121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #36542 na jo...
ha lenne kibasznivalo 430 ojrom, vennek egyet csak ugy a szekrenybe. a jozan esz ellenere is.:) -
Úgy bennem van hogy el kéne adni a gépem és venni egy ilyet de egy majdnem két éves gépért már nem kapnék annyit amit igazán szeretnék és sokat kéne rápótolni...
Meg itt vidéken macerásabb lebonyolítani -
Mér'? neked mennyire kell 'nem újnak' lennie, hogy cseréld?
[kíváncsi] -
ne erről, beszéljél nekünk a hangokról amik léteznek! nem léteznek? -
ppista #36538 Ez nagyon faszául néz ki. Én is majdnem elcsábultam, de túl új még a PS4-em, hogy bukóba adjak rajta túl. -
Igen, ugyanaz, kivéve a "Not for resale" feliratot a borítón :) -
Yep. -
Csak azért kérdeztem, mert nekem is Day One volt, gondolom gép mellé is azt adják. -
Most, hogy nézem a képet: mivel nekem ilyen kalibrált baszomfaszom monitorom van, többeteknél valszeg mégpirosabb mint nálam, és ezen a képen is _SOKKAL_ pirosabb, mint a valóságban. A valóságban ez bordó. Kicsit ilyen piszkosbordó. Őrületesen kibebaszottul mocskosmódon jól néz ki. Egy dolggal lehetne csak mégjobbá tenni: ha a diamond dogs logo mondjuk 12x ekkora lenne rajta :S -
Fogsincs. Valami Day1 Edition. Ha van is, nem használom fel term. -
Lexebb ps4 evör. Egyúttal kifejezi az időközben kialakult, és gránittá szilárdult rajongásomat a játék iránt. Illetve a halk(abb) gépek iránt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.08. 13:22:10 -
Dehogy! Bontsd nyugodtan :D Van hozzá valami DLC?
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.08. 13:21:28 -
/irigy -
Céges proxy 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az enyém talán holnap itt lesz -
A kontroller IRL SOKKAL jobban néz ki, mint a képeken. Diamond Dogs plecsnis cukeeság. Lávolom az egészet úgy ahogy van 
/Kongy gáz lenne, ha egy teknókomperzsön erejéig felbontanám a játékod? :) -
sechste
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is csak azért nem lőttem le, mert kíváncsi voltam a csöcsfizikára :D -
Na olvastam hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha végig meg szeretnétek tartani Quietet akkor a 4 5-ös fő és 150-es mellék küldit hagyjátok a végére, bár nekem az egyik haverom első találkozáskor lelőtte végleg -
most, hogy így mondod
az enyém hangos

de nincs kedvem elégetni 25-30k -t egy kussolósért...majd ma Moby megmondja az okosságot....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.08. 11:38:32 -
SlickAdam #36523 fu macko pajtival en is taliztam meg a jatek elejen. bikaviadal szerü küzdelemben (mikor epp elerne, negyzettel elvetödes) elaltattam, de tenyleg majdnem rament az összes tölteny.
ill. kesöbb mellekküldiben is elkaptam egy legendas macit.:) -
Nem, ez nem a PH fórum ahol csak arról lehet olvasni kinek milyen hangos a PS4 -
Nem tudom ki hogy halad a metal gearel de én eddig minden mellék küldetést is megcsináltam és most jön a 18.fő küldi, állítólag ha nincs kész minden mellék 42 után nem ad be fő küldetést vagy valamelyiket nem nyitja meg -
Ulthane #36520 Csak a következetesség kedvéért. :) Anno megkértek itt minket udvariasan, hogy ne csináljunk Bloodborne-topikot ebből a topikból, és fáradjunk át a vonatkozóba.
Kérhetnem akkor most én is ugyanezt MGS-re?
-
Ebből is látszik, hogy MGS szakértő vagyok. -
Leütötte a köcsög bunkó a lovam. Odamenetem megnézni, erre szétkapott.
Majd leszedem, ha lesz treknvilájzeres sniperem. De mielőtt megkapja a fultont, még megcsonkítom kicsit a rohadékot :DD -
Ja hát ki kell mozogni, futkározni -
Annyit nem tudtam belekűdeni. Letépte az arcom. -
Mi havi egynél járunk, vagy több ha van valami über akció -
Nekem 17 kellett bele és szunditott is -
Belelőttem 40 kiló orvosi kokaint, és meg se rezzent a kecie! -
Én, de pécére ennyi. 5200ért vettem. -
Ulthane #36511 Egy barátommal. Együtt szoktunk venni digit játékot. Nagyjából egyezik az ízlésünk, így nincs belőle gond. Évi 3-4 játék max. -
Altassad el és lufi -
-
Lehet ezekhez már a ketrecet ki kell fejleszteni. Nekem már birkafarmom van lassan (bár még nem látom őket, de gyűjtöm szorgosan :D) -
"I found a cassette tape of a man taking a shit. After developing a loud speaker for your iDroid you can play this tape while hiding in a portapotty/toilet and enemies won't check inside."
Ez a jatek...Ez a kazetta megvan nekem is :D -
Köszönöm. -
Tegnap találkoztam az egyik küldi közben egy macival. Megpróbáltam befogni. Konklúzió: a medve nem játék! :D -
Idroidon mapnal tudsz neki adni parancsokat. Dpadot fel vagy le megnyomod es ott valtoznak a dolgok. El lehet kuldeni outpostot felfedezni, mesterlovesz pontra vedeni stb. -
R0GUE #36501 No, még csak az 1. küldetést toltam afrikában, Quiet még nem jött velem.:)
Így nem tudom....
Egyébként ja én is úgy tolom hogy ha bukó akkor sincs load,megy a harc.
Illetve még azon gondolkodtam hogy mennyit nehezíthet a játékon ha nem Bigboss-al megyek a harctérre hanem mást választok (elméletileg lehet)...