121484

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin

Van 1 óra 46 perces speed run is akkor már!
    Én azért tökéletesen elvoltam azzal a 67 órával ami alatt 1000 GS lett a játék!
  • Harlekin
    Dzsungel az csak elsivatagosodott szegény!
  • Totti5
    S tanuljuk meg az új kifejezést. Ez a 130 autó SUPER-PREMIUM.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:45:37
  • Moby
    Gondolkodom, hogy ráírom filctollal, hogy Uncharted 4.2 és eladom Darknak negyvenezeré, de ha nem válna be az ördögi tervem, akkor te vagy a második a listán :P
  • n000rbi
    >Há megtartani biztos nem fogom

Ezzel még nem vagyok kisegítve, a lényeg, hogy én legyek a vevő :D
  • Moby
    Kértem felmentést! Phocsika
  • Moby
    Há megtartani biztos nem fogom. Egyszer talán majd olcsón még bezsákolom digitben, de nekem ez a lemezezés ez csak a day1 cuccokra jó. Inkompatibilis a remoteplayyel.
  • n000rbi
    W3 övön aluli, nagyon jól tudod, hogy a kedvem is elment a fél évnyi baszakodástól. DaS3 még nem volt, hát neked a BB dlc?
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.19. 20:40:27
  • TDC Geronimo
  • Totti5
    FIA logó volt a lenagyobb érték amit sikerült nekik elérni hogy rá lehessen plecsnizni ahogy hallgatom. Csodás. Aszondja tegnapihoz képest ez egészen más amit ma látunk és holnap is más lesz mert elképesztő az az ütem ahogy a fejlesztők hajtanak japánban. "De ez csak 50%os készültség, impresszív lesz pár hónap múlva, mert más most is csodás PRE ORDERELD MOST!"
  • LBandi77
    Figyelj itt nagyon sok szakértő a fákat nézegeti meg a pixeleket számolgatja,meg hogy porszívó (ami részben igaz),én meg nagyon jól szórakoztam 1 órás szervezett bajnokságokban izzadt a kezemben a kormány adrenalin stb..
  • n000rbi
    Bevárom (csak tutira mondd) és akkor elkezdek addig mást, hátha eltereli a gondolataimat :)
  • Moby
    Witcher3 megvolt? Das3 megvolt? Alázzalak mégjobban, vagy kérsz bocsánatot???
  • n000rbi
    Venném, dehát nyuggerban nyomja
  • Moby
    Igyekszem baze. Öreg gémer nem gyorsvonat! :P

De ha látsz másikat ugorj rá nyugodtan, elmegy ez, nekem nem gond.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.19. 20:36:05
  • TDC Geronimo
    Veszed át tőle? :)
  • Moby
    Ettől bonyolultabb. Szerintem itt az idiotizmus lokálpatriotizmussal párosul. Gyilkos kombó.
  • n000rbi
    Nos?
  • TDC Geronimo
    Evot meg kibaszták. Komolyan ezek igazi idióták.
  • Kongy
    Majd mindjárt jön a válasz, hogy "dehát ez nem dzsungel" :D
  • Totti5
    5 órás mint a Halo 5? bottal se.
  • Moby
  • TDC Geronimo
    gaf GT topikból

"Polyphony must be using PS4 fans for their engine sounds."
  • Totti5
    Rettentő csalódott vagyok, most sem hiszem el amit látok.
  • Moby
    Most komolyan úgy csináltok, mintha meg lennétek lepve. Ha így van mi képez erre alapot?
  • Harlekin
    4 óra 40 perces Ultra nightmare Doom végig játszás!

Dark figyelmedbe ajánlom külső tér gyanánt a videót az első másodperctől meg mondjuk a második órától meg 4 óra 16 tol!
  • Totti5
    Az egész szét akar esni. Hang no komment, árnyékok szörnyűek, akad, szaggat, lópoly. Kamerákat dícséri itt a csóka hogy ószom, de össze vissza van az egész. Szerencsére a gumi sikítás maradandóan benne van, fülsüketítő... amúgy ki volt az a lökött aki OVÁLON GT autókkal mutatja be a játékot? normális az ilyen? falrol visszapattanás, törés hiánya, fadoboz ütközések igazán impresszívek.
  • Moby
    Dark, te annyira vagy kompetens ebben a géming témában, mint a féligvak, járókeretes, süket nyugdíjasnéni, aki tévesédből az ozora nagysátor közepén próbálja érvényesíteni a nyugdíjasszelvényét, és nem érti, ha mindenki ennyire ugrál, hogy nem csinál mégse senki semmi hasznosat!
  • arty
    pedig lehet megmagyarázná, hogy mennyire tetszett valóban a gt és mennyire volták "rákényszerítve" (mert nem volt más)

sajnos a ps3 legszégyenteljesebb két pillanata az egykori legendás széria (legalábbis eztmondják, én ebben sose hittem) két része: az ötös és a hatos megjelenése volt... (de ide lehet venni a gt5p-t is, csak az már akkora alja lépés volt, hogy beszélni is nehezemre esik róla)

a japók hulladékgyárosok voltak prevgenen és látszólag ezt a mostani generációban sem sikerül kinőniük. yamakucsiék mellett elment... izé... elszáguldott ÉVEKKEL(!) ezelőtt az ótósjáték-világ. az azért meglep, hogy te ebből mit sem érzékeltél ;)
  • n000rbi
    Most van gémpléj, atyaúristen, borzasztó szarok a hangok!!!! (is)

Erre komolyan nincsenek szavak és közben a két fizetett majom nyomja, hogy look at the details, ószom...
    Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.19. 20:22:34
  • Totti5
    15 perce nézem, de az volt az egyetlen képsor a játékból... felszínes, semmi értelme zagyvaság.

Nem baj, jön az Assetto Corsa, beszartok rajta olyan jó lesz.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:15:14
  • Harlekin
    Ebbe már most mondom,hogy nagyon bele szaladtál.Hagyd most abba a vakrepüléses szakértést ismét egy olyan játékról amiből jó esetben is maximum perceket láttál a szomszéd ablakán belesve ahogy ő nézet YT-on egy game playt!!!!
  • n000rbi
    Belenéztem a GT Sport unveiling livestreambe és másodszor játsszák le a trailert, mert annyira ömézing. Teljesen megőrültek. Beszarok.
  • TDC Geronimo
    Dark mit szakértessz már megint. DOOM kurvajól néz ki és atomjól fut, konzolon is. Pont.
  • darkSectorxxx #50925
    Ezért leszek kíváncsi majd, meglátjuk....Azért a mai fps-ekhez kell majd nézni és van dögivel azért.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.19. 20:10:03
  • Harlekin
    A legszebb ebben az,hogy amiket beraktam videókat azok között is van ami külső téren készült.Lehet darknak a komplett tejútrendszer a külső tér mert a bolygó felszín az smafu!
  • Totti5
    Szép lenne, és biztos lesz vele. Quake, Wolfi akármi.
  • darkSectorxxx #50922
    Nem azt mondtam hogy Doom dzsungel-re lennék kíváncsi, arról volt szó az ID 6 engine...ha készítenének vele egy másik játékot, milyen lenne.
  • darkSectorxxx #50921
    tudom láttam, azt a szösszenetnyi átvezető arénákat, de olyanra értem mint más FPS-ekben nem csak mint pl a 3.-ban is volt hogy amíg átmész egyik bunkerből a másikba...így nagyon kötött az egész...Rage jó példa.
  • Totti5
    Mars és a "dzsungel" nagyon érdekes összevetés.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.19. 20:07:31