121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
valószínű semmi köze nincs a játékhoz, de amúgy elégedetlenek a játék végével és elég sok content ki lett vágva. Spekulációk szerint egy teljes utolsó fejezet is. -
SlickAdam #36912 remelem nem kapcsolodik a tortenet vegehez, hogy aztan az internet az arcomba hajitsa az infot meg vegigjatszas elött... -
Hihetetlen milyen őrült teória megy 4chanon meg redditen. Röviden összefoglalva
Theory re: "Black Hound". NOTHING CONFIRMED. But it echoes a feeling I've had since day one. That feeling being that nothing is quite as it seems and that this 'missing content' could be a metaphor for the audiences very own phantom pain. I don't know. I've always said that the hype/anticipation/theorizing of anything Kojima related is usually as fun, if not more so, than the games themselves. Of course, this could all be a giant hoax. If so, then bravo. Anyway:
"MGSV is called, "The Phantom Pain", and Kojima has done the unthinkable, and created something like a phantom pain amongst his audience. The deep and gripping sensation that they can feel something, even though it isn't there. Taking advantage of that which only videogames as a medium can do - patching - made it possible for Kojima to simulate a phantom pain in his audience.
"We have challenged and pushed ourselves with something that movies can't do but only games can do. It hasn't been done before.”
A poster on a certain clover-related message board also turned up the fact that there is in fact a drinking establishment called "The Black Hound" very, very close to the real Ground Zero - what is now the 9/11 memorial."
"The 11th September will bring the second "part" of MGSV:TPP into the limelight. The Phantom Pain's many references to Orwell's 1984 (its year, themes, and nods such as the posters) secure the connection between it and the http://ingsoc.org website, whose connection to Kojima and MGS (check "/countdown/new_toy_01.webm") are equally assured. The final extant scene of MGSV connects with the countdown date for http://ingsoc.org (a date otherwise bizarre to announce an entertainment product upon) complete with a major character fourth-wall breaking into heavy hinting that there is more to the work. The name of the to-be-announced product is also highly compatible with the most likely form that an extension to MGSV would take."
Persze valószínűleg bullshit az egész, bár Kojimánál nem tudni. Elég visszagondolni a PT féle revealre
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.11. 20:29:16 -
Ilyen sg kommunát csinált már valaki? -
első fél órába regeltem és nem kaptam, de úgy látszik totál random -
-
Nekem még mindig nem jött mail :( -
Akkor keresztet vethetsz a PS4-edre.
-
éssss...ez biztos jó hír?
-
Ulthane #36904 Most írt a Sony, hogy beválasztottak a 3.0-s firmware bétjába.
-
Olvasom a tavalyi E3as trailer első fél percébe ami van videó, azt úgy ahogy van kivágták teljes játékból
:( -
Kösz. :) Hát iszonyat sokat kell még gyakorolnom. Rég BB-tam már. Még kitérni sem tudok. 
Szóval gyakorlok meg nézem a videót addig ahol tartok.
Nekem tetszik maga a játék, de tényleg iszonyat nehéz és nem lehet csak úgy poénból leülni elé. De haladok majd az én kis lassú menetemben.
-
lol
Félelmetesen jó játék. Gameplaybe agyonver minden eddigit. -
Régen is mondtam neki hogy aranyos kis selymes hangja van. :D
Maximális tiszteletem amúgy amit FS játékok terén művelt. -
Tinman Dark Souls 2 végigjátszás, mindenképpen ajánlott legalább az első 4-5 órát megnézni, mert rengeteg hasznos tippet találtok benne. -
THX, most pont jó, eszek. :D
/// baszod neked van beta kulcsod? vagy honnan tudsz youtube-olni? :D
Mondjuk nem tudom a neted milyen vagy a minőség, de a medium twitch mintha jobban közvetítene. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.11. 18:23:40 -
Tessék nézheted ahogy bénáskodok. :D -
Ja.. hát igen.. :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy az elég öröm nekem ha te elvagy a játékkal és ebben tudtalak segíteni megvenni, nekem nem nagy érvágás. :)
ha stream-elsz akkor irj. :D -
Thx, nem azon voltam kiakadva, azt folyamat max megtanulja az ember a saját kárán, hanem a játékmechanika vagy minek hívjam.
Szóval ez csak csepp a tengerben volt hogy az életet visszaállítani max-ra.
Ezt max rosszabb esetben kigugliztam volna. Vagy Tinman mester videója ahogy mondták is, vagy bármi más. :)
Azért nagyon köszönöm.
Ja meg a tegnapi illetőnek is iszonyat köszönöm aki magyarázgatta a dolgokat.
Azt is szivesen fogadtam, kiszedni itemeket, meg betenni, meg 1kezes, 2kezes fegyver, de nem ez a poén mert minden játékot 0 segítséggel is meoldok ha úgy van.
Ha van akaraterő. :)
Sajnos szégyelem a pofám elfelejtettem megkérdezni ki volt ő. -
Nem a küldivel voltgondom,hanema lóval :) -
Meg meg.
