121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Totya42 #38773 Ez most olyan Tottis volt Moby. Ő mindig a személyeskedő kártyával jön. Te látom inkább csak rátérdelsz a billentyűre :D :D :D
Persze egyszerűbb így, mint tovább védeni a baromságot. -
-
Hááát...a Halo4 remaster egy csapkodófrémes szar munka volt. Nemtudom azóta csináltak-e vele valamit, de kevéssé lehet együtt emlegetni ezekkel. Nem volt az sem egy szép munka, ahogy ez sem, csak más okokból. Persze nagy kérdés kell-e egyáltalán ennyi melót beleölni ezekbe a remasteredekbe. Üzletileg mindenestre jó döntésnek bizonyul a BC helyett újra megvetetni az emberekkel ugyanazt némi melóért cserébe. -
Max ha egy öreg HDD csörög benne. :D -
>mert egy komolyabb pc-s gamer hardvernek kicsit komolyabb hangja van.
:DAASSSAAAAFASSASDDADDD
Az. -
Totya42 #38768 Ezt jó tisztázni. Most már könnyebb lesz helyén kezelnem a véleményeket. Eddig relevánsnak hittem a véleményed ilyen dolgokban. De úgy néz ki annyira másképp látjuk, hogy ebben a témában, akkor ez így ignore innentől.
Mondjuk ha ez így hangos és fos, akkor még furább mikor körbe oboázzátok egymást, hogy így fasza a pc gameing, meg úgy fasza, mert egy komolyabb pc-s gamer hardvernek kicsit komolyabb hangja van. De az biztos rendben van és nem fos az első molekulától az utolsóig :) -
Nemtudom, neki gondolom az(ahogy alant leírtam), hogy előzője nem volt ilyen :) (mellesleg az én hatomból egyiksem volt ENNYIRE retek). -
Már nem azért, de az én PS4-em is ilyen hangot ad, nem értem ebben mi az új :D Amíg bekapcsol, működik, addig leszarom a hangját, a tévé úgyis elnyomja, ha felhangosítom, akárhogy is süvít. Amúgy meg ha nem bírja valaki elviselni ott az Xbox One. A legnagyobb akció közepén is totál halk. Oké, 2x akkora, mint a PS4, oké, van külső tápegysége is... de valamit valamiért gyerekek...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.07. 18:47:17 -
Ez csak azt mutatja, hogy nem a ps4 az egyetlen foshardver a háztartásodban! :D
/stílszerűen amúgy GWSH-n hallgattam meg én is, és csumára kellett felbasznom, hogy halljam, de ott azért már hallható a lényeg. Tippre Norbi nem hangmérnökként keresi a betevőt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.07. 18:46:55 -
>Ez lenne akkor a foshardver?
Ez. Az első molekulától az utolsóig. -
Totya42 #38763 Csak a Te kedvedért fejhallgatóval is feltekerve meghallgattam. És semmi. Nincs ennek a gépnek a világon semmi baja. Hiába nyomjátok fullba a kretént 24/7-ben, hogy így hangos meg úgy hangos a ps4. Akinek ez hangos, s zavarja az menjen kezeltesse magát dilidokival :D Ez lenne akkor a foshardver? :O :S Rinya pinák vagytok az a helyzet. A fürdős kurvák nem rínak ennyit hülyeségek végett. Szegény boltost sajnálom csak, hogy nem küldheti el a faszba :) -
S eközben az Xboxra vágyók folyamatosan rínak a slimért... nem hogy örülnének hogy van egy halk és kb gondmentes gép. Nekik is kell a 1 centire bezsúfolt kicsi, olcsó izé :((( minek?!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.07. 18:31:53 -
Hangos a gép meg hát az enyim is üvölt, de az a videó genyóra süket! -
De mivel úgylátom többeknek túlfutott a képességein Norbi problémája, jobb ha tisztázzuk: nem akart volna ő mást, mint a soron következő ps4-e - ha már az új verza - legalább ne legyen szarabb mint a régi. Nem valami légbőlkapott őrületet szeretne érvényesíteni, amit amúgy a szotyi jól láthatóan képtelen teljesíteni ebben a názatechnológiás gépben: jelesül a csendes kialakítást. Nem. Csak azt, amilyen a régi volt. Na ez az, ami nem megy. Nem lehetett egyszerre szép(MGSV limited), és "halk", mint a régi. -
Mindenhol látszik, hisz prevgen. Látszott a Halo 4nél is, pedig a prevgen egyik legszebb címe volt. Nincs ezzel semmi gond, ezek ilyenek előző genes teknó és megoldások. -
Nekem vannak haverok-ismerősök minden platformon, nem 1-re fókuszálok csak, mivel nincsen gyüjtőhely, más megoldást nem találtam.
Spoiler mögé tettem mindent, minnél kevésbé legyen teher másoknak, a hsz-ok száma a képmenyniség miatt volt szükséges. :)
Rohanj a boltba....
