121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
Fordék már jó öregek :( -
SlickAdam #40092 +1 :D -
Nem fért volna most bele keretbe amúgy se annyi minden jön :(
Jött 3.1es update, új stickerekkel!!4 Erre vártam nem az online notificationre -
jajjdeolcsó duma :D
megvetted, lelked rajta!!! :D -
lál. Tegnap este egy random angol streamen nyertem AC letöltőkódót
-
Fogalmam sincs miről beszélsz. -
Jó és Uncsi meg TLOU-ban nincs 30? -
Remélem csak feltünnek aztán lepnek. Nekem nem retro érzés kell öregemberekkel. Vannak ott fiatal szereplők róluk kell hogy szóljon. -
Van. És van amikor meg nem. Mármint a Unity. Black flag fix 30 frém volt. -
vg #40084 Ópáron. :) -
Ac-ben van rendes frame? :D -
Leia!!
-
vg #40081 Nagyon rejtegetik Luke-ot, poszteren sincs rajta. Reméljük Solo és Leila halálával valami megtorló szintű gonosz lesz belőle a következő két részre. szerk: na jó, az kézrátétes jelenetben benne van
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.10.20. 11:13:32 -
-
nóti mögött van pár áncsártid és a tlou* ;)
(mondjuk ott a frém miatt nincs ok büszkeségre) -
SlickAdam #40077 apprentice race
-
Azt addig nem kapcsolom be, amíg nem fog tudni teljeskörű orr és fülszőrszimulációt :( -
SlickAdam #40075 full hairworks is?
-
Az amit "csak" high-on tudsz tolni, nem überen, az nagységrendekkel kevesebbet tesz hozzá a látványhoz, mint amekkora ugrás a ps4->ide. Több nyagságrenddel (2 dolog van high-on, árnyékolás, növényzet láthatóságtávolság, minden más über). És így stabil60.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.20. 00:26:40 -
SlickAdam #40073 ejjj pedig en PS4-en is rendre becsurgatok mikor elinditom ejjelente.
de majd egyszer ujranyomom teljes pompajaban. akkorra valszeg tenyleg MINDENT fel tudok majd tekerni atom 60-al. egy 970-essel meg nem lenne meg.:) -
SlickAdam #40072 a szaszinsz krid mar a brudersaft-nal is unalmas volt, nem is tudom minek eröltettem meg par probat. konkretan ha meglatok egy jellegzetes AC-s HUD elemet a kepernyön (mint a lenti videoban is), ramjon a hanyinger. föleg most, hogy egy angol csöves zip line-ozik nonsztop a kepernyon. nulla ugrabugri, nulla maszoka. pfui -
>volna a Batman-féle verekedést,
Ami centire ugynaz. Meh...na én itt ki is száltam. Bekattantál. -
R0GUE #40070 -
Azok a szösszenetek nagyon hangulatosak voltak, remélem most is lesz. -
R0GUE #40068 Végülis valóban nem volt eröltetve amikor deszinkronizálódtunk Unityben miközben átkerültünk más korba és idióta mód menekülni kellett mielött "bemérnek" minket.:)
Nemhogy nem eröltetni kéne hanem 1 másodpercet nem kéne szerepeljen.....Talán akkor valamivel értelmesebb sztori is kerekedhetne az egyszerű mindenkori bosszúállás helyett...:) -
Így van. Példát vehetnének amúgy a W3 mellékküldetéseiről... de meh... Az egy RPG jó, maradjunk ennyiben. Persze ez nem mentség..de na.
De még ha átvették volna a Batman-féle verekedést, oké, az is ezerszer látott már, de mégis élvezetes. Mad Max-ben is jópofa, de ez nem tudom mi akar lenni :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 23:47:12 -
Nem sok köze van már az assassinokhoz. Ez a harc meg olyan, mintha valami Guy Ritchie filmet néznék -
Unityben egyátalán nem erőltették már. -
R0GUE #40064 Várt bárki is minőséget várt ha még ennyi rész után is veszik mint a cukrot és van olyan agyhalott aki még gyüjtőiért is befizet egy ilyen szemétnél? 
