121496

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • R0GUE
    Quiet kissé idegesítő,nincs rá valami mód hogy leállítsuk??:)
    Ha riadó van kilő mindenkit aki él és mozog... El kéne kapnom egy katonát (az a küldetés) erre állandóan kilövi amint az lövöldözni kezd...
  • SlickAdam
    belefutott mar valaki a You Spin Me Round (Dead Or Alive) kaziba? kene gyilkolas kozben :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.08. 16:19:21
  • TomStorm
    Csüt.vagy péntekre itt lesz nekem is MGS5.Most limited vagy Day One az fogalmam sincs.
    Remélem tetszeni fog.Még régen játszottam első részekkel de az nem most volt:)
  • TomStorm
    Nekem is olyan van most.Igaz 4.-ik gép de meglett:)
  • Moby
    >de mondom messze van a zavaró kategóriától.

Elkezdjük újra megfejteni kinek mi a zavaró? Nemkéne. Nem fog menni.
  • SlickAdam
    inkabb az atvezetöket adagolna a PEZ cukorka helyett...

real gunsmith küldi nalam is volt vagy 2 ora, mert elkapdostam csendesen MINDENKIT a faszba. gyilok-mutatom mar vagy 300-nal jar.:D
  • TDC Geronimo
    Bebújtam szekrénybe katona elől. Mondom bezoomolok megnézem mit csinál. Erre snake beveri a fejét a szekrénybe,ha zoomolsz, ezzel riasztva a katonát
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.08. 15:54:33
  • SlickAdam
    felölem mehetünk MGSV topikba, ha csinal valaki.
    tudom van mar a jatekosok forumaban, de nincs kedvem meg csak kosza pc-s ganyolos kommentekhez se. szal konzolos köll.
  • Newfronter
    Nekem van egy hangtalan ps4-em (nem, de nagyon csendes), és MGS5 - nél sem hangos. Full csendes szobában hallod minimálisan mikor izzad a gép, de mondom messze van a zavaró kategóriától. Az ilyen porszívóhangos beírásoktól meg elkerekedik a szemem...
  • Ulthane
    Nem? Akkor néhány héttel ezelőtt a hasonló mennyiségű Bloodborne hozzászólások miért lettek átterelve a BB topikba????

Aztán át is lett terelve.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.09.08. 15:50:49
  • TDC Geronimo
    Na így 25+ óra után meglett a gunsmith és újabb lehetőségek nyíltak meg. Mikor lesz az, amikor nem adagolja még a + dolgokat? :D

2 óra megint elment és semmit se csináltam csak bázist építettem, fegyvereket raktam össze meg letoltam 2 side opsot :y
  • n000rbi
    Majd én holnap jelentek (remélhetően)
  • Moby
    Nem lesz annyi időm, hogy elvigyem odáig. 1 órás a prolog.
  • SlickAdam
    annyira nem nyuzza, mint pl a W3. nalam erdekes mod iDroid baszakodas kozben pörög fel, pl ma az alap DD logot baszkuraltam. nezd meg ott (helikopterben ültem)

szerk.: ja hogy odaig el is kene vinni a jatekot. nem szoltam.:D buta adi
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.08. 15:26:10
  • Moby
    Na, MGSV first impression:
    A játék. Nem tudok olyat írni, amit ne tudnátok. Őrületesen nlz ki ps4-en, és őrületesen fut. Pécén szebbek az árnyékok, kevesebb az árnyékzsizsgés, de ez nem von le a játék értékéből. Irigykedem a doboz kiadás cuccaiért. Ha nem tudnám pontosan, hogy jó célókat szolgálok vele, megtartanám inkább :D
    Gép(hangerő). Nehéz helyzetben vagyok, mert nem hallottam mit mutat a régebbi gépeken, de mindenhol azt olvasom, hogy megcsinálja a gépet és a hűtést teljesen. Ha ez igaz. akkor ez a gép mérföldekkel hallkabb, mint az előzőek voltak, ámde egy jól összerakott pécé, vagy egy one még így is jelentősen halkabb. Azaz a hangtalan ps4 mítosz busted lett ismét, de ez már egy lényegesen elviselhetőbb kiadás.
  • n000rbi
    Kill it with fire
  • SlickAdam
    egy
    fillert
    SE
    !!!
  • n000rbi
    Dobozos DLC, LOL

• Moby
    Asszem lelepleztük a gamervilág legnagyobb összeesküvését. Chemtrail, gyíkemberek....LÓFASZ! Miyazaki és Kojima valójában ugyanaz a személy!!!!!!
  • SlickAdam
    metal gear & dark szosz közös univerzum!!!????!!!tizenegy!!!! Sif = DD cameo
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.08. 14:53:17
  • n000rbi
  • Moby
    Fogalmam sincs hogy jön ide Sif. Most az MGSV pörög, maradjun ezen a vonalon ha kérhetem!
  • SlickAdam
    nööö
  • n000rbi
    Szpojler!! :D
  • SlickAdam
    DD fikkt di velt!
  • Moby
    Ennyike. Nyitott könyv vagyok előtted!

/telepedik a cucc. Egyelőre annyit hallok biztosan, hogy a drive szögre ugyanaz, mint a régiben :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.08. 14:44:44
  • n000rbi
    Valld be, hogy a TLoU matricát is azért tetted az előző gépre, mert különben bekoszolódott volna az is, ahogy a DDogs kontroller
  • ppista
    Minimum két év.
  • Moby
    Pfej micsoda barbár szokásaid vannak neked?!
    És még tőled vettem gépet???

/holnap ha bontod ki, és azt gondolod, hogy ezdekurvaszép, akkor várj, amíg megjelenik majd a kék ledcsík is rajta. METAL GEAR FTW! :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.08. 14:40:12
  • n000rbi
    Launchgépet magában elviszik 80-ért, ingyen épp nem lesz, de a játék eladása után már talán kevésbé fáj. Ha már új modell, akkor nem a fullmattot akartam, ez "picit" szebb :)
  • n000rbi
    Én kezetmosok játék előtt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van még egy fehér és egy fekete kontroller pluszba, black fridayen vettem Kanadából 8k/db :)
  • SlickAdam
    nalad is csere? hajjatokmeg! (a szavamat :D)
  • Moby
    Viszont sajnos vennem kell mégegy kontrollert, és neked is ezt javaslom. Ez megy a vitrinbe. Ezt nekem nincs szívem összeretkezni. (van egy fehérem pluszban, de azt meg a pécéhez használom, meg remoteplayre ritkán).
  • n000rbi
    Jajjdejöhetnemár
  • Moby
    Na, sikerült lefotóznom úgy, hogy a gép nem kúrta el a színét.
    PONTOSAN ilyen:

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.08. 14:18:22
  • Moby
    IRL nem vörös. De fényes. Viszont ennek (szemben a feketével) még jól is áll. Csak kurvára nem praktikus.
  • arty
    kontroller tetszik!
    a gép nagyrésze igen - a fényesvörös NEM! :D
  • Moby
    Fogalmam sincs. Annyi időm nem volt, hogy bedugjam a falimalacba.
  • Moby
    Nulla forintomba került. Null. Nül.
    Annyira tetszett, hogy akár pénzt is tettem volna bele, de olyan nevetséges áron találtam, hogy végül csak autókáznom kellett picit(125K).
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.08. 14:05:26
  • R0GUE
    Ha a legendary mackóról van szó küldetésben,lopakodj oda és az első TQ lövedékkel fejen lődd...Persze dühös lesz meg rohangálni kell igyekezz fejbe találni menekülés közben is... 4-5 lövedéktől terült el nekem miközben rohant mögöttem..:D