha kíváncsi leszek meddig adagolja a játék a lehetőségeket és ötleteket,mindig találok valami újdonságot. :) -
SlickAdam #36498 neeee...
örület :D -
SlickAdam #36497 polcra csak, nem bontom ki. tudod, hörcsög eletmod.
kiado oldalarol toltheto egy ingyenes, elsö 60 oldalt tartalmazo PDF. kukkants bele!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.08. 02:30:33 -
SlickAdam #36496 "nagy mech" asszondja
FACEPALM -
R0GUE #36495 Ja és mégegy dolog,afrikában a szakadó esőben véletlenül tünt fel csipázás közben, nem spoiler csak taktikai dolog de ha valaki magától akar ilyenre rájönni ne olvassa:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A villanypóznákon el lehet lőni a kábelt, szakadó esőben agyon tudja vágni az áram az alatta állókat...:)
Utoljára szerkesztette: R0GUE, 2015.09.08. 02:23:30 -
R0GUE #36494 MGS-ben ez a megbüdösödés vagyis napokig nem fürdés nem egyszerű dolgokat von maga után azon kívül hogy legyek keringenek a fejünk körül...:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ellenfél szagról kiszúr ha a közelükben vagyunk....Először nem értettem hogy mi a francért kezdenek keresgélni amikor meg se mozdulok és a szekrény mögött bújok tőle 2 méterre...:D... Motherbase-en hozzámbaszott Ocelot egy adag vizet....A katonák meg lazán orrot befogva tisztelegtek...:D -
Ragnar360 #36493 Adam: MGS-hez guide minek kellett hozzá, mármint ennyire érdemes ennél megvenni?
Moby: Akkor ha jól értem úgy mentél bele a gépbe, hogy a régit cseréled, így elfogadható:)
Ulthane: kivel sharingeltél?:) Illetve ennyit nem nevezek már meg, de faszba, 5-6 ezret én is adtam volna Mad Maxért - valaki írta hogy annyiért behúzta... :(
-
4-et???
Én négyet úgyis tudok írni, hogy gameplayről még szó sem lesz :D -
12ó, 5% -
Éééés még tovább vittem a MGS 5-öt... kibaszott jó. Semmi irónia. Tényleg.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most volt a nagy mech-es rész, elég brutál volt :D
-
SlickAdam #36489 nyitottam egy sima txt fajlt es elkezdtem jegyzetelni a gondolataimat a jatekrol, hogy majd ha a vegere erek es "papirra" vetem a velemenyem, nehogy kimenjen barmi is a fejemböl. csak mert lehet elvarazsol a vege, pedig szeretnem ha nagy adag objektivitas is lenne benne.
ha van szabadidom, tolom. elvezem. vele almodok...
... de eddig 4 db pozivitumot irtam le, amiket igazabol 1-be is foglalhatnek ugy, hogy "gameplay", ill. 12 negativat...
ettöl meg kaphat egy odabaszos plecsnit, de 10-es nem lesz, az tuti.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.07. 22:25:17 -
SlickAdam #36488 jo mert te anyueknal vagy / voltal sokaig a farmon.:) -
2% (LOL), órát nem tudom hirtelen, de nem túl sok :D -
TomStorm #36486 Mad Max megjött a Leaderboard(barátlistás is) de még csak Top10
Hát nem semmi verdákat raktak már össze ahogy nézem.
V8 mind az biztos,motor kinézet alapján -
SlickAdam #36485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SEMMI. volt egy 1 tali Skullface-el, meg a Metal Gear-el. -
Spoilerben eddig a story-t iletően mi történt? prlogue-t láttam, az után?
Persze vázlatszerűen érdekelne , nagy vonalakban. -
SlickAdam #36483 ki hol jar (idö & szazalek)? en sztoriban meg sehol, elsö ket afrikai kuldin vagyok meg csak tul, meg eleg sok mellekkuldin.
