121480

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    najó holnap végre otthon leszek estétől, szarásig fogom tolni :D

Optimalizáltak is, mert voltak ilyen helyek ahol esett kicsit fps 55 környékére chalen pl egyik támadó kezdőn, de ez most már atom 60
  • darkSectorxxx #45133
    Us:

Project Cars $16 !!!!!!!!!
  • darkSectorxxx #45132
    Szerintem a dizájn. :)
  • TDC Geronimo
    ja és a weapon sightok is SOKKAL jobban néznek ki, mint előtte
  • TDC Geronimo
    Most én halluzom be vagy tényleg "smoothabb" a játék és jobban is néz ki? Rengeteg új fényeffektet láttam mapokon meg pl a kilőtt lámpákból pergett le a folyamatosan szikra, jobban látszanak az árammal ellátott dolgok is. Tatyla erősíts meg ebben :D
  • darkSectorxxx #45129
    Kurvajó. :)
    Majd egyszer pack-ban jó lesz. :D
  • darkSectorxxx #45128
    Resident Evil 0 Hard-on:
  • TDC Geronimo
    holy mother of notes. 90%a community feedback. Alig várom, hogy kipróbáljam. Ez a banda, amit művel ezzel a játékkal az...
  • TDC Geronimo
    2.0 HYPE!

• darkSectorxxx #45125
    ///Resident Evil Zer0 Remastered - Hard

Nincs mese, bárhogy húzom, halasztom, szembe kell néznem a gonosszal.
    Kell nekem a PLATINUM.

Csak előtte a wc-n is le kell győznőm egy gonoszt, aztán jöjjön aminek van lába!!!!! :D
  • darkSectorxxx #45124
    +1
  • partizan182
    Captain obvious signing in:

Véletlen is, meg nem is (bár Dark-nak igaza van, szinte mindig gyors). BB-ben a várható támadás az alábbiaktól függ:

- Melyik fázisában van a boss (általában 3 fázis van, életcsík csökkenésével vált). Nyilván úgy lesz egyre genyóbb ahogy egyre csökken az élete (nagyon kevés kivétel van, Sif módjára).
    - Hol állsz hozzá képest: távolság és helyezkedés. Ez talán a legfontosabb, jellemzően van egy távoli (odaugrik), félközeli (odacsap), közeli (felkap és megköcsögöl) és egy seggvédő (fordulásos elugrós odacsapós) mozdulata. Itt jön be a randomgenerátor mert gyakori hogy egy "távolságra" van 2-3 mozdulata is, hogy melyiket tolja éppen az a kockadobástól függ.
    - Te mit műveltél vele: láthatóan scriptelt dolgok, pl Gascoine-t ha meglövöd de nem sikerül parryzni akkor mindig vissza fog egyet lőni.

Saját szupernúb taktikám hogy megkeresem azt a távolságot ahol a támadásait jó biztonsággal tudom counterelni és igyekszem azt tartani. +1 ENB-től tanulva: mindig az ellenfél FELÉ dodge-olj, ne oldalra vagy hátra. Nehéz megszokni, de szinte mindig hatékonyabb,a segge/oldala közti felezővonalat kell célozni minél közelebb hozzá.

Amelia azért tűnik randomnak inkább mert száll a hosszú szőre és nehéz kivenni hogy mire készül. Meg bazi gyors is, de BB-ben mindenki az (najó, talán a van riborn nem).
  • mucsácsó
    Srácok, éves PS Plus van esetleg valahol óccsójé? Vagy marad a store-ból 15k-ért?
  • darkSectorxxx #45121
    Nem véletlenszerű, hanem gyors, vagy több mozgás, de nincsen véletlen, csak úgy tűnik, de majdnem mindegyiknek nekem már megvan a fejemben a mozgása, ez a lényeg ki kell tanulni.

