121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    Na majd rá szánom magam...Vagy lehet indítok twitchet és bevállalom a szopást...
  • Harlekin
    Nyugi Én is használom,de nekem annyira azért nem jön be tulságosan nagy önbizalmat ad és többször szopom be miatta mint ha óvatoskodok inkább!
    Szerintem simán jó az endoron ez ahogy van ahogy nekem a TV be van állítva a pálya túl oldalán is látom ahogy szaladgálnak a lázadok!
    Nah meg a repülés,hát az valami kikurt jóóóóóó!!!Renával egész délután a repülös módott nyomtuk!!!Ha ráérzel akkor eszméletlenül jó...
  • darkSectorxxx #42210
    PS4-en én nem tudtam, amúgy ahol lehet mindenhun ezt használom.
  • darkSectorxxx #42209
    Az szép, elhiszem hogy elvisz a hangulat a hátán, mindegy ha netán sikerül akkor megnéznék egy ilyet. :)
  • Harlekin
    Minden külföldi storeon PP-al fizetek mióta nem megy a bankkártyás!!Mert nem csak dísznek van!
  • Harlekin
    Őszintén tudnék,de amikor kellene a videót csinálni a legkevésbé van ez az eszemben!

Nah ugye tegnap 5 kor indult a játék és Én nem nyomtam a 10 órát,mert nem nekem van az EAA !Most 24 órával később van és 14 óra a játékban!!!!
  • darkSectorxxx #42206
    Én 1x akartam így fizetni, azóta lenyugodtam. :)
  • Harlekin
    Van!De csak ennyi,hogy befogja meg követi,de úgy nem lövöd le az tuti mivel szinte az összes fegyóval elé kell lőni!
    Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2015.11.18. 16:56:52
  • Harlekin
    Bocs,hogy kiléptem,de jöttek hozzám és folyamatosan dumáltak ez miatt meg rohadtul nem ment a játék estem keltem csak...Viszont ha látod,hogy megyünk nyugodtan gyere be a bandába máskor...
  • Ryanever
    de nem írja sehol, hogy hány százalék.
  • n000rbi
    Az már az install.
  • Ryanever
    Srácok betettem a battlefront lemezt de nincs install, csak vaderrel tudok menni de smemit nem ír ki, lehet holnapig várni kell?
  • Ulthane
    Kapják be! Szerintem "kint" működik, csak épp nálunk nem

Nem értem,mi a faszért nem.
  • darkSectorxxx #42199
    Paypal-al konzolon fizetni?
    Szerintem hagyd....:D
    Az egy olyan fícsör ami dísznek van csak.
  • Ulthane
    PayPal
  • darkSectorxxx #42197
    Az meg mi? :D
  • Moby
    Amúgy most még itt az elején nagyon torzított ám minden. Most még kibaszottul op a survival kártya, de ha már default lesz a legtöbb játékosnak meg lesz, akkor gyak lenullázódik a hatása, stbstb.
  • Moby
    Lehet, hogy az a baj :)
  • TDC Geronimo
    Hát pedig itt aztán félkézzel is lehet vezetni olyan egyszerű :)
  • Moby
    MINDBEN van, maximum nem ennyire erős. Csomóban még a működését is lehet állítani (itt nemtudom, meg sem néztem). De most evvel amúgy is bajban vagyok. Megjött a kis gémerbillem, ha beválik akkor nagy kérdés lesz, hogy dobjam el a one-os karriert, és kezdjek újat pécén, vagy mi legyen...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.11.18. 15:29:13
  • Moby
    Én csak E-11 -el megyek. Minden más foscsi (najó, néha kedvem szottyan a 242C-re is, de az meg szinte ugyanaz).
  • Kongy
    Noo, CoD-ban nem volt ilyen.
  • Tikal #42190
    Még nem tudok nyilatkozni a fegyverekről, csak a bétával toltam... sokan írják, hogy vannak OP cuccok, de majd meglátom ha kipróbáltam.
  • Moby
    Mint _MINDEN_ konzoljátékban.
    Jóreggeltkívánok :DDD
  • Moby
    Annyira nem érzem a vezetést, hogy be sem ülök semmibe, aminek nincs lába :D
  • Kongy
    Csak én vettem észre vagy tényleg van célzássegítés Battlefrontban? Látok egy ellenséget, és ha zoomolok a fegyver egyből rááll az enemy-re. :D
  • Tikal #42186
    Ez javítva lesz, hivatalos fórumon volt már róla szó...
  • TDC Geronimo
    DICE annyira casualra vette a figurát, hogy úgy gondolták 1 sensitivity settings elég lesz mindenre. Turrettel meg járművel zoomolva konkrétan lehetetlen célozni.
  • Moby
    Csak azt nem, hogy milyen. Most is eléggé változatosak a mapok játszhatósága. A fegyók is értelmetlen töltelékek. A powerupok jók, a kártyák megint összevissza. Az kevés, hogy jön.
  • Tikal #42183
    Azon mit aggódjak, már be van ígérve a tartalom, már minden tudunk mi lesz még :)
  • n000rbi
    Ugyan már, hisz' csak a hetedik rész előtt tisztelegnek ezzel.

• TDC Geronimo
    BB kieg fegyver spoiler

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.11.18. 15:00:12
  • Moby
    Ebben a a játékban a maga sekélyességével (mechanikában) több SW van, mint bármiben az elmúlt 15 évben. Szóval én tökre megértem, ha valaki a sisakokon aggódik, nem azon, hogy lesz-e elég map és tartalom később (NOT de kikúrt módon).
  • Tikal #42179
    hát de mi jöhet még ezek után, alsó nadrágban szaladgáló rohamosztagosok? :)
  • Moby
    Mondanom sem kell, jellemzően szopnak is keményen.
  • Moby
    Nincs evvel a világon semmi baj. A kákán is csomót tipikus esete.
    Mechanikailag azzal sokkal nagyobb gondom van, hogy az endoron (is) a trooperek világítanak mint az elemlámpa, míg a lázadók beleolvadnaka környeztbe. És ebben "valódi" harci szituációban mutatkozik meg, mekkora bakik vannak amúgy a sztoriban :)

/evolúciós szemmel nézve a trooperek kihalt állatfaj lenne :DD
  • Moby
    Én nem tudom miért zavar ez mindenkit. A sztori eredője mégcsak nem is predesztinál arra, hogy ez hiba legyen. Amúgy meg baszottul nincs időd a fejeket nézegetni. Ha most nem mondod, hogy ugyanazok a fejek, magamtól észre sem veszem. Ha fejet látok közelről, már haléott vagyok :D
  • Tikal #42175
    ha már lvl20 vagy akkor sokat játszhattál, hány sisak nélküli stormtrooper-t láttál? :) Én nem értem, hogy léphették ezt meg, pláne úgy, hogy a rohamosztagos fejek ugyanazok mint a rebel-eknél :D
  • Ulthane
    De FizessHaverrel fizettetek?
  • darkSectorxxx #42173
    Nem értem, Anti-val US-be vettük és ment.
    BB díszdobozkámat meg majd valahogy ki kell tennem a szobámba, ötlet már van. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.11.18. 13:48:18