121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Túl sok itt a lehetőség és a partvisnyél bonyolultságú BB után nem tudsz ráállni...

....Egyébként az életerőd mindig fogy egy kicsit ha megpusztulsz és halott vagy, majd lesz rá nemsokára egy gyűrű ami korrigálja (life ring), addig pattints el egy human effigy -it...vagy...vagy inkább szerezz be egy PS3 -at és kezdj el vakon repülni a Demon's Souls -ba
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.10. 22:37:01
  • Kandurex
    Kezd ennek a videónak a megnézésével. Majd jöhet a többi harc technikai videó.
  • darkSectorxxx #36826
    Ez oké, nem belerohanni akartam, hanem elrohanni, hogy ne kelljen 100x a kis ellenfelekkel elvernem fél órát, hogy meglesek egy főellenséget aki mivel ismeretlen tuti megöl elsőre. :D
    A BB-ben ez nem így mükszik. Lehet ez nehezebb sőt tuti, de ahyog eddig véltem megismerni a játékot, a "lasabb gameplay" , nevezzük úgy hogy béndzsább, mert pl élettöltéskor még sétálni sem lehet áll fél órát a karakter egyhelyben, vagyis harc közben esélytelen.

Másrészt a sok felesleges marhaság, hogy csökken az életerőcsik, nem értem minek.
    Meg pl olyanok hogy a boss-nál egy 2 négyzetméteren kell kitérni az ütések elől, azt vagy lesek vagy belefutok az ütésébe.

Nincs ezzel sem gond, csak nekem ez túl fusztráló.
    Pajzs oké mindn oké, a katonákat kis gyakorlás (1-2 alkalommal megnézem a mozgását), baromi könnyen kikerülhető, a nehezítés az amikor 15-en futnak rád, neadjisten ne szemből és a lomha mozgás max annyit eredményez hogy a veled szemben lévő elől 1x elgurulj ha van egy másik a közelben eltérő ritmussal azonnali sérülés.
    Érteni értem, meg nézegettem az itemeket megvan minden szinte mire kő majd, érthető a játék, csak valahogy nekem ez fusztráló. Vagyisd inkább elmegy a kedvem a monoton szarakodás miatt. :)

Ha a DS3 ilyen lesz én biztos nem veszem meg. :D
  • Kandurex
    Itt nem csapkodhatsz agyatlanul... ha nem muszáj, ne rohanj bele a tömegbe! Használd a jump attackot, a gurulásos csapást meg úgy általában mindent, mert a harc modorod kimerül a jobbra,balra ugrálásból!

...lehetne fejlődni a cuccokban is. pl. egy egész jó tűz sebzéses sword van az elején, az +3 -ra tolva sokáig elég...ha már harcosként tolod a pajzs nem csak dísz funkciókat lát el...és szerezz be valami íjat is.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.10. 22:10:36
  • TDC Geronimo
    Kis off de bámulatos

Over nearly four decades at Disney, Glen Keane animated some the most compelling characters of our time: Ariel from The Little Mermaid, the titular beast in Beauty and the Beast, and Disney’s Tarzan, to name just a few. The son of cartoonist Bil Keane (The Family Circus), Glen learned early on the importance of holding onto your childhood creativity—and how art can powerfully convey emotion. Keane has spent his career embracing new tools, from digital environments to 3D animation to today’s virtual reality, which finally enables him to step into his drawings and wander freely through his imagination. At FoST, he'll explore how to tap into your own creativity, connecting to emotion and character more directly than ever before.
  • darkSectorxxx #36823
    DE MEGÁM. :D Ez nekem nagyon nem szimpi, és az a baj szerintem hogy mivel fikarcnyit sem érdekel elkapkodom türelmetlen vagyok, azt nem csoda ha nem tudok menni előre.
    Nekem a BB pont elég volt, van ott is respawn meg üldöznek, meg erős sebzés, boss, meg igen beakadás lesesés, miegymás, de nem ilyen ostoba modon.
    Egyeltalán nem az ellenfelek nehezek, hanem a játék ahogy össze van rakva, nem hagy elég helyet vagy egész egyszerűen 320-an jönnek rád, és nem baj csak lomha vagy 20 emberre.
  • darkSectorxxx #36822
    THX. Sikerült. :)
  • Moby
    Énis. Ulthane miatt visszatettem, ahogy meglett a platinája, ki is faroltam onnan :)
  • Kandurex
    Uuu bakker el se hiszem, hogy ez az ember végig tudta vinni a BB -t, eddig néztem a stream -et.
  • SlickAdam
    beleörült mar. tuti egyedül kommentel a topikjaba is :D (nalam mar reg -fav)
  • Moby
    Miután nekiront egyszerre 4-5 mobnak, akiket szemből próbál lekaszabolni-kigurulni, majd a 4.-5. ilyen próbálkozás után a következő kulcsmegállapítások történtek:
    - monoton
    - ez egy szar
    - ha ilyen lesz a das3 is, mondom le az előrendelést
    :D
  • Kandurex
    Belenéztem...most ez komoly törött karddal nyomja?
  • Kandurex
    Mesélj :)
  • Moby
    Belenéztem Dark sztrímjébe.
    Szerintem a das3 projekt keményen megingott :D
  • Moby
    Yep,