DLC-ben nehéz reagálni, meg van egy Descendant nevű opcionális boss a challange-eknél akik annak tűnnek, nagyon randomnak.
  • Kandurex
    támadások véletlenszerűek, viszont azokra kell, lehet (kívánt aláhúzandó) reagálni
  • Samurai84
    Igy lesz. Hamarosan ràlépek a bundàjàra.
    Nem tudom ki hogyan emlékszik, de itt mintha sokkal véletlenszerűen mozognànak az ellenfelek mint a DS szériàban. A harmadik rész 0 day szàmomra, addig talàn végzek ezzel. Kívàncsi leszek mennyire fog az àtjönni hogy pl. némelyik mob menet közben stílust vàlt... Meg hogy lesz-e Ornstein benne :)
  • Tatyla
    Köszi, nem write only módban vagyok :P
  • darkSectorxxx #45117
    Minden szörnynek több fázisa van. Több mozdulata az én videómba pl az eleje van csak amikor begyagyul ugyanaz a kezét figyeld ez a titka, ahogy hátrahúzza a kezét tudod mi következik, persze nem fog menni hamar be kell gyakorolni, ha hamar menne, nem lenne hardcore játék, az a normális ha az agyfasz kerülget néha és sokszor úgy érzed ezt lehetetlen legyőzni. Azt mondom szenvedj egyedül coop csak a 200dik halál után jusson eszedbe.
  • Tikal #45116
    Ja, hogy ez már tuti info.. azt hittem csak mondott valamit :)
  • TDC Geronimo
    Tatyla már írta. 2 kanadai, 2 US, 2 brazil és 2 japán lesz. Nem 4 kanadai.
  • Tikal #45114
    Hát nem ezt mondtam? Összesen 8 lesz, és nagyon valószínűnek tartom hogy jön még két kanadai, mert gondolom feltűnt, hogy minden egységnek 4 tagja van, de lehet szerencsések leszünk és már nem fognak ehhez ragaszkodni
  • SlickAdam
    nem ismerem, de megnezem. köszi a tippet! :)
  • ppista
    Gondolom, ha nem is mondják ki, hiszen azért erős dorgálás jár, már a hócipőjük is tele van nekik is ezekkel a filmekkel.

Nem tudom láttad-e a Jób lázadása című filmet. Na az, bár csak érintőleges a téma hasonlósága, klasszisokkal jobb film (természetesen szigorúan csak számomra), amit pár évente meg szoktam nézni.
  • SlickAdam
    reg volt, elmult, meg hat megtortent, ami megtortent. miert kell meg mindig ennyire vonakodniuk? le kell adni a faszba. s nem fel ev csusszassal es akkor is csak azert, mert nyeri a dijakat.

nemtom, majd eldöntöm. a nagy többseg szerint jo. es en szeretem a különleges, in yo face filmeket.
  • ppista
    Remélem a "fóbiát" csak viccnek írtad, bár annak elég durva lenne.

Szerintem ez egy rettenetesen túltolt film, komolynak szánt, de néhol nagyon "giccses" és agyon rendezett (lásd Schindler kistája) jelenetekkel, és egy olyan témáról, amitől az embereknek már a hátán és egyéb testrészein is feláll a szőr.
    Remélem Kojima csak rossz napot fogott ki, és ezért írta.
  • TDC Geronimo
    milyen 4? Minden seasonba jön 2. Most is 2, 1 védő meg 1 támadó. Összesen 8 lesz idén.
  • SlickAdam
    söt, az "eddig"-et nem is irta oda, szal biztos beadta neki.
    "Normally the film attracts & overwhelm the audience w/ widescreen but this let you imagine by not showing."

neznem mar en is, de fobias nemetek majd csak valamikor marciusban kezdik el vetiteni... :(
  • n000rbi
    Nocsak, akkor ehhez én is csak ennyit tudok hozzátenni:
  • SlickAdam
    kojima tweet-je, hogy eddig a saul fia a kedvenc filmje iden
  • Tikal #45105
    nem azt mondták, hogy 8 operátort kapunk még, na most ebből négy bárgyú kanadai lesz....
  • n000rbi
    Mi van a képen? (céges proxy ftw...)
  • Ulthane
    Ő is másvallású? :)
  • SlickAdam

• Tatyla
    Lesz még US, Brazília meg Japán, nem lesz ezzel gond szavatosság ha figyelnek rá még jó sokáig kitart
  • Tikal #45100
  • Kandurex
    enyhe ízlésficam zeneválasztás téren...
  • TDC Geronimo
    ?
  • Ulthane
    szánalom az egész Sony, de tényleg. Deutsch Tamás jut eszembe erről a faszkalapról.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    IGN first ebben a hónapban a Division. Remélhetőleg megtudunk majd a PvE endgameről is már valamit nemsokára