121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • n000rbi
    Lehet valami flash-sale volt csak, én 24$-ra emlékszem.
  • Moby
    Valaki azt írta itt, hogy 6K usa sztórban a DaS2. Én bárhogy nézem 30$. Az meg nagyon nem 6K
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.10. 13:38:35
  • TDC Geronimo
    persze
  • darkSectorxxx #36744
    Mire hívtad fel a figyelmem? :)
    Én linkeltem önszántamból.
  • darkSectorxxx #36743
    Tudom nagy rajongója vagyok.
    Isten az atyám ennek is.

Szeret poénkodni ahogy más is.
    Elhiszem hogy jó.
    De ismerem magam. Pontosan tudom mit kapok vele. Egy ilyen lopakodós játékhoz kevés vagyok.

A Ground Zero-nál is mondom alig tudtam kibírni azt hogy végigkússzam a 2 vagy 3 küldetést.

Nem akarok 8-9 k-t még 1x kiadni olyan játékra, amibe beleubnok. :)
    Én lehet az vagyok akinek a régi adagolás feküdt, 6 óra játék sok átvezetővel.

Ez nem a játék hibája hanem az enyém. :)
    Ezt érzi az ember. Ahogy éreztem előre mi lesz a Witcher és Unity-nél.

Azért köszönöm :)
  • darkSectorxxx #36742
    Pusszantalak. :)
  • Moby
    Na, örülök, hogy utólag sikerült azt a cikket is megtalálnod, amire felhívtam a figyelmed, így elolvashattad magyarul is. Szívesen!
  • Moby
    Ilyet én már gondolni sem akarok :D
  • Ulthane
    Arra gondolsz, hogy Miyazaki dungeon-jét Kojima alaposan kipucolta?
  • R0GUE
    Ha ügyelsz rá hogy 200 méteren belül ne legyen senki, nem hallják meg.:)
  • R0GUE
    Valahol igen, de sok helyen térdig érő sziklára sem mehetsz, és ha valahogy felkaptatsz fent láthatatlan fal vár érthetetlenül...
  • Moby
    Na ezzel azért óvatosan.
    Azt már korábban már megfejtettük, hogy Miyazaki meg Kojima között valami buzulás van. :D
  • Ulthane
    Dark, figyi. Én aztán féltem az MGS-től, mint kurva a kereszttől, de hidd el nekem, hogy tényleg jó játék. Na nem egy Bloodborne , az igaz, de megéri az árát. Pláne, ha valakivel felesbe veszed meg.

Tegnap este csak két mellékküldit toltam le, nem volt nagyon időm, de bakker, élveztem minden percét. Nem hibátlan játék, messze nem, de hogy tartalmas, azt senki nem vitathatja el tőle. És kurva szép.
  • Marfy
    Hali!

A Gamecityonline nevű bolttal van valakinek tapasztalata?
    Úgy hallottam simlis egy banda, igaz ez?
    Ismerősöm vett tőlük gépet, ő meg azt mondta nem volt gond velük.
  • Moby
    Jaj. Mondtam má hogy ne olvasd azt a szart! Attól még a crack is kevésbé káros! :)
  • darkSectorxxx #36732

Na megyek dolgozni, délután szenvedés lesz....:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.10. 08:54:51
  • Moby

Ezt most nem tudom dekódolni

/Gémszar?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.10. 08:53:25
  • darkSectorxxx #36730
    Pl akik utálatnak örvendenek a hírek közlésében. Mindenki tudja kikre gondolok, az SG fordítottja.

Csak ezzel lerendezzük azt hogy a te rólam alkotott megítéléseid mennyire számítanak tényeknek. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.10. 08:53:57
  • darkSectorxxx #36729
    Akkor jó, azt hittem félreértjük egymást. :)
  • Moby
    >Ezzel foglalkoztak már

KIK? :DD 5 Percel ezelőttig a dolog létezéséről sem tudtál :D
  • Moby
    Azt írtam, amit írni akartam. Ha közben a tartalomra gondoltam volna, azt írtam volna.
  • darkSectorxxx #36726
    Ezzel foglalkoztak már, de valszeg dsokakakt nem fog zavarni, mondjuk téged megértelek. :D
  • darkSectorxxx #36725
    Miért ne lenne értékes?
    Van pont most vettem egy pénérmét.
    Feldughatom a seggembe semmire nem jó másnak.

Nekem értékes!