//nem momdtam soha senkinek egy szóval sem hogy vegyék meg. Nem az a cél.
Inkább ezt olvassák nézzék mint a vitánkat. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.07. 18:25:34 -
Bárcsak fizetnének.... 
//amúgy viccet félretéve azért korrekt voltam hogy betettem spoiler mögé nem?
Hogy a sok képet ne kelljen annak forgatni akit nem érdekel. :) 2-őt nem tettem spoiler mögé az remélem HG szemmel nem vétek...
Gondolom inkább ez mint a folytonos vita party. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.07. 18:24:56 -
Próbáljátok meg nem fullba nyomni a kretént, és tegyetek fel fülest. Lehet hallani mi a gond. Norbi így tudta felvenni. Nem az volt a lényeg, hogy mennyire hallatszik. Mindenkinek volt X360-a, nekem konkrétan az összes sku-ból, számszerint 9 db. Volt dreamcastem, és volt N64-em, meg PS1-em, meg amiga CD32-m, meg atari tévéfocim(pong), meg minden fiszfaszom, csak azt nem tudom mi a jóisten köze van mindennek ahhoz, hogy ma Norbi gépében a ventilátor egy darab szar?
Vagy esetleg megint megy a foshardver-defense by fanboys? Nem kell. Dark kitesz 3-at. Majd ő megmondja, hogy soselétezett ettől jobb hardver, és screenshotokkal bizonyítja. Pontosan 79 db-al. Mindegyik külön posztban, ahogy azt kell. -
:P
-
Gratula :P -
Nekem már most feláll, ha arra gondolok, hogy a következő mass effect ezen az enginen lesz és valószínű 30 fps targettel :D -
Szép. -
Totya42 #38751 Semmit sem hallok. Pedig feltekertem mindent az egekbe. Nem vágom mi ezzel a baj. Ha boltos lennék, akkor én is agyfaszt kapnék az ilyen vásárlóktól :) Nem csodálom, hogy itt valakinek mondta az 576-os csóka, hogy na menjen szépen oszt vegye meg máshol. Moby is ezen van ki akkor?! Te jó ég. Gyerekek, volt nektek első szériás x360-atok, aminél a ventillátor fordulatszámát visszatettétek a gyári értékre, hogy ne égjen le az egész gép 6 hónap alatt?! Na az hangos volt. Ez meg semmi konkrétan. Van egy minimális hangja, mert be van kapcsolva oszt annyi. Gondolom Dreamcastetek sem volt. Annak a GD-rom olvasója volt KV gép dara hangú. De az N64 se volt semmi, mikor úgy melegedett néha, hogy rendesen figyelni kellett rá, hogy nehogy beleolvadjon a kazetta :) Dejó, hogy nem vagyok boltos :) Biztos mondanám, azért a harmadiknál már mikor visszahozzák, hogy na akkor húzd a faszodra rá az egészet, s szórakozzál mással :D -
Szerintem az én Battlefront-os pályafutásom holnap kezdődik, és végződik is egyben, kb mint az Evolve alpha-nál :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.07. 18:13:21 -
Egy fos, de vmi őrület, ami ebből a frostbiteból kihoznak. -
Kár, hogy 1 bites atomcasual a cucc. Holnap próba, de minden videóbol ez jön le. Grafika, hangok viszont félelmetes. DICEt ismerve mondjuk ez nem csoda. FPS is jobb , mint BF4nél, mondjuk itt nincs is rombolhatóság meg 64 játékos -
SlickAdam #38747 DEJÓJÁTÉK! 
-
ÁZTÁJÓKURVAÉLET 
-
DICE nem tud SPt csinálni. Maradjanak csak multinál -
Paranoia #38744 dice most csinálhatott volna egy odabaszós SP részt. még elbaszni nehéz lett volna,de hát... -
-
Paranoia #38742
-
Na Uncharted első része befejezve. Jó volt ez még most is.
Jöhet a 2. rész. 
-
[ásít]
ez a játék zokog a "csak single" jelzőért
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.07. 13:50:07 -
1st person gameplay jó, de a hero gameplaynél feljött egy kis hányás. -
Legalább kurva szép meg állítólag elég stabil 60
-
SlickAdam #38737 akkor nekem miert van ez a ket nap dolog a fejemben meg regröl? elektromos cuccokat 2 napon belül visszaadni.
errefele 2 het, torvenybe iktatva. sokan ezt feltoljak maguktol 30 napra. pl Media Markt. vajon a magyar Media Markt hogy kezeli az ilyesmit? -
Pedig simán be fognak inteni, érzem :D Ha meg csere, akkor elvileg ugyanilyenre lehet... aha, mert a negyedik majd jó lesz?
-
SlickAdam #38735 en bar fritzben vagyok, de nem tudom elkepzelni, hogy ne lenne egy minimum 2 napos visszavetel. vicces is lenne 2015-ben, hogy megveszel valamit, oszt baszhatod... -
Ment egy pm.