18%, 32 ora
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.07. 21:48:32 -
-
Ulthane #36481 Nahh, elkezdtem a Meszal Girt! A prolog vegere teljesen hangulatba jottem, a lovaglos resznel meg mar egyenesen tatva volt a szam. Mondjuk a polietikus myeloid terminator kimaradhatna, meg a tuzbalna es lo... (Wtf?)
A latvany beszaras, de tenyleg, most ismerkedek a mechanikaval, de ugy erzem, szeretni fogom a jatekot. :)
Minden jateknal ez lenne a kotelezo minoseg es latvany. -
pm :) -
Hát gyerekek, minden szkepticizmusom és iróniám ellenére, tényleg év játéka gyanús a MGS 5, be kell ismernem. Azért, mert mindig más egy küldetés. Ezerféle módon lehet megoldani, és ez zseniális. A Fox Engine-ről már ne is beszéljünk, úgy tökéletes, ahogy van. Holnap adom fel a játékot, de szerintem még biztosan lesz közünk egymáshoz valamilyen formában :) Mindenesetre a mentéseimet megtartom. -
Jó lesz. Mer mégegyszer el kell valahol olvasnom ezt a a kevesebbtokbacsomagoltramsokkalkevesebbetfogyaszt lényegű áltudományos rémisztő fasságot, istenbizony beállok a chemtrail hívők közé :D -
Nem változik semmi rajtunk kívül.
Vén faszok vagyunk.
Kurvahangos gépeket kell csinálniuk, veszítünk a hallásunkból időről időre és évek múlva ugyanazt halkabbnak fogjuk hallani. :D -
Az már csak egy következmény, és nem kapcsolták azt sehova lassabbra. De feladom. -
WOOOOÁÁÁÁÁ ilyet!?! -
Egy őrületes technológiai bravúr, amire senki nem számított:
Lassabbra kapcsolták a ventit :DDD -
De számodra kiderült már? És mi volt az? -
Ezt már elég rég megfejtette a euro. -
Kiderült már(számodra), mitől lett halkabb a gép? -
R0GUE #36470 Na behúztam én is a Mad Max-et +ripper dlc-t 5200 pénzért. Első benyomások: Szép. Az első 10 percben sikerült ordító faxságba botlani elég is volt.
Max képtelen felmászni a nyakig érő konténerre...Csak a sárgára festett (jelöl) láncos oldalon hajlandó felkapaszkodni ami kb másfélszer magasabban van...Sehol máshol,ott se ahol Max nyakáig ér a konténer. Nincs megjelölve? Nemlehet felkapaszkodni...Zseniális.....
El is jutottam az első küldetés végéig és megyek is vissza MGS-ezni....Ez jó lesz néhai időtöltésre is ennyi, kb annyit is ér amennyit fizettem érte.... -
Nekem csak a gép kell, a játékot eladom -
SlickAdam #36468 mert najsz n' pritti. -
SlickAdam #36467 nekem nem tetszik a MGS gep. vagyis de, de nem kirakva a mostani helyere. otvar-giccses lenne a sok fekete/ezust muszaki cucc kozt. ugyhogy nem cserelem be (alap gepemert amugy se kapnek mar valami sokat, fizetni kene ra kemenyen).
majd ha bekakil a mostani, johet egy 6., halkabb masina.:) vagy 5.? nem is tudom mar, a mostani lehet meg csak a negyedik... francokat! volt egy feher is par napig, szal ja, 6. jon majd.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.07. 15:54:44 -
Ulthane #36466 Ezt most nem értem. PC-n már megvetted. Most akkor minek a PS4? -
És szomorú hírekkel vissza is :(
/és még mielőtt megindulna az áradat, hogy megint a családom szájából veszem ki a falatot: a bundle-ből az lemezt, az orderem, meg a lemezes driveclubom áldoztam bele a cserébe. Nekem ez így még élhető deal.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.07. 14:56:53 -
Ment pm -
Egyúttal ezzel HATRA emelem a tétet.
Ádám??? :D -
Arra készüllök, hogy NAGYON :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
majd a gépről regéljél szépen, hogy mennyire lett "Über" halk...