121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
:D -
Akkor szar. :) -
majdnem kitaccsoltam az egérrángatástól ..... -
crysisban ha belelövök egy fémbodegába az atommal, akkor azt a bombra szétFIZIKÁZZA? én meg azt hittem szétrombolja, merthogy porrá omlik az egész
bf4-ben is komplett benzinkutak omlanak szarrá, bázisok, cakkpakk.... duplafrémmel, szebb látvány mellett.
R6-ban meg lesz egy lyuk az egyik falban. esetleg még a padlóban is és lelátsz rajta a pincébe...
Utoljára szerkesztette: arty, 2015.10.05. 22:04:13 -
LOOOL tényleg mint egy Ken baba... XD Nem bírom. Jó lesz ez fél év múlva EA Access-ben, lehet annyi se kell neki :D -
Ez egy rakás szar, mármint a játék, egész másról van szó :D -
Sikíts még. :)
Tudom hoy ami nekem nem tetszik az neked igen...evan, szpásos. :D -
DSajnos most egyetértünk. :D -
ratgab #38485 Azért ne gondoljunk már többet ebbe a dologba bele, mint ami.
1. Ez tuti, hogy valamihez kötött választható karakter (gyanítom, hogy teljesítményhez), így nem fognak állandóan luke-ok szaladgálni a pályán.
2. Ha megnézzük a videót kiderül, hogy 100 másodpercre (!) kapjuk meg luke irányítását, aki persze tényleg op és ha jól látom 1-2 másodpercet lehet kapni killenként. De még így sem hiszem, hogy állandó jelenléttel lesz valaki jelen a játékban erőhasználó formájában.
3. Eredeti trilógiában hány rohamosztagos tudta lenyomni luke-ot vagy bármelyik másik erőhasználót (ez egy költői kérdés, tehát nem kell rá válaszolni, mert még csak a fenekét se tudták megszagolni)
4. Már az előző 2 részben is ugyanilyen op-k voltak az erőhasználók, de ugyanígy korlátozva volt a használatuk.
5. Épp jövő héten jön a nyílt béta én inkább abból vonnék le messzemenőbb következtetéseket a játékkal kapcsolatban. -
Mondtam már rég hogy FPS játékot TPS nézetben nem szabad. DICE meg DICE. Semmi meglepő. -
>Még oké hogy Luke egy statiszta szerepét kapja, mint killstrike...istenem degáz.
Felsikítottam, és egy perce ezen a mondaton sikongatok LOSDJBAS?NDVMBSVADB SDANVCGcVdcsadbv cvdsvsv vycvxcvcxvcxvdshvvb -
-
Ubisoft bejelentés!!! -
ŐŐŐő maradt még olyan akit egy cseppnyire is érdekel a Battlefront játék?
Az most nézze meg ha végleg el akarná veszteni a kedvét a játékhoz....ha szeretné meghagyni a rószaszín ködöt, akkor skip! :D
Még oké hogy Luke egy statiszta szerepét kapja, mint killstrike...istenem degáz.
De hogy így megy a gameplay, sokszor olyan érzésem van hogy egy életnagyságú bábú ugrál egy makettasztalon!
JUJJJJ
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 19:54:49 -
Miért van 2d-s Trine 2 is? :D -
Ulthane #38478 Nahh, kínomban elővettem a Trine 2-t, 3D-ben tolom. Elképesztően jól néz ki, csuda hangulatos kis játék. Kár, hogy az ilyen nem köt már le hosszú távon. Aki szereti ezeket, annak ez egy kis kincs. -
Én most azért a helyedbe néznék valami full melee walkthrough-t, persze nem előre, hanem hogy mit hagytál ki és vagy le.