/mármint ha a scholar az
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.10. 21:34:52
  • SlickAdam
    a madafaka piájempí verzio?
  • sublimaze
    Nekem 8, csak beugrott ez a cucc, gondoltam belinkelem neki... :) Én is kontrollerel játszom, de felőlem mindenki azzal játszik amivel akar... :)
  • Moby
    Pont mától 20 ajró a sztímon a das2.
    Hátakkorezeldőltvégleg.
  • TDC Geronimo

Inkább használja kontrollert és megszokja
  • Moby
    Vagy inkább ne. Aki ilyenekkel tolja kontrolleresek ellen az mind fakezű faszfej.
  • sublimaze
    Vagy inkább ezt!

ui.: nekem nincs és nem is próbáltam, csak valahol írták, hogy jó... :))) De a move-os célzásnál csak jobb lehet. :D
    Utoljára szerkesztette: sublimaze, 2015.09.10. 21:13:45
  • Moby
    Hát izé. Szerintem ne. Tanulj meg kontrolerrel játszani. Ez a move-os bohóckodás még annyira sem fog menni. Az egy rossz vicc.
  • hemmis
    Egyéb iránt köszönöm "Seth" a felvilágosítást pont erre voltam kíváncsi szerintem veszek egyet.
  • SlickAdam
    hogy mashogy? nyomod es megszokod.
  • hemmis
    Valakinek van tapasztalata a kontroller használatának elsajátítására? vagy csak gyakorlás és majd egyszer?
  • hemmis
    Nem tudom de igazából szenvedek a kontrollerrel és pc-n egérrel nem megy rosszul !
  • Seth
    Nem a touchpad-dal célzol olyankor, hanem a világító bizbasszal, mint ha Move-od lenne. De amúgy nincs benne köszönet :D
  • hemmis
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha lenne kamerám a ps4-hez "eye" akkor lehetne-e multi lövölde közben a touchpad-dal célozni?
  • TomStorm
    Ja és meglett a 10 évvel ezelötti regisztációm úgyhogy lehet azt fogom használni.Még eldöntöm
  • TomStorm
    Na így elsőre lenyűgözött MGS5.Annyi,hogy újra kezdtem most mert felirat nem volt bekapcsolva:)
  • Kandurex
    Nem a játékkal van probléma.
  • Kandurex
    Hagyd békén az L3 -at, állítsd át a menüben a körre.
  • darkSectorxxx #36796
    DFaszomat nem a har a nehéz hanem az irányítás...úristen
  • darkSectorxxx #36795
    Na most huzzon el a picsába aki kitalálta az ugrást, vagyis nem találta ki mert nekem nem ugrik a karakter. L3-at nyomom, agyfaszt kapok dde semmi
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.10. 19:44:10
  • Moby
    ha vki usa accountos, és nincs sharepartnere, egy das2 vételben benne vagyok :)
  • darkSectorxxx #36793
    Nemsoká lejön a TEARAWAY (demo), addig DS2.
    akit érdeköl.
  • R0GUE
    Hm,akkor lehet a 2. után elmentem fölötte és azért nem volt a 3. küldetés után ott jelzés semmi jelzés (pötty sem).:)
    Köszi!
  • TDC Geronimo
    helyesbítek. sárga pötty lesz ott, ha van valami új. Elég kicsi így rá kell zoomolni, de fent az iDroidon is látni a map fülnél egy sárga pöttyöt, ha valami új van.
  • R0GUE
    Végignéztem. Minden platformon (az állatost leszámítva) van egy ajtó amit XY idővel lehet majd nyitni és egyelőre pirosan világít és csippan. Célszerű nézegetni őket.:)
    Nem tudom jelölni fogja-e sárga négyzet mint írtam nekem a Medic platformon se jelezte.:)
  • darkSectorxxx #36789
    Fogadunk?