121484
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem tudom elképzelni. :D -
Hát kinti, mondjuk egy Crysis 3 ellen. -
A legszebb ebben az,hogy amiket beraktam videókat azok között is van ami külső téren készült.Lehet darknak a komplett tejútrendszer a külső tér mert a bolygó felszín az smafu!
-
Néha csak kóválygok mint fing a gatyában :) A térkép sem segít mindig.
/és döbbenet, hogy milyen "oldschool" 3d platformingot túrtak bele...bár ez tonképp nem értelmezhető, amíg ki nem próbáljátok.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 20:02:26 -
Bandicoot #50915 

-
Hasonlóan mint itt a sunset overdrive vagy a Titanfall annyi különbséggel,hogy ott valóban megoldható az amiről is szó volt!
-
2016os a DOOM :D
-
Van külső is, legalábbis már második mapon is volt -
Vedd a Rage-t és szorozd meg mondjuk kettővel -
Vilàgos? -
Kíváncsi lennék ha nem belső sötét tereket kéne megjeleníteni milyen lenne. -
Bitang jó engine lett ez az IDtech 6(66) is
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.19. 19:45:20 -
>múltkor valaki mondta, hogy tiszta DS a pályadesign, és tényleg :D
Meddig ülsz még rajta Moby?!
-
Bandicoot #50906 Hamarosan kiderül.:) -
Mint mondtam hiába, mert csak EAn belül használható az engine.
Más...Doom még mindig töltődik, de playgo engedett 2 mapot lejátszani. 100%ra vittem mindkettőt és múltkor valaki mondta, hogy tiszta DS a pályadesign, és tényleg :D Imádom. -
Bandicoot #50904 Az elmúlt hónapokban több helyen is mozgolódott Kojima, köztük bizony a DICE-nál is. És elismerten nem saját hanem külsős motorral lesz hajtva az új gámája....Szóval gyanús.:) -
Ja, fasza engine az FB :D -
Hát valami oka célja mondanivalója csak van evvel a képpel :) -
Mi igen? Nem licenszelhető engine. Nem EAsek nem használhatják. -
Bandicoot #50900 A porszívóhangok is remélem maradnak...
-
"DraQu kitapasztalta a fegyverek működését is, rájött, hogy a Gauss fegyverrel messzebbre és magasabbra tud ugrani, kétszer kiment a pályáról kihasználva egy-egy exploitot, és így sikerült a legalacsonyabb nehézségi szinten 1:29:58 alatt végeznie. Azt mondja, ennél még jobb is lehet, mert néhány harc túl lassan pörgött le, és az elejét elbénázta. Nightmare fokozaton egyébként 1:41:45 a rekordja. Reméljük élvezi is azért. Nézzétek meg a speedrunt fent, de nyilván számítsatok spoilerekre is." -
Ó-IGEN! -
ppista #50897 Az lehet hogy bejelenti, de a mai játékostársadalom magasról tesz az autós játékokra. Lásd pl. a GT6. és a Forza 5-6. eladásait, a multiótókákról nem beszélve.
Én titokban reménykedtem wgy új, teljesen más műfajú PD játékban, mint mondjuk az Omega Boost. -
-
Bennük nem lehet. Stabilan szállítják a műsort időről-időre mint molinyő anno :) -
Naszóval akkor összegezzük. Sony kirúgta az Evot, akik egyedül szállítottak kurrgen PS4 ex autóst. Itt van a GT, ami látjuk milyen lesz!!! még itt sincs és nem is lesz, mert toldozott foltozott mód jelenik meg. S idén 90% hogy E3on az MS bejelent új exlu autós játékot. Döbbenet. -
"The game will feature over 130 cars"
Nagy lehetett a tempó az elmúlt 3 évben, de legalább kukázták a PS2es modelleket.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 19:02:05 -
Lehúzhatják a rolót kb. -
Even more disheartening, it's hard to hear the difference. I tried some of the noisier cars available in the current build, and the GT3 458 Ferrari droned rather than screamed, the Corvette whined rather than rumbling the earth as it does in real life. (For his part, Yamauchi says the sound has been worked upon significantly since Gran Turismo 6 and that it'll meet people's expectations - although I played it on headphones, perhaps it's best to wait until it's away from a busy show floor). 
-
loál de jó hogy nem szeretem ezeket az autós sorozatokat. Jó nagyot csalódtam volna az biztos :D -
Na és a hab a tortán: Gran Turismo Sport, however, looks, sounds and plays just like Gran Turismo 6 on the Playstation 3
LOLbmeg
-
Igen, ez várható. Tíz éve helybentotyognak házimamuszban, de majd MOST 6 hónap alatt begyújtják a fingrakétákat!6 hónap náluk nem elég a megfelelő fakanál kiválasztására, amivel lehet ütni a műanyag kukát az ütközéshang felvételéhez!
Őrületes igényesség van itt kérem, nem lehet siettetni a mestert. A művészetet nem lehet időben mérni! -
:DDDD -
Az a lap fa ott mi az? na mindegy kár is ezt boncolgatni... remélem NEM ilyen lesz. Van még szűk fél évük.
-
tearing, fotómód, gliccsek.
A komplett polifóni eszköztár felvonult :D -
Fotomód remek lesz, de a gameplay ingame necces ( árnyékok, effektek hiánya, furcsa kidolgozások ) ez még nagyon félkész állapot lehet... de ahogy látom hogy ez nem új rész, hanem átmunkált GT6. Ez alapján sehol nincsenek még.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 18:23:31 -
SlickAdam #50883 v-sync-es a video, LOAL!!! es recefice bum-bum-bumm
jol kezdenek -
LBandi77 #50882 Többet nyomtam gt5-6-ot mint bármi mást online,nagyon jól szórakoztam,számomra megfelelő volt a lobby hibák ellenére,a forza nekem nem alternatíva,de ebbe nem megyek bele. -
Lássuk.
-
Nincs játék, és ami van az is szar!