121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Lófaszt technikailag. MINDEN aspektusban, ami egy videojátékról elmondható.
  • darkSectorxxx #37512
  • SlickAdam
    pontosan ilyennek kepzellek mar az elsö perctöl fogva.
  • darkSectorxxx #37510
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ilyen vagyok most a hétvégén ha élőben látna valaki, mert ráérek, mindent elolvasok, kipróbálok.
  • darkSectorxxx #37509
    Ja ha most a 6. részben jobbra húzod az analóg kart akkor balra fordul. Értem.
  • Totti5
    "Én úgy vaok vele hogy kicsit kétlem hogy a Forza 6 irányítása drasztikusan megváltozott volna a régi 4 rész után."

Forza 5 TELJESEN ÚJ fizikai motort kapott, ami álltal sokkal pontosabb, összetetebb lett az irányítás, az autó viselkedése, felfüggesztés szimuláció az útfelületek szimulálása. Forza 6 még rátett a nappal-éjszakai hőmérsékletekkel, időjárással és szintén még részletesebb lett a vezetési modell. Ez érezhető bárki számára aki játszott ezekkel.

Forza 4? hogy jön ez ide, és milyen tapasztalatot lehet ebből kivetíteni az 5-6ra? LOL.

Retró kategória, prevgen. Semmi köze az FM6hoz.

"GT meg Forza-ban mintha egy légpárnás autóval mennél"

Attól hogy a DC az egyetlen autós cím amit 3 éven belül toltűl még lesz a többi szimulátor rossz. Semmi ilyen nincs ezekben. DC hyper tapadás, rángatás, irreális sebességét és valótlan mozgásait ne vetítsed ki a szimulátorokra. Ezt már tegnap megbeszéltük. Más világ, a DC árkéd és pont.

NFSben és az árkédokban úgy van kitalálva az irányítás hogy az megadja az
    őrületes tempót, driftöljön orrba szájba ha elfordítod a kart, legyen 400 km/h érzet, lehessen 20 méter alatt 300ról lefékezni stb... nincsenek szabályok az árkédokban, ott az a lényeg hogy az élményt a játkos kezébe adja. Attól hogy autók vannak benne, azok még semmiféle valós viselkedéssel nem bírnak. De nem is kell, hisz nem az a lényege. Az a lényege hogy te élvezd, csak könyörgöm azokat a fals dolgokat ne vetítsed ki a szimekre....
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.19. 14:50:20
  • darkSectorxxx #37507
    Ja engem is sokminden zavar.

Ha csinálhatnék topikot, nyitnék kibaszásból magamnak egy PS4 beszélgetős topikot, de elvették a jogomat.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 14:45:03
  • SlickAdam
    ha ENNYI komment erkezik egy embertöl, az mindig zavar. föleg ha ezeknek a kommenteknek a nagy resze csak üres, ignorans fecseges.
    (idezel, de ezek szerint azt a 2-3 nappal ezelötti kommentet se fogtad fel...)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.09.19. 14:44:05
  • darkSectorxxx #37505
    Nem chat-elek, hanem válaszolok.
    MGS5-nél nem zavart?
    Menj intézkedj.....(idézlek téged 2-3 nappal ezelőttről)
  • SlickAdam
    Dark! emlekszel arra, amit a forumozassal kapcsolatban beszeltunk mar nem is egyszer? ez nem CHAT!
    megszamoltam. ebben a pillanatban az elsö oldalon a kommentek 43!!!!! szazaleka a tied.

Tatyla intezkedj kerlek! ha nem megy, megyek en is modikhoz. Dark utan szabadon.
  • darkSectorxxx #37503
    Ja kicsit el a szimulátoroktól, de elfogadnék egy HD Future Soldier-t egy stabil multival.....jajj az a játék nagyon tetszett!
  • darkSectorxxx #37502
    Én azt mondom itt álljanak meg!

Ésd nyomás belefogni egy Rally játékba valami hasonlóan pazar küllemmel időjárással és sár effektekkel....!
    Méghozzá most! :D
  • darkSectorxxx #37501
    Amúgy ilyen a Driver sorozat is, persze arcade, de faszán mentek a verdák, ahogy 1-2 kanyarba belengett a kocsi. :D
  • darkSectorxxx #37500
    Én úgy vaok vele hogy kicsit kétlem hogy a Forza 6 irányítása drasztikusan megváltozott volna a régi 4 rész után.
    De ránézésre egyikkel sem kő játszanom, a DC-ben (valszeg a nem valós fizika végett) , ne tudom de pofásabb nekem ez a "ringatózobb " kocsi.

GT meg Forza-ban mintha egy légpárnás autóval mennél, és a kanyarodáskor is furán fordul a kocsi, ez nem mostani F6 dolog, ilyenek voltak régen is.

A GT 1-2 szerintem nem, de a 3. rész óta egyre inkább.
    Ez olyan mint amikor filmet néz az emer.
    A nem valós filmek (szinte) mindig látványosabban mint a valósak (kivéve a Robotzsarut).

