121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez vagy nagyon prevgenre készült és azért néz ki PS3 HDnak, vagy nagyon kezdetleges anyag. Mutogatni így kár volt... egy tréler is többet ér.
Kár lenne érte ha nem lenne ütős kurrgen jrpg. -
Ulthane #37312 Azt elfelejtette a gemszar megirni, hogy csak amerikaban es azsiaban lesz beta, europaban lofasz! -
Hát fps-el sem lehetett, mert akkor nem írtátok volna hogy kuvagyors a játék, akkor örülök ha ti is örültök. 
Beta-ban találkozunk mindenkivel remélem, én F5-ölni fogok orrbaszájba holnap. -
Örülök, hogy a futással nincs gond, mert arról nem is írtam a levélben, lévén nem azzal volt probléma :) -
HOLNAP 17:00 óra után!!!!!
már nem tudom megszámolni hány Beta-ra jelentkeztem! És melyiket várom legjobban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.17. 17:57:57 -
Rendbe? Nem változott semmi, csak nem sietnek benne. :) A lényeg az hogy van lehetőség futni, igazából az eddigiekben is lehetett futni.
DS2-ben is lehet futni, annyi hogy utolérnek.
BB-ben is lehet futni, ámde ott is pl a farkasok, kutyák, agyszívók, mellszívók elkapnak, nincs menekvés.
Szóval ha részletesen összenézegetjük igazából nem sok eltérés van, legalábbis én DS2-ben tudtam rohanni, egyedül ez a hátbaszúrás furcsa, mert ha szemből gyilkolna valszeg nem tudna pikk pakk végezni az ellenfelekkel. :) -
A tökömet azt! ELolvasták a levelem, és lám, egy fél nap elég volt, hogy rendbetegyék!
-
:D
milyen távol van még, de sebaj izelítőnek elég lesz.
Kíváncsi vagyok milyen a multi U4-ben, nem a látvány miatt hanem hogy menynire kötne le. -
Látod elhamarkodottan ítélsz, szerintem várjuk meg míg megérkezik....és meglátjuk....
-
If you missed the end (and you should have watched the whole trailer!), mark your calendars for 4th December through 13th December. Those are the dates the exclusive Uncharted 4 multiplayer beta will be available to everyone with a copy of Uncharted: The Nathan Drake Collection and a PlayStation Plus membership.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.09.17. 17:46:50 -

Szebb mint a BB ahogy nézem, a földön ahogy azok a kövek állnak elég részletgazdag, régen emlékszem még a dx11-nek voltasszem ez hype-olva hogy ilyen kiálló 3d-s kövek meg téglák a falban. -
nem rossz annyira a játékmenet így, igaz, nem is olyan játszik aki megpróbálja végigrohanni, de tényszerűen lassítani kellene,....nem sokat úgy 10% - 15% körül, ...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.09.17. 17:05:54 -
Ulthane #37301 Addig megpróbálok megbarátkozni ezzel az Infinity Blade-sítlussal...
-
Minden platformra.
-
Dark Souls 3 Dated for April 2016 Release in the US, Europe, and Australia
-
Rdinho10 #37298 Talan utana kene olvasni..ps4-en patchelheto mar a licensz hiany;) pesklub.com levan irva minden reszletesen.fifat hagyjuk sok koze nincs a valodi sporthoz! -
TomStorm #37297 Újból dilemma lett PES vs Fifa vétel.
Ugye eddig Pes felé billent a mérce de ma néztem meccset full verzióból és játszott Man BLUE meg még egy non licenc csapat.
Ez szép hangon is undorító!
Aztán az új kommentár.Gól elött ordít akkorát mint akit megijesztenek de a mérkőzés 80%-ban altat.A labdabirtoklót is néha nevezi meg.
Fifába ez a 2 alap,hogy JÓ!
Na letolok Fifa demo pár meccset még -
ez részben elfogadható érv :)
(én is megveszem, mert .... igazából olvasva az utóbbi oldalt, nemtommiért. a halo remastert is megvettem, de minek is?! :D az uj játékokra sincs időm, majd pont a régiekre lesz? szeretném hinni, de tudom jól, hogy csak átverem magam :) ) -
Én is külön kezelem a 3 részt, valahogy az első rész nekem lemarad a másik 2 rész mögött....2>3>>1
Kinek mit hogyan. :) -
Paranoia #37294 a leszarom az egy kicsit erős...annyi,h mint kiderült amivel játszottam az a második rész volt amiről nekem fingom se volt.(xboxom volt cseréltünk egy időre és ez volt hozzá)
a második felét nem értem,h mit is szeretnél ezzel
a lényeg,h NEKEM megéri és nagyon várom már -
Halo 2őt 360on toltam le , itt van a remék, egy ideig vittem, de ott is maradt.
Egyedül a Geow 1 amit tologatok már túl a felén, mert az anno kimaradt, így új az egész , de botrányszar AI miatt hardon megakadtam, annyira nehéz egyedül egy szakasz.....
