121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
  • AntiHero
    Nekem tetszett bár én csak 1 befejezést láttam. Az jó volt. A másikat szidják a mint a bokrot.

Igazándiból minden befejezés egy kicsit csalódás ha az addigi döntéseinket nézem. De amit én választottam azzal nekem rendben volt.
    Meg maga a rész is kellő képen érdekes és abszúrd volt.
  • R0GUE
    Ugye rendesen le van zárva a vége,tehát nem ilyen félbevágott "to be continued" baromság hogy lehessen várni a következő évadot??
  • Ulthane
    Normálisan válaszoltam, komolyan azt hittem, hogy a nyálverős szöveget az általam említett két ismerősödnek szántad, gondoltam nekik írod, hisz velük vagy olyan nexusban.

Mondd már meg, hol fényeztem magam. Csak annyit mondtam, hogy lehet, hogy valakinek 791 halál magas, de mindezt nem a regulár módon értem el, mert nem használtam pajzsot, sőt, itemeket sem nagyon. Bizonyára azért talált be ez a szöveg nálad, mert te pajzzsal toltad le. Erről viszont én nem tehetek. Sehol nem írtam, hogy aki úgy játszott, az béna, meg különben sem verseny nálam, nem érdekel, ki hogy játszik.

Több helyen, többször leírtam már, hogy egy teljesen átlagos játékos vagyok, se nem rossz, se nem jó, valami jobban megy, valami nem. Miért pont a Dark Souls lenen más?

Ebből az egészből csinálsz te magad versenykérdést, én pont lefosom, kilyen minek érzelmi nyomora van, így a tiéd sem érdekel.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.21. 15:24:14
  • sublimaze
    Játék nehézsége szempontjából nem annyira releváns. Ezt le is írtam. Egyes ellenfeleknél szinte kötelező a vetődés, mert blokkolva szinte lehetetlen leverni.
  • sublimaze
    Anyám nevét max tudod mi után vedd a szádra... :) Nem tudom mire vélni a kirohanásod, mert te verted itt a melled az előbb, hogy mekkora hc vagy, hogy pajzs nélkül toltad... Én a helyedben mélyen kussolnék a lemeztörős rinyák után meg azután, hogy mások játszák helyetted a játékot. Egyáltalán nem akartalak betalálni ilyenekkel, csak arra akartam felhívni a figyelmed amire (szerintem ) kandurex is próbálta, hogy nem kellene itt fényezni magad egy átlag végigjátszás után, amit ráadásul nem kis segítséggel értél el. A covenantal meg pont azért peldaloztam mert neked ugrott meg a pöcsméreted nagyhirtelen mert pajzs nélkül toltad. De ha te nem tudsz normális hangnemben reagálni a téged ért kritikára, akkor kérlek ne is válaszolj. Peace
  • AntiHero
    Yep, le is toltam. Hát király rész volt. Az én befejezésem meg tipikus filmbe illő volt. :) Jó kis sorozat játék volt ez. Nagyszerű zenével. :)
  • Ulthane
    Figyelj már, nem a haveroddal vagy anyáddal beszélsz!

Nem játszottam pajzzsal, de vélelmezem, hogy azzal könnyebb - mindaz alapján, amit tudok a játékról -, a gurulás több staminát zabál fel, mint egy sima pajzsos védés.

Én semmire nem verem a nyálam, és pont lefosom, ki hogyan játssza a játékot. Az sem érdekelt volna, ha 3 ezerszer halok meg, magamnak játszottam, nem másnak. A farokméret kompenzálók meg mehetnek a convenant of the fittestbe.

• Moby
    Akkor végre lassan el is kezdek vele játszani :)
  • LBandi77
    Megmondtam ha elkap nem ereszt.
  • darkSectorxxx #40168
    Miért lenne mindegy hogy blokkolsz vak vetődsz?
  • sublimaze
    Hát azért az, hogy blokkolsz vagy elvetődsz az már mindegy. Más stratégia, de egyikkel sem könnyebb vagy nehezebb a játék. Ha covenant of the fittestbe gyűröd végig, akkor aztmondom van mire verni a nyálat, de egyelőre annyiról van szó, hogy beletettél egy mezei végigjátszást. .. :)
  • Ulthane
    Azt tegyük hozzá. hogy én nem barnanacival játszottam végig a játékot egy kurva nagy pajzs mögé bújva cidriző lábakkal, hanem pajzs nélkül, egyetlen karddal, ahogy Moby mondaná, gyakorlatilag hardcore módban.
  • Ulthane
    A kis dombon, van egy emlékmű, ül mellette egy faszi. Jobbra a bonfiretől Malujában.
  • Ulthane
    Kitartó egy faszi vagyok. :)

S a vicc, hogy nem a bossok öltek meg ennyiszer, az össz halálból a bossok általi kevesebb volt, mint 100. Hanem a mob. Meg a farmolás.
  • Ulthane
    Sok vagy kevés, nem érdekel, de én nem 45 órát játszottam vele, hanem legalább kétszer annyit. Az pedig, hogy átlag 8 percenként meghalsz egy Dark Souls-ban, egyáltalán nem sok.

