121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #40615
    Egyrészt, másrészt az hogy engem elsőre mire emlékeztet ez az egész felállás és éppen mi jut róla eszembe, ahogy nem tudom hogy jön más izlése vagy észrevétele vagy véleménye. De nem vagyunk ugye bunkók meghallgatjuk egymást.... :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 15:04:12
  • darkSectorxxx #40614
    Mi volt ez a pici élmény? hogy épületek közt lehet versenyezni?
    Komolyan érdekelne, mert megvolt nekem a PRG régen és játszottam is vele. Ezért kérdem hogy mely közös jegyeket vélted felfedezni még ezen kívül.
    Mert hiszek neked, te érzed, csak kíváncsi lennék.

Meg az érdekelne hány motor van a FH2-ben.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 14:59:31
  • Moby
    >A DC nem tartalmaz semmi PGRt.

És őneki ezt honnan kéne tudni, amikor nem is játszik vele? Legyenek már reális elvárásaid, könyörgöm...
  • Totti5
    PGR szerű pici élmény a Forza Horizon 2 városi esős / éjszakai versenyek voltak. A DC nem tartalmaz semmi PGRt.
  • TDC Geronimo
    Fallout 4 25gb lesz
  • Moby
    Nem erőltetnek azok má semmitse...szerintem jamaucsitól valahol egy szép, japán szanatóriumban türelmes ápolók próbálják meg elvenni a gyerekektől csent játékholdkompot a kezéből, miközben azt ismételgeti a székben dülöngélve, hogy versenyautóversenyautó... :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.27. 14:39:03
  • darkSectorxxx #40609
    Jó ezért van idézőjelek közt a PRG5. Mert ha az lenne akkor a címe is az lenne.
    Bár nem tudom hogy miért feltétlen fontos a cím miatt felhőkarcolók közé rekeszteni a játékteret gondolatban.
  • darkSectorxxx #40608
    +1
    Erről van szó.
  • darkSectorxxx #40607
    Jó csak mondom mielőtt elterjeszted hogy szerintem a DC-hez kormány kell mert azzal más az irányítás. :D
  • R0GUE
    MotoGp...Ride...Superbike...Röviden a Tourist Trophy óta NINCS motoros játék a piacon csak ezek a szemetek.
    Vedd le a polrcól a PS2-t (vagy szeggyé emulátort) és rakd be a Tourist Trophy-t... Szomorú hogy a Polifóniék a gány turizmót erőltetik és erről a címükről megfeledkeztek totálisan....
  • Totti5
    PGR városi száguldozás, a DC meg nem.
  • Moby
    De én igen! :D
  • darkSectorxxx #40603
    Amúgy rohadjak meg ha nem az első gondolatom az volt, hogy megteremtik a DC+Bike-al a fejlesztők a "PGR5"-öt.
    Valamiért nekem az jut eszembe most.
  • darkSectorxxx #40602
    Én nem a DC-re írtam a kormányt.
  • Moby
    Én az autós részén is csak röhögtem, amikor artytól kölcsönkaptam a kormányt. Sajnos kínomban.
  • darkSectorxxx #40600
    Jó csak most vedd hozzá hogy én is kísérletképpen, próbaképpen vettem meg, csak én kicsit többet játszottam vele annak ellenére hogy nem vagyok autóbuzi. :)
    Én vállalom, hogy a DC nálam egy töltelékjáték, amolyan töltelék amikor 2 single játék közt van időm unatkozni.
    (nem tudok és nem is akarok egy sport-verseny játékra úgy tekinteni, mint egy kalandjátékra....)

Mikor jön order, Until, Uncharted, meg tökömtudja mik amivel egyértelműen jobban elvagyok, akkor nem DC-zni fogok.
    Azt akkor ha pangás van és rámjön az autókázós hangulat.
    Nem hiszem hogy ezzel bármi probléma lenne.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.10.27. 14:24:59
  • Moby
    Mámegin? :DD
  • darkSectorxxx #40598
    Na erre a játékra nem nagyon emlékszem, akkor van ez, csak a MotoGP részemről megszűnt létezni, ott is lehet az a nagy bajom mint néhány autós játékkal, elhiszem hogy hyperrealisztikus a fizika, de játszani nekem szar, mint játék, ami szórakoztasson.
    Úgy kell ezt is, mint a DC autós része, az irányítás legyen az árkád és szimulátorok közt félúton, senem faltól falig, de nem is az legyen hogy nekem kelljen állítgatni a guminyomást meg nemtudom miket hogy kezelhető legyen kontrollerel a játék.

