121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #38170 en nem. ezuttal tenyleg moslek a kinalat. ehavi Gold-os Valiant Hearts XO + Walking Dead XO & 360 + Ground Zeroes X360 kombo sokkal durvisabb. -
Októberi plusra megint megy az indieszarozás, de én pl. örülök a Broken Age-nek. Hát ti? :) -
Ulthane #38168 Ne mááááááááááááááááááááár! Bár úgysem veszem meg. :) -
Ulthane #38167 Este megkapod! :) -
Mimi? Unityben is volt. Pont annyit ért. Aki nem akart vele játszani megvette a fegyókat meg a göncöket. Én inkább unlockoltam... -
Assassin's Creed Syndicate Has Microtransactions
LOÁL még ez is -
Ja akkor nem szóltam én még az 1.-ei tolásról tudtam a kodok helytelen kiküldése végett.
Szuper addig tolhatjuk tegnap ugyis összeomlottak a szerverek nem lehetett játszani rendesen. -
Kitolták 4-ig. -
Én is kérnék egy invet. :)
AntiHero_HUN -
Jó még van 1 órája valakinek hogy letöltse és játszon. :D -
Rainbow six kódok, ha még nincs tele a padlás
87KG-QNNC-HC2P
N8NP-G8NC-8EHJ
G43T-J5N3-EQ7F
5KA7-64N7-BJRG -
Jó de a fasza start után alap lett volna hogy már akkor marad végleg. :D -
Nem mindegy? Aki akarta már úgyis leszedte vagy megvette -
Giga lol
"Driveclub - búcsúzik a PlayStation Plus kiadás
Ennyi volt az ingyen mókából: aki eddig nem töltötte le a Driveclub PlayStation Plus kiadását, az siessen, nem sokáig lesz már elérhető.
Tavaly októberben jelent meg a Driveclub, de az Evolution Studios által már jóval a megjelenés előtt beígért PlayStation Plus kiadást csak júniusban kaptuk meg.
Több mint fél évig kellett várnunk, és most, három hónap után vége az ingyen vezetgetésnek. Október 6-án, amikor a PlayStation Plus ingyen játék kínálata cserélődik, a Driveclub PlayStation Plus Edition eltűnik, és csak azoknak lesz elérhető, akik korábban már letöltötték. Kívülről nézve úgy látszik, mintha aránytalanul sok munka ment volna egy sajnálatosan kevés ideig elérhető demóba. Egyelőre nem tudjuk, mi áll a döntés hátterében, és nem valószínű, hogy a Sony meggondolja magát, úgyhogy ha nem akartok lemaradni, siessetek. " -
oks thx, már kértem tag meghivót. :D -
Ulthane #38155 Kuldok, csak mar kikapcsoltam. -
de figyelmetlen vaok. :D te azért a rend kedvéért a magyar accountomnak is küldesz egy meghívót? :)
darkSectorHT -
Ulthane #38153 O ahhoz tul bena :) -
Ulthane #38152 Friendlist es ott balra. -
Normal-on is túl jó vagyok a játéknak. :D
-
Halli hol érem el a community-t? -
Azt nem vágom twitch-en a videóimon miért van egy buzi play gomb? :D -
Ja hát asszem a böngészőbe begépeltem már meg a videófeltöltésnél is meg kell adni youtube fiókot, ezután nekem csak egy visszaigazolás kell telora kül 6 sdzámjegyű kodot... :)
Amúgy van egy kifejezett menüpont a shared opcióban, ahol kb 10 valami fiokot adhatsz meg, és akkor nem kell külön a feltöltések előtt.
Shared menü.....legalsó opció
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.30. 20:43:38 -
összekell kötni a youtube fiókkal a ps4et? ha igen hol? :)
Mert lehet ez a baj, honnan tudná mi a csatornám? -
Már twitch....normal-ba viszem a demo-t, és ugy lövök fejeseket mint a kurvalet. gyakorolni kell. :D -
Tudnám hogy nekem miért dob errort :(
Akkor viszont nálam van valami gebasz -
király :) -
-
Na és hogyan tudok keresni community-t? :) Nem jöttem rá
Benne volt a most popular végén szerencsére :)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2015.09.30. 20:26:27 -
treyarch.... -
Ulthane #38140 SG Forum PS4 HUN
Kesz a community. -
gagyianimacioert laranak se kell masik szigetre mennie :))
de amugy van igazsagod, csak nekem bejott a habkonnyu dialog/storymeseles, jatekban kevesbe zavar, mint filmen
lenyeg: remelem drake-el sose kell kraftolnom...
-
Nyilván olyan engine-t kellett használniuk, hogy minimális energia befektetéssel tudják hozni prevgenre is, hogy maximalizálják a bevételt, kifacsarják az utolsó évet is a régi konzolokból... aztán mégse tudták áthozni a single kampányt valamiért. -
LáHát fuck nekem a shared-ben 2 opció volt, sima gombkiosztás vagy alternatív de hogy megállás legyen vagy ujrecord a duplakattnál az nem. :D
Hol kell beállítani amugy?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.09.30. 19:49:37 -
Nem, tényleg az. -
Csak nekem tűnik úgy, hogy a grafika gyengébb, mint az előző COD-ban?
-
Hát ez tényleg lol, hogy 2 éve megvan géped lassan és nem ismered -.- -
Külön lehetett beállítani???lol. :) -
no sir...nekem ujra piros pötty és törölte az első felvétel inditást és kezdett azonnal ujat...nálam legalábbis. -
őőő ez eddig is így ment, de nem gond :D
Első duplával ha nálad úgy van beállítva elkezdi rögzítést, másodjára meg befejezi