121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
R0GUE #39133 Ez oké, de ilyen hardverre meg ekkora játéktòl ne várjon senki csodát, a készítők ugyanis két tűz között vannak. Ha lebutítják méglátványosabban a grafikát a pc-hez képest, jönnek a Totti félék megmagyarázni hogy fakezűek... Ha meg komolyabb látványt tolnak bele de az szaggat, akkor meg jönnek azok az emberek akiket ez zavar ( bármilyen hihetetlen mai napig olvasni olyan ps4 felhasználòkat akik elégedettek voltak - no comment)...
Amúgy is vilt a játéknak beállítása ami a pc low szintjén volt, most még levettek valamit lásd pl látòtávban lévő fények mennyisége. Ez van. Abszolút nem okolom a fejlesztőket mert a nagy nextgen hype-ban nem lehet mindenkinek megfelelni a fing hardvereken... -
SlickAdam #39132 mindenesetre PS4 topikban vagyunk, azon pedig moslek volt ezidaig. -
R0GUE #39131 Végigtoltam hibátlanul 1-2 apróbb bugba futottam és beletettem 150 önfeledt órát.
A stuttert (ami 1-2 helyen valóban előfordult) kb az első nap megoldottam netes tippek alapján.
Ahhoz képest hogy mekkora a játék, abszolút elenyésző a bugok és problémák mennyisége,ergo mosléknak nem nevezném.
Az meg hogy egyesek szerencsétlenkedtek vele,egyéni szoc problem. Ugyanakkor azt aláírom hogy a CDPR patchelgetése néha fail volt az olvasottak alapján, én az 1.4 kiadása után fejeztem be.:)
-
SlickAdam #39130 mer ott nem volt szar day1 mi... :)
(most irjak sokan, hogy vegre stutter mentes lett a 60 frem..., de ez nyilvan konfig fuggo) -
R0GUE #39129 * vagy ha okos pc-re vette. :-P -
SlickAdam #39128 ha hulye... mar bocs. en is elörendeltem, de pont ma lemondtam, mert... majd szepen megvarom moslek-e vagy sem. a moslekot nem kell tamogatni. lasd: witcher 3. tanultam belöle. egy okos emberke hetfön venne meg patch 1.10-el. nem hamarabb. -
R0GUE #39127 Ha előrendelte és várja (még ha félve is), meg előre kivett 1 hét szabit,hiába várna 1 napot és hiába szidnák a programot a bugjai miatt,akkor is megvenné 1-2 napon belül...
-
SlickAdam #39126 1 nap baszod... :) -
R0GUE #39125 Őszintén szólva gamebreaking bugba vagy olyanba ami zavart volna nem futottam bele a Fallout 3 óta egyik játékukban sem...Persze lehet azért mert a kezdeti fellánoglás mindig 10-20 órán át tartott aztán félretettem mindig őket vagy fél évre,és addigra szénné patchelték..:D -
Nem tudom én úgy vagyok vele, ami érdekel day 1 veszem vagy soha. 1-2 alkalommal mondjuk rá is fáztam, de nem szeretek késve vásárolni :) -
Egy valamiben hasonlítani fognak. Az is bugos lesz, mint a picsa :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.10. 22:45:26 -
SlickAdam #39122 valami hyperdeluxe kiadast rendeltel elö, vagy mi tart vissza, hogy day1 az internetet bujd es ha minden okes, day2 megvedd? ha meg nem, akkor van 1 szabad faszverös heted (vagy mennyi).:) -
R0GUE #39121 Ne is mond gyüjtőit rendeltem elő pedig nagyon tartok tőle hogy nem növik ki a tipikus bethesda gyengeségeket és csak megközelítőleg sem fogják hozni a Witcher 3 változatosságát küldetések terén...
De valahogy várom... -
Szabit is vettem ki falloutra bár bethesdat ismerve day 1 beleugorni egy játékukba nem életbiztosítás :y -
Nekedis, valóban még normálon sme lehet sietni benne. :D -
Gratula...:D -
Az ucsó 1-2 órában osztogatták.
Meg láttam POSZTER s volt de előttem tekerték össze az ucsót.
Baszódjanak meg. :D
Kb gondolhatod mikor a buszra felszáll 8-10 gyerek ilyen 30x30x30-as kockákkal. :D
Mondtam a csajoknak hogy bazdmeg és a játék mgeg a collectors cuccok? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.10. 22:18:55 -
Paranoia #39116 most tettem le a joy-t, 11kor neki ültem hogy majd ma végig viszem az elsőt...nem sikerült.persze nagyképűen hardon kezdtem,mert hát legyen már kihívás.lett szenvedés pár résznél
-
Lenyúltál egy BB reklámdobozt a PlayIT-en? :D -
-
SlickAdam #39113 majd CDPR besegit. legkesöbb aprilisban tolhatod.
-
Lassan beindul a fallout hype nálam bár félek, hogy fosfrémes cucc lesz :/ -
Remélem hamarosan lesz olcsón lemezesen ha mindenki ilyen hamar letolja, közösen nem tudjuk megvenni mert a haver ps3-on letolta így neki nem kell -
Na toltam még Battlefrontot, nem annyira szutyok ez, azt kell, hogy mondjam. Tetszik, hogy a killstreakeket fel lehet random venni, és bárki használhatja őket. Sajnos a BF utánérzés miatt nem jön be annyira, minden mozgás, a sebzések a BF-re emlékeztet, és elrontja az egész élvezetet, hogy telibe kapom, és nem hal meg... CoD-ban erre legalább volt hardcore mód... de ezt mindig is gyűlöltem a BF-ben, és ezért is nem játszottam vele soha huzamosabb ideig.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.10. 21:00:25 -
Uncharted 2 letolva. Ennek a 2. fele ugye nekem kimaradt anno (meg a 3. rész is). Jóóóóó hosszú volt ez a rész. :D De tökéletes. :) Jöhet a 3. rész. :)
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.10.10. 20:36:27 -
Szerintem marhajó. :) jórészt éjszaka megy akkor meg kevés az ember az utcákon. -
Ulthane #39107 Varom nagyon, de tartok tole h nagy pofaraeses lesz. A varos kost is olyan elettelen. :( -
Ulthane #39106 Azok a fogak halalosak. :) -
Azt akarja épp mondani, hogy "cscscsücsöríts Moby" :) -
Mobynak... :d
-
és a platformokon a verziok is egyeznek majd, álá D1 ... :( -
Jó lenne ha a jövőre megjelenő destiny 2nél 60 fps lenne már a target mivel prevgen kilőve. Bár szerintem maradnak a biztonságos 30nál :( -
Na megvolt PlayIt.
Legjobban ez az Ocolus Rift volt, elég kemény, de nem szédültem tőle, de télleg éreztem ezen a hullámvasútos dolgon, hogy hiába tudom hogy illuzió, van pillanat mikor berántja az ember agyát. Nem lehet tudatosan nem érezni, ezt nem is tudom ha valós fénykép minőségű techdemoval megcsinálnák még fekve is sokan leesnének a földre :) -
Én is próbáltam, de engem zavartak az artifaktok. (igaz nem Pana, hanem Sunyi) -
[röhög] -
okt.13.-16. között lesz 20-23 óra között DS3 stressz teszt
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2015.10.10. 17:42:27 -
megint szivat a Gold fülesem party chat hangja átjön semmi egyéb,se játékhang se sistem hang semmi pc-n keresztül meg jó -
:DD -
Majd ha kijön másik DLC is jövőre lehet letolom a kettőt. Az megint lesz 30 óra kb -
Engem érdekel, csak én vettem hozzá dedikált interpolátor hardvert :)