Kormánnyal biztos a nagy autós fanok röhögnek, de nem csak nekik készülhet autós játék.
  • Moby
    Mer reméltem, hogy nem ordenáré geciszar minőségben kell tolnom. Sajnos tévedtem. Szerencsére az ultrabrutál, egyetlen létező verzió igényessége hamar begyógyította a sebeim. Mindjárt Skelligén vagyok, ha ettől mélyebben is érdekel a téma! :)
  • Totti5
    Generálják a generálhatatlant, még nincs kész:)

Állítólag ma lesz róla szó, és lesz relase date is.
  • Moby
    Jut is eszembe, ezzel a No Man's Sky-al mi lett? Égre-földre megesküdtek, hogy e3 után bejelentik a releasedate-et, azóta egy puki nem jött ki a barlangból. Beletört a bicska a mosolygóssrácnak? :)
  • darkSectorxxx #40594
    Te minek vetted meg a Witcher-t PS4-re?
  • Totti5
    Mi is lesz ez? DC motorral. Autó modellek helyett motorok lesznek benne. Bár én nem kedvelem a Milestone játékait, de van motors játék. Ride a címe, biztos kimaradt neked.

• Moby
    Szerintem vegyél dlc-t egy olyan játékhoz, amivel nem játszol, de legalább jó róla beszélni, hogy van egy ilyen játék is a kedvenc ki gépedre, illetve majd lehet róla képeket beszurkodni a pécés topikokba :DDD

/de még meg sem köszöntem az újabb spórolást!
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.10.27. 14:11:31
  • darkSectorxxx #40591
    Nemár. :D
  • darkSectorxxx #40590
    Na az fasza lenne.
    Amúgy ez a Motoros Dc sa. elég izgi, ahoz képest hogy régóta nem látni motoros játékot, főleg nem ebben a kategóriában.

MotoGP-ket hagyjuk inkább.

Remélem óriásit alakítanak vele, és legalább annyira jó félárkád lesz mint maga a DC.
    Nagyon kíváncsi vagyok, és a pénztárcám is kinyílt, remélem az ára nem lesz nagyon vészes. 2000-3000-ért én akár benne lennék, ha Anti-nak is beleférne a cucc. :)
  • Moby
    Inkább szorítsál, hogy a Horizon kijöjjön 2016-ban, mer ha nem, úgy el fog keveredeni a ps4 a háztartási lomok közütt, hogy sosem találom meg, attól meg még az is jobb, ha szegény n000rbinak adom :D
  • Moby
    Hááát, látod én is hogy jártam avval. :)
  • Kandurex
    Kérdezd már meg gömbit nem tud vevőt PS4 -re?
  • Moby
    A varázsgömböm üzeni: ebben nem is lesz nagy változás.
  • Kandurex
    Nekem valami fasza címet jelentsenek be, mert eleddig annyira semmilyen a generáció exkluzívokban, hogy hihetetlen.
  • TDC Geronimo
    Most nézem psen eventeknél ott van a konf. Lehet rá jelentkezni és be lehet állítani hogy kezdésnél bármit csinálsz automatán elindítja twitchet streamet, ha stand by-ba vagy akkor meg bekapcsol gép. Jópofa :)
  • n000rbi
    Jelentsék csak befelé az x1 méretű prőgémer ps4 verzát és veszem meg azonnal :D:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aztán küldöm vissza, mert kerreg
  • TDC Geronimo
    According to a Chinese gaming website there will be a first party Sony IP announced today based on franchise that we haven't seen in a while

take it with a grain of salt...
  • TDC Geronimo
    Igen
  • SlickAdam
    azok fronszoák ugye? akkor jah
  • TDC Geronimo
    Páldaértékű a supportja
  • Tikal #40578
    de milyen jó lett utána! :)
  • TDC Geronimo
    új quantic dream játék 99% hogy itt lesz.
  • R0GUE
    Na erre kíváncsi leszek, főként a megvalósításra...
    A Ps2-es Tourist Trophy óta várat magára egy jó motoros cucc.:)
    Ha bejön akkor lefújom a port jóidőre a péesről.:)