121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Fúúú...sok mindenről kell írnom, de egy valami biztos a harc ezerszer színesebb, mint eddig olyan dolgokat tapasztalok... -
SlickAdam #39734 "Harc szar." "ótvar" 
ugyanolyan mint volt baszod, csak fürge lett a karakter, mint a róka lába.
nembaj, betudom ezt az elethelyzetednek + hogy a Moby görben hamarosan melyrepülesbe kezdesz.
-
Ja, mert nincs rajta CA. Van viszont valami AA, meg is fizetett érte frémben. Ugyanannyira nem megy az onlány része nekem, mint amennyire BB-ben (érdekességképp a dasokban pécén MINDIG ment). 5 summoningból egysem jön össze.
Leveldesign jó. Graf jó. Harc szar. Minden más szar meg ps4 specifikus. Mire megjelenik talán meg is kívánom. Remélem lesz rendes chargen, mer ez így ótvar. -
tudtam, hogy boss előtt keresni kell rövidítést és már előre tudtam is, hogy melyik útvonal lesz az
-
Ez pont ilyenvolt das1.ben is :D -
SlickAdam #39730 es baromi jol nez ki. a sarkany meg a sarkany maradvanyok... hihetetlen hangulatos.
ugy maga a gameplay nem mutat semmi ujat. tenyleg BB + old school DaS keverek. ami rendben is van. kerem a kesz termeket!
igy 2016-ra mar van is ket GOTY jelölt.:) -
nincs CA, jobb IQ és BB frém sokkal szarabb volt azt mondták első network testkor úgyhogy emiatt se aggódok. Nézegetem moveseteket fegyvereknél, de nagyon beteg dolgok vannak -
SlickAdam #39728 ja -
Ember van nálad? használtad? felviszi duplájára kb hpd -
OMG vegyétek dual wieldre a scimitart és nyomjátok meg előre stick+R1et. Nyom egy támadást meg egy cigánykereket hátrafelé :O -
SlickAdam #39725 hardcore madörfakörök egyedül vagjak a boss-t...
de en se vagyok az... tovabbi 3 proba se segitett :D
nem is baj, majd teljesben megpusztitom.
meg tudtad figyelni a nagy gruppenszex kozepette magat a boss-t? mert iszonyat betegre sikeredet. ahogy ott lepked es koppannak a leptei... aaaaaa
amugymegemigyugymeg nem latok rajta kromatikus aberraciot es tenyleg mintha kevesebb lenne a zizi, mint BB-ben. -
A guard break támadás elég jó lett L2vel. Ahogy nézem manat evett bár 0 manaval is tudtam tolni -
SlickAdam #39723 mirol van szo? -
Megidéztettem magam. 4en nagyon durván levertük a bosst!44 
wow summon után ember restored és izzik a karakter, mintha égne. Bossnál amúgy egész jó volt frém még 4 emberrel is. BB már 2 fős coopnál iszonyat szaggatott.
jó lesz ez...nagyon is jó. -
Na, ez sokszor olyan mint valami moba :DD az elmebeteg sebesség, és a fosfrém miatt csak értelmezhetetlen csimbummcirkusz megy a képernyőn, én meg csak ösztönből nyomogatom a gombokat, és vagy kiadja, vagy nem :D -
Jaja, csak mondom. -
Vagy ezt mondja csak. :D -
Na megtaláltam rejtett minibosst. Elsőre levert :( -
SlickAdam #39717 ejjj boss majdnem meglett elsöre, azota minden proba rosszabb es rosszabb. majd holnap... :D -
6 hónap még megjelenés. BB szintjére biztos felhozzák. Neked amúgy is mindegy, mert masterrészen tolod nem? -
Ez csak "beta"
-
Mi a DS?
Pro vagyok benne...már rég végigvittem. :DF -
Úristen, néha TIZEN a frém 
Nah, elkampalyogtam elég messzire, még nem jártam be az egészet, de egy gyorsjelentésre elegendő: nagyjából semmi nem tetszik benne. Ez köszönhető annak is, hogy az első két részt most toltam le, itt él bennem élénken. A mozgás BB-sen gyors, tonképp ezzel nem is lenne baj, csak valahogy a moboknak nincs teste. Átütök mindenkin, mintha valami szellem lenne. A backstab még a das2-t is alulmúlja, akárcsak a pajzshasználat. Nem tetszik a harc, egyáltalán nem. Senem BB, senem DaS a kettő valami elbaszott keveréke. A graf az totál BB, de persze minden újrahasznosítva a dasokból is, de vannak új elemek is bőven. Ez mondjuk tetszik. A frém az valami bohózat, örülük, hogy majd nem ebben az állapotban kell nyomnom, de el nem tudom képzelni hogy fog ez one-on megmozdulni. Sub20 frémet látok konstans a varázsgömbömben.
Természetesen végig fogom nyomni, érdekel a világa, de egyelőre nem látom mitől fogom szeretni csinálni,
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.16. 21:01:10 -
Megint olyan játékot emlegetsz, amihez síkhülye vagy. Mondjuk ilyet nem nehéz lelni,. -
kéne de mivel us acc+us kliens nem lehet belépni csak hajnalban
Utoljára szerkesztette: Tatyla, 2015.10.16. 20:42:26 -
U3-ban acsi jár a fotomod használatáért!
Mondtam neketek hogy ez egy nagyon lényeges fícsör. :D
/ én kérek elnézést. :D
-
Hát ha neked nem kell.
-
Baszhatom a US accommal,na majd esetleg vasárnap hajnalban ránézek mivel holnap meló -
Ha kevés a szín akkor nem is kell nekem, biztos megint ebben a Das széria igénye kerekedett fellül. -
Toltam vele 30 secet, elmentem a bonfire-ig, aztán gyereket fürdetni, mire visszajöttem meghalt a szerver.
LOL
Amit eddig láttam: a graf érdekes fúziója a BB-nek, és a DaS-oknak, viszont szintelen mint a kurvaélet. A frém borzalmas, de legalább de talán kevesebb a zsizsgés, mint BB-ben.
És most megint elindult... -
Igen most már kint érzem én is. -
from 30. -
SlickAdam #39703 en meg CSAK azt erzek. mert amugy megvan a 30 frem, meg a nagy genyo sarkanynak is mikozben kopkod. csak epp be-beakad neha, ugyanugy, mint a BB. pacing shit. -
Ezúton is szeretném megköszönni a sonynak, hogy hulladékot gyárt/ad el és többek között emiatt is lemaradok a DaS3 tesztről. 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legutóbbi delikvens a Hireltechnél landolt, ők is tapasztalták a hibát (milyen érdekes, akkor mégse lennék hülye?), kapok utalványt új gépre, vagy visszakaphatom a pénzt. Ez lenne az 5. cuh-1216a, nem is tudom mit tegyek
-
HUDot rakjátok autora. Csak combatban lesznek ott a nagy ikonok. Ahh nehéz lesz kivárni áprilisig :( -
Frém kegyetlen szar....lehet nem a DaS 2 után kellene nyomnom :( -
Na már lehet visszamenni -
Nem ment a játék... Ledobott a szerverről és kezdhetem elölről. -
Engem is... mindenesetre sok minden tisztult! -
SlickAdam #39696 szinten