UCból az UC4 kell a többi nem. Mind megvót, végig. Minden pillanatát ismerem, meg amúgy is minek toljak le megint valamit amikor annyi minden más van? ez azoknak remek cucc, akik nem tolták anno.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.16. 20:51:43 -
"mivel egyik legnagyobb PS exkluzív játék"
... de azért az elsőt le se sz*tad anno, egyből belecsaptál a kettesbe :DDD
ugy néz ki a maga idejében ez csak egy béna, skippelhető cím volt és mostanság lett ekkora durranás :))
-
Paranoia #37291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Megvettük a GoW3 remasztert. Elindítottam, megnéztem, hogy dekurvaszép még mindig, és dekurva jó vele játszani még mindig, és soha többé nem indítottam el. MINDEN pixelére emlékszem. Semmi olyat nem tud elmondani, amit nem mondott el anno.
Rongyosra játszott játékok. És folyamatos dömping van. Százszor. Inkább ezerszer egy das2 pótlás, mint egy N+1. uncharted 1-2-3 végigjátszás. -
Magyarul hasonlítani lehet árakat, de ne 18ezerrel, mert feleznek sokan ugye. ;) -
Személyszerint én megveszem az mellett hogy pisi3 van 2darab és Uncsi lemezeim vannak vitrinbe. Sőtt psnow-on is játszottam velük :)
De tegyük tisztába, hogy ha egyértelműsítjük hogy ps3 van készenlétben, akkor a 18000 az 9000....
Max 9000ft a 3 játék fejenként 3000ft. :) -
TLOUR kódot még a G2A-n is lehet venni. Mást sajnos nem nagyon, de ha ez is csak lemezen lesz, akkor ennyike. A kódos is csak azért kéne, hogy az 1-et megnézzem. Az nem volt valami fényes teknóban. -
Fényévek múlva lesz 1500ft, ha 3000 gondolsz amit megfelezve számítasz na az talán.
Kódokat nem tudom honnan lehet szerezni, én pár arcade játékot kivéve nem láttam letöltőkódot.
Ez a 8k egy mítosz, azoknál érvényes esetleg, talán aki használ még 2 generációt. :) -
Mármint 3000 persze, csak úgy nekem 1500 :) -
3 játékról van szó. :) -
Az első mondat én is ezt mondtam. :)
Valakiknek ér 8k-t.
Pláne hogy ps3 nem alternatva. :) -
Köszi, hogy nem nekem kellett leírnom:D
Annyit tennék még hozzá, hogy biztosan lesz majd 1500 egyszer. Nyilván nem holnap, de kódot lehet majd kapni jó olcsón, aztán felesben simán kijön az :D 8000 Ft felárat nekem az, hogy picit talán szebb és jobban fut, nem ér meg. Van akinek meg 30ezret is megér:) -
Ulthane #37281 Az, hogy kinek mi mennyit ér meg, relatív.
Szerintem amúgy azért nem éri meg ebben az esetben, mert még grafikailag felhúzva sem közelíti meg a játék azt a színvonalat, amit most hoz néhány játék. Ergo nem azt fogod érezni, hogy wow, ez mennyivel szebb, mint volt, hanem azt, hogy huhh, ez azért messze van az MGS V-től. Ergo, a szar érzés marad meg, nem a fejlődés érzete.
Az ember érzékszervei és agya egyszerűen olyan, hogy soha nem a sokkal régebbi ingerhez hasonlít, hanem a legújabbhoz. Az lesz a mérce. Pl. nem mondod ma azt, hogy de kurva jól néz ki egy 10 éves autó műszerfala, mert már a sztenderd műszerfal is sokkal szebb, mint 10 éve bármely autóban. Plánae az extra. 10 éve mégis kurva jó volt. -
Paranoia #37280
-
-
8k-t nem ér meg a remasterelés? :)
Azért vannak sokan akik áldoznak ilyenre, sok eltérés van ám a 2 verzió közt. :)
Plusz ps4-en nem futnak a ps3-as gémek ;)
1500-ért várhatsz rá, a büdös életbe nem lesz annyi ;) -
Részről részre eszméletlen nagyon fejlődött az UC sorozat, de ide vehető a last of us is. Folyamatosan építik bele az előző játékukban bevállt dolgokat és tesznek hozzá újat és ugorják át azt a bizonyos lécet minden egyes alkalommal. -
Ulthane #37276 Nekem semmi bajom veled. :) Csak tényleg te kezdted neki az ívet adni, egy olyan hsz-en, amit te értettél félre. -
Ment pü. -
Nemhogy soknak tűnik, hanem sok is! PS3-ra 10k alatt kijön mindhárom rész. Lehet nem újonnan, de használtan biztosan. Plusz 8k-t nem ér meg a remasterelés... :D
Moby: 1500-ért gondolkodás nélkül venném :D