121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Te még azt se tudod, milyen minőségű az első DLC :) -
Nekem is lejön hamarosan meglesem lövéseknél mit csinál. Amúgy nekem a molecular leveles főküldinél úgy néz ki bebugosodott és nem tudok továbbmenni -
SlickAdam #43529 lehet, de en ezt szerencsere nem latom (föleg, mert vats-ot tolok).
gyorsan elinditottam 2 percre, a corveza gyarban tenyleg sokkal jobb a frem. egyelöre ennyi. -
Minden lövésnél, amikor találat éri a targetet érezni, hogy beakad. Ez volt DF elemzésbe is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.08. 19:52:16 -
SlickAdam #43527 "Akad még mindig minden lövésnél?"
hogy mi? nehol van csak ilyen. -
kijött Fallout patch. Valaki nézte már? Akad még mindig minden lövésnél? -
-
SlickAdam #43524 LOL
-
Blood and Wine is a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.
-
ppista #43522 Trine 3. jön hamarosan PS4-re. Az elsö kettövel játszottam. Gyönyörüek, de egy idö után sajnos unalmassá váltak. -
Szerintem is... :D de lehet keveset mondtál.. -
Esélytelen. 2017 vége leghamarabb. Szerintem ott valamit elértettek -
2016 végén jöhet a Cyberpunk 2077
csakhogy szóbajött minap... :D várós! -
Próbáltam, nem kérik! :D -
SlickAdam #43517 add oda! -
Hátugye kinek mi. Én odaadnám érte a teljes fromsoftware munkásságát. Pedig azokat is élveztem. De nem egy dimenzió. -
-
Azaz -
SlickAdam #43513 
-
-
Ha jobb lesz attól hogy más a címe, nevezd annak:)
( nem nem lesz sem jobb, sem rosszabb )
Játék címe addig érdekes, addig emlegeted, amíg nem tolod be a lemezt és nem indítod el. Utána tök mindegy minek hívják, ha tetszik.
AC2 már retró, mechanikában ég és föld az új javára. Összefüggést nem látom h mi köze a kettőhöz. Számozott nélküliség a jó irány ezeknél a részeknél.
Amit elszúrtak az az AC4, mert az nem volt a 4. Nincs még AC4. AC3al lezártak valamit, azóta csak AC van. -
Legalább ők nem próbálják elhitetni, hogy vadiúj játék, amit kiadnak, inkább ugyanazon a szériaszámon adnak ki kiegeket (lásd SC2 Legacy of the Void). Ami a Ubisoftnál megy ugyanez, csak van pofájuk az egyiket Syndicate-nek hívni, másikat meg Unity-nek. Sokkal szimpatikusabb lenne, ha AC2: London, vagy AC2: Paris lenne. -
Nos, a lényeg mindig ugyan az. Ütni a vasat addig amíg izzik. Mindenki ezt csinálja, egytől egyik. WoW? akkora aranybánya hogy valami hihetetlen, tolják ami jó ameddig lehet. Jón meg nem kell változtatni. Mindent meglovagoltak vele, mindent kipréseltek amit lehet. SC2 is egy üzleti fogás miatt lett így kiadva. Mór eladás, mór hype, print máni, mór részvényes szmájli.
Hogy mi a szar, meg még mindig érdeklődés és szubjektív fogalom.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.07. 21:09:53 -
Blizzard pont rossz példa, mert van 4 játékuk, ami full eltérő, és azokhoz nyilván olyan kiegészítők jönnek, ami ugyanaz, mint az alapjáték, csak kicsit kibővítve. És pont ők nem basznak a piacra évente új szart, egy StarCraft kiegre is éveket kell várni.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.12.07. 21:04:07 -
"kicsit" :D
Amilyen ütemben kalapálnak rajta még bőven ráérsz vele -
Xeno miatt jövőre csúszik. Addig kalapálják ki még egy kicsit. -
1 hónap után a héten jön egy soványka Fallout 4 patch. Én már meg is untam a játékot és szerintem a main quest is bebugzódott nálam.
Fixes
General memory and stability improvements
Performance improvements inside the Corvega Assembly Plant
Optimizations to skinned decal rendering
Fixed issue with player becoming stuck in terminals
Fixed issue where equipped weapons become locked after completing "Reunions"
Fixed issue with "When Freedom Calls" where the quest would not complete
During "Confidence Man" fixed issue where player’s health would continuously regenerate
Fixed crash related to jumping into water and reloading saved games
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.07. 19:10:26 -
Többi cég folytatási is teljesen ugyan azon alapokon mennek. Ha azok az alapok jók, sikeresek akkor nem fognak változtatni. Sem az EA, sem a From, sem az Ubi, sem az Square, sem a Blizzard... -
3-4 kimaradt ( lényegében a 2ő is valahol 30%nál, nekem az unalmas volt ) már nincs is kedvem pótolni, sem idő, sem elég kíváncsiság. Ez viszont mászthev lesz azonnal.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.12.07. 18:19:55 -
Sajna jhah, eléggé rókabőr, mint az AC-k is egytől-egyig... :( Pedig jópofa tényleg ez az őskoros téma, de... majd esetleg óccsójé'. Kb egy DLC-je lehetne a FC4-nek - ami pedig a FC3-nak DLC-je
-
12-es fejezetnél vagyok, egész vállalható annak ellenére, hogy a grafika nem nagy szám (sőt, a távoli shotoknál zsizseg az egész az élsímítás hiánya miatt, meg szaggat is amit nem értek hisz szinte csőben megy játék), az átvezetők instant skip, de akkor is Knack egy állat zúzógép :D
Utoljára szerkesztette: Janey, 2015.12.07. 15:39:44 -
Knack: az egyik legjobb emlékem ebből a generációból. -
Lehet, de legagább így megspóroltam egy kis pénzt :)
Hála a BF-nek berántottam a Knacket!! Egész jól elszórakozok vele
-
Sony sees their most successful Black Friday ever
"We've just seen the most successful Black Friday in the company's history," he said in an interview with the Financial Times. "We are now trying to benchmark against the success of the PlayStation 2 - or exceed it if possible."
In Europe, meanwhile, Germany has become Sony's largest console market for the first time, as gamers switch from PCs to PlayStations.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.12.07. 15:25:50 -
Mellesleg ugyanaz a craftolós, grindolós játékmenet, mint a FC 3-4, csak most őskorban, ahova mondjuk jobban illik a craftolás, mint egy modern FC-ba... Ez nekem sajnos skip. -
LOL. Pöntössen az, aminek látszik:
“Despite the prehistoric setting, this is still a Far Cry outing. Surly humans occupy bases that must be won if you’re going to open up more of the map.” -
>már az AC első részén is majd elaludtam
Jó érzékkel nyúltál a téma legszarabb tagjához
-
pontosan. kb mint az AC a 2. részből.. oh wait ez ugyanaz a cég. -
Nemtom, valahogy az Ubisoftban már nem bízom, már az AC első részén is majd elaludtam, pedig a sztori érdekelt. Persze később bepótoltam youtube-on az egész Desmond szálat.
BGE,Rayman bármikor jöhet (Ancel vonal) többit hagyjuk...
Utoljára szerkesztette: Janey, 2015.12.07. 13:48:18 -
Pedig a 3 gecijó rebút volt. Na azóta is abból prüóbál megélni.