Az értéket akartad mondani, vagy a tartalmat?
    Mert tartalomban egy sandbox több egyértelműen. :)

Amúgy DS2 megvéve inkább abban segíthetnél játékok minősítése helyett, amiben az izlésünk kizárólag a From S.-ben találkozik.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.10. 08:45:44
  • Moby
    ROFLLOL BÍRNÁM! :D
  • n000rbi
    Igen, nem is értem ez így hogy ment át QA-n :D (lehet a polákok dolgoztak be a kínaiak helyett?)
    Ennyi erővel lehetne ráírva Phantom Pina is, annak értelme is van
  • n000rbi
    Jaja, milliókat fognak érni a gépeink, ha így lesz :D

Most jut eszembe, hogy a kontrollert nem is méltattam. Csakis gumikesztyűben fogom használni azt a szépséget :)
  • Moby
    Mármint az megvan ugye, hogy a "Do not use molybdeum lubricant" -ból hiányzik az "n"? :D
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.10. 08:42:26
  • Moby
    Biztos van a világnak olyan fele, aki szerint egy order az értékes, csak a létezésüket én ignorálnám :D És ez már totálisan objektív.
  • Moby
    Ja. Vagy mint a typo a szövegben. Gondolom az is "szándékos" :D

/bár az fasza lenne ha kijavították volna időközben. Így TÉNYLEG riktaság lenne a gép :)
  • darkSectorxxx #36718
    Most nem a milyen játékról beszélek, hanem nekem a logokat nem szemügyre véve, a dizájn miatt régebben is azt hittem hogy the order-es. nem a játék stílusa miatt vagy tetszik-nem tetszik.
    Hanem a színek.
    Lehetett volna BB-s is ha az izlésem alapján ítéltem volna. :)

Kurvaszar meg értékes darab, az számodra egy szubjektív dolog. :) Neked értékes játékok, meg neked kurvaszar. :)
  • n000rbi
    Megnyugodtam :D (lehet ez csak egy sérülés akar lenni a páncélon - ömézing!)
  • Moby
    - valószínűleg csak az enyémen, de kb. a bal oldali usb-vel egyvonalban van egy apró mélyedés az alsó fekete burkolaton (csak kitapintva vehető észre, de kicsit azért zavart az elején) -> lehet már valakinél megolvadt

Nekem is ottvan!
  • Moby
    Mert van valami egy olyan nem túl szimpatikus tulajdonságod, hogy vonzódsz a kurvaszar játékokhoz, és egy-két kivétellel kb minden értékes darabot messziről kerülsz el :D
  • Ulthane
    A hangtompítós sniper majd jön magától, vagy azt csak fejlesztéssel lehet elérni? Nekem még csak az alap van, imádom azt is, de persze megjhallják a lövést, és egyből alert van.
  • darkSectorxxx #36713
    Miért van az hogy folyton ez a skin alapján csak a szinek végett, ha a logo-t nem veszem figyelembe mindig elsőre az Order 1886 ugrik be? :D
  • n000rbi
    MGS TPP gép (CUH1216a) first impressions pár óra nyüstölés után:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

+ kurva jól néz ki
    + tényleg, iszonyat szép
    + az aranyszínű csík valami fémes anyagból van, nem csak festés
    + a burkolat nem recseg nem ropog, ellenben a launch gépemével
    + tényleg kevésbé pörgeti a ventit (helin iDroidot böngészve indul meg egy kicsit, de csak annyira, ahogy a launch kb. fél óra után már a menüben)

- elég forró a teteje pár óra játék után (bár ha jól tudom hanyatt is vágták benne a hűtést az eredetihez képest)
    - eject és powergombok picit lötyögnek (ugye már nem érintős) -> kb. sose fogok hozzáérni ezekhez a gombokhoz, de akkor is
    - valószínűleg csak az enyémen, de kb. a bal oldali usb-vel egyvonalban van egy apró mélyedés az alsó fekete burkolaton (csak kitapintva vehető észre, de kicsit azért zavart az elején) -> lehet már valakinél megolvadt
    - a kék led kivételével a többin (narancs, fehér) spóroltak, alig 4 centi hosszan világítanak, amitől kicsit fura még, de majd megszokom

Összeségében nem bántam meg, sőt.

@Adam: minden cuccom fekete a tv körül, de nem tűnik giccsesnek közöttük, inkább uralja őket a kinézetével :D

Csak úgy:
    [spoiler]

[/spoiler]
  • darkSectorxxx #36711
    Látod rendes srácok. :D
  • Moby
    Nagyon jó, hogy rá van sütve a logo a kezdőképre. Így megspórolnak nekem 2 kattintást.
  • Tatyla
    Valahol meg lehet mászni a falat
  • Tommy H
    Most mit is szeretnél tudni pontosan?
    Melyek azok a játékok amik támogatjáka Multiplayer-t?