121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Lehet, hogy valóban volt 1-2 röccenés, de szerintem abszolút nem megy a játszhatóság rovására, sőőőőt. Ha így kiadnák most, ahogy a béta volt, nekem akkor is instant buy lenne :D
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Van DF DS3 beta test. Linkelni mobil miatt nem tudom, de 30 fps javareszt frame pacing hibaval. Azert erezni kevesebbnek sokszor. Mivel BB is ilyen volt es lathatolag balfaszok javitani, igy releasere se varok erre megoldast
  • Moby
    Naja.
    A polygon tesztet is csak azért dobtam be, mert a cikkből kiderült, hogy a tesztelő nagyon hozzám (és a legtöbb, egykori AC kedvelőhöz) hasonló érzelmekkel állt neki. Nem várt tőle túl sokat, csalódott is a szériában, és az elvárásai is hasonlóak lennének. Ezzel együtt ha ugyanazt fogja nyújtani nekem, amit így neki nyújtott, én már elégedett leszek.
  • Kongy
    Tesztekre nem szabad adni. Rengetegszer szoptam már be sokak által istenített játékkal, illetve lehúzott, szarnak kikiálltott játékkal meg jól elvoltam. Ennyire iránymutatóak ezek.
  • Moby
    Ráadásul én egy másik verzát fogok tesztelni. Ld. W3. Ami jelenthet jót is, meg rosszat is.
  • SlickAdam
    ja jo, nem tudtam, hogy belement 3 orad. sorry.

na ja, mindenki derül.:)
  • Moby
    Mondjuk toltam vele 3 órát, ettől tovább nem tudtam lenntartani a gyomortartalmat, de itt most ez mindegy is. Lehet, hogy egy gőzőlgő szarkupac a syndicate, de tippre a cutscenekben is több tartalom van, mint abban a nemjáték-fostengerben kompletten. 79-hez 60fps-es technikai remeknek kéne lennie, nem egy sub30 frémes teknófosnak. Namerhogy ugyanannyi pénzt kérnek ám érte. Hogy ma milyen elbaszott, agyhalott, igényeknélküli módon pontoznak ezt én má meg sem fogom érteni.
    Ráadásul a syndicate-ben ha elolvasod a teszteket azért combosan kiderül, hogy bőőőven bele van pontzozva az előző részek bénaságai. Az a pincéből gyön főfele kb. Deeee mondom, majd egy hónap múlva megtesztleme. Ha szar, megkapja a magáét úgyis, nyugi.
  • SlickAdam
    "Megtörtént az, amiben igazából már egy hónapja biztosak lehettünk, hivatalosan azonban csak most lépett érvénybe: a Sony Európában is csökkentette a PlayStation 4 árát.

A konzol ajánlott fogyasztói ára az Egyesült Királyságban 299 font, a kontinensen pedig 349 euró lesz a mai naptól fogva - ez mindkét esetben 50 egységnyi csökkentést jelent."

csekkoltam is az arakat: maris 330-ert megy nepszeru online aruhazakban. tehat XO megint dragabban kaphato.:)
  • SlickAdam
    mondjuk azt ne felejtsuk el, hogy te az Until-al 5 percet jatszottal, csak megijedtel (ertheto modon) es ment a mikroba. pedig összessegeben jonak mondjak. ertsd.: kb 79-esnek.

nyilvan AC is erhet ennyit. ami mar jo jatekot takar. erröl viszont en latatlanban is ugy velekedek, mint te az Until-rol: maglyara vele!
  • Moby
    Ha ~ ennyi lenne,, az kb oké. De én nemtudom milyen putritesztekből merítenek ezek*, mer a remekbebaszott antildaun 79-e után már nemtudom van-e értelme onnan bármilyen infót begyűjteni

/vagyis sajnos de. Nagyon pontosan látom.
  • Kongy
    Meh... GOTY!
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    En meg azt, hogy sok ido utan vegre normalis story meg fokarakterek vannak
  • Moby
    Azt is olvasom a tesztekben, hogy (megint) vannak bugok bőven. Remélem, hogy én már egy javított verzát kapok, ha már várnom kell rá.

Eurogamer - Recommended
    Videogamer - 5/10
    Gamekult (French) - 5/10
    Push Square - 6/10
    We Got This Covered - 3.5/5
    OXM - 3.5/5
    GamesRadar - 4/5
    Gadgets 360 - 8/10
    IGN - 8.2
    PCGames (Ger) - 8.5/10
    Polygon - 8.5/10
    Gamespot - 9/10
    GameInformer - 9/10

Főleg a bugok miatt húzzák le.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.22. 13:31:36
  • AntiHero
    A játék elejét néztem. Hangulatos nagyon. Meg szép!

