121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #44380 Figyi, add el, szabadulj meg tőle, töröld le, ne is gondolj rá! -
Rainbow six siegeben most a legnagyobb problémánk hogy nincs ötödik fix emberünk rankedre és így van hogy néha 4v5-ben kell végig tolni és az már hardcore -
biztos van a történelembe olyan játék is aminek betyárszar az első pár órája, aztán kifaszásodik, de nem ez az életszerű! ez az mgs rész pedig nem fog órák után tündökölni, sőt még jobban ránt bele a dagonyába... -
Ulthane #44377 Ha ez így lenne, akkor soha a büdös életben nem játszottam volna végig a Mass Effect-trilógiát, és nem lenne a kedvenc top top top top játékom.
Az első részt elkezdtem valamikor 2010-ben, s kb. 3 óra játék után úgy voltam vele, hogy te jó kurva ég, ekkora rakat szart én tuti nem játszok végig.
Egy év múlva ismét elővettem. A többi már történelem... -
2 óra után...
de nem és nem és nem éééééééééééés KIBASZOTTUL nem! fogjon meg már az első órában, mutassa meg, hogy itt valami faszaság van, valami jóság! nehogy már azon gürizzék rajta x+ sok órát, hogy találok benne valamit! nem! a jó játék(ok) nem ennek ismérve!
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.12. 08:26:08 -
>de miből gondolja mostanában mindenki, hogy végig kell pörgetni valamit, hogy az ember rámondhassa: SZAR
Rámondhatod 1 óra után is, de szart se láttál, tapasztaltál, ez is tény. Anno a Deus EX HR-re mondtam egy kóstoló után, hogy ez egy szar, aztán másodjára meg akkorát ütött, hogy nagyon bánnám, ha a kezdeti fosozás után kihagytam volna. Mindegy, meggyőzni nem foglak és nem is célom. -
kóstolás alapon,
de miből gondolja mostanában mindenki, hogy végig kell pörgetni valamit, hogy az ember rámondhassa: SZ*R
végig kelljen hányni, hogy véleményt lehessen róla alkotni? hát nem bazki, ez egy F*S halom, egy ÜR*LÉK ami nem méltó a MGS névre. pont.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.01.12. 08:13:40 -
Nem tudom, én mostanában megint nagyon rákattantam. Az open world miatt lett annyira jó a gameplay (ebbe nem hinném, hogy bele lehet kötni), de a nagy nyitottság szúrta is el az egészet, mert a történet jóformán háttérbe kerül (hozzáteszem, a magnókazettákon félelmetesen jól megírt dolgokat hallani, csak ugye időt kell rá szánni, meg hát elbaszott egy megoldás ebben a formában tálalni a sztorit) Az állandó helizéstől én is hányok, de pl. az újrahasznosított töltelékküldetések chapter 2-ben - bár nem követendőek -, a nehézségükből fakadóan adnak annyi kihívást és új élményt, hogy ne fájjon annyira a jelenlétük. (van abban valami, amikor egy szál gatyában tesznek le az ellenséges területen azzal, hogy szerezz fegyvert és oldd meg a küldetést egy neked tetsző módon)
tl;dr
Fosnak semmiképp nem nevezném.
Egyébként végigjátszottad, vagy ebbe is csak belekóstoltál, mint a BB-be?
-
Bizonyos emberek szerint az év csalódása játék ügyben. -
amekkora fost tett le az utóbbi mgs -vel, szerintem, abba a boldogság könnyei vannak -
LOL 
-
Na igen :D -
Először kell a pénz a nagy exclusive-okra. :D -
Nem mert kocsim emészti fel a pénzem most :\ De így télen jó lenne ezzel szórakozni. 
