121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • j0nNyKa
    ha megnézel ma egy youtube videót, ez legyen :DDD

ha nagyon ráérsz, utána ezt is

Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.12.21. 12:42:01
  • n000rbi
    Nincs mit, ki fogom próbálni majd unokatesóm púpos gépén, hogy neki megjelenik-e az upgrade opció, mert nagyon kíváncsi vagyok.
  • Moby
    Olvastam, és köszi mégegyszer!
  • n000rbi
    Amíg megveszed, addig kell az alap, utána eladható ;)
  • Ulthanito
    Csak ahhoz kell az alap. :) Én meg lemezesen vettem meg, letoltam, és eladtam. :) Pedig a remasterre most rámennék.
  • n000rbi
    Írtam arra a számra a fejleményeket, nem tudom olvastad-e.
  • darkSectorxxx #113789
    Ez qvajó!
  • j0nNyKa
  • AntiHero
  • Moby
    Inkább sms-ben küldtem! Köszi!
  • Rage47
    Na és zúg már valamikor a PS5? Megmozgatja legalább a Cyber? :D
  • darkSectorxxx #113784
    A Sony egyik legjobb húzása az utóbbi időkben, ez volt szerintem hogy ezt a Pókjátékot tető alá hozták és a csapatot bekebelezték...
  • n000rbi
    Oké, majd figyelem az üzeneteket.

Eddig is bírtam az Insomniac-ot, de ezzel a pókival eléggé betaláltak. Nagyon remélem, hogy a Ratchetnek is lesz perf + rt módja, mert ennél kevés jobb dolgot tudok elképzelni.
  • darkSectorxxx #113782
    Ja ez egy rossz vicc, max azoknak jó, akik valamiért felesküdtek hogy MM story-ját messze elkerülik, ha van ilyen.

Vagy MINT sokszor megesett már, a figyelmetlen vásárlókat lehúzzák. Számtalanszor volt már hogy egy játék alap ára pl több volt akcióban mint ugyanaz a játék extra tartalmakkal együtt!
  • Moby
    Ma elküldöm az adatokat, csak ki kell kapcdolnom a 2FA-t, itt akadtam el a minap :)
  • n000rbi
    Mindeközben 6500-ért lehet upgrade-elni Ultimate-re és ugyanúgy standalone megkapod a remaster.
  • darkSectorxxx #113779
    45 font? Miafasz??? Majd egybe az Ultimate-et.
  • Ulthanito
    Póki felújítva a Store-ban
  • Ulthanito
    PC-m nics, vagyis azon nem jatszom. Boxra most kiprobaltam vele a Dts appot. Nem mondom, hogy sztár fules, de ar ertek arányban szerintem az egyik legjobb. Mondjuk nagy kulonbseg nincs hangzásban a sima cloud-hoz, talan minőségibb az anyag használata. Viszont nagyon kenyelmes.
  • Ulthanito
    Mucsacso, Mephi, Moby, Bandi, Norbi, koszi!
  • Mephike
    Ha már füles, gondolom Ti is megnéztetek már pár tesztet az almás cég új fejhallgatójáról, azzal van most úgy is tele a Youtube.
    A TheVR is letesztelte, ennél nem kell azon agyalni, hogy miként szól vajon a konzolon/PC-n. :)
  • n000rbi
    Isten éltessen!
  • LBandi77
    Isten éltessen.
  • j0nNyKa
    ad persze, megéri
  • mucsácsó
    sokat tesz hozzá kissé "botfüllel" is, vagy mennyire másabb a hangkarival? megéri azt plusz 20-30k-t, vagy ez már nagyon audiofil cucc? :D azt tudom, hogy a Cloud II mellé ami jár cucc, az nem sokat ér alapjáraton
  • Moby
    Van valami 7p, ami kifejezetten playstation-höz készült.
  • Moby
    HBD!
  • Mephike
    Boldogat! :)
  • Mephike
    A 9-est én már túlzásnak tartottam a bot füleim miatt :)
    Viszont ha ismét melóba kell állni és napi szinten tömegközlekedek majd egy sony wh-1000xm4-re tuti be fogok ruházni.
  • j0nNyKa
    én meg tudom, egy ilyennel használom és odabasz
  • mucsácsó
    Boldog szülcsinapcsit! :)

Használd örömmel az Alphát - én is csípem, viszont PC-re erősen javallott Equalizer APO mellé, vagy valami ütősebb driver EQ-val, mert alapból bedugva _SZERINTEM_ kifejezetten semmi extra a hangzása, legalábbis alaplapi kártyával vagy akár mobilra dugva lófasz az egész, a régi 5 éves SONY 10k-s agybadugósom megeszi reggelire...
    NADE egy EQ-val rendbe lehet tenni, főleg ami a basszust illeti :D ...vagy lehet még sokat dobna rajta egy fasza hangkártya, de azt nem tudom sajna megerősíteni.. de ha egyszer sikerült belőni, akkor tényleg brutál :)

PS-en nem próbáltam még.

btw, tudtátok, hogy PC-re dugva egy kis hackel műxik a Spotify-al a haptics a DualSense controllerrel? :DD tök poén, hogy minden ütemre rezeg, meg máshogy reagál :D egyszer érdemes kipróbálni :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.19. 16:01:06
  • Ulthanito
    Nem egy kategória a kettő azért, én abból a 9-et akartam az XSX-hez, de rájöttem, hogy az Astro A50 mellé sok lenne még egy drága füles.
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.19. 15:47:33
  • Ulthanito
    Köszi Darky!
  • darkSectorxxx #113762
    Isten éltesen és kellemes hallgatást. :)
  • Mephike
    Nekem most egy Steelseries Arctis 7 került a kezeim közé, nem akarom dicsérni, mert hülyén adja ki magát. Maradjunk annyiban, hogy döbbenetesen jó füles.
  • Moby
    Nekem meg elkezdett foglalkozni a szoni a kameradapterproblémámmal. Még a végén kapok tőlük másikat, bár ebben valahogy nem tudok bízni, inkább csak csodavárás :D
  • Ulthanito
    Na, megleptek születésnapomra egy Cloud Alphaval, hamarosan rávetem magam. :)
  • Moby
    Hát ha ez a fenyx izé zelda másolat akar lenni, akkor annak olyan nagyon rossz, hogy nem is emlékeztet rá :D Ez olyan, mint egy AC, amiből néhány elemet iszonyú bénán valóban a a zeldából másoltak, de közben még a grafikai stílust is (ami nem baj), és bolgár-román-angolul próbálnak benne iszonyú kínosan vicceskedni, és...és az egész rémesen rossz, megspékelve a karakterkretroban szükséges corporate nem-bináris genderidentitásos agyfasszal :D
  • darkSectorxxx #113757
    Sőtt, szerintem pont az a legfontosabb manapság hogy mivel kevés már az új ötlet, a legjobbnak személy szerint azt tartom, amikor ötvöznek szuper ötleteket, hogy egy mégjobb alkotás lehessen, amiben több fasza ötlet öszpontosul.

Ahogy a pókemberben is a batman féle harcokat eddig szerintem a legélvezetesebb minőségben tudták tálalni.
  • Mephike
    Hm, köszi a tippet!