121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
akkor tehát azzal semmi gond, hogy kamutrélerekkel és képekkel promóznak egy játékot?
a kedvenceidtől nem fáj, ha átbasznak? ;) -
I think it can make you cry. I've seen focus testers cry during Uncharted 4.
Neil Druckmann
-
Jó nekem mások mondták ezt, elsőre nem is figyeltem annyira elvarázsolt a környezet. :D -
heh? tiszta sár lesz az egész jeep meg a kerékbe is be van ragadva, amint átmegy a vízen az meg lemossa -
Ja közbe pont elkaptam egy olyan szöget ahol normálisan látni....:D -
Nyilván sok helyen csalni kellett, hogy ez így kiguruljon. A legtöbbet a cutscene-ekben, ami orbitális marhaság, hogy inline render. Egy része az. A komplett shadowmapek, meg csomó minden le van tárolva kockánként. Ott válik képpé riöltime, csak épp kalkuláció nincs mögötte, ami a prerender definíciója. Ügyesen csinálják, csak nem kéne kommunikációban a bullshit felé tolódni, mert azt vesztik el, amitől olyan értékesek ők. -
Dehogynem, tiszta sár. -
Nem baj, én megbocsátom nekik.
Amúgy másik topikban joggal hozták fel, hogy a kocsin nem látszik a kosz, meg az ablaktörlő sincs nagyon használatban. :D
Update:
Bocsánat, közbe látom épp hogy a kerekek körül látszika sár...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.04. 19:39:09 -
-
:O
fullra javítva lesz! :D -
SlickAdam #47698 amiko lemegy a jeep-hez, hogy hozzakösse a fához. a gépkocsi benne áll a vizecskeben es nincs tükörkepe!
S Z A R -
Megnéztem ezt:
És nem térek magamhoz. Hálisten a QB kicsit lenyugtat mire ez megjelenik. :D
Azok a fák geci nagyon faszán néznek ki, nem tudom mennyire részletesek közelről de így menet közben, meg minden olyan élesnek tűnik, nem látok recéket sem, meg ziziket....durva.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.04. 19:36:44 -
-
-
Igen, bár igaz, most is PS5 látványnál tartanak. :D -
Hahaha. :D -
Azt amit a hattal. -
Még egy év, és megtudjuk!
-
Ezek a sámánok mit kezdenek majd a PS5-el? :D -
Atya, úr, isten. -
Kérem most azonnal. :D -
-
Nekem az is nagyon tetszik, ahogy a kocsiban a karakterek reagálnak fizikálisan a rájuk ható erőre. -
Uncharted 4 preview: Úristen, az a fizika..... A kötél Nate oldalán (mint a multiban), de még az autón az antenna is ide-oda mozog.... Beszarás.
Az meg már csak a hab a tortán, hogy amikor a pocsolyába belelép, akkor a hullám végighalad az egész vízfelszínen, konkrétan ki van dolgozva. Durva.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.04.04. 17:12:17 -
Sony has released a big bunch of single-player action, showcasing the wide-open areas, new AI and gameplay options. Only a compressed 30fps video was supplied, limiting what we can do with it, but there are still plenty of discussion points. John guides you through it al
-
Sam Lake
@SamLakeRMD
Sending #QuantumBreak your way @Neil_Druckmann as part of the deal. Really looking forward to #Uncharted4!
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.04. 16:34:46 -
"If you blast through, you're going to miss out on some of these sometimes humorous, sometimes insightful directions that when you do get to a pinch point of a narrative beat that everybody experiences, you could have a deeper appreciation if you did experience those other things," Druckmann said, noting A Thief's End has more in-game dialogue than any other Naughty Dog title."
