121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Jó játék volt, de ez azért túlzás már

"GTA V has shipped 65 million units. SIXTY-FIVE MILLION."

Ja és... " Rockstar Games is of course hard at work on some exciting future projects that will be revealed soon.”

Gimme RDR folytatás
  • TDC Geronimo
    Bejelentve csak ez van már, de szerintem cyberpunkig még fog jönni mivel az odébb van
  • Tikal #50840
    Witcher-hez lesz még tartalom vagy ez az utolsó?
  • Kongy
    Tegnap végeztem én is a DOOM kampánnyal. Badass volt, látványos, vérgőzös, amilyennek lennie kell. Egyedül azt sajnáltam, hogy relatíve kevés az ellenféltípus, a végefele már tudtam pontosan melyik dögnek mi a gyengéje. Meg még az, hogy a bossfightokat nem vitték túlzásba, ami van az viszont jóféle.
  • TDC Geronimo
    Hmm elköltözött a BF forum battlelogról. Lehet a BF1 már nem ezt a külső browsert fogja használni
  • Harlekin
    Na azzal el lehet baszakodni rendesen Lefontam a hajam mire az acsihoz a tutoriálokat megcsináltam.Viszont vannak akik egész jó pályákat dobnak össze!

Utolsó acsi a Complete "The UAC" on Ultra-Nightmare!
    Kicsi ízelítő hogy 1 karmolás mennyit sebez! 1 perc környékén lesz,majdnem beledöglöttem!Megállsz halott vagy...
    UN

hard mókák
    1
    2
  • n000rbi
    Épp mától van heti akcióban store-on, 14990-ért. Egyébként ennyiért, vagy olcsóbban, lemezest is találsz, ha "félsz" tőle és akkor el is tudod adni.
  • TDC Geronimo
    snapmap érdekel engem még doom multi az annyira nem
  • Harlekin
    Nem kicsit lesz jó!
    Most végeztem vele 1000 GS a játék amit lehetett kiszedtem megcsináltam.Jelenleg a játék idő 2 nap 15 órán áll,de ebbe van bőséges multi is...
  • Ulthane
    Kipróbáltam azt is, full, auto és még volt valami harmadik opció, semmi változás.

Most betoltam Das3-at, ott nem látszik semmi hasonló
  • Moby
    Nem volt benne nagy bizodalmam. Az nem titkosít, csak handshake-el, de hátha. rgb range állítgatásra történik bármi?
  • Ulthane
    Megpróbáltam, ez se segít. :(
  • Ulthane
    Azt még nem, de most megpróbálom.
  • Moby
    A ps4-ben a hdcp-t próbáltad leoltani?
  • Ulthane
    Nem látod, hogy a raszteres nevű az négyzethálós? Olyan, mintha egy négyzethálós papíron lenne az egész kép. A másikon szar se látszik, az igaz.

Én hívom raszteresnek a kockásat. :)

S amikor színes a kép, miért nem látszik ez? Csak akkor, ha fekete-szürke. ÉS 720p-nél nem csinálja.

Ezért nem viszem el szervizbe, az biztos, mivel elég ritka, hogy full fekete lenne a kép.

DS3-ban pl. egyszer sem láttam. PS4-en ez az első játék, ahol igen.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 20:02:25
  • Moby
    Vagyis de, a raszteresen látszik. De ez nem raszteres, ez kockás. Csodás. Beteg a tévéd srác, vidd el doktorbácsihoz.
  • Ulthane
    Ez nem hivatalos BF-oldal, valami faszjancsi csinálta.
  • Moby
    A képurl-t illeszd be, különben nem látszik. Amúgy szar sem látszik egyiken sem :D
    De ha a scaler a "zajt" is skálázza, akkor az nem a belső feldolgozásnál kerül bele, hanem a jelfeldolgozásnál. Próbáltad másik hdmi porton(bár gondolom a jelfeldolgoztó ugyanaz mindegyiken)?
  • Ulthane
    http://kephost.com/image/cCys

http://kephost.com/image/cCy3

Az egyik a raszteres változat, a másik az, ha átállítom azt, amit javasoltál. Sajnos nem oldja meg a gondot, annyi változás van, hogy nem raszteresen hangyás a kép, hanem mindenütt hangyás. Ezt nem adja jó vissza a fotó, de meglehetősen zavaró ez is.