Illetve, ebben elég sok farmolás volt, legalább 150 halál annak köszönhető, hogy leugrottam a szikláról, vagy kinyírattam magam, hogy utána felvehessem a lelkeimet, és újra gyalu.

S különben is, az átlagról tudjuk milyen: olyan, mint a bikini. Sokat megmutat, de a lényeget pont eltakarja.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.21. 11:00:54
  • Paranoia
    juhu Life is Strange finálé vaan *.*
  • eje75
  • darkSectorxxx #40160
    Miért a teszteket a grafika miatt nézzük?
    Arra ott vannak a képeim. :)
  • Tikal #40159
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért amiért neked sem 60 éves színészekkel adták el anno.
    Most te itt egy egy színészt emelsz ki filmekből:) Mi lett volna ha az egész gyűrűk ura 70 évesekkel lett volna tele? Tehát a két kis meleg meg minden fő karakter 60 év feletti lett volna? Na ugye :) Nagyon sok jó idős színész van, ez biztos, nem ezt vitatom, de mondjuk Han Solon kivül ugye a többieknek nem nagyon jött be a színészkedés a trilógiából....tehát nem arról van szó hogy Anthony Hopkinst üti ki egy fehernemű modell a szerepból :)

Nem tudom mennyire figyelted a trailer-t, de Harrison Ford fogja vezetni a sólymot :)
  • n000rbi
    Professzionális, sharegombos, 720p-s videoteszt :D
  • TDC Geronimo
    1 hét és sony konf PGWről
  • darkSectorxxx #40156
  • darkSectorxxx #40155
    Hát kezded érteni mások miért vannak el a "buta" cod-okkal évente. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.20. 21:12:36
  • Kongy
    Azért látszik ki készítette, maradjunk annyiban. De tény, hogy sokkal "casual"-abb úgymond, ami nekem nagyon szimpatikus.
  • darkSectorxxx #40153
    Jó nekem a BB-ben van ~400 óra de smán van ennyi halál, többszáz próba volt csak a 35 órás boss-nál, akkor én magamat kibaszott türelmes embernek mondhatom ezek alapján. :D
    Igen nálam volt halál 20-30 másodperceként is akár lazán sokszor, mert elindultam, mondjuk beléptem és kapásból rámugrik mondjuk egy nagy boss és egy csapás halál...szóval átlag volt rendesen, de másodpercek alatti halál is rengeteg, értelemszerűen nem direkt gyarapítottam ennek a számát, de kuvasok die-os felirat volt.

(mert ugye nem volt elsőre szó játékidőről)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.20. 21:10:09
  • eje75
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "nem adhatnak el egy filmet a mai gyerekeknek 60-70 éves színészekkel"...miért nem? Szürke Gandalf-ot kinek kellet volna eljátszania? Daniel Radcliffe-nek álszakállban? Vagy szerinted ki lenne jó Terminátornak (68 éves!) ? Robert Pattinson gólyalábakon? Figyu.... Talán nem jól fogalmaztam... Mint mondtam: elfogadom a véleményed, én csak azt akartam mondani, hogy szerintem nem számít a kor (különösen a színészetben)...amikor néztem a trailert, ÉN nem egy 70 éves férfit láttam, hanem egy koréliai zsiványt, akinek gyerekkoromban folyton lerohadt az ócska űrhajója....Bár nem vagyok gyerek, de nekem ezzel eladták ezt a filmet, látni akarom, hogy vezeti az űrhajóját.... az ezeréves sólymot NEKEM ne vezesse egy kigyúrt fehérneműmodell :):) ....
  • Kandurex
    Hát...szerintem sok. 791 halál számmal azt jelentené, hogy az 56 órás végigjátszásom alatt 4 percenként meghaltam volna. Szóval az sok.
  • TDC Geronimo
    Nincs benne semmi battlefield
  • darkSectorxxx #40149
    791 halál az sok?
  • darkSectorxxx #40148
    Szép de értelmetlen. :D
  • Kandurex
    199 halál... így végig gondolva sok, de a lentebbi 791 azért elég ultra, csodálom, hogy nem adta fel.
  • Kongy
    Nagyon várós már ez a Battlefront részemről, minden Battlefield-es ellenérzésem ellenére. Szép mondat :D
  • Kandurex
    Jah, OK, thx
  • Seth
    Majulában az obelisk szerűség írja a lépcső tetején ahol az a tag üldögél. De igazából csak akkor tényszerű az adat, ha offline tolod, mert különben az összes játékos összes elhalálozását mutatja.
  • Kandurex
    Egyébként hol lehet megnézni a halál számot?
  • R0GUE
    Azok de Leia olyan tökéletes, Solo feje valahogy nem annyira...
  • TDC Geronimo
    Szerintem brutál jó modellek
  • R0GUE
    Solo feje elég furmányosra sikerült..:D
  • Kandurex
    Téves.