121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
R0GUE #36667
Nyomatsz rá egy MGS matricát és hellò. És legalább valòban minőségi hangot kapsz, nem ilyen 50-80ezres gamerfüles paròdiát...:) -
Nyilván nem veszek, főleg nem ennyiért. Ha tudnám hogy jó, még talán gondolkodnék rajt, de ez egy Hori fos. Csak megjegyeztem, hogy jól mutatna a gép mellett :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.09. 11:15:29 -
SlickAdam #36665 lecci, ne! az örületnek is vannak fokozatai, jo ha megmaradsz a mostanin.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ölni tudnek az ilyen gagyiretek 2 ft-os muanyag szarok miatt... -
Jól mutatna a gépemhez, de 50 font??? 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Hát akkor sajnos itt pukták el az én példányomat. Majd pdf-ben. Az nem nyomódik be :)
/de azér irigykedek, és természetesen rohattyámeg! :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.09. 10:50:11 -
ppista #36662 Igaz. Furcsa, hogy pont én várok egy dlc-t, pedig a legnagyobb szószólója vagyok azok ellen. Szerintem nem lesz amúgy semmilyen plusz tartalom, mert már régen bejelentették volna.
Emlékszem, hogy a Demon's-ban a hatodik világ köve el volt törve, és mindenki szentül meg volt győződve, hogy hamarosan jön majd a dlc, de semmi sem lett belőle. -
SlickAdam #36661 tokeletesen be volt csomizva egy tulmeretezett kartonba, sarkait meg veletlenul se erhette nyomas, ütödes. ez ilyen volt raktaron is. nem gondolod, hogy ezek mind tiptopp allapotban indulnak utra... :) -
Game-ről jött, hogy ilyen szépen szét van baszval a sarka? :) -
Paranoia #36659 én most kezdtem el
instant agyfasz.
((oda adtam érte a wicsert ÖRÖMMEL neislássamsosetöbbet,mert felkavarja a belem
))
-
SlickAdam #36658 na megjött ez is (szpojlerben meg 2 kep). kicsit vekonyka (140 oldal), inkabb egy vaskosabb magazin kiadas erzeset kelti (az is vegulis...). egy-ket oldal koszos is (nyomtatasi hiba), de összessegeben minösegi darab, 15 fontot megerte siman. kar, hogy nem foliazva jött, mr. polc hoppon maradt. muszaj leszek beleolvasni.:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.09. 10:41:11 -
Remélem nem. Én már leszarnék egy esetleges dlc-t. Egyrészt a faszom pénzelje ezt az egész dlc-s nyomort, márészt meg azt a munkát tegyék inkább das3 tartalomgyártásba. Engedjük már el ezt a BB-t. Szépvolt, jóvolt, lapozzunk. Jöjjön mostmá a DaS3.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.09. 10:30:56 -
ppista #36655 Az lehet, csak nem Debrecenben. -
SlickAdam #36653 ez pont Mo-n volt tavaly -
Van még mit csinyálni. Részemről van.
Persze a MGS-ban is van mit tennivenni.
Sőtt sok játékban el lehet kalandozni, kit mi érdekel. Engem a BB leköt ezért van még dolgom. :) -
ppista #36651 BB-ben tenni-venni? Szerintem már a stáblistát is kivülről fújod, úgyhogy szerintem ideje elengedni a cuccot. Én csak a TGS-re várok, és ha nem jelentenek be rá valami plusz tartalmat, már adom is el mint a huzat.
Ebbe az MGS 5.-be kb. ötször annyi időt lehet majd beleölni, mint a Bloodborne-ba, mert 30 óra után még mindíg csak 10%-on járok. -
Anti-val úgy dumáltuk meg, hogy ha lemegy budget árra, akkor megfontolóra tesszük.
Eredetileg 60 dollárt semmiképpen nem szántam volna rá, Igazából ez is max annak szól hogy kipróbáljam ezt a mostgen változatát.
De ha Anti-nak nem kell, én tuti nm fogom erőltetni.
Pláne nem azért mert a BB-ben még mindig van mit tenni-venni.
Pont ettől félek én is, hogy megvenném és csak állna és porosodna, másrészt ennek adnék még 1 esélyt hátha így másabb kicsit.
Nagy dilemma, az első rész viszont nem megy le a torkomon.Majd kiderül.
Vagy lehet azért venném mert olcsó azt a listára még 1 játék, már nem tudom, régen steam-en is ezt csináltam. :D
Ha a Witcher-t megvettem (tük), ez attól csak jobban leköthet.
MGS-ot is megveszem ha olcsó lesz, csak nem érdekel annyira, a 2 dolog más.
