121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Szinte mindenkinkinek tanácsos 2 profilt az eltérő akciók miatt.
Mondok egy megoldást. Én mindenkinek ezt tanácsolom.
Csinálsz egy US profilt, majd egy HU-t.
Mindkettőt beteszed primary-nek vagyis aktíválod.
Ezután a HU-hoz beírhatod a bankkártyát ha fizetni kell.
Az US profilhoz meg elég kódokat venni könnyen egyszerűen megbízható formában Amazon-ról.
Majd választasz egyet amit képviselni szeretnél, és azzal játszol minden tartalmat.
Ha multi kell magyarba egyszerűbb venni, de elég 1x mert azt is megosztja a rendszer a profilok közt.
Ha viszont társulsz valaivel, akkor egyikőtök legyen US a másik HU és ha megfelel keresztbe tudtok aktíválni profilt és elérni egymás tartalmát. :) -
Gratulálok.
De rosszul döntöttél. ;)
Nem választani kell platformot, hanem mindössze csak azt eldönteni melyiket vedd először. Kihagyhatatlan mind2 platform.
Mennek a szóbeszédek , okosságok, de nem szabad megfosztanod magadat egyiktől sem!
Tudom pénz.
De isten adja és kívánom tiszta szívből hogy juss hozzá idővel mind2-höz. -
Kikapcsolható. -
Felveszed Ulthane-t és barát csoportja. -
Most hogy a többiek segítettek hol kell beállítani a kép formátumot ott van hogy ki lehet kapcsolni hogy trófeáknál képet csináljon -
Csinálhatsz akármennyit, akárhova. A lényeg úgyis az, melyikre fizeted a psnp-t vásárlás szempontjából. Minden más szempontból meg lényegtelen. -
Okisz #38408 Ja értem, akkor az sikerült, köszönöm szépen. Azt hittem ha nálam kiírja, akkor másnál is. :)
A másik tanácsra pedig még annyit kérdeznék még, hogy az nem elég,ha csinálok egy USA accountot is, a másik pedig marad a mostani magyar? Vagy a kettő nem kompatibilis egymással, csak az USA - Uk?
(Ezt az sg forum ps4 hun közösséget nem találom :/ )
Utoljára szerkesztette: Okisz, 2015.10.05. 09:28:06 -
SlickAdam #38407 bazz en jelentkeztem a SG Forum PS4 HUN-ba, ra ket napra jott uzi, hogy faszesz, beleptem, de azota eltunt a community mint a csacsi a szürkületben. -
Ulthane #38406 Szia, üdv a klubban!
A privacy settingsnél (ahol a neved is beállítod) állítsd be, hogy kik láthatják a teljes neved. Van egy olyan, hogy senki. Na, azt válaszd! :)
Saját magadnak kijelzi a teljes neved akkor is, szóval ne ijedj meg.
SG Forum PS4 HUN, ebbe a közösségbe tudsz csatlakozni, ha van kedved.
Az US Store, bár már közelít az árfolyam, még mindig jobban megéri vásárlásra, dollár kb. 275. EUR pedig 310 körül, font meg 450. Szóval ha digit vásárolsz, akkor US Store.
A PS Plusban talán az európai a célszerű. Ergo, legyen egy Uk accountod, meg egy USA. Az USA-ban letöltött játékok vígan futnak UK account alatt is.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.05. 08:59:42 -
Okisz #38405 Sziasztok kedves "kollégák".
A hétvégén én is beújítottam eme csodás masinára. Világ életemben Xbox párti voltam, azonban az új generáció harcánál döntöttem és váltottam. Látom rengeteg hozzászólás született már, lesz mit nyálaznom.
Fura az egész rendszer, más a menü gondolkodása mint a társnál. Többé kevésbé eligazodtam, regeltem (psplus megvételével még várok egy kicsit), ami nagyobb "gondot" okozott nekem, az a real name eltüntetése local és online szinten. Néztem google-t meg videókat, de nem sikerült 100%osan. Az új frissítéssel ugyebár megváltozott pár menünév meg elrendezés a settingsben, de végül is megtaláltam, az alábbi CIKK végén lévő HSZ szerint. A cikkes screenshotok a régebbi menürendszer ha jól gondolom.
Szóval elvileg online már csak a Online ID-t kellene látni, azonban én mégis a teljes nevemet olvasom mindenhol ( a lcoalos verziót se sikerült). Tudom, nem nagy gond, azonban emgem zavar és szeretném, ha tudnám "hide-olni" a teljes nevet csak az ID maradjon olvasható mindenfajta tevékenységemnél. Kérhetnék ez ügyben egy kis segítséget?
Másik kérdésem, hogy több helyen olvastam, érdemes inkább UK vagy USA ps-storera megvenni a plust mert nagyobbak és jobbak akciók. Valóban érdemes?
Utoljára szerkesztette: Okisz, 2015.10.05. 08:52:46 -
Ulthane #38404 Baszki, még ha Ennio Morricone mondaná ezt...
31 éves kis kövér pöcs!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.05. 08:45:47 -
ezzel jól megmutatja, hogy vele nem lehet alkudozni, mert ő neki tisztelet díja van, mert nincs senki aki ne hugyozná ketté a munkáját....még ha egy John Williams -ről lenne szó, de egy ilyen senkiháziról...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.05. 08:41:03 -
Ulthane #38402 "Danny Baranowsky saját blogján kommentálta a történteket. Szerinte olyan díjazást ajánlottak számára, ami még arra sem volt elegendő, hogy egyáltalán megfontolja a összeg elfogadását."
