121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
ha megnézel ma egy youtube videót, ez legyen :DDD
ha nagyon ráérsz, utána ezt is
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.12.21. 12:42:01 -
Nincs mit, ki fogom próbálni majd unokatesóm púpos gépén, hogy neki megjelenik-e az upgrade opció, mert nagyon kíváncsi vagyok. -
Olvastam, és köszi mégegyszer!
-
Amíg megveszed, addig kell az alap, utána eladható ;) -
Csak ahhoz kell az alap. :) Én meg lemezesen vettem meg, letoltam, és eladtam. :) Pedig a remasterre most rámennék. -
Írtam arra a számra a fejleményeket, nem tudom olvastad-e. -
Ez qvajó! -
-
-
Inkább sms-ben küldtem! Köszi! -
Na és zúg már valamikor a PS5? Megmozgatja legalább a Cyber? :D -
A Sony egyik legjobb húzása az utóbbi időkben, ez volt szerintem hogy ezt a Pókjátékot tető alá hozták és a csapatot bekebelezték... -
Oké, majd figyelem az üzeneteket.
Eddig is bírtam az Insomniac-ot, de ezzel a pókival eléggé betaláltak. Nagyon remélem, hogy a Ratchetnek is lesz perf + rt módja, mert ennél kevés jobb dolgot tudok elképzelni. -
Ja ez egy rossz vicc, max azoknak jó, akik valamiért felesküdtek hogy MM story-ját messze elkerülik, ha van ilyen.
Vagy MINT sokszor megesett már, a figyelmetlen vásárlókat lehúzzák. Számtalanszor volt már hogy egy játék alap ára pl több volt akcióban mint ugyanaz a játék extra tartalmakkal együtt! -
Ma elküldöm az adatokat, csak ki kell kapcdolnom a 2FA-t, itt akadtam el a minap :) -
Mindeközben 6500-ért lehet upgrade-elni Ultimate-re és ugyanúgy standalone megkapod a remaster. -
45 font? Miafasz???
Majd egybe az Ultimate-et.
-
Póki felújítva a Store-ban -
PC-m nics, vagyis azon nem jatszom. Boxra most kiprobaltam vele a Dts appot. Nem mondom, hogy sztár fules, de ar ertek arányban szerintem az egyik legjobb. Mondjuk nagy kulonbseg nincs hangzásban a sima cloud-hoz, talan minőségibb az anyag használata. Viszont nagyon kenyelmes. -
Mucsacso, Mephi, Moby, Bandi, Norbi, koszi!
-
Ha már füles, gondolom Ti is megnéztetek már pár tesztet az almás cég új fejhallgatójáról, azzal van most úgy is tele a Youtube.
A TheVR is letesztelte, ennél nem kell azon agyalni, hogy miként szól vajon a konzolon/PC-n. :) -
Isten éltessen!
-
LBandi77 #113773 Isten éltessen. -
ad persze, megéri -
sokat tesz hozzá kissé "botfüllel" is, vagy mennyire másabb a hangkarival? megéri azt plusz 20-30k-t, vagy ez már nagyon audiofil cucc? :D azt tudom, hogy a Cloud II mellé ami jár cucc, az nem sokat ér alapjáraton -
Van valami 7p, ami kifejezetten playstation-höz készült. -
HBD! -
Boldogat! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
A 9-est én már túlzásnak tartottam a bot füleim miatt :)
Viszont ha ismét melóba kell állni és napi szinten tömegközlekedek majd egy sony wh-1000xm4-re tuti be fogok ruházni. -
én meg tudom, egy ilyennel használom és odabasz -
Boldog szülcsinapcsit! :)
Használd örömmel az Alphát - én is csípem, viszont PC-re erősen javallott Equalizer APO mellé, vagy valami ütősebb driver EQ-val, mert alapból bedugva _SZERINTEM_ kifejezetten semmi extra a hangzása, legalábbis alaplapi kártyával vagy akár mobilra dugva lófasz az egész, a régi 5 éves SONY 10k-s agybadugósom megeszi reggelire...
NADE egy EQ-val rendbe lehet tenni, főleg ami a basszust illeti :D ...vagy lehet még sokat dobna rajta egy fasza hangkártya, de azt nem tudom sajna megerősíteni.. de ha egyszer sikerült belőni, akkor tényleg brutál :)
PS-en nem próbáltam még.
btw, tudtátok, hogy PC-re dugva egy kis hackel műxik a Spotify-al a haptics a DualSense controllerrel? :DD tök poén, hogy minden ütemre rezeg, meg máshogy reagál :D egyszer érdemes kipróbálni :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.12.19. 16:01:06 -
Nem egy kategória a kettő azért, én abból a 9-et akartam az XSX-hez, de rájöttem, hogy az Astro A50 mellé sok lenne még egy drága füles.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.12.19. 15:47:33 -
Köszi Darky!
-
Isten éltesen és kellemes hallgatást. :) -
Nekem most egy Steelseries Arctis 7 került a kezeim közé, nem akarom dicsérni, mert hülyén adja ki magát. Maradjunk annyiban, hogy döbbenetesen jó füles. -
Nekem meg elkezdett foglalkozni a szoni a kameradapterproblémámmal. Még a végén kapok tőlük másikat, bár ebben valahogy nem tudok bízni, inkább csak csodavárás :D -
Na, megleptek születésnapomra egy Cloud Alphaval, hamarosan rávetem magam. :) -
Hát ha ez a fenyx izé zelda másolat akar lenni, akkor annak olyan nagyon rossz, hogy nem is emlékeztet rá :D Ez olyan, mint egy AC, amiből néhány elemet iszonyú bénán valóban a a zeldából másoltak, de közben még a grafikai stílust is (ami nem baj), és bolgár-román-angolul próbálnak benne iszonyú kínosan vicceskedni, és...és az egész rémesen rossz, megspékelve a karakterkretroban szükséges corporate nem-bináris genderidentitásos agyfasszal :D
-
Sőtt, szerintem pont az a legfontosabb manapság hogy mivel kevés már az új ötlet, a legjobbnak személy szerint azt tartom, amikor ötvöznek szuper ötleteket, hogy egy mégjobb alkotás lehessen, amiben több fasza ötlet öszpontosul.
Ahogy a pókemberben is a batman féle harcokat eddig szerintem a legélvezetesebb minőségben tudták tálalni. -
Hm, köszi a tippet!