121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Chk pm.
  • Tikal #51041
    reméljük a hangokkal is kezdenek majd valamit, én nem akarom azókat az ótvaras nyikorgásokat hallgatni megint...sem a porszívó autokat
  • TDC Geronimo
    Nem teszteknek hiszek, hanem megnéztem pár streamet és sugárba okádtam. Az a "játék" egy minősíthetetlen hulladék.
  • SlickAdam
    legalabb az otvaras v-sync-et aktivalnak basszus...
  • Totti5
    Ez jónak tünik már, bár így megszakérteni nem lehet és továbbra sem értem mi volt az tegnap...
  • SlickAdam

• Bandicoot
    Hmmm,köszi...Akkor várok leárazásra.:/
  • Tatyla
    Sony exkluzív az mindig ennyi
  • Tatyla
    Én, nem rossz de rövidke de nagyon 7 pálya és kakukk, ki lehet unlockolni különböző fokozatokkal extra dolgokat de így egyszer végig tolva olyan 3 óra játék idő van benne, mondom ezt úgy hogy a haverom akivel közösködök mert ő már a végére ért
  • balee4
    Hát látod, nem hittem a teszteknek... :D Amúgy nem lenne olyan szar játék, ha nem futna ilyen kibaszott szarul.
  • Bandicoot
    Te minden nap játszol mindennel vagy miarosebbet csinálsz?
    Egy 250gb-os SSD van a ps4-emben és bőven elférek rajta,fentvan 3-4 játék amikkel tolom és annyi. Egyszerre több - minek?...
  • darkSectorxxx #51031
    Ugye szopattok basszameg!
    38GB szabad helyre írja Uncharted 4 hogy nem tudja feltenni az 1.04-es frissítést mi a hohér fasza?
  • SlickAdam
  • TDC Geronimo
    Azt ne mond, hogy ezért te pénzt adtál. Ilyeneket még támogatsz is?
  • balee4
    Homefront: The Revolution, avagy valakinek a szarral is játszani kell. :)
  • Totti5
    Jajj amikor meglátom a műanyag kormánykerék felfogató izét ( amivel le lehet szedni ). Lóbaszó GT jel a közepén megmosolyogtató, de tuti agyon van gagyizva. Mai napig nem tudom magam túltetnni a Ferrari TH, sorjás, fröccsöntött, rosszúl illesztett, gagyi anyagokból összerakott 110 ezres csodáján. Amúgy biztos jó csak nem 120-150ért ( 120 ha gagyi pedál lesz hozzá, 150 ha kuplungos ) és még botváltó mindig nincs benne. Mondjuk egy játék lesz csak ami ezt kihasználja az az Assetto Corsa, aztán a Dirt Rally, aztán a CARS. GT? Forza? :(
  • SlickAdam
    meraFrémMegaPé! ja es mert tuti kijön 500 forintbol, nem?

de ja, jo azon is, ugyse latod a tearing-et akcio kozben
  • Moby
    Dee miért venném meg még1x, ha megvan ps4-re?:)
  • samsung123
    Nekem nagyon bejön. Az analóg gombákra meg már évek óta várok, (nagyon hasznos tud leni) mert eddig PC-n rátudtam moddolni a kormányra, de mostmár nem kell azt se :D
  • SlickAdam
    ótóka tönkrevagta nekem is :(
  • Kongy
    Én sem fejeztem be, de az első 2-3 fejezet tetszett. Aztán ráuntam, valahogy a sztori nem érdekelt. Alapvetően imádom a poszt-apok sivatagos környezetet, lehet nekem az vitte el a hátán :D

Arra számítottam anno, hogy egy tök open-world nagy világ lesz, és emlékszem óriásit csalódtam benne.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.20. 16:22:08
  • TDC Geronimo
    Nekem a RAGE volt az egyetlen játék, ami annyira érdektelen volt számomra, hogy végig se vittem. Sose volt ilyen azóta se
  • Kongy
    Szépítettek vele a Rage után, az tény. Mondjuk az se volt rossz játék, de ahhoz képest gyenge volt, ahány évig készült. Én kifejezetten szerettem.
  • n000rbi
    Biztos nem olcsó, pedig elég randa jószág (analóg gombák egy kormányon... mi az úristennek??)
  • samsung123
    WOW, (vajon mennyi lesz? :P )

Utoljára szerkesztette: samsung123, 2016.05.20. 16:08:22
  • TDC Geronimo
    Szerencsére bejött nekik a reboot. Remélem ebbe az irányba mennek a többivel is

• mucsácsó
    Eleje tényleg redva, aztán már jobb. Egész jó kis játék, bár csúnyácska volt már anno is [hulladék UE3].
    Viszont a 2. részre kíváncsi leszek, ígéretesnek tűnik :) De azért Doom az Doom ;D egyértelműen veri.
  • Amiga
    Shadow of the Beast-ról ígért valaki egy kis élménybeszámolót... :-)
  • Totti5
    PCn valahogy próbáltam annofél órára.
  • SlickAdam
    nekem se volt elsöre. az elsö 1-2 szakaszt at kell szenvedni, utana beszippant(hat).
  • Totti5
    Nem bejövős a desing:( csakaDOOM
  • SlickAdam
    tolhatnad pöcön occsoert. volt dx11-re patch is, elsuhanna ketmillio fremmel.:)
  • Moby
    Nem mindegy? Bolyonganék az üres szervereken :D
  • Moby
    Ja, még megvettem akkor, de utána nemsokkal ugrotamm ki sokadszor a platformból, és azóta sem piszkáltam meg.
  • AntiHero
    Még az árán is látszik, hogy nem lesz jo. Az ilyet 20ra lövik be amugy.
  • n000rbi
    Múlt héten megvettem 2k-ért, sorra is kerül majd valamikor :)
  • SlickAdam
    GT Sport elörendelhetö 18000-ert digital. valaki? :D
  • SlickAdam
    regen hajpoltam nektek a Shadow Warrior-t, es paran irtatok is, hogy kiprobaljatok majd. abbol mi lett?
    mert az is siman hozta a regi klasszik jatek hangulatat. pure fun gameplay es vicces is es 60 frem (igaz az nincs meg mindig). gyengebb graffal, de fasza art design-al.

csak hogy ennyire elkapott mindenkit a Doom (teljesen erthetöen)
  • mucsácsó
    honnan rendelted? :P jhah, még offline-ok a szerverek? gondolom biztos.. :D addig jó pörgetést :D:D
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.20. 14:35:15
  • Moby
    Befutott az overwaccsom is, mondjuk sok értelme nincsen, pörgethetem a pöcsömön a lemezt megjelenésig :)