MGS-ban elbohóckodok, de nem 60 dolláros áron.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.09. 09:29:27 -
R0GUE #36649 Az hagyján, ha elektronikus cuccra fröcskölöd, hazavágja...így lehet csendesen kiiktatni a satlieket..:) -
Dehát az nem jó, lassú, nemBB. Megveszed? -
Thx. :) -
US storeban 24$ a Dark Souls 2 -
ppista #36645 A hideg futkározik a hátamon. Borzasztóan szívesen elmennék egy ilyen koncertre. -
Ez senem szimpi :) bár ha hazaérek nyomok még1 kört. De látványban szerintem semmivel nem jobb a PES-től. -
Tommy H #36641 Ugyanaz a szar kamera nézetek és bődületes gyors játékmenet.Az arcok még mindig bénák.
Igazoások sehol pl.Pedro már rég elhúzott Barca-bol de ezt tudjuk be annak,hogy demo valami régebbi részt adtak ki.
Narrátorok altatnak kb.a szkriptelt szöveggel.Gyenge már ez.
Visszajátszások teljesen bugos meg akad.Ott valami nagy gebasz van.
Ami jó az a passzok és a Random labda mozgása.Ez valami k...a jó a Fifában tényleg nincs ugyanolyan gól szinte,nagyon változatos.Jó a labda vezetés aztán,hogy kiválasztjuk szögetnél kinek adjuk be.Jók a rárugások és ott van ugye az eredeti licensz.
Hát nehéz lesz választani idén de eddig PES jobban tetszik -
SlickAdam #36640 pro tipp (nem szpojler) hozza, ha gondolod nyisd le, kicsit megkonnyitheti az eleted:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ellenseges helikoptert intezd el meg az elejen. bar ha ott köröz a seggfej, sejthetö, hogy lehet szerepe a misszioban.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.09. 02:04:36 -
:o
pont az jön majd nekem holnap. Végre tudom tolni rendesen. Egész nap ezen agyalok, amikor nem játszom akkor is :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.09. 01:57:39 -
SlickAdam #36638 18-as misszio
es

-
Mondd meg neki, hogy intézze el a dolgát az út közepére és azzal ki tudod siklatni a járműveket :D
Én csináltam azt is, hogy odaállítottam út közepére, elbújtam. Jött autó A+os katonával hátsó ülésen. Amíg megállt és a lóval foglalkozott a sofőr, én szépen hátulról felkötöttem rá egy lufit :) -
Kapkodom a fejem. Nagyban sunnyogok egy bázis felé, meghallok egy közeledő teherautót, elbújok, lassan elhalad mellettem, majd satufék, kihajol a sofőr az ablakon és vadul hadonászik, magyaráz előre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!D-Horse az úton bóklászott. Elzavarta, majd továbbment a kocsival :O
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.09.09. 00:32:44 -
Tommy H #36635 Hali!FIFA’16 Demo UP Magyar Store is.Kb.4Gb -
LOL van a jatekban vizipisztoly. Szembe spricceled katonat, akkor par secre megvakitod :DD
-
SlickAdam #36632 -
Mera HDCP kapcsolo az? Hány konzolos, vagy hány EMBER tudja szerinted, hogy a miafaszom az??? -
Ja amúgy erős idegzetűeknek:
Érzékenyek ne nyissák ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Psycho levette álarcát. :D
-
Mást kéne HIT-elni! :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.08. 20:11:55 -
SlickAdam #36628 nem atbaszas. csak nem hittel benne elegge... -
Sajna az is átbaszás volt.
Csak tudjam meg ki beszélt rá. :D -
SlickAdam #36626 ne zavarjon, ott van rajtad a szalmakalap vazze. tudod jol, hogy megved mindentül.
medzsik.:D -
De nem nézem volt-e hír, mert lusta disznó vagyok, és a sok MG végett nem nyálaztam át.
Lehet egy hsz-ban nyertem a lotto-n nem tudni, nincs kedvem átnézni.
Inkább 2x valamit mint 1x sem.
Ha bárkit zavar, szóljon, vagy szóljatok és nem szólok ilyen esetekben, aztán ennyi, nekem ez nem hiányzik.
BB-ről írtam biztos, de én nem mondtam hogy baj, engem aztán nem zavar ha írkáltok, én nem vagyok kényes kislány, ami zavar az hogy ennek ellenére még lebasznak. -
Az nektek lehet, de remélem érted mi az eltérés az egyazon játékkal játszók egymás közti segítsége és megbeszélése és egy "figyelemfelkeltő hír" közt, akár érdekeltségben, akár csak úgy? -
SlickAdam #36623 akkor csak atkene nezned volt-e esetleg a hir. mindegy na. nyomtad itt te is BB fröcsit mig nem vonultunk a topikba.:)