121491

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Paranoia
    én értelmeztem félre...
  • SlickAdam
    meta atlaggal altalaban nincs gond. 1-1 review alapjan csak akkor, ha ismerem az irot.
  • TDC Geronimo
    És sokan még most is a review pontok alapján vásárolnak
  • eje75
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok! Van valakinek regisztrációja a jtc.hu (vagy hasonló profilú) nagykerhez? Semmi különös, csak kíváncsi vagyok, hogy amit szeretnék venni mennyivel olcsóbb a nagykerben. Előre is köszi, ha valaki tud segíteni....
  • SlickAdam
    uristen. gaming journalism. nagy reszuk vmi "iro" sulibol jön, 0 gaming hatterrel...
  • TDC Geronimo
    VG247 preview from Uncharter 4 was based on Uncharted 2!

"We’d like to apologise to Naughty Dog for a massive mistake we published last month.

On September 30 we published an article titled “Is Uncharted 4: A Thief’s End too formulaic?” based on what we thought was a hands-on session with Uncharted 4 at the Tokyo Game Show.

We didn’t realise it at the time; what we’d played wasn’t Uncharted 4, but the remastered Uncharted 2: Among Thieves, from the recently released Uncharted Collection. We were not aware of this until after the article went live.

As soon as Sony notified us of our mistake we immediately unpublished the article as it was clearly based on one massive error on our part. TGS is busy and obviously the majority of signage isn’t in English, but none of that excuses the fact that we seriously fucked up.

It’s cute to say it’s testament to the skill and beautiful artwork of the Naughty Dog team that we mistook a remastered PS3 game for Uncharted 4. But none of that changes the fact that we have massively misrepresented a game to our readers, fans of the Uncharted series and the industry who read VG247.

The buck stops with the editor of the site, so I’m the one apologising. I should have done it sooner. I am genuinely sorry for this mistake, the misrepresentation of the game and the upset this has caused the development team

Matt Martin

Editor, VG247"

LOOOOOL
  • SlickAdam
    es az miben segit neki? optikai kabelt kell belevezetni egy DAC-ba, DAC-bol kifele meg RCA, vagy RCA->jack kabel. kesz.
    nekem is igy van, vagyis HDMI tv-be, aztan tv optikai kimenete a DAC-ba. majdnem ugyanaz, csak igy tobb cuccot is meg tudok szolaltatni.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.10.14. 10:45:27
  • Paranoia
    ha nem olyan régi a tvd akkor sztem ARC van vmelyik hdmi bemeneten.
  • Okisz
    Természetesen arra nem gondolsz az úr, hogy nem mindenki vágja hogy s mint működik ez.. Tudod én is tudnék okítani más témában, persze, nem ilyen módon.
    Azért tettem fel a kérdést, mert nekem a lent említett kimenetű hangfalszettem van és kis googlezás után ezt a linket találtam. Azt hittem egyszerűen meg lehet oldani, anélkül, hogy be kellene szerezni egy optikai bemenetű erősítőt. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez már nem 5.1 hangzás lenne csak sztereó, de nekem az bőven elegendő lenne. Eddig is így volt az XBOXomnál. Hiába kötöm rá HDMivel a gépet a tvvel, a tvből nem tudom kivezérelni a hangot sajnos a szettre. Pedig egy nem olyan régi FullHD tv, de hiába kötöm össze a TV-t a hangszettel, nem megy ki rá a hang. Na mindegy, majd akkor próbálkozom máshogy, ilyen átalakítót meg nem fogok venni, még ha ebayen harmadennyi is.
    Utoljára szerkesztette: Okisz, 2015.10.14. 10:36:04
  • SlickAdam
    DAC
  • Moby
    Nem kötöttem bele semmibe, egy hihetetlenül egyszerű kérdést tettem fel. Hogyan lesz áram a fényből egy kábelen?
    De abban igazad van, hogy ez nem az a topik, ahol a hülye kérdéseken pörgünk, így ittvan a válasz is a kérdésre:
    http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=1289426
    Ebayen harmadennyi.
  • Okisz
    ÉRtem én, hogy belekötsz, de szerintem tudod mire értettem. Toslinkról menne Jackbe, mint amilyen csatlakozó van a PS4ben a hdmi mellett..
    Mellesleg linket is raktam, hogy mire gondoltam. Szép napot :)
    Utoljára szerkesztette: Okisz, 2015.10.14. 10:21:18
  • Moby
    >hogy használ e vki opticai to jack kábelt

Ilyen nem létezik. Olyan van, ami jack formátumú optikai, asus xonar hangkártyák használnak ilyet. Hogy lesz a fényből áram egy szál kábelen? Fizikaórán merre jártál? :D
  • Okisz
    Sziasztok!
    Egy kis infót kérnék a tapasztalt kollégáktól az iránt, hogy használ e vki opticai to jack kábelt, hang átvitelére ps4ről hangfalszettre? Nekem a szetten nincs optikai bemenet, csak jack v rca. És látom neten, h van olcsón egyszerű kábel, toslink optikairól jackre alakításhoz. Használható ez így, valaki kipróbálta már?
    (Értelemszerűen a kép HDMI-n keresztül megy a TV-re, csak a hangot szeretném így.) Valamint, hogy ha ez így műkszik, akkor bezavarna e, ha pl fejhallgatón hallgatom a gamet, ami a controllerre van kötve. Köszi
    LINK
    Utoljára szerkesztette: Okisz, 2015.10.14. 10:16:16
  • mucsácsó
    Szerintem is kicsit megvannak buherálva utólag itt-ott, mindenesetre nagyon királyul néznek ki! :)
  • Moby
    Na, hát ebből az álmodok a gémingről dologból az lett, hogy fennmaradtam a picivel, hogy anya tudjon aludni, de olyan jó baba volt, hogy 3-ig das2-t nyomtam LOL
    Elvittem a végjátékig. King's Ring nálam, nyílnak a kapuk, utolsó felvonás :)
  • darkSectorxxx #39435
    Ezek szerintem ha nem is mind de nagy része photoshop.
  • Kandurex
    Gratulálok az új kicsihez. Másrészt átérzem eme hozzászólás minden csepp validitását.
  • mucsácsó
    Nem vagyok egy screenshot buzi, DE