NFS-ben is a kocsi baromi jól mozog meg a kamera, érezni a képernyőn keresztül hogy a kocsi tonnát nyom és valóban lazán megy, rugózik, szép a mozgása.
    Nem olyan merev, talán ez a szebb szó rá, nem merev.
    És ezekután lehet méregetni a tartalmat, egyéni dolog, ahogy példáztam nekem a GT-ben elég lett volna 200 autó az 1000-ből ha leveszik a kinézetre ugyanaz csak tipusban különbözőeket, meg a sok olyan járműt amivel csak azért mennék az elején mert muszáj. :D

Moby-nak meg Totti-nak inkább elvárás hogy szimulátorosabb legyen sok fps-el, én eg csak száguldozok az autóval, ezért az igény más, de nem szar meg jó hanem más.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.19. 14:05:19
  • yesname #37499
    Csak fülszöveg, nem a téma újrafelvetése: videók és az általam ismert játéktartalom alapján inkább DC 100x, mint a Forza 6. Persze ki is kéne próbálni, hogy végítéletet hozhassak, mert irányítani azért teljesen más, mint elméleti információkra és videókra alapozni.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.09.19. 13:51:28
  • darkSectorxxx #37498
    Ja hogy WRC meg Motorstorm, nem csoda hogy nem emlékszem rájuk. :D
  • darkSectorxxx #37497
    Hát igazán tehettél volna már ellene, ennyit nem érdemlek meg hogy megmutasd azt a híres F6 élmnyt nekem. :)
  • darkSectorxxx #37496
    Tedd hozzá hogy technikailag.
    Az meg magától érthetődő hogy szerinted, hiszen szubjektív vélemény. :)
  • Totti5
    Én fejből tudom, pedig most nincs Sony konzolom... nézd meg wikin!
  • darkSectorxxx #37494
    Nem, nem vitatkoztunk, én megjegyeztem hogy a DC szebb, a többiek meg elmesélték a rossz élményüket a DC megjelenésével kapcsolatban. :)
  • darkSectorxxx #37493
    Na milyen címek kötödnek hozzájuk?
  • Ragnar360
    xD
  • Moby
    2015 legszörnyűbb gémer-emléke
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.19. 12:26:34
  • SlickAdam
  • Moby
    Nem lett megszólítva, de muszáj a bullshiét megállíptásoknak elvegyem az élét.

/egyébként mondanám, hogy bárki kipróbálhatja nálam, akinek van otthon win10-e, meg xkontrollere, de nincs publikus IP-m, szal szopó...:(
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.19. 10:21:24
  • SlickAdam
    ótókarol vitatkoztok dark-al? mindenki ennyire unatkozik? :D
  • Moby
    Már sokszor írtam: bárki kipróbálhatja. Az szinte mindegy, hogy most psVR, vagy OR2. Az élmény kb ugyanaz. A részleteket meg majd megtudjuk ha ki lehet próbálni.
  • Moby
    A nevet ismerem, de arccal már nem tudom összekapcsolni. Sry, már öregszem, más mentségem nincs :D (és pacsi!)
  • Kandurex
    Az a baj, hogy relatíve egy kis csoport hajtogatja: ez micsoda élmény, de arra nagyon vigyáznak, hogy még véletlenül se lehessen kipróbálni. Legalábbis nem egyszerű módon.
  • yesname #37484
    Elég a nick és a logója. Akkoriban Callisto néven szerepeltem. Ha máshogy nem talán ez a név még rémlik. De ha nem az sem baj. :)
  • Moby
    Ezt próba nélkül nem tudjátok eldönteni. Arculbaszó az élmény :D
    Sokkal többen fogják megvenni, mint ahányan most ezt gondolják.
  • Kongy
    Nekem kb a kinect szintjén van: jópofa, de haza nem vinném.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.09.19. 09:52:27
  • Moby
    Tegnapi témához, aztán aztán ennyi is, mert ez már nagyon one related.

Sajnos a videó nem adja vissza azt az őrületet, amit a kontrolleren művelek, hogy egyáltalán ez ílyen gecibénán, de hellyel-közzel az úton történjen, sem azt a letaglózó élményt, amit mindez 60fps-el produkál.

• Moby
    Sokismeretlenes egyenlet, de majdnem biztosan nem day1, és nem psVR.
  • Tatyla
    Olyan szinten hidegen hagy, hogy nem tudom szavakba önteni :D
  • Totti5
    Evolution Studios 2001 óta csak és kizárólag autós játékokat csinált.
  • Kandurex
    Egyébként tervez valaki már az első nap VR-t venni? (Csak PS)
  • Tatyla
    Csomó felé újra indítás és reset után meggyógyult
  • darkSectorxxx #37475
    GT7 jogosd. :D Már nem tudom mit várunk, annyira régóta várjuk. :D
  • Moby
    Tatyla: a füleseddel most mi van?