121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • LBandi77
    Én sem használom sokkal fontosabb a gyűrű slot másra,de aki gyakran hal annak jól jöhet.
  • n000rbi
    Na itt az ideje, hogy átfáradjatok a DaS2 topikba
  • sublimaze
    A játék elején ám pazaroltam az effigyt, ameddig nem volt gyűrű, most is csak vagy 15 van.
  • sublimaze
    Legutóbbi kopozas óta még ember voltam, amúgy használom a bindinget. 956 a hp-m amúgy, lövésem sincs mennyi kell ahhoz a kuthoz... :D
  • Kandurex
    az már csalós gyűrű :) kár, hogy a scholarral nem vágták ki a francba :)
  • LBandi77
    Lesz ám ring of life protection gyűrű is ha használjátok és meghaltok a gyűrű eltörik de megmarad a soul és ember maradsz.Azthiszem 4 db. van 1 körben.javítani a kovácsoknál lehet.
  • AntiHero
    Tudom, Tinman végigjátszásával párhuzamosan megyek. Megcsinálok egy részt, aztán megnézem ő mit csinált ott (mit hagytam ki pl).
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.06. 14:17:49
  • Kandurex
    Nem lövöm le a poént de jól tetted, hogy nem használtad el a human effigy -t!

Az a gyűrű kurvára messze lesz, majdnem a játék vége (~70%)! Használja a Ring of Binding -t! Az már az elején van.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 14:17:14
  • AntiHero
    Majd lesz gyűrü amivel "zombiként" is emberi alakban vagy. Human Effygivel meg spórólj.

Mondjuk én addig spóroltam, hogy jelengem 71 van. :D
  • Kandurex
    Humanity -t minek használtad el? bár tény, hogy nem low levelként kellene ugrálni! A cicás gyűrű kb. 50% lenyel!

Nincs meg a Ring of Binding? Ha nincs azonnal húzás Heide's Tower of Flame -be!

Ez ugye arra jó, hogy ha meghalsz akkor nem csökkenti az életed, hanem, mintha emberi alakba lennél (na jó 15% körül azért csökkent)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 14:14:37
  • sublimaze
    Köszi! Macskas gyűrű egyébként mennyit s blokkol az esesbol? Mert én kipróbáltam a kútnál, első fára ugrasnal simán meghaltam (ilyen faszságra lett most oda a humanitym)... :D
  • AntiHero
    Idézve egyik fórumozótól.:

"Az alap tulajdonságok:

Vigor - életerő
    Endurance - ez a legfontosabb!!! ez határozza meg a staminádat és mivel mindent staminából csinálsz ebből sok KELL
    Vitality - fontos, a terhelhetőségedet határozza meg, nagyon nem mind1, hogy lassú vagy vagy gyors
    Attunement - a varázslat slotok számát növeli + gyorsítja a varázslást
    Strength - erő, sok fegyvernél igen magas követelmény
    Dexterity - ügyesség, szintén magas követelmény szokott lenni a gyorsabb fegyvereknél
    Adaptability - fontos lehet, legfontosabb előnye, hogy megnöveli a gurulásnál a sebezhetetlenség idejét - amikor gurulsz nem kapsz be találatot
    Intelligence - varázslatoknál követelmény és sötét varázslatoknál
    Faith - csodáknál követelmény és sötét varázslatoknál

Ami nagyon fontos az elején: ENDURANCE, vigor, vitality és VAGY strenght, VAGY dexterity VAGY intelligence és/vagy faith mondjuk kezdetnek, tőled függ, hogy mit szeretnél kihozni a kariból.

FEGYVEREK: különböző skálázódás van: strenght,dexterity,intelligence és faithre

E,D,C,B,A,S tehát az S a legjobb, azaz ha egy dexre S-el skálázódó fegyvert forgatsz akkor annál nagyobb + sebzést kap minél magasabb a dex értéked és így tovább a többi statnál is.

Egyébként a menükben mindent el is tudsz olvasni, jobb gomb és helpre menj :)"
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.06. 14:09:29
  • Kandurex
    először te válaszolj, milyen stílust preferálsz? mágusost vagy ütök-vágok-amputálok?
  • Ulthane
    Egy kis tipp totál kezdőknek jólesne. :) Melyik osztályt válasszam a 8 közül?