/kurva anyjáért nem lehet beilleszteni ide képet?
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.05.18. 19:51:54
  • Myselor
    én egy kicsit csalódtam ebben a játékban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem sok ez a robotos fasz téma meg 3 bossfight lol
  • TDC Geronimo
    Ja meg hozzá lehet dobni evil within 2őt is
  • TDC Geronimo
    új wolfit E3on bejelenthetnék ezzel az enginevel
  • Totti5
    IDsek is nagy varázslók
  • Bandicoot
    Miféle komment az, mocskos rohadt szemétládák ez egy pöcegödör a legalja stbstb bla bla...
  • TDC Geronimo
    Azt hiszem UC után ez jó lesz levezetésnek.
  • TDC Geronimo
  • Ulthane
    Ha ez megoldja, jövök egy sörrel. :) Mindjárt kipróbálom.
  • SlickAdam
  • Moby
    Sajnálom, hogy nekem kell széttörni az álmokat, de egy valag samsung tévében nem samsung a panel. Ismerkedj a kifejezéssel: panellottó.
  • arty
    olyanom még nincs

(tul drága ahoz, amennyire nehéz - félek nem tudnék benne haladni :D )
  • Totya42
    Mondom a tv-n a képarányt állítsd át 16:9-ről arra, hogy 'képernyőhöz igazítva' és nem lesz raszteres. Minden képarány megmarad, s akkor is 16:9-es marad a kép csak nem lesz raszteres.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2016.05.18. 16:34:52
  • Ulthane
    A fotó amúgy szar minőség, telefonnal lőttem, lehet este kipróbálom rendes fényképezővel, reprodukálom a hibát. De valóban, a fekete nem szép fekete, hanem olyan szürkés-foltos, szerintem amúgy low-n van.
  • Ulthane
    Valami ilyesmivel kéne játszani, meg kipróbálom azt is, amit Moby mondott.
  • Ulthane
    Mellette van egy NAS, alatta egy Synology router, előtte egy Samsung hangprojektor, mellette annak a mélynyomója. :)

Ez elég?
  • partizan182
    Defect mindenhol van. Black level low-ra van rakva? Lehet az a gond, összességében a fényképeid alapján túl világos/homályos a kép.

Hozzáteszem egyszer én is tapasztaltam ilyet a régimmel (2008-as 6-os Samu), kizárólag 1 esetben: Planet Earth Blu-ray PS3-on ugyanezt csinálta a fekete jeleneteknél. Ott valamit a PS3 media lejátszóban kellett állítgatni (tán a color-space-t RBG-re/ről de mán nem emlékszem) és meggyógyult.
  • Amiga
    SONY Bravia teljesen jó, nekem az van, egy 150k-s tévét csíptem meg 110-ért és imádom. De van egy Samsungom is, azt is imádom. 3 év valóban nem sok egy tévére.

Én azért kipróbálnám, hogy a tévét és a konzolt átteszem egy másik helyre és kipróbálom ott, hátha mégis bezavar valami elektromágneses erőtér.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.18. 16:20:59
  • Ulthane
    Az már a másik fele, hogy a világ legjobb paneleit a Samsung gyártja, akármit mondtok, és ha egy 300ks Samsung tévé ilyet csinál, akkor mi szart vegyen az ember? Sony? Az nem fog szóni! Szar Philipset? Soha semmiből! Marad a Samsung. Na.
  • Ulthane
    Ki van szopósodva a tévé? Hát annyira nem öreg ez, basszuis :) 3 éves készülék, nem hányom és hugyozom le, vigyázok rá, mint az állat. Nagyon szeretem, nem cserélek emiatt másikra, az tuti, maximum szétbasz az ideg, amikor UC4-ben kifeketedik a kép, miközben hallom, hogy "Oh, God, no, Nate!"
  • Amiga
    Mindenképpen az a fura, hogy csak néhány játéka csinálja.

Esetleg még lehet rontás, akkor viszont Lui Padre ördögűzőre lesz itt szükség.
  • Moby
    Nem, az rohadtul nem ilyet csinál. Ott zsizsgő-csicsergő színes pixelek vannak. Volt egy stúdió, ahol szoptunk evvel, tudom milyen, amikor a hdmi kúrja az eget :) Bevetettük az ötvenezres OFC, aranyozott csodaszuper hdmi kábelt is, ugyanolyan fos az is, csak mer nem akartuk 100k-s konverterekkel a csumpi monitorképet is sdi-on vinni. Nem úsztuk meg végül.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.18. 15:57:08