Aha, értem. Tehát az a 0 dollár, amit most így kap, az megérte a megfontolást...Idióta! -
hogy legyen mit posztolnia a gémereknek is facséra :D -
az ilyenek miatt gyűlölöm a zeneipart, az elvet, hogy én ezeknek pénzt juttassak :(((
hogy a jóégbe fordulhat elő ilyesmi?!?!?!? -
Ulthane #38399 Nahh, megy a Lords of the Fallen is a kukába. Az első két bosst letoltam, nem volt ám egyszerű a második, a Commander..
R0gue, most figyelj!
A játék félelmetesen lomha és lassú, ez a dinamika engem elaltalt, nem pedig izgalomba hoz. A grafikai gliccseken, lefagyáson, textúra pop-upon még túllépnék, én viszont nem csípem az ennyira lajhár tempójú, harcrendszerű játékokat.
Megy ma vissza a boltba. -
Ulthane #38398 Sosem értettem, hogy mire gondoltak a japók, amikor kitalálták, hogy a trófeákról csináljon egy képet. Mégis mi a retkes szarnak? Teljesen értelmetlen funkció. -
Share Settings, fentről a 2. -
share settingsnél át kell állítani PNGre és ki lehet kapcsolni azt is, hogy trófeáknál ne csináljon magától -
SlickAdam #38395 megnyomod a share gombot es ott valahol beallitasok -> TE hatarozod meg.:) -
Ulthane #38394 Attol ilyen hulye most? -
Mi határozza meg hogy mikor készül PNG és mikor JPG kép? -
Azt a gyors idióta djátékot Moby megveszi? :Ddddd -
SlickAdam #38391
-
SlickAdam #38390 söt, diszpeldanyt fog venni. ertsetek mar meg, hogy GYÜN A BABA!!!!9!!! nem is ertem miert forumozik meg.:) -
Ulthane #38389 Pedig o ugy anblokk mindenre azt mondja, hogy szar, csak a Slick-gorben a megfelelo fazisba kell ernie. :) -
R0GUE #38388 Tudod veled ellentétben Moby legalább nem azon akad fent hogy elakad egy nevetségesen könnyű feladaton és a "SZAR" jelzőn kívül még indokolni is tud veled szemben,aki leírta mezei egyszerűséggel egy nevetségesen egyszerű feladatra hogy nem képes megcsinálni és a játék szar.:)
És veled ellentétben nem írja le mindenre ami csak létezik hogy szar,főként nem írja le úgy hogy nevetséges indokokat nyom mellé.:)
-
Ulthane #38387 Uriember biztosban nem fogad. :) -
Ez kérdés? Ilyen biztos dolgokban nem illik fogadni :D -
Ulthane #38385 Most nyitok egy fogadast, hogy a Darksouls 3-at meg fogod venni. :) Slick? :) -
Ulthane #38384 Majd jon R0gue, s megmondja, h a jateknak az eg vilagon semmi baja, te vagy lama bena, s arrol a jatek nem tehet! Ugyhogy az, hogy neked nem tetszik, a sajad balfaszsagod eredmenye, a jatek kivalo! :) -
Dark Souls 2 (twitch) -
TomStorm #38382 Mert tényleg nem volt jó az alap beállítás és nagyon gyors,élvezhetetlen volt a játék.
Most viszont megnyertem ML első szuperkupa meccsét amit eddig képtelen voltam.Professional szinten és nagy meccs volt így az új beállításokkal.
Kivettem pár dolgot és assisted használom játékos váltást is -
Ja twitch-ről még annyit meg a közvetítésekről, hogy megint előjött az a tegnapi hiba, de rájöttem a megoldásra!!! :D
Addig-addig szöszmötöltem.
A hiba ezekszerint sokszor visszatr.
A megoldás az lett, hogy a böngészőben ha elinditottam a nézést, és megy a stream, a ctrl++ vagy ctrl+- -al kicsinyíteni/nagyobbítani kell a weboldalt, és azon nyomban megjelenik a videó képe. :D -
Részben igazad van, én is látom ezt a nagy effekthalmazt, a grafika egy csöppet "homályos"....
De azért nem néz annyira szarul ki, jól áll neki ez bármi is homályosítja el.
Rivals sem volt kristálytiszta, én is játszottam mind2-ővel, pc-ps4 a rivals.
Csak vetekszik a 2 játék hol fosabb az irányítás, itt főként a kézifék indokolatlan tapadása az érdekes, rivals-ban meg amúgy az irányitás ahogy van.
Itt én érzek némi késést amikor az analog karral irányítom a kocsit, nem lehet annyira precizen kerülgetni az akadályokat, és ha még látnák is valamit, de csillog az egész képernyő.
Mint egy diszkólámpa.
Szerintem szép meg biztos élethűen fest összeségében a játék, de mint autós mókázás szerintem a grafika pont hogy hátráltat.
KB olyan mint a BF3-nál a lámpa meg lézer effekt. -
Sohasem vettem PESt. A Fifát eladtam pénteken, de várom vissza majd ha peccselték, addig PES.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.04. 15:56:36 -
De van youtube és twitch is. -
Ja oks, de az hogy a youtube szerintem szarabb érthető mind2 félre, host/kliens...
Én twitch-el jobban meg vagyok elégedve....mondom csak kéne egy retkes kibaszott normális számláló ps4-re.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.04. 15:55:48 -
SlickAdam #38376 mindig megveszed mindkettöt, vagy csak iden a FIFA bohockodasa miatt jött a PES? -
Nekem van:( Fifába évek alatt sikerült a kapust kikupálni a 16be elég jóságos lett, erre a passz rendszert elcseszik. PESben a passz rendszer jóságos, de ez a kapus a több évvel ezelőtti Fifára emlékeztet :(
PES és Fifa 16ot össze kellene gyúrni és lenne egy közel tökéletes focis játék.