121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Semmi infó nem volt hogy időben , tartalomban mire számíthatunk? :) -
hangulatos, ehhez nagyon ért a From
-
Taps. -
Hoppá, BB-vel indítanak :)
The Old Hunters DLC - 2015.11.24.
Lesz Old Hunters Edition is, 12.03-án.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.09.15. 09:12:34 -
Most nézem reggel 8kor lesz SCEJA pre TGS Press Conference. Ott is lehetne esetleg BB.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.15. 00:22:28 -
-
chapter 2be tetszik, hogy sok az átvezető viszont a "pacing" az szörnyű. Szerintem ha kojiman múlik ez a játék még 1-2 évig nem jön ki. -
No átlendültem a holtponton és kaptam is jóféle kodzsimaságot a képembe. -
Ha úgy érzed hogy télleg lenne kedved hozzá..... 8-10k körül foroghat használtan. -
Eléggé sűrű a menetrendem mostanában, de néha csak úgy eszembe jut a BB, és hogy szívesen tolnám. Engem a design, hangulat, pályatervezés teljesen magával ragadott. -
Amúgy ha úgy döntesz végigfutsz ezen a könnyed játékon, szólj, néznélek ha stream-elsz....thx -
Gyors kérdezd meg moby-t hogy mit tegyél.
Elég edzettnek tart-e hozzá vagy nem-e. Meg ilyenek. :D aztán hajrá! -
Annyi szó esik a BB-ről, hogy lassan idejét érzem annak, hogy ismét megvegyem, és onnan folytassam, ahol abbahagytam, valahol Bergenwerth-nél, ahol az a nagy pók a boss :D -
Yep. ELnézte a házszámot. Azthitte ez is BB, nekiugrott mindenkinek csépelni, aztán sokszor elfáradt, és leült röviden :D -
Mit nekem telefon.
Gondolattal irányítok mindent. -
Sőt, telefonon irányítottad, mint az elektor-kalandor. Nem?
-
Jajj télleg meg az ugrás, eldfelejtettem, amúgy vicces, most már bevallhatom hogy haverom játszott helyettem, mikor elakadtam a menüben felhívtam, azért volt az a pár perc pause. :D -
Azt ismerem az első zöld csőig már eljutottam, az jó? -
True story bro
az ugrás....
-
SlickAdam #37174 jujjj.
marijjo kene neki. bar abban is jönnek neha ilyen full baljos teknöcök.:( -
Ez nem igaz így, már a menüben elakadtam. -
Nagyon nem...már attól értetlenül állt, ha egy ellenfél pajzzsal blokkolt. -
Visszatérve a DaS 3 -ra, csak nekem tűnik a vér olyan rózsaszínűnek? Vagy fos a tabletemen a szín? -
SlickAdam #37170 nem követtem az esemenyeket. nem megy neki a full-dedo DaS 2 vagy mi a kuki?
-
Ja és megyek tolok még 4 kört a BB-ben, vagy ha közben másképpen szeretnéd hogy játszak akkor csak szólj és úgy játszom azza és akkor amivel te szeretnéd.
Semmi esetre nem szeretnálek megbántani, ellenkezni veled. -
Meghajolok előtted és elnézésedet kérem, a kpek törölve lesznek a moderátorok segítségével....
remélem nem izgattalak fel a sok hülyeséggel, hogy másokkal beszélgettem , mit érzek egy játékkal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 22:42:52 -
Bocs elfelejtettem hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél. :)
Igazad van bocs, te jobban tudod, vagyis helyesbítek, baromijó a játék, kurva kemény.
Érdekelt nagyon, lekötött, csak KIBASZOTT béna vagyok és nem tudok játszani vele.
Ezért abbahagytam.
Most meg csak keresek hozzá kifogásokat.
Elnézéseteket kérem. -
Mindegy milyen képeket vadászol össze, lehetnek rajta pálcikaemberek is. A pálcikaemeberek játék felzabált téged. Élve. Elevenen.
Hiteltelen ignoráns BÁRMI
BÁR
MI
ami a témában kifejtesz.