nagyon durva SW Battlefront screenshotok

érdemes megtekinteni lejjebb a tag többi képét, szerintem elképesztően jókat lőtt a többi játékban is :) (Mad Max, GTA5, stb..)
  • Tikal #39432
    kár, hogy vége a beta-nak :(
  • darkSectorxxx #39431
  • AntiHero
    Gratula a gyerekhez. Jó egészséget nektek. :)
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amíg kicsik, addig odateszed ottvan. Ha hangoskodik adsz cumit a szájába, vagy az anyja cicit, és béke van. Ha bekakál tisztábateszed. Megfürdeted, felöltözteted. Nem igényel skillt. Walkinthepark. Ez most a pici is.
    A nagyobbik. Na az az NG+150. Pokol és menyország 5 perces turnusokban. Ő egy gyönyőrű és exhibicionista gyermek, hihetlenül gazdag szókinccsel és fantáziával, mégis minden mondanivalóját kettő szóba sűríti (mármint amivel velem, és az anyjával kommunikál): NEM, és AKAROM, és ezek összes permutációjával. 3 éves. És ő a kegyetlenebbik hároméves, aki nem erővel tolja át (azt kitanulta rég, hogy rajtam az nem megy át), hanem manipulációval. Az elmúlt két éjszakám avval telt, hogy ötpercenként hol egymással üvöltöztünk, hol a karomban tartva zokogtunk mindketten. Merthát ugye beteg , ami fáj, és ezért be kéne venni a gyógyszereket, ami szintén fáj. HORROR. Ehhez képest az összes fromjáték egy lófasz SE. Tényleg, minden túlzás nélkül.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.13. 22:47:14
  • darkSectorxxx #39428
    Dejó hogy ittvagy te, nekem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.13. 22:41:23
  • R0GUE
    Gratula! :)
  • R0GUE
    Ott leszel mint elrettentő példa....:D
  • arty
    grat
  • darkSectorxxx #39424
    Az amúgyis emlék, hát még így. :)
    Majd 10-20 év múlva mikor Moby nagypapa meséli a régi időket a kis Moby-nak, na akkor ott lennék. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.13. 22:39:02
  • mucsácsó
    Azta, nemrossz story! :D Gratulálok! ;) Így legalább örök emlék a DS2 tutira :') :D
  • darkSectorxxx #39422
    Hugom fiára sokszor én voltam vigyázni, mert sogor kint dolgozott....
    Nem egyszerű, főleg ha betegek, az ember szíve megszakad mikor éppenhogycsak megfáznak, még nem is súlyos, de mikor hallod hogy este ugy alszik a gyerek szegény nem kap levegőt, nyitva a szája, izzad, és egy idő után fle kell kelnie, és mivel nem tud sokmindent mondani, sem az orrát kifujni, segíteni kell neki, asszem tudja mindenki hogy megy ilyenkor.
    Hát nem egy kellemes dolog, sokszor azt mondaná az embe átvenné a betegségeket csak ne kelljen szenvednie.

De sajna nem így van.

Amúgy ja Ebrietas-ban semmi szépség nincs.
    A kisgyereknél meg örömmel "szopi az ember. :)
  • darkSectorxxx #39421
    Úgylegyen. :)
  • SlickAdam
    nemtom, nekem meg nincs gyermekem, de ugy kepzelem el, hogy ez egy amolyan jofele nehezseg, mert hat szopni kell, de ott van a kis szaros es az elegge jo erzes lehet. noverem is par honapja kapta meg a babat, imadom, pedig meg nem sikerult meglatogatnom (svájc).

ebrietas meg csak szimplan seggbeököl, szal ... :)
  • Moby
    Nyugi, nem tart sokáig. Beáll minden a helyére pár nap alatt, megköt a gipsz, és hétvégére ha a nagyobbik is jobban lesz, már das3 bétát fogok tolni (meg bfejezem végre a kettőt).
  • darkSectorxxx #39418
    Neki megvolt szinte minden From Software játék, de az igazi nehézség még most jön. :D
    Vissza fogja még sírni Ebrietas-t. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.13. 22:30:52
  • darkSectorxxx #39417
    Nem gyenge.
    Hát Nem tudom hogy bírod majd nélkülünk és fordítva. :)
  • SlickAdam

nem kell jatek, ott van neked most a szimulator, full analog, csillio-K-ban csillio fremmel.
  • n000rbi
    Akkor ebben a topikban is gratula :)
  • darkSectorxxx #39414
    Thx mester... :)
    Első a gyerek. :)
  • Moby
    Ja és köszönöm mindenkinek a jókivánságokat!
    Illetve utólag is HBD dark!
  • TDC Geronimo
    grat :)