Most eltévedtem, mert nem tudom merre tovább (várfalon vagy min vagyok..) :D
Amúgy ez a videó kb mindent elmond. Mit, hogyan, mire való.
+Zozo leirása az eredeti topikból. (de mivel BB-t toltad így ismerős lesz a dolog)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Na jó. Kis gyorstalpaló, kinevelünk itt belőled egy újabb fanatikust :) Szóval:
az alap tulajdonságok:
Vigor - életerő
Endurance - ez a legfontosabb!!! ez határozza meg a staminádat és mivel mindent staminából csinálsz ebből sok KELL
Vitality - fontos, a terhelhetőségedet határozza meg, nagyon nem mind1, hogy lassú vagy vagy gyors
Attunement - a varázslat slotok számát növeli + gyorsítja a varázslást
Strength - erő, sok fegyvernél igen magas követelmény
Dexterity - ügyesség, szintén magas követelmény szokott lenni a gyorsabb fegyvereknél
Adaptability - fontos lehet, legfontosabb előnye, hogy megnöveli a gurulásnál a sebezhetetlenség idejét - amikor gurulsz nem kapsz be találatot
Intelligence - varázslatoknál követelmény és sötét varázslatoknál
Faith - csodáknál követelmény és sötét varázslatoknál
Ami nagyon fontos az elején: ENDURANCE, vigor, vitality és VAGY strenght, VAGY dexterity VAGY intelligence és/vagy faith mondjuk kezdetnek, tőled függ, hogy mit szeretnél kihozni a kariból.
FEGYVEREK: különböző skálázódás van: strenght,dexterity,intelligence és faithre
E,D,C,B,A,S tehát az S a legjobb, azaz ha egy dexre S-el skálázódó fegyvert forgatsz akkor annál nagyobb + sebzést kap minél magasabb a dex értéked és így tovább a többi statnál is.
Egyébként a menükben mindent el is tudsz olvasni, jobb gomb és helpre menj :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.09.11. 17:01:33 -
Nem vészes az a küldi, nem kötelező minden kocsit elpusztítani, ha 14 perc alatt csak egy sikerül akkor is megvan, de ezt mondják is :D csak ugye minél több kocsi, annál több pénz :) -
Dolgozó ember tud játszani kipihenten?
Ez nekem friss. ;) -
Jaja, és gyak. szinte a játék elejétől elérhető -
Emlékszem arra a shieldre. Nem rossz cucc az. -
Ennek inkább a hatása volt szar. Akartam azt a kurva pajzsot (főleg Kalameet miatt). A vicc az, hogy végül a grass crest shielddel szántottam végig a játékot (a stamina regen miatt). -
ilyen megesik a DaS -ban :) -
10 euro a SOMA. Be is húztam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pécére.
-
Oké, ez így nem írja le a teljes helyzetet, ez még lehetett volna félrenyomás is, de sajnos nem az volt, ugyanis odaálltam az ogre elé (mögé), a nulláról felhúztam ott helyben egy törött kardot, és kraftoltam belőle egy greatswordot úgy, hogy
- nem volt rá szükségem
- nem tudtam használni, nem is arra volt a build
- nem azt akartam csinálni, hanem greatshieldet.
Verdikt: hülyefáradtan hagyd inkább a faszba a géminget. -
Sif lelkét belebasztam greatshield of artorias _HELYETT_ a greatsword of artoriasba... 

/és közben fel sem tűnt, hogy mi az anyámat csinálok nagy lendülettel! -
Nem és nem, annyiba igaz, hogy halottként nem tudnak betámadni ill. csökkentett élet is igaz, de van gyűrű, ami a sok halál büntetést is 80% HP-ra korrigálja. De, majd érteni fogod. Sajnos ebbe a részbe is erőltetik a Nexus aka Dream agyhalott faszságot. Szóval 10 percenként kellessz visszavergődeni tápolni. -
TomStorm #36881 Azt még nem tudom micsoda.
A Staff Menedzsment részt is most nyitottam csak meg:) -
Mondjad mit csináltál...:) -
Új FOB-okra lehet költeni -
TomStorm #36878 Amiket venni lehet Store-ban az mi?Írja,hogy a bázishoz kell de én ott eddig csak GMP-ért gyártottam.
Venném 3500 Coin-t ha tudnám,hogy hasznos vagy sem -
bluesfool #36877 Nekem az MGS 5 még 60 óra után is tud újat mutatni , van olyan kazetta ami pl afrikai altató dalt tartalmaz, ha a katonák közelében elindítod akkor el alszanak tőle, zseniális apróságok . -
Mondjuk tegnap az MGSV-el is megvolt az első rage momentumom. A 9-es, időremenő küldinél nem sok kellett, hogy belekúrjam a kontrollert a tévébe, egyenesen a ló szeme közé...LOL -
De végül csak megoldottam, de kellett 1-2 nap, mire összekapartam magam... -
Sose feledem, zseniális volt :))