121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    SCE Executive Vice President: Possible enhanced version PS4, no first party for Vita

On PS4 Performance Boost:
    -"Can't talk about the specific content."
    -"Thinks performance boost might requires a lot of timing when using something better than x86 architecture."
    -"So in other words, it is possible."
    -"For example, there are ideas such as releasing a standard PS4 and a high performance PS4."

wut?
  • darkSectorxxx #40294
    Minek neked gamecube, az összes létező jó játékot már kiadták(ják) ps4-re. :D
  • n000rbi
    Inkább azt mondd meg, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nincs ott künn németbe' valami megbízható hely, ahonnan tudnál nekem küldeni egy durván jó állapotú Gamecube-ot? :D
  • R0GUE
    Ahogyan felkapott lesz a hype a látens elvakult fanok között is ahogy az minden AC résznél lenni szokott.
  • Totti5
    Senki nem szar le semmit. Viszont a szarozás amit csinálsz semmi köze ahhoz hogy a fanok mit akarnak egy ACban vagy mitől lehet több jobb a jövőbeni részek. De egy métert nem mész ezzel a résszel ( sem ), így h mi új van benne fogalmad sincs. Bár most látom felkapott lesz a szekér fika 1 évig a látens hater szakértők közt.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.23. 14:38:33
  • Kongy
    Mivel jön évente, szerintem begolyóztak tőle az emberek, és már csak azért veszik, mert AC, azt leszarják, hogy évről-évre egy trágyadomb az egész, de ez nem is lenne baj, ha legalább a gameplay-en valamit, AKÁRMIT változtatnának. Jó, befejezem, mielőtt még elkezdeném, mert ez egy szélmalomharc, amit folytatok!

(Juhú van szekérhajtás... PoP Two Thrones-ban 10 éve volt már :-/ AC2-ben volt már. Igazán új feature)
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.10.23. 14:33:23
  • SlickAdam
    vagy olyankor forumozni is lehet, ugy tuti nem latsz pop-in-t.
  • R0GUE
    De a Witcher 3 készítői fakezű lengyelek. Az hogy az AC is 900p, hogy popupol mint a barom, hogy lezuhan az fps 25 alá az nem goooond mert kiskedvenc játék és szent és sérthetetlen. Fujjlengyelek fujjfakezűek...:D
  • TDC Geronimo
    popin gyalogosan nem gáz, sokkal jobb, mint unityben. Lovaskocsival száguldozva van elég látható popin, de ha képernyő közepére koncentrálsz észre se veszed! :D
  • darkSectorxxx #40286
    Valami erdőben voltam nemrég, a friss levegő az oka.. :D

Bár csak ne tudnék ilyenekkel viccelni, de úgy általában játékokkal meg platfomokkal.
    Az igazi vicc az lenne ha küldenék a Doom alfa kódomat. :)
  • Totti5
    Fogalmam sincs hogy szar e. Sandboxokban szokott lenni. Nekem ez nem tűnik fel gamma közben, hogy most melyik játékban hány %al több itt vagy ott.

Ha videón szar, akkor skippeld. Ennyi :)
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.10.23. 14:23:27
  • SlickAdam
    witcher 3-ban nincs ennyi pop-in vazze, hogy lenne mar "jól"?
  • n000rbi
    Az úgy van jól konzolon, ne vitatkozzá'.
  • SlickAdam
    dark mostanaban birom a humorod. mit szivtal? :D
  • darkSectorxxx #40281
    Ilyen a POP(-in) szakma. :D
  • SlickAdam
    fincsiiiiiiiiiii. nehogymar javitsak. szar volt eddig is, tehat szar is marad. lodzsik. mar-mar ficsör.
  • Totti5
    Olyan mint minden ACban...
  • Totti5
    Xbox One a neve a gépnek.
  • darkSectorxxx #40277
  • R0GUE
    Van már anlízis meg teszt. A popin gáz,le is írták,videóban is látszik. A framerate viszont sokkal jobb mint a Unity-ben a látvány kárára. Ps4-en ritkán zuhan 27 körülire, fosbónon sűrűbben lezuhan még 25 alá is.
    Nomeg 1600*900....
  • Moby
    De azt nem fogom tudni megmondani, hogy a ps4-es szar lett-e. Popinról meg hasonlókról én nem tudok nyilatkozni.
  • Moby
    Én nem mondtam olyat, hogy nem lett szar. Gero mondta, hogy nemszar. A képét fordítottam szavakra, mer nem értettétek. Mondom: még nem tudom szar lett-e. Majd megmondom.
  • SlickAdam
    akkor honnan tudod, hogy nem lett szar?
  • Moby
    Miféle véleményemre? Nem láttam a játékot, és még 1 hónap, mire látni fogom. Semmiféle véleményem nincs róla. Arra adhattok bátran... :)
  • SlickAdam
    inkabb a pop-in-t velemenyezzetek legyetek szivesek, hogy olyan gaz-e, mint a videokban latszik.
    (csak kivancsisagbol, max 15 eurot adnek erte 2 ev mulva, ha a topik egyhanguan "ajanlott" pecsnit nyom ra 1 honap mulva is)
  • SlickAdam
    te velemenyedre day1+30 adunk elöször, tudhatnad mar.:)
  • Kongy
  • Kandurex
    kellene valahonnan üvöltve hányós szmájli...

...egyébként nem volt rossz a BB, csak éppen a DaS-ok szintjéhez ostoba.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.23. 13:52:50
  • darkSectorxxx #40267
    Adok érte 2 Bloodborne-t. :)
  • darkSectorxxx #40266
    Mondtam már régebben is hogy síkhülye vagyok...mit vártál tőlem? :)
  • Totti5
    S ezért nem is bírtam sokat játszani vele. Nekem meg AC kell ( város, lopakodás ), nem pedig hajókázás, ami poén és pont elég volt kiegészítő elemnek a 3ban.
  • Moby
    Legszebb hajós játék evör.
  • Kandurex
    Pont, pont, nagyon, nagyon szeretek hajózni, kalózkodni!
  • Kandurex
    Az még nem, az most pörög, de mire eladom az is meg van. (hosszú hétvége)
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.10.23. 13:36:04
  • Kongy
    Black Flag nem volt egy rossz AC, de csakis a hajózás/kalózkodás menti meg a szartól. A sztori, a karakterek, a szárazföldi küldetések a szokásos nevetségesen repetitív szarok. És az a főhős... te jó isten...
  • Moby
    Lepürgött? DLC-k is?
  • Kandurex
    Reklám:

Jah, eladóvá vált a DaS 2 Scholar, ittenieknek extra árengedmény :)
  • Moby
    Síkhülye vagy ehhez is. Sz'al totál megértem a posztkényszert. Mondjuk nehéz is lenne mellélőni.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.23. 13:30:07
  • Kandurex
    Pont én is assa játékon gondolkozok. Bár amennyihez szerencsém volt hánytam, de talán ez a Black nem annyira talicska,...nagyon szerettem a Sea Dogs-ot, hátha...
  • darkSectorxxx #40256
    Nem folytatom, az Unity volt az ucsó.