121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nekem is pont az tetszik a Battlefront-ban, hogy nem kell kikockulnod, hogy lépegetővel arassál / légicsapást zúdíts az ellenfélre, elég csak felvenned a pályán, nem mint egy CoD-ban pl, hogy killstreakeket fel kell oldani, meg pénzért megvenni... lol :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.12. 15:00:36 -
Amúgy nem tudom miért szitokszó a casual, faszom akar már minden nap 20 órát a gép előtt kockulni, hogy fejlődjön egy ilyen játékban :D miért nem jó az ha olyan a játék, hogy hazaérsz melóból és 1-2 órát Hoth-on tolod a birodalmiak ellen anélkül hogy vért izzadnál? :) Nekem ez a játék pont azért tetszik mint a DriveClub, nem kell hozzá autobuzinak lennem, hogy jó legyek benne, nem kell bütykölni, tuningolni meg a többi hókuszpókusz, ha valakinek mégis ez hiányzik annak ott a PC, Asetto Corsa stb. Nekem egyelőre bejön így a játék, van egy két dolog ami nem tetszik, de ezek javíthatóak.. és hát Star Wars, mi kell még? :) -
>a szöke varazsloneni is megvolt, akit utana le kellett vagnom.
szpojlerbammeg
-
-
SlickAdam #39250 hadde mostmar nincs baj a fejevel, nem? megis szerelmekent emlekszik mindkettöre.
mindegy, bezsakolom mindet. az a szöke varazsloneni is megvolt, akit utana le kellett vagnom.:) -
SlickAdam #39249 #39184
-
casual szemét egy játék ez a battlefront, de minél többet tolom annál jobban tetszik
-
Köszike. :D -
Ulthane #39246 Verd ki kétszer, aztán majd leszoksz róla. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az igazság az, hogy csak azért volt régen Geralt csaja, mert emlékezetkiesése volt, s elfelejtette Jennefert. Szóval igazán sosem ő volt a szerelme, hanem Jen. -
SlickAdam #39245 Witcher 3 kerdes:
ez a vörös démon, a Triss... ö tenyleg gonosz volt regen, vagy miert irjak ugy karakter leirasban? ill. milyen volt a kapcsolata regen Geralt-al? mert en racuppantam (megint).
es van ennek egyaltalan jelentösege? mert Yennefer-re is ra kene.:D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.12. 13:41:52 -
SlickAdam #39244 Moby: gratula a gyermekhez!!! hogy hivjak? :)
-----------------------
Dark: börzdéjt heppitet! :) -
Köszönöm mindenkinek :) -
bszn dark! -
Boldogat Dark!
-
Ez sajnos tényleg így van, ha mindenki tudná hogy kell haladni a védekezéssel semmi gond nem lenne -
Pontosan,simán hozható a lázadó oldal ha olyanok vannak ott akik értik is mit kell csinálni.És már most borítékolható,hogy a sok fakezű siránkozó miatt borítják ezt a taktikai részt...És mind a 2 oldal 1 rush játék lesz.Tegnap 2 meccsen is a második ponton térdelt mind a 2 lépegető.Simán hozható a meccs értelmes játékkal.És ez benne a szép birodalmi oldal rush ott menni kell nincs mese.Lázadóként meg védeni mint az állat,de amikor a banda fele még az előző elbukott pontnál szarakodik úgy nem lehet nyerni... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jut eszembe mielőtt elalszol a legutolsó képen nézd meg az U2 sziklákat, hamár BF meg sziklák. :DDDDD
+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Jó értelek, megoldható, de most kisegérből akarok nagyítóval elefántost csinálni...persze van megoldás, de akkor is hiányoznak az épületek. :) -
El lehet bújni, nézz körül jobban. AT-ST ellen meg ott vannak a tornyok, plusz a sok lúd disznót győz taktika :) -

Mondanám hogy photoshop munka, de nem az.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 01:21:47 -
Balanszolt, ne izgulj, rengetegszer nyertem már lázadókkal, vagy éppen veszítettem ellenük, csak idő kell amig megtanulják a népek a játékot.... ha szar a csapat azon ugyse segít semmi... -
najó...megyek aludni :D -
Ha maradt még elég fap-od akkor csak most csak neked. :D
Mai Uncharted 2 kalandból néhány képsor? :D
Sokszor nem hiszem el.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Most volt ugye PS4 árcsökkenés. Néztem Amazon US oldalát. Első 20ba 4 PS4 bundle van és 0 box. 6. helyen last os us bundle, ott van SW, CoD meg UC is. -
nincs, fegyver felmelegszik és vissza kell hűteni. -
Paranoia #39229 ebbe a játékban van olyan,h reload?
mintha lasertageznének az emberek pijü pijü
(szép szép,de neeem köszi)
Utoljára szerkesztette: Paranoia, 2015.10.12. 01:00:30 -
Az a baj hogy amikor PS5-ön játszol 5 év múlva még mindig fap lesz. -
Erre így nehéz szavakat keresni. :D
BRUTÁLIS, én tudom hogy játék, de basszamármeg néha mintha filmbeli jelenet lenne, ahogy a katonát hátbalövik ömlik a szikra és összerogyik te jó ég.....
Single játékokat kérünk kedves dice.
Eszméletlen a játék bevilágítása.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.12. 01:03:42 -
nosztalgiából megnéztem bővített UC4 E3as videót megint. Hát erősen fap material cucc még mindig
-
HUD nélküli gameplay. Így még mozisabb :)
-
Moby Boy. :D
Nedeem, neeem. Bocs.
Elnézést Motion Blur. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.11. 23:54:03 -
Ezt mondom énis, nemhogy az Order-t nyomatnák. :D -
Mi az az "MB"? -
Ebszolájte nem. Az előemésztett szarra mindig nagyobb kereslet van. Ráadásul vannak benne szűknacis suncik. Tuti siker a kis kockapöcsök körében :) -
Most vagyok ennél a havas résznél az U2-ben hát erre nehéz szavakat találni, ez a MB is sokat dob most a látványon. :D -
Igen ez nem gagyi, csak nagyon le van egyszerűsítve... -
Hát te is meglepődtéál az eladásokon nem?
Fogsorreklám Dawn. :D -
Tommy H #39217 Az nagy hiba lenne -
? -
Én gagyi helyett az egyszerű szót használnám. Azért a gagyi az nem ilyen :)