Még 10 rész múlva is venni fogják,legyen akármenyi bug,akármilyen fosfrém, és akármennyire copypaste sztori küldetés és melléküldtetéshalmaz... -
Ja hát ja, röhögtem is egy sort megint, mikor a gameplayben a játékos deszinkronizálva lett. :D 1. meg Eziós részekben volt értelme, de most már inkább komikus, mint jópofa. Persze a nagy fanok mondják, hogy enélkül nem is AC az AC, mint ahogy szénakazal nélkül sem!
Nem bírom ki, az a harc gyerekek XD Benny Hill show.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.19. 23:43:41 -
Most megy IGNen AC stream. Elindítottam, fél perc után átvezető. Láthatatlan volt a főhős benne és a rope launcher lebegett a levegőben. 2 IGNes csak röhögött. -
R0GUE #40061 Ha kiveszik belőle ezt az ostoba Animus-os baromságot, a "szinkronizálást", a jelenkori jeleneteket,és csinálnának egy korabeli játékot korrekt kerettörténettel és játékmenettel még jó is lehetne,de nem,állandóan ezt a mocskos animusos szart kell erőltetni.... -
R0GUE #40059 "A játék benne egy egybites covershuter alsótagozatos puzzlekkal fűszerezve. "
És még így is kismilliószor tartalmasabb és élvezhetőbb szórakozás mint az Assassins Creed féle 7842. rókabőr a maga dögvész játékmenetével,amiben az egyedüli pozitívum az mindig a világ amit megalkotnak (csak az meg pár óra nézelődés után sszintén unalomba megy). -
Én tvmen is szép :p -
Úristen Slick, ha most látnád azt a witcher3-at amit én látok...ráadásul a te plazmádon, aztakúúúúrvaélet 
-
Neeeeem, te utálni akarod a játékot (tetudod miért), és ezt megteheted. Ezügyben irreleváns, hogy a játék milyen. -
2007, 2009, 2011
2 évente jött a trilógia óramű pontosan. 2011ben 2 db Uncharted jelnet meg.
2013 ( megint 2 év ) Last of Us
2015 ( és megint 2 év ) UC kollekció
2016 UC4
Teljesen tök átlagos megszokott minden széria álltal követett 2 éves periódusban dolgozik a Nóti, ami minden csak nem ritka.
-
Itt a bökkenő, hogy egyszerűen már a sztori is mindig ugyanaz. Megölik a szüleit a gonoszok, aztán bosszú, vagy valami hasonló, de bosszú a templomosokon. Mondjuk ennyi erővel meg Uncharted is mindig arról szól, hogy új kincs.. De akkor is... Ott van egy fix főhős, fix szereplőgárda, akiket már megszerethettünk annyira, hogy várjuk a folytatást. Amit láttam az új AC-ből az egy ilyen negyedfoglalós küldetés volt, egyszerűen a fejemet fogtam, hogy már megint ez van, itt tartunk, zászlókat égetünk... és ezen London sem segít, meg egyszerűen semmi. Talán ha életem első játéka lenne, akkor csodálnám, de ez így harmatgyenge. Na, de kíváncsi leszek az értékelésekre, illetve a beszámolóitokra. Őszintén szólva remélem jól lehúzzátok majd a játékot, csakhogy nekem legyen igazam.
-
Ebben mi a kevésbé minőségi? Ha valami, akkor a minőség rohadtmagas ebben is. Értem, hogy a mechanikáját meguntad, bevallom én is. De ugyanígy meguntam az unchartedét is, de azért a negyediket is csak megnézem, mert rohadtul érdekel megint mit fognak elmesélni, és hogyan. Minthogy ebben is leginkább ez érdekel, meg London. Namerthogy az KIKÚRT magas minőségű ebben is, akkor is, ha nem minden az.