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.11. 20:49:42 -
Megvetted már? :D
-
Roccio #44365 Sziasztok! Magyar profilhoz miért nem tudok hozzáadni visa kártyát? Sosem fogadja el a kártya számot pedig érvényes a kártya,,, -
nintendo 
Egyébként a legidegesítőbb, hogy egyszer sikerül a squad-ba lépés, 5 perc múlva meg már nem megy ugyanazzal a játékossal.. elindítok egyedül egy TH-ot, majd megpróbáljuk haverral újra a csatlakozást, és megint sikerül. De biztos nálam van a hiba. -
-
Etelkozi Vata #44362 Ez hatalmas, az a falnak dobott gránát, de főleg a küszöbben eleső katona...
-
+1 -
Nem tudom milyen platformon játszol de nekem max két perc -
Hát akkor nem értem. Most mondjuk tényleg szarok a szerverek, de globális szinten nem lehet csatlakozni. -
OPEN-t ír a R6. -
Nekem matchmakinges kereséssel sose volt bajom. Open a natod? Nekem talán a legtöbb ami volt az 1 perc mire talált játékot, de átlagosan 4-5 sec. -
Játszom egy pár multis játékkal, de még egyik sem szopatott ennyire mint a Rainbow Six. Tegnap majdnem nekibasztam a controllert a TV-nek, mert nem tudtam csatlakozni már egy órája senkihez. -
Pedig nem,jelenleg legjobb multi élmény -
-
Vedd meg. Most még olcsóbb is storeba. Az egyik legegyedibb és legjobb multi lövölde. Addiktív, mint a barom. "Csak még egy kört...", gondolom ismerős :)
Igazi probléma a szerverekkel van, de ebben a hónapban jön még 2 patch meg februárban is egy. Már patchelték szerver oldalon a 2 legnagyobb hibát és a DLCk is ingyenesek.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.11. 12:41:15 -
Úgy tetszik nekem ez a játék, de még nem mertem megvenni. Sokan panaszkodnak rá, pedig jó lenne. Egyenlőre ilyen érzésem van. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.01.11. 10:21:41 -
Ulthane #44351 Ezt a Sony és tisztelt vezetői nem tartják a világ égésének azt, hogy ha a konzolról elküldesz egy üzenetet, egyből azt írja ki, hogy 15 minutes ago? Ilyen ratyadék, ócska szar networkot össztenni, szégyen és gyalázat.
Itt a fórumon találnék olyat, akit ha odaültetnénk, két nap alatt megcsinálni, hogy az instant messaging valóban instant legyen, és vaós időket mutasson ki.
-
:( -
A ps2-es címeket meg lehet venni újra storeban, nincs más opció. -
Lehet kijavították, én régebben próbáltam még mikor elsőre volt ilyen lehetőség vagy nálam nem tetszett valami a rendszernek.
Én pl Onlive esetében tapasztaltam olyan cifraságot, hogy pc-n benyomtam a profilt, volt + jel a jelszavamban, és ezeket a + jeleket már telefon vagy tableten lévő app nem tudta kezelni és ki kellett vennem a jelszavamból....:D
Gamestar oldalán meg pl mivel valami átirányítással kellett bejelentkezni régebben valami web lofazsra, az ott létrehozott felhasználomat azonnal beléptette a rendszer ám egy kijelentkezés után ujra visszalépve már nem fogadta el, csak ha jelszóemlékeztetővel uj jelszót csináltam, de akkor is csak 1x. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.01.11. 07:55:01 -
Ezt nem értem, a store-ban ez egy külön opció valahol, le kell tölteni és újra megvenni, vagy betenni a ps2-es lemezeket a gépbe? -
Magyarral nekem megy a paypal. -
Nékem a paypal sehun sem működött még, nem tudom mire jó konzol tekintetben. :)
Nálam a belépéssel volt mindig a probléma a megfelelő felhasználónév+jelszó nem megy, holott a weboldalon meg igen. -
Csak Angol fióknál ne lehet nem angol bankkártyát hozzáadni a fiókhoz? Vagy PayPal fiókot?... Kicsit idegesítő hogy egy "internacionális"an használható fiókot nem enged hozzáadni. -
-
Rdinho10 #44342 Igen kozben rajottem,koszonom:) -
Ez lehetetlen, max lejárt. :)