Itt is vitality-re, endurance-re és strengthre érdemes gyúrni csak, mint BB-ben? Endurance is God (Moby szerint). Néhány egyéb, általános tipp? Hol érdemes kezdeni, mit érdemes otthagyni, mit felszedni, ilyesmi, csak nagy vonalakban?
  • Kandurex
    legtutibb felhasználás, ha szint lépéskor csak egy kicsi hiányzik (értsd pár ezer) és akkor elpukkasztod, nyilván pár ezernél nem a soul of hero -t pattintjuk mert az 10k -ad, de később az is kell

(bossok lelkét eszedbe ne jusson pattintgatni, mert kellhet, sőt szerintem akár még game breaker is lehet)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 13:47:59
  • R0GUE
    Kimaradt hogy "szar". Amúgy jó lesz.
  • sublimaze
    A konzerv lelkek (pl soul of an undead meg ilyenek) jók lesznek valamire később, vagy nyugodtan elhasználhatom őket? Néha unok farmolni.
  • TDC Geronimo
    loál. Milyen ótvar animjai vannak már. Akkora cash grab ez a játék, hogy félelem
  • Kandurex
    Egyébként a DaS 2 a DaS 1 -el ellentétbe olyan, mint a jó bor, tényleg egyre jobb lesz idővel.

...nyilván a DaS 1 meg már az elejétől. Meg hát kellett a Scholar, mert az alapjáték fájdalmasan könnyű. Érezték ezt a From -nál is.
  • Ulthane
    Egyetlen reményed az lehet, hogy a Bloodborne-nal is így kezdődött. Oszt mi lett végül belőle! :)
  • Kandurex
    Végleges!

Az nagy baj, ha eddig nem tetted! magad ellensége vagy, alig ad akkor vissza életerőt az estus!

gyújtsd be Majulába a tábortűznél

• Ulthane
    Ha gondolod, megelőlegzem így látatlanban:

A tököm tele van a beteg buzi japó ótvarságokkal! Aki ezt a Dark Souls 2-t kitalálta, tüzes vasat kéne a seggébe feldugni, abba! Ilyen ratyadék grafikájú, tetü lomha geci játékot még soha nem láttam. Ki az a hülye, aki azzal tölti az idejét, hogy halálba szopatja magát egy ilyen retek tákolmánnyal?! Komolyan gondolják, hogy 2015-ben ez elfogadható minőség? Azért ülök le játszani, hogy szórakozzak, nem azért, hogy halálba szopassam, frusztráljam magam egy ilyen beteg fosláma geciputtonnyal!

Na, megfelel?
  • Moby
    Szerintem végleges. Én legalábbis bebasztam azonnal a tűzbe madzsulában. Azóta is tart.
  • AntiHero
    Végleges. :)
  • sublimaze
    Sublime egyébként átmeneti vagy végleges táp? Csak mert még nem mertem el használni.
  • Moby
    Tartok tőle én is, hogy ez nem lesz egy hosszú szerelem. Pláne azok után, amilyen indokokkal száltál ki a lotfallenből is :)
  • Ulthane
    Ettől félek én is! Bár azt, hogy úton-útfélen meghalok, már megszoktam a Bloodborne-ban.
  • R0GUE
    Várjuk.
  • LBandi77
    Akkor készülj a halálra,viccet félretéve neked jó barátod lesz a large club.
  • Ulthane
    Az hát, de erről majd néhány nap múlva nyilatkozom!
  • Moby
    Mindegy, mindeképp behúzom. Meg sem néztem mit árul, egyszer jártam nála, amikor kiléptem abból az anyabaszó covenantból...
  • Kandurex
    Ez egy ilyen játék
  • Kandurex
    A létrásnak nincs értelme, max. hogy add acsit, sokkal drágább, mint a gyűrű.

Egyébként quest is van! Black Gulch -ban a varázsló, igaz ott más is van, giant -ok! Oda is kell a cicás, bár lehet, hogy azt meg lehet úszni.

Lost Bastille -ba is kell a cicás, az is estus shard vagy talán sublime bone dust, az meg ugye még királyibb, mert ugye az estus erejét növeli nem a számát.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 13:08:22
  • SlickAdam
    jajjjmán annyit beszeltek rola, hogy lassan folytatnom kene a DLC-vel...
  • Moby
    Azt megtaláltam a nulladik másodpercben. Nem csak ott van ilyet kút, lost bastilleban is volt ilyen(csak ott a loot mellé ugrott 3 köcsög is kifele belőle) :D
  • AntiHero
    Vagy a létrás ember majd később úgyis elérhető lesz. :) Mondjuk jó, ha megvan az a gyűrű, pár tárgyat csak azzal tudsz felvenni.
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.06. 13:02:03
  • R0GUE
    Szar?
  • AntiHero
    Okos. Engem magával ragadott.
  • Kandurex
    csak a leeséshez a kell a gyűrű, utána leveheted

(csökkenti a magasból leugráskor az életvesztést, ....nyilván így se érdemes a hegytetőről ugrani)

szerk: egyébként madzsulában a nagy kút mellett van egy kicsi, ha leütöd a vödröt feljön egy estus shard ;)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.06. 13:01:24
  • Ulthane
    Jézusom, egy árva szót nem értek abból, amit itt magyaráztok! :-D