121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #37193
    Semmi infó nem volt hogy időben , tartalomban mire számíthatunk? :)
  • Kandurex
    hangulatos, ehhez nagyon ért a From
  • darkSectorxxx #37191
    Taps.
  • n000rbi
    Hoppá, BB-vel indítanak :)

The Old Hunters DLC - 2015.11.24.

Lesz Old Hunters Edition is, 12.03-án.

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2015.09.15. 09:12:34
  • TDC Geronimo
    Most nézem reggel 8kor lesz SCEJA pre TGS Press Conference. Ott is lehetne esetleg BB.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.15. 00:22:28
  • AntiHero
  • TDC Geronimo
    chapter 2be tetszik, hogy sok az átvezető viszont a "pacing" az szörnyű. Szerintem ha kojiman múlik ez a játék még 1-2 évig nem jön ki.
  • shaddam
    No átlendültem a holtponton és kaptam is jóféle kodzsimaságot a képembe.
  • darkSectorxxx #37185
    Ha úgy érzed hogy télleg lenne kedved hozzá..... 8-10k körül foroghat használtan.
  • Kongy
    Eléggé sűrű a menetrendem mostanában, de néha csak úgy eszembe jut a BB, és hogy szívesen tolnám. Engem a design, hangulat, pályatervezés teljesen magával ragadott.
  • darkSectorxxx #37183
    Amúgy ha úgy döntesz végigfutsz ezen a könnyed játékon, szólj, néznélek ha stream-elsz....thx
  • darkSectorxxx #37182
    Gyors kérdezd meg moby-t hogy mit tegyél.
    Elég edzettnek tart-e hozzá vagy nem-e. Meg ilyenek. :D aztán hajrá!
  • Kongy
    Annyi szó esik a BB-ről, hogy lassan idejét érzem annak, hogy ismét megvegyem, és onnan folytassam, ahol abbahagytam, valahol Bergenwerth-nél, ahol az a nagy pók a boss :D
  • Moby
    Yep. ELnézte a házszámot. Azthitte ez is BB, nekiugrott mindenkinek csépelni, aztán sokszor elfáradt, és leült röviden :D
  • darkSectorxxx #37179
    Mit nekem telefon.
    Gondolattal irányítok mindent.
  • Moby
    Sőt, telefonon irányítottad, mint az elektor-kalandor. Nem?
  • darkSectorxxx #37177
    Jajj télleg meg az ugrás, eldfelejtettem, amúgy vicces, most már bevallhatom hogy haverom játszott helyettem, mikor elakadtam a menüben felhívtam, azért volt az a pár perc pause. :D
  • darkSectorxxx #37176
    Azt ismerem az első zöld csőig már eljutottam, az jó?
  • Kandurex
    True story bro az ugrás....
  • SlickAdam
    jujjj.
    marijjo kene neki. bar abban is jönnek neha ilyen full baljos teknöcök.:(
  • darkSectorxxx #37173
    Ez nem igaz így, már a menüben elakadtam.
  • Kandurex
    Nagyon nem...már attól értetlenül állt, ha egy ellenfél pajzzsal blokkolt.
  • Kandurex
    Visszatérve a DaS 3 -ra, csak nekem tűnik a vér olyan rózsaszínűnek? Vagy fos a tabletemen a szín?
  • SlickAdam
    nem követtem az esemenyeket. nem megy neki a full-dedo DaS 2 vagy mi a kuki?
  • darkSectorxxx #37169
    Ja és megyek tolok még 4 kört a BB-ben, vagy ha közben másképpen szeretnéd hogy játszak akkor csak szólj és úgy játszom azza és akkor amivel te szeretnéd.
    Semmi esetre nem szeretnálek megbántani, ellenkezni veled.
  • darkSectorxxx #37168
    Meghajolok előtted és elnézésedet kérem, a kpek törölve lesznek a moderátorok segítségével....
    remélem nem izgattalak fel a sok hülyeséggel, hogy másokkal beszélgettem , mit érzek egy játékkal kapcsolatban.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 22:42:52
  • darkSectorxxx #37167
    Bocs elfelejtettem hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél. :)
    Igazad van bocs, te jobban tudod, vagyis helyesbítek, baromijó a játék, kurva kemény.
    Érdekelt nagyon, lekötött, csak KIBASZOTT béna vagyok és nem tudok játszani vele.

