121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    játékmechanikában igen, ha a grindelős-kraftolós izé is mechanikának számít ;) (egyébként annak számít, bár engem inkább max irritál)
    sztoriban max, ha nem zavar a nyökögés és elfogadod, hogy pár nap alatt valaki pro bérgyilkossá tud avanzsálni ;)
    prezentációban csak abban az univerzumban, ahol az uc2-3 nem létezik ;) (bár a pécés larától és a definitiv currgenestől eltekintettem)

szal jah. ja nem :D

• zola2000
    Nem igazán értem, miért de nekem kifejezetten tetszik ez a -nekem már megszokott- (nem csak japán) kelet ázsiai stilusu reklám, szerintem jópofa, poénos (pl a youtubeon feliratkoztam a jpcmhd csatornára, miközben a nyugati reklámokat adblockolom : )

Én ezek közül a shingeki no kyojint, nobunagas ambitiont, gravity dazet fogadnám el, a nyugati cimek közül talán a fallout4re tudom azt mondani hogy érdekel.
    Későbbi cimek közül majd a persona 5, dragon quest 11et várom nagyon, mellettük ilyen danganronpa3, atelier sophie, hatsune miku stb szintü "apróságokat" is várok.
    Utoljára szerkesztette: zola2000, 2015.09.30. 10:09:29
  • Ulthane
    Hát de de. Játékmechanikába, sztoriban, prezentációban, mindenben odaver bugyuta Nátánnak.
  • Paranoia
    elő vettem a origi fehér joy-t a dobozból,most volt először használva.
    semmi gond nem volt vele.
    éjszaka voice chatben nem ismeri fel a mikrofont?! se a saját ps4es mono szar,viccet...se az én headsetem :S
    nem emlékszem,h a másik joyon állítani kellett volna valamit pluszba,h jó legyen.vagy van vmi?
    wtf??
  • arty
    nagyon nem. egy utánzat volt csupán és sajnos... de azért azt is szeretjük! :)
  • Ulthane
    Miután a BB már a fülemen jött ki valamelyik nap, elindítottam a NG+t Vicserben. Elnyomkodtam vagy negyed órát, de valahogy nem éreztem magamban azt, hogy ezt megint alaposan ki fogom tolni.
  • Moby
    W3-at hamarosan elkezdem.
    Mármint az egyetlen létező működő verziót belőle, pécén.
  • Ulthane
    Szerintem a 2 évvel ezelőtti Tomb Raiderrel Lara Croft az ánuszába tolta az egész uncsi sorozatot, annak minden bugyutaságával együtt.
  • Ulthane
    Még vár rád egy felpeccselt Vicser 3 végigjátszás is... Meg a Batman összes pixelét sem ismered még. :)
  • Ulthane
    Nem kell egyetérteni, nekem ez a könnyed, meseszerű kaland megy le kevésbé már a torkomon. Öregszem, na.
  • Moby
    Nagyon talán, és nagyon idézőjelesen, TALÁN befejezem a das2-t még das3 előtt, ha az idegállapotom változik valamit. De a BB- dlc idén én má nem piszkálom meg. A DaS3 nagyon érdekel, de már kezdek besokalni a fromjátékoktól. Addig ki kell magam valahogy éheztetni, mer ez így nem megy. Ennyit nem kellett volna betolnom ennyi idő alatt. Kezd a fülemen kijönni az egész. Má csak a hibákat látom mindben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.30. 09:28:51
  • darkSectorxxx #38034
    Miért most nem az? :D
    Kérnék szépen ebben a kategóriában még 1 címet ami hozza ezt a színvonalt. Bocs....ennek a felét. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.30. 09:27:52
  • darkSectorxxx #38033
    Nem annyira értek egyet, márcsak azért sem mert az Uncsi így jó ahogy volt van, soha nem megy ki a divatból, ez nem egy vérkomoly Battlefield, ahol valósághű fegyverkezés szimulátor a lényeg, hanem egy könnyed kis meseszerű kaland, ezt hozza tökéletesen most is. :)
  • Ulthane
    Lehet, de mivel nem akkor játszottam, ez elmaradt. :)
  • Ulthane
    Novemberben azért elő fogod venni. Jön a BB-DLC. :)
  • darkSectorxxx #38030
    :D
  • Ulthane
    Ebben a trailerben semmi hangulatos nincs, beteg japó prezentáció. Egyetlen egy "játék" sem érdekel ezek közül, egyedül a Bloodborne DLC jöhet.