Bármi.
Tolj inkább még bele 4 kört a BB-be. -
-
Bazzeg az ugrás gondot okozott :DDD Hagyjad márezt a a sírvaröhögős bullshitcunamit :D
A BB ment, ez nem. Nem fog a DaS3 sem. Nem azért, mert gyors vagy lassú, hanem mert nem lehet statok, itemek meg ismeret nélkül végigszántani félhülyén, mint a BB-t. A BB ezért lett népszerű. Nem kell hozzá más, csak türelem. SEMMI. MÁS. A DaS-hoz ettől több kell.
Deeee tudom, azért nem ment, mert CSÚNYA
-
Na jó akkor csak 5 -
>DAS és BB közt kb 3 generáció van látványban.
Sőt, 8.
Ma még szedjetek össze pár ember, aki kevés volt hozzájuk mint macisajtban a brumi, és szagértsétek amit nem sikerült látni sem :DDD -
Én régen azt mondtam , ha érdekelne én is végigvihetném a játékot, lehet nem 2 óra alatt, de végigmásznám.
Akarat kérdése minden. -
Nem, nem kacagva.
Soha nem is mondtam.
Vért izzadnék....DE CSAK MG BEGYAKORLOM az ellenfeleket.
Írtam többször is, hogy ez a fontos, be kell gyakorolni, ismerni kell minden tulajdonságát, mozgását, stb.
Nézzek videókat, akkor jobb lesz?
Hányszor hallottam.
Persze ha megmondják mit csináljak úgy persze könnyű.
én magam szeretek rájönni.
BB-ben sme mástól hallottam hogy harcoljak és megoldottam, van amikor majdnem szakad a célna, és mellé az agyamban egy ér, de megéri.
Persze ha alapon érdekel a játék. :) -
És? Ki beszél ennek bárminemű ellenkezőjéről?
-
Ebben amúgy Dark-nak kell igazat adnom, elég sokszor láttam BB-t játszani, 1.-2. végigjátszásra, és teljesen jól tolta, semmi kivetnivaló nem volt benne. Nyilván ha 20-adjára viszed a játékot nincs kedved a kis mobokkal foglalkozni, és rusholsz... -
Jó, hát lehet, hogy simán kitolod a DaS -t életvesztés nélkül, kacagva, dalolva, szaltozva. Én mindent elhiszek. 
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.14. 22:25:59 -
Nem, nem tudom most mire gondolsz, én el akartam futni a boss-okhoz, de nem igazán lehet, ennyi.
Nem gond.
De nehogy már azt mond hogy a paraszt katonákkal volt baj, mert amikor megáltam egy területen és a parasztokat akartam megölni akkor meghaltak, amikor már "beleszartam" annyira untam, meg irogattam twitch-en akkor lehet azt hitted komolyan játszok.
Azért ne csináljunk belőle poént, persze minden ellenfélt megnéztem hogy kb miket csinálnak, persze mikor megáltam harcolni haltam meg, hozzá kell szokni a stílushoz, de ennyi, pár proba.
Amit láttál az érdektelenség volt a játék irányába, ha nem így lenne apránként gyilkoltam volna (vajon miért ugye. :D) és úgy játszanék még a mai napig is vele.
Soha nem is állítottam hogy minden elsőre megy , a BB-ben 350 óra játék után is szarakodok boss-okkal órákat.
Ez nem megy csettintésre, hiszen akkor nem lenne HC.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 22:25:33 -
Én csak azt mondom ami láttam, folyamatosan csúsztál az arcodon benne. Meg mit vártál? Hogy majd triplaszaltó jobbra-balra és te leszel az ász? -
Mert el akartam futni előlük, te komolyan azt hitted hogy ha az a célom hogy a parasztok haljanak és nekifekszek gondo okozott volna?
Nem volt gyanús hogy a Boss-okhoz akartam menni? :D
ne vicceljünk már, a kunyhó mellett a gólem megvolt életveszteség nélkül az elején.....
csak untatott, türelmetlen voltam.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 22:13:44