121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • mucsácsó
    Igen-igen, meg várható is volt...alapjáraton se egy nagy cím, de így, hogy több csapaton is átment...hát... :D azoknak általában nincs jó vége, ahogy a mellékelt ábra is mutatja ismét... :D nagyon fos, egy ezrest nem adnék ezért... :(
  • Totti5
    Játszottam is vele multkor, sajnos...
  • TDC Geronimo
    Ez már mikor először mutogatták is bazárinak tűnt.
  • Moby
    Jaja, meg is veszem. De szvsz ps4-re lemezen. Avval jövök ki a legolcsóbban egy végigtolattyúra.
  • mucsácsó
    7:23-nál az a mobil elővételi animáció + az egyből utána levő elcsukló robbanáshang a kedvencem :D:D
  • mucsácsó
    Homefront - The Revolution - A technical mess with unstable framerate almost unplayable!

komolyan, meg van valaki lepve? :D:D
  • arty
    a multi tuti jó volt kontival, sőt extrajó - de valszeg ez leginkább a 60fps érzet miatt lehetett

pár napja letoltam a doom1 ep1 is kontrollerrel (pc), bűdület mennyivel jobb az is, mint anno billel!
  • Kongy
    Hát nem tudom, szerintem fasza egérrel :D Elkezdtem negyed 12-kor és most hagytam abba, még mielőtt jobban ráfüggök :D Nem semmi játék.
  • Moby
    Pedig pont azt olvasom mindenhol, hogy annyira kontrollerre van kitalálva, hogy jobb, mint egérrel (vagy inkább az egérirányítás van elszarva benne).
  • darkSectorxxx #50430
    Igen mintha magamat halalnám, mondtam még Siege-en is spórolnál. :D
    Én már a beta után mondtam hogy kuvajó, mert ami multi és engem leköt az kuvajó. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 11:26:11
  • AntiHero
    Az a vicc, hogy itt van most a Heavy Rain, Beyond is (Mad max is ott lapul). Na meg Unchartedet ott hagytam chapter 10be. :D

Mivel játszok?

Siege
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.14. 11:04:15
  • Kongy
    Mászterrészre vettem, nem akarok kontrollerrel egy ilyen hentelős fps-t tolni :D
  • Moby
    Erről jó lett volna beszélnünk :D
  • Harlekin
    Készülj fel,hogy beránt,mert megunhatatlan a glory killezés!!!!
    Jó a single rész is és tegnap 6 an mentünk multiba na az úgy bónusz kikurt jó volt!!!
  • n000rbi
    Gyühet.
  • darkSectorxxx #50424
    Hát lehet úgy nekiállok én is, mert az eredeti után nem lenne rossz időrendbe.
    Ilyen jó kis ötletet. :D
  • darkSectorxxx #50423
    Az durvaság. :D
  • AntiHero
    Én direkt időrendbe tolom le :)
  • TDC Geronimo
    Nem, remasteredben lehet csak
  • darkSectorxxx #50420
    SRÁCOK.

Most flesselek?????
    Eredeti Beyond-ban is az elején lehetett választani a storyban hogy IDŐRENDBE menjen, vagy az EREDETI időben ugrabugrával! lOOOL.
  • darkSectorxxx #50419
    Miért lehet fejleszteni az aksit ami benne van? Fasza nem is tudtam erről. :D
    Amúgy télleg gáz, nekem már fél napot megy és lemerül.

Amúgy alapon mekkora van benne?
    Csak hogy érezzem a különbséget. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.14. 00:33:48
  • Moby
    Rendeltem 2000mAh-s akkut a kontrollerbe. Remélem azzal jobb lesz, katasztrófa ezt az üzemidő...:(
  • Kongy
    Én berántottam, egyelőre töltődik, holnap meglátjuk milyen lett.
  • darkSectorxxx #50416
    Hát figy ha nagyon bejön az a régi doom hangulat akkor ettől jobbat nem találsza doom 5.ig az biztos...ps4-en is 1080p 60fps....dögös grafika, belezés, adrenalin. Minden amit akarsz.

Én inkább Ratchet-re fogok rámenni ha lesz akció, ezt nagyonnagyon később akcióba, mert félek monoton lenne, megunnám és öngyilkos lennék, hogy erre pénzt adtam ki most jeelen árszabás szerint. :)
  • TDC Geronimo
    Annyi jót olvasok róla, hogy UC után megveszem
  • darkSectorxxx #50414
    LOL. :D
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Jó lenne E3on bejelentenék és szeptemberre kihoznák. BF1et már azon nyomnám NEO módba <3
  • Moby
    Na, ha igaz, október előtt elstartol a neo.

/remélem áttervezett házban...
  • Moby
    A legjobb, amikor a menüből tolsz egy sharet
    Na azon a ponton vettem elő a dremelt...Mostmár kussol a kis gecije. Most sem teljesen hangtalan, de már bőőőven elfogadható, de hamarosan még ettől is csendesebb lesz.

/és a legrandább az egészben még csak nem is a hangja, hanem hogy mekkora elvihibás szarhalom ez a hűtés, és a szotyi külön konfot tartott ról anno
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.13. 22:17:13
  • Ulthane
    Detto. :)
  • arty
    de akkor miért akad be néha, kissé? azt várnám, hogy az pont, hogy kisimítja... álá wolf - ami még boxon is pöpecül futkorászott, betonozott hatvanon :)

persze költői a kérdés, csak olyan kevés hiányzott ezúttal :/
  • arty
    nyomd túl a startképernyőt és akkor elhalkul ;)
  • Tikal #50406
    Nekem sűvít már a menüben is :)
  • TDC Geronimo
    De van, de PSen szinte végig 1080p, amikor nem azt meg észre se veszed
  • arty
    nem akarom túl sokat nézni, hátha egyszer letolnám... ebben most nincs dynamic resolution?
  • Ulthane
    Amikor elinditom a jatekot, par masodperc mulva ugy porog a venti, hogy amiatt Pakson mar riadot rendelnenek el!

Komolyan fel fogom venni, megsuketulok tole. Vallalhatatlan ez a Sonytol.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.13. 21:45:29
  • darkSectorxxx #50402
    Ja a remote, jó 1 ginettel basszamármeg. :D
  • Moby
    Abban van feszt. Hátha rámjön a gémelhetnék bárhol is vagyok. Mondjuk már vagy féltucat levelet írtam a szotyinak, hogy kérnék egy 12 lemezes BD changert, hamár ilyen faszán ki van találva a remotegéming meg a lemezezés párhuzamosan.
  • darkSectorxxx #50400
    hát ha ilyen beszédes vagy mint itt, akkor tedd rest modba. :DDDDDDDDD