Úgy látom, idén ősszel inkább ismét olvasok, jobban is fogok járni.
  • Moby
    Én imádtam ezeket, és a négyet isnagyon fogom szeretni, nyilván, bár ezek szerint tényleg avval is jobb lenne megvárni a következő generációt, de úgysem fogom kibírni addig. Viszont addig már nincs semmi, ami érdekelne ps4-en, reggel elcsomiztam a gépet, tök felelsleges hogy karcolódjon a polcon a szépségedition a semmiért.
  • n000rbi
    Ha megjelenéskor játszottad volna mindegyik részt, máshogy látod. Akkor és ott ez nadrágbaélvezős volt.
  • Ulthane
    Én is csak egyszer toltam végig minden részét, azt is azért, mert minden PS3-as tulaj teleélvezte a naciját anno a játéktól, s mondták, hogy kihagyhatatlan. Egynek tényleg jó volt, de kihagyhatatlannak már akkor sem éreztem.
  • TomStorm
    Nagyon gyenge ez már ide sz.tem is.
    Mondjuk engem sose érdekelt annyira a sorozat de kiadták újra,hogy Cur.gen is végigjátsza még új rész előtt aki nem tette.
  • zola2000
    Hangulatos trailer az őszi-téli cimekről, szinte mindegyik kell az ilyen uncharted és a cod szerüségek kivételével persze :)

• Ulthane
    Aludtam egyet erre az uncsira, és tényleg rájöttem, hogy nekem ez nem kell. Eleve utálom ezt a pályát, ami a demóban van, de nem azért. Hanem mert játékmechanikában már annyira elavult, hogy gyakorlatilag csak lesajnálni tudom. Vigyék Wii U-ra, ez a kvaliti kb. oda való. Rohadtul nem hozza már azt az érzést, mint anno, sokkal inkább felbosszant gyakorlatilag úton-útfélen minden egyes fícsöre a játéknak.

A 60 fps jót tett neki, így aki nem játszott vele anno, rágja át magát rajta, bár tartok tőle, hogy ők is fanyalogni fognak.

Mondjuk ki, na: Nathan Drake felett csúnyán eljárt az idő.
  • Ulthane
    A bugok már csak ilyenek. :)
  • darkSectorxxx #38021
    nem gagyi hanem "gagyi".
  • darkSectorxxx #38020
    Nem....nem....és őőőőő....nem. :D
  • Totti5
    Hol és mi a gagyi ezen? nem látom.

DC nem érdekel a 30 fpsével teljesen mindegy mit mutat, meg amúgy is, mi a jó büdös franc köze van a DCnek egy Forza játékhoz? értem h nincs GT PS4re, de a DC NEM GT PÓTLÓ. Tedd az NFS mellé oda való.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.09.29. 23:31:49
  • Moby
    Mivel a te aláírásod, a te véleményed. Máskülönben minek tetted aláírásként? Lényegtelen, hogy ki fogalmazta meg... Olyan fontos momentum az életedben, hogy minden posztod végén ezt szeretnéd láttatni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 23:27:27
  • darkSectorxxx #38017
    ///Ja még annyit hogy az allul nem az én véleményem a MGS 5-ről hanem egy cikkben volt......nehogy félreértés legyen megint.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 23:16:29
  • darkSectorxxx #38016
    ND moments 2
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.29. 23:15:00
  • Moby
    Nem ez az egyetlen agyfasz dolog benne, csak nem akartam előhozni, ne az legyen, hogy én köpködök mindenre, de úgy látom most kivételensen nem egyedül vagyok az ördög ügyvédje.
    Vicc, hogy még ezen a gépen is videó a cutscene. MÉR??? Nem bírja? Tutter, hogy ez így nagyobb meló volt. Nyilván. Picsafüst...
    Akárcsak a kamu fotómód. Mifasznak került bele olyan fotómód, ami nem a játékot féyképezi? Kitérdekel milyen lenne egy olyan rendermotorral, ami még ezen is moslékul fut?
    Na, szertintem ez kurvára nem minőség. Ez egy fércmunka. Ha az eredeti anyag akkor minőségét nézem akkor ma az. Csak hát gecijó volt az hozott alapanyag, de abból is inkább elvenni sikerült, mint hozzáadni.
  • darkSectorxxx #38014
    De állat én vagy 10+ szor vittem végig...és semmi bug eddig, pedig bohóckodok rendesen ebenne. :D
    Úgy tűnik vanakinek van van akinél meg nem jön elő.
  • darkSectorxxx #38013
    De mégsem bírod megállni....
  • n000rbi
    Hja, én is belenéztem, de a helis résznél Drake annyira fedezékbe bújt, hogy odaragadt és csak restart checkpoint segített. Ha tökéletes lenne sem kell, kösz a demot BP!
  • Moby
    Ihi-ehem...hááát a bluepoint nem a nótidog. Ez a demo azért annyira nem hosszú, hogy ilyen bakikat illenék elkerülni.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.09.29. 22:17:02
  • Ulthane
    Uncsi demo meggyozott arrol, h ez nem kell nekem.
  • Moby
    Van némi Batman íz a számban a videó nézése közben :)
    Screenspace reflection generáció van, víznek kell lenni mindenhol. Vagy valaminek ami tükröződik. Tehát víznek :D
  • Moby
    Hát bloodborne-nál tuti abban volt, azt toltam nem keveset remoteplayből is. Arra azért kiváncsi lennék, hogyha vennék arra az accra psnplust(nem fogok...), mit lépnének egy sűrű kurvaanyázásra? Egyáltalán mi erre a policy? Ha megszűnik a plus, X idő után elkezdenek törölgetni?
  • TDC Geronimo
    este meg pocsolya(tm), de PBR-os FB engine elég komoly. Mondjuk ezt látjuk Battlefront esetében is

• TDC Geronimo
    manuálisan kellett feltölteni. Rest módba, ha beraktad gépet egyből töltötte fel mentéseket, amúgy nem.