Más: jövő béten hirdetik ki, hogy ki jut be a DaS 3 beta-ra
-
-
Így van. Emlékszem épp egy görögországi hotelszobában láttam a reveal-t és rá is nyomtam a preorderre :D (régi szép idők :)) -
Uh akkor nem akkora nagy poén. :)
Mert benne van a gép a Last of Us kiegészítőjében. :D
Nem a ma ismert formájában de benne van. :D
Elgondolkoztam mennyire durva lenne ha egy játékban ps4-en játszanának mondjuk egy átvezetőben pont azzal a játékkal amivel te játszol. :D -
Ja a bemutatás az 2013 e3-mon volt. Illetve már előtte pár héttel volt kinézet szívárgás -
Akkor addig senki nem láthatta a végleges formáját? :D
Fontos lenne tudnom mert érdekes dolgot találtam. :DDDDDDD -
2013 novemberben -
Srácok mikor is mutatták be a ps4-et? -
Rdinho10 #38469 De csak a defense prowess erteket.kulfoldi forumon komolyan foglalkoznak ezzel,es ez az elso lepes,h meg elethubb legyen a jatek. -
Rdinho10 #38468 En az osszes kapus ertekeit felhuztam:)nem volt ki smelo,de megerte! Ha csak a sajatomat huzom,az nem okossag:D -
Félig. A hidat nem bírtam leengedni, nem vettem észre a kurva kapcsolókat. Lost Bastillet viszont igen, el is basztam mindent, amit csak lehetett:
- levágtam a blacksmith-t
- elbasztam az egyetlen fragrant branchem az első statue-ra, így a bonfire-höz már nem jutottam be
- elmentem két ilyen pharros creation mellett is, nem volt bele kövem
-
SlickAdam #38466 de ez nem fair, mert az ellenfel kapusa marad ugyanolyan szar.
ertem en, hogy egyeseknek nem tetszik, hogy tul sokat beenged a kapus (mondjuk en erre meg nem lettem figyelmes, hisz neha csak esnek golok... :)), de akkor ez forditva is igaz. azt is elhiszem, hogy fifa-ban ez jobb. nekem nincs összehasonlitasi alapom, szoval ahogy a vallasos paraszt mondana: "bódog vagyok, me' fingom sincs" :) -
Rdinho10 #38465 Player Edit-amelyik kapusnak akarod-Defense Prowess erteket felhuzod 99-re,igy az osszerteke nem valtozik,de sokkal jobbak lesznek! -
Még youtube videókat sem láttam, csak a melóhelyen meséltek róla.
Killzone multi? Hát az max másnak szórakoztató, akkor elmennék Black Ops 3-ba.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 18:04:31 -
Vakrepülésben? -
Öreg hiba. Nehéz megmérni úgy a kínálatot, hogy az iparági szabványokat nem ismered. De amúgy a killzone multi sok nagyságrenddel szórakoztatóbb az r6-tól, és azod is ezer éve van. Nem teljesen azonos zsáner, de az egyfajta unikum. Mármint az legakább nem olcsó másolda. -
Nem tóltam sem a BF3-at sem a 4-et pontosan..... -
A posztod üvölt róla, hogy egyetlen percet nem toltad a bf4-et. Megnéztél egy fisemfos deriváltját, és rácsodálkozol arra ami abban nagyságrendekkel jobban, összetettebben van megoldva.
És hát nem tagadom, nincs ellenemre, hogyha a játék amibe órákat szeretnék beleverni valamivel jobban néz ki, mint a barnamackó, amit reggel kitolok az alfelemből :D -
Jó te játszottál 2 percet azt fúj látvány, holott nagyon is jól néz ki, én pont azt néztem, vagyis pozitívan csalódtam, szarabbra számítottam. :)
Mindegy, nektek ronda azt ennyi, tudjuk hogy nem lesz közös nevező...én szépnek látom, és tetszik hogy szinte pár falat kivéve minden szétszedhető.
És ez taktikában jóval szórakoztatóbb így mintha nem így lenne és nem ennyire, ez lenne fasza más játékokba, nem az hogy van 3 fal és akkor beülök kempelni mert jöhetnek csak szemből....nem nincs olyan szoba, ahol egy sarokban biztonságban lehetsz....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.05. 17:45:17 -
Indokolt ahoz képest amit más játékban láttam....az hogy edgy crysis-ban szétlövöm a házakat lemezek szétesnek, az nem rombolhatóság, csak fizika....BF-ben sem láttam ilyet, max robbanásokra adott helyen kiszakad egy falrész, de az scriptelt nagyon, nem ahol lövöd a falat, itt akár a könyököddel is lyukat verhetsz a falba....
Kb olyan ez a BF-hez képest, mint a Max Payne a Red Factionhoz képest. :) -
Aminek most fut a demója?
Rombol. Az biztos. Pusztító a látvány, ja :D -
en jatszottam, ezert kerdeztem, h szerinted tenyleg indokolt-e a jelzo arra a lofax kamurombolhatosagra, avagy csak megszaladt a billentyuzeted :D -
Hát ja nagyon cúnya, cúnya szegény játék. :) -
SlickAdam #38454 PES 2016 kapust hogyan lehet "felpumpalni"? vagyis valami ilyesmit irt itt valaki a minap. semmi hasonlo opciot nem latok.