E3as séta mode on :) -
-
Tanultak a last of us féle narratívából és lesz sok sok lassabb momentum tűzharc nélkül, apró karakterfejlődésekkel, mint tlouban is volt <3
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.04. 16:18:51 -
SlickAdam #47679 asszondja "ready to die?" :D jovana'
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.04. 16:16:58 -
"First impressions
Aside from a rather simplistic approach to infiltration and the visible alert level indicator, which we hope can be switched off, Uncharted 4 has all of the markings of a memorable blockbuster. With its vast technical achievements, which display without a trace of aliasing or slowdown hindering playability, Nathan Drake's latest adventure seemingly has everything it needs to succeed. Of course, the narrative, puzzles, and platforming segments from previous games weren't especially present in this demo so we're curious to see how they manifest in the final game. Even taking into account the very few things that are still unknown regarding the game, it's hard to imagine Uncharted 4 being anything other than an amazing experience."
gamersyde videó -
Ja igen., mégegy mínusz: az állandó hint ikonok. Remélem kikapcsolható, mert ez így pokol. -
Bandicoot #47676 De a terepjáró nem lassul a vízben!!!.. 
Zseniális egyébként. Azt néztem hogy még a fegyver szíjja is "kontaktol" a földdel ahogy kell és nem belelóg. -
Na végignéztem. Abszolut elfogulatlan véleményem:
+ a látvány ND minőség, nincs miről beszélni, bevilágítás, részletek, minden. Üt.
+ jó ez az offroadozás, meg kötélhimba. Nem nagy horderejű dolgok, de na, lett új is.
+++ Hangok. Senki az iparágban ezt a minőséget nem üti meg.
+ Helyszín, párbeszédek, narratíva, szintén ND kvaliti.
+ jó ez a blur, nemtudom miről beszéltek. Szép is, és enélkül okádék ricegés lenne.
0 Láttam kétszer durva popupot. Csak egy pillanatra, szal ennyi a legjobbaknak is belefér. Nyilván nem jó, de ez még így bocsánatos.
- Drake mozgása. Minden nagyon pöpec, az NPC-k, a cutscene-ek, minden első osztályú, Drake ugyanazokkal a betegségekkel küzd mint bármelyik korábbiban. Persze sokat finomodott, és így is t a jobbak közül való, de ebben nem érzem a generációs ugrást, ráadásul a szofisztikáltabb mozgáskészlet csak mégjobban kihozza, amikor átmenet nélkül vált az egyikbe, és néha most is teljesen fura dolgok történnek a végtagjaival. Itt mentek a gifek, hogy milyen organikusan használja az objekteket a multiban. Hát itt meg nyolcméterről kinyújta a kezét a levegőbe, és hopp, odateleportál az item. Csak azért írok erről ilyen hosszan, mert látom előre, hogy Gero le fogja majd tépni a fejem érte írásban.
A videó alapján a verdikt : szép, nóti, és uncharted. Nincs ma már az a szakadék, ami anno volt, ma már magasabb az átlagszint, és vannak már többen is a felhőben, de ott vannak még mindig a csúcson ebben a genreben. Gecijó játék ez, ez sajnos független attól, hogy mennyi bosszúságom volt ezen a platformon, és emiatt nem tudok már anniyra rajongani érte, amennyire megérdemelné. Ami jó az jó. És ez bizony az lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.04. 15:32:41 -
És a writing is nagyon magas színvonalú szokás szerint. Az is milyen volt már amikor sam elkezdett mondani valamit, nate kiszállt és megszakadt dialógus, majd mikor visszatért onnan folytatták ahol abbamaradt.
"Sam: Point is we have it pretty..."
*player wanders off*
"Nathan: "I'll be right back."
"Sam: Nathan?"
"Drake: Yeah, excuse me..."
*returns from spelunking*
"Drakie: Alright, let's go."
"Scully: Sam, what were you talking about?"
"Sam: eeh.. oh right! Point is we have it pretty easy. ...".
Annyi apró részlet van olyan tökéletesre csiszolva, hogy félelmetes
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.04. 15:20:55 -
+ mindent kommentálnak ha valami történik. Nem kussba vannak a karakterek. -
Amúgy háromnegyed óra és jönnek a a previewk hivatalosan -
Ja a másik meg a LOD. Még jeep vezetés közben sem látok lófasz popint se,
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.04. 15:12:56 -
Grat dark! :D Bánom, hogy lemaradtam róla.. :( -
SlickAdam #47669 en szeretnem, hogy vegyel. mekkora buli "együtt" jatszani...