121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • SlickAdam
    na jo...
    ha lenne kibasznivalo 430 ojrom, vennek egyet csak ugy a szekrenybe. a jozan esz ellenere is.:)
  • Tatyla
    Úgy bennem van hogy el kéne adni a gépem és venni egy ilyet de egy majdnem két éves gépért már nem kapnék annyit amit igazán szeretnék és sokat kéne rápótolni...
    Meg itt vidéken macerásabb lebonyolítani
  • Kandurex
    Mér'? neked mennyire kell 'nem újnak' lennie, hogy cseréld?

[kíváncsi]
  • Kandurex
    ne erről, beszéljél nekünk a hangokról amik léteznek! nem léteznek?
  • ppista
    Ez nagyon faszául néz ki. Én is majdnem elcsábultam, de túl új még a PS4-em, hogy bukóba adjak rajta túl.
  • n000rbi
    Igen, ugyanaz, kivéve a "Not for resale" feliratot a borítón :)
  • Moby
    Yep.
  • Kongy
    Csak azért kérdeztem, mert nekem is Day One volt, gondolom gép mellé is azt adják.
  • Moby
    Most, hogy nézem a képet: mivel nekem ilyen kalibrált baszomfaszom monitorom van, többeteknél valszeg mégpirosabb mint nálam, és ezen a képen is _SOKKAL_ pirosabb, mint a valóságban. A valóságban ez bordó. Kicsit ilyen piszkosbordó. Őrületesen kibebaszottul mocskosmódon jól néz ki. Egy dolggal lehetne csak mégjobbá tenni: ha a diamond dogs logo mondjuk 12x ekkora lenne rajta :S
  • Moby
    Fogsincs. Valami Day1 Edition. Ha van is, nem használom fel term.
  • Moby
    Lexebb ps4 evör. Egyúttal kifejezi az időközben kialakult, és gránittá szilárdult rajongásomat a játék iránt. Illetve a halk(abb) gépek iránt :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.08. 13:22:10
  • Kongy
    Dehogy! Bontsd nyugodtan :D Van hozzá valami DLC?
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.08. 13:21:28
  • Tatyla
    /irigy
  • n000rbi
    Céges proxy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az enyém talán holnap itt lesz
  • Moby
    A kontroller IRL SOKKAL jobban néz ki, mint a képeken. Diamond Dogs plecsnis cukeeság. Lávolom az egészet úgy ahogy van

/Kongy gáz lenne, ha egy teknókomperzsön erejéig felbontanám a játékod? :)
  • Moby
    sechste
  • Kongy
    Én is csak azért nem lőttem le, mert kíváncsi voltam a csöcsfizikára :D
  • Tatyla
    Na olvastam hogy
    ha végig meg szeretnétek tartani Quietet akkor a 4 5-ös fő és 150-es mellék küldit hagyjátok a végére, bár nekem az egyik haverom első találkozáskor lelőtte végleg
  • Kandurex
    most, hogy így mondod az enyém hangos

de nincs kedvem elégetni 25-30k -t egy kussolósért...majd ma Moby megmondja az okosságot....
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.08. 11:38:32
  • SlickAdam
    fu macko pajtival en is taliztam meg a jatek elejen. bikaviadal szerü küzdelemben (mikor epp elerne, negyzettel elvetödes) elaltattam, de tenyleg majdnem rament az összes tölteny.

ill. kesöbb mellekküldiben is elkaptam egy legendas macit.:)
  • Tatyla
    Nem, ez nem a PH fórum ahol csak arról lehet olvasni kinek milyen hangos a PS4
  • Tatyla
    Nem tudom ki hogy halad a metal gearel de én eddig minden mellék küldetést is megcsináltam és most jön a 18.fő küldi, állítólag ha nincs kész minden mellék 42 után nem ad be fő küldetést vagy valamelyiket nem nyitja meg
  • Ulthane
    Csak a következetesség kedvéért. :) Anno megkértek itt minket udvariasan, hogy ne csináljunk Bloodborne-topikot ebből a topikból, és fáradjunk át a vonatkozóba.

Kérhetnem akkor most én is ugyanezt MGS-re?
  • Kongy
    Ebből is látszik, hogy MGS szakértő vagyok.
  • Moby
    Leütötte a köcsög bunkó a lovam. Odamenetem megnézni, erre szétkapott.
    Majd leszedem, ha lesz treknvilájzeres sniperem. De mielőtt megkapja a fultont, még megcsonkítom kicsit a rohadékot :DD
  • Tatyla
    Ja hát ki kell mozogni, futkározni
  • Moby
    Annyit nem tudtam belekűdeni. Letépte az arcom.
  • Tatyla
    Mi havi egynél járunk, vagy több ha van valami über akció
  • Tatyla
    Nekem 17 kellett bele és szunditott is
  • Moby
    Belelőttem 40 kiló orvosi kokaint, és meg se rezzent a kecie!
  • Moby
    Én, de pécére ennyi. 5200ért vettem.
  • Ulthane
    Egy barátommal. Együtt szoktunk venni digit játékot. Nagyjából egyezik az ízlésünk, így nincs belőle gond. Évi 3-4 játék max.
  • Tatyla
    Altassad el és lufi
  • TDC Geronimo
  • n000rbi
    Lehet ezekhez már a ketrecet ki kell fejleszteni. Nekem már birkafarmom van lassan (bár még nem látom őket, de gyűjtöm szorgosan :D)
  • TDC Geronimo

"I found a cassette tape of a man taking a shit. After developing a loud speaker for your iDroid you can play this tape while hiding in a portapotty/toilet and enemies won't check inside."

Ez a jatek...Ez a kazetta megvan nekem is :D
  • darkSectorxxx #36506
    Köszönöm.
  • Moby
    Tegnap találkoztam az egyik küldi közben egy macival. Megpróbáltam befogni. Konklúzió: a medve nem játék! :D
  • TDC Geronimo
    Idroidon mapnal tudsz neki adni parancsokat. Dpadot fel vagy le megnyomod es ott valtoznak a dolgok. El lehet kuldeni outpostot felfedezni, mesterlovesz pontra vedeni stb.
  • R0GUE
    No, még csak az 1. küldetést toltam afrikában, Quiet még nem jött velem.:)
    Így nem tudom....

Egyébként ja én is úgy tolom hogy ha bukó akkor sincs load,megy a harc.
    Illetve még azon gondolkodtam hogy mennyit nehezíthet a játékon ha nem Bigboss-al megyek a harctérre hanem mást választok (elméletileg lehet)...