Sőt egész jól futott igaz én xone verziót néztem.
  • Moby
    De alig egy hónap múlva kiderítem milyen lett :)
  • Moby
    Polygon:
    AC3: 8
    AC BF: 7.5
    AC Unity: 6.5

AC Syndicate: 8.5

Nem, nem röpködtek.
  • TDC Geronimo
    Elvileg estére letöltődik nekem is. Kíváncsi leszek.
  • R0GUE
    A unity elött lévő AC-kre is röpködtek a 9-esek.....:)
  • Moby
    Polygon:
    "That's really Assassin's Creed Syndicate's biggest triumph: It pushes back against the collected cruft of eight years of releases and spinoffs, an imposing accumulation of mechanics and lore and expectations. Syndicate doesn't get everything right. It doesn't solve all of the series' problems, and at this point, I'm not sure if any one game could. However, it's the first step in a uniformly positive direction that the franchise has taken in years."
  • Moby
    Csorognak az syndicate review-k, röpködnek a 9-ek. Úgyfest mégsem lett ez olyan szar, mint ahogy azt Kongy látni szeretné ^.^

/jöhetne már az én verzám is...
  • TDC Geronimo
    Egész jókat írnak AC reviewk :o
  • eje75
    Elhoztam az AC:Syndicate-et.. Este meglátom megérte-e az árát...
  • R0GUE
    A kutya aranyos de ennek a leányzónak valami rettenetesen buta arca van...:)
  • AntiHero
    DLC-t kaphat az Until Dawn

A Destructoid értesülései szerint a Sony megkezdte egy Until Dawn DLC fókusztesztelését, melyet azóta egy másik forrás is megerősített az oldalnak.

Ami érdekes a történetben, hogy az állítólagos kiegészítő a híresztelés szerint teljesen más lesz, mint az alapjáték: lényegében egy rail-shooterként fog működni, ahol a karakter egy előre kijelölt útvonalon fog haladni, mi pedig belső nézetből tevékenykedhetünk közben.

A pletyka szerint a DLC a Rush of Blood címet viseli - ha igazak a fentiek, akkor nem kizárt, hogy a jövő heti Paris Game Weeken hallani fogunk róla, hiszen a Sony is színpadra lép majd a francia rendezvényen.

• shaddam
  • SlickAdam
    ti tenyleg mindent megb@sztok, ami mozog es csillog.:)
  • TDC Geronimo
    heh ez viszont jópofa :)

• R0GUE
    Köszi! :)
    Én csak attól tartok nehogy ilyen félig vége legyen hogy direkt nyitvahagynak valamit amit nem kéne,csakhogy jöhessen a folytatás...
    Kiváncsi leszek.:)
  • TDC Geronimo
    Utolsó videó ebből a szériából.

Ezután lehet lesz gameplay is? :D Bár most már mindegy, jobb is, ha nincs
  • darkSectorxxx #40183
  • Seth
    Be is rántottam egy Dying Light-ot meg egy Zombi-t :D
  • darkSectorxxx #40181
    Jó kis Halloween-i akciók vannak.
  • Kandurex
    Egyszer próbáltam invadelni, 3!!! -an vártak.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • AntiHero
    Nekem tetszett bár én csak 1 befejezést láttam. Az jó volt. A másikat szidják a mint a bokrot.

Igazándiból minden befejezés egy kicsit csalódás ha az addigi döntéseinket nézem. De amit én választottam azzal nekem rendben volt.
    Meg maga a rész is kellő képen érdekes és abszúrd volt.
  • R0GUE
    Ugye rendesen le van zárva a vége,tehát nem ilyen félbevágott "to be continued" baromság hogy lehessen várni a következő évadot??
  • Ulthane
    Normálisan válaszoltam, komolyan azt hittem, hogy a nyálverős szöveget az általam említett két ismerősödnek szántad, gondoltam nekik írod, hisz velük vagy olyan nexusban.

Mondd már meg, hol fényeztem magam. Csak annyit mondtam, hogy lehet, hogy valakinek 791 halál magas, de mindezt nem a regulár módon értem el, mert nem használtam pajzsot, sőt, itemeket sem nagyon. Bizonyára azért talált be ez a szöveg nálad, mert te pajzzsal toltad le. Erről viszont én nem tehetek. Sehol nem írtam, hogy aki úgy játszott, az béna, meg különben sem verseny nálam, nem érdekel, ki hogy játszik.

Több helyen, többször leírtam már, hogy egy teljesen átlagos játékos vagyok, se nem rossz, se nem jó, valami jobban megy, valami nem. Miért pont a Dark Souls lenen más?

Ebből az egészből csinálsz te magad versenykérdést, én pont lefosom, kilyen minek érzelmi nyomora van, így a tiéd sem érdekel.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.10.21. 15:24:14