Ezért abbahagytam.
    Most meg csak keresek hozzá kifogásokat.
    Elnézéseteket kérem.
  • Moby
    Mindegy milyen képeket vadászol össze, lehetnek rajta pálcikaemberek is. A pálcikaemeberek játék felzabált téged. Élve. Elevenen.
    Hiteltelen ignoráns BÁRMI
    BÁR
    MI
    ami a témában kifejtesz.
    Bármi.

Tolj inkább még bele 4 kört a BB-be.
  • darkSectorxxx #37165

• Moby
    Bazzeg az ugrás gondot okozott :DDD Hagyjad márezt a a sírvaröhögős bullshitcunamit :D
    A BB ment, ez nem. Nem fog a DaS3 sem. Nem azért, mert gyors vagy lassú, hanem mert nem lehet statok, itemek meg ismeret nélkül végigszántani félhülyén, mint a BB-t. A BB ezért lett népszerű. Nem kell hozzá más, csak türelem. SEMMI. MÁS. A DaS-hoz ettől több kell.
    Deeee tudom, azért nem ment, mert CSÚNYA
  • darkSectorxxx #37163
    Na jó akkor csak 5
  • Moby
    >DAS és BB közt kb 3 generáció van látványban.

Sőt, 8.
    Ma még szedjetek össze pár ember, aki kevés volt hozzájuk mint macisajtban a brumi, és szagértsétek amit nem sikerült látni sem :DDD
  • darkSectorxxx #37161
    Én régen azt mondtam , ha érdekelne én is végigvihetném a játékot, lehet nem 2 óra alatt, de végigmásznám.
    Akarat kérdése minden.
  • darkSectorxxx #37160
    Nem, nem kacagva.
    Soha nem is mondtam.
    Vért izzadnék....DE CSAK MG BEGYAKORLOM az ellenfeleket.

Írtam többször is, hogy ez a fontos, be kell gyakorolni, ismerni kell minden tulajdonságát, mozgását, stb.

Nézzek videókat, akkor jobb lesz?
    Hányszor hallottam.

Persze ha megmondják mit csináljak úgy persze könnyű.
    én magam szeretek rájönni.
    BB-ben sme mástól hallottam hogy harcoljak és megoldottam, van amikor majdnem szakad a célna, és mellé az agyamban egy ér, de megéri.
    Persze ha alapon érdekel a játék. :)
  • Kandurex
    És? Ki beszél ennek bárminemű ellenkezőjéről?
  • Kongy
    Ebben amúgy Dark-nak kell igazat adnom, elég sokszor láttam BB-t játszani, 1.-2. végigjátszásra, és teljesen jól tolta, semmi kivetnivaló nem volt benne. Nyilván ha 20-adjára viszed a játékot nincs kedved a kis mobokkal foglalkozni, és rusholsz...
  • Kandurex
    Jó, hát lehet, hogy simán kitolod a DaS -t életvesztés nélkül, kacagva, dalolva, szaltozva. Én mindent elhiszek.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.14. 22:25:59
  • darkSectorxxx #37156
    Nem, nem tudom most mire gondolsz, én el akartam futni a boss-okhoz, de nem igazán lehet, ennyi.
    Nem gond.

De nehogy már azt mond hogy a paraszt katonákkal volt baj, mert amikor megáltam egy területen és a parasztokat akartam megölni akkor meghaltak, amikor már "beleszartam" annyira untam, meg irogattam twitch-en akkor lehet azt hitted komolyan játszok.

Azért ne csináljunk belőle poént, persze minden ellenfélt megnéztem hogy kb miket csinálnak, persze mikor megáltam harcolni haltam meg, hozzá kell szokni a stílushoz, de ennyi, pár proba.
    Amit láttál az érdektelenség volt a játék irányába, ha nem így lenne apránként gyilkoltam volna (vajon miért ugye. :D) és úgy játszanék még a mai napig is vele.

Soha nem is állítottam hogy minden elsőre megy , a BB-ben 350 óra játék után is szarakodok boss-okkal órákat.
    Ez nem megy csettintésre, hiszen akkor nem lenne HC.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 22:25:33
  • Kandurex
    Én csak azt mondom ami láttam, folyamatosan csúsztál az arcodon benne. Meg mit vártál? Hogy majd triplaszaltó jobbra-balra és te leszel az ász?
  • darkSectorxxx #37154
    Mert el akartam futni előlük, te komolyan azt hitted hogy ha az a célom hogy a parasztok haljanak és nekifekszek gondo okozott volna?
    Nem volt gyanús hogy a Boss-okhoz akartam menni? :D

ne vicceljünk már, a kunyhó mellett a gólem megvolt életveszteség nélkül az elején.....
    csak untatott, türelmetlen voltam.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.14. 22:13:44