121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ötér ajánlgatam itten. Bőségesen megéri, főleg ha az elejétől nem dobja le az agyad a láncot, ahogy az enyém :D -
Ócsón hozzácsaphatod a pakkhoz azt is, ha gondolod :) -
SlickAdam #51080 az ugye clear, hogy van aki meg nem jatszotta vegig...? -
Ulthane #51079 Lol, jo jatek volta az en elveztem, sokkal tobbet ki lehetett volna belole hozni. Kar, hogy a vegere elmentek ebbe a szornyes baromsag iranyba, anelkul ezerszer jobb lett volna. -
Kormánnyal használhatatlan. Rémesen elavult a T10 és a PD ebben. -
SlickAdam #51077
-
Ez a belsőnézet viszont nagyon rendben van
-
-
Éjszaka egy ültő helyemben lenyomtam az UntilDawn-t 
Jókorát hozott vissza a kezdeti problémákon (amik viszont végig megmaradtak).
Pros:
- sztori: egészen nem várt módon lett fasza
- rendezés: filmes,profi.
- bevilágítás: különlegesen igényes, láthatóan sokat foglalkoztak vele.
- graf, helyszínek.
- karakterválasztás
Cons:
- ultraszar, a játék többi részéhez méltatlan, gépies facial mocap
- az előbbitől csak egy hajszállal jobb, de még mindig szar body mocap
- túl hosszú felvezetés
- a válaszutas játékok sajátossága, hogy képtelenség elkerülni a plotholeokat. Nem bántó mértékben, de itt is előfordulnak.
örülökhogynemhagytamkivégül/10. -
Ja arra emlékszem, azt hittem tudsz másikat. :) -
Mindegy már olvastam, hogy 10 gigás az update csak tudnám akkor minek a lemez, mert a beta ami a teljes játék volt az is ennyi volt... -
Máig nem értem minek egérkrúzor a GT menübe amikor nincs egér. Zavró, amúgy részről részre jobb a GTk menüje, de valjuk be, amilyen káosz volt a GT5ben, volt honnan feljönni, illetve van itt még amiben szemléletet kellene váltaniuk, ugye pl a beállítások megjegyzése h ne minden áldott autónál folyamatosan ugyan azt lezongorzáni stb... Forza menük mindig is letisztult, egyszerű, kezelhetőek voltak. -
Nem kérdezted, de nem is tudok :)
/régebben volt nekem egy eladó, amit neked szántam volna, de kiderült, hogy beteg a lelke. -
"Nálam ez a menü, és UI veri már a Forza-t is simán."
pécére, egérhez tökéletes lenne :D
maradjunk annyiban, h ennél szubjektivebben megítélhető dolog kevés van a játékban...
(egyébként gt5-6ban volt dinamikus időjárás... ezen a fos ps4en már nem sikerült megoldani :( tuti cellre írták!)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.21. 21:23:57 -
Vagy más okból! :D
Hallom Doom-ot eladnád 5k-ért? :)
/télleg amúgy stream-ben asszem kérdeztem, nem tudsz valakitől eladó SSD-t?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 21:21:53 -
Gondolod, hogy személyesen fortuna volt az aki elintézte, mert holnap befut egy 5k-s ajánlat?
Nem állítom, hogy lehetetlen... :D -
Te pehes. :D -
Majdnem lőttem egy uncsi kollekciót hatfélben, de lecsúsztam róla... 
-
Az fasza, arra gondoltam amire te. :)
Én meg Uncsit tekertem le, ma meg nekiugrok a Tomb-nak, már ideje, így bő fél év után. :D -
Igen. (bár nem biztos, hogy a kérdés aspektusában). -
Hát ha kocsival mész. :D
Doom-al végeztél már? -
Én tuti kipróbálom ha lesz rá lehetőségem, de 0day biztos nem, mert eddig nem sokat tudni róla ezekszerint, legalábbis nem sok jót.
+ Totti5 - Nem tetszik a Witcher stílusa, ez viszont tetszene, ha jó lenne.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.21. 18:49:35 -
unrealnoise #51060 Azért valljuk be nem feltétlen olyan egyszerű azt belerakni, pláne, hogy VR-ban is rezzenésmentesnek kellene a játéknak lennie.
Nálam ez a menü, és UI veri már a Forza-t is simán. Persze nem ettől lesz jó a játék, de sokkal több a pozitív dolog, mint a negatív az én szememben.
-
Nem volt időm tegnap elhozni. Érthető okból nem is törtem magam össze érte. -
Bandicoot #51058 2016-ban ennek a csodás fejlesztőnek még mindig ismeretlen a dinamikus időjárás fogalma....De majd megmagyarázzák,hogy másra fordítottak inkább időt....
Például a hangokra...Rengeteg időt felemészt míg felvették az összes különböző hangot, megálmodták melyik autóhoz melyik illik és alátették...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.21. 17:01:48 -
We also learn that the inclusion of weather is planned, but this time around Polyphony Digital isn’t going to implement dynamic weather, and we’ll be able to select it at the start of the race. -
Nekem egyre jobban bejön, kíváncsi leszek rá. A GT kormány is jól néz ki, más kérédés az ára és a hozzá tartozó végeleges minőség majd. -
Moby nézd már meg overwatchhoz mekkora day 1 patch van és mennyit foglal a játék. Thx
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.05.21. 13:53:59 -
1.) már amelyik kocsinak
2.) már amelyiké használható
;-)
viszont továbbra is hasalhatsz az úton, ülhetsz a hátsóablakba szűrt partvisnyélen vagy hasalhatsz a kocsi tetején(!) - nem véletlen játszanak sokan a videon látható nézetből (én is általában oda kényszerültem...), egyszerűen a gétében minden nézet szar, hibás, nem testreszabható. japó hülyegyerek persze nem foglalkozik vele, mert igyis elmegy 10 misi, minek időt feccölni bele, amikor olyaokkal is töltheti az időt, mint pl. -
lesz cockpit view, nem? volt az már az előző részben is :) -
tehát pár streamernek azé' csak meg kell vennie ;) az esgén balee4 az early "streamerünk" ;)) -
nagyon jó ez a kameranézet! időutazás a gt1 idejébe, amikor még biztosan okés is volt ...
-
a japán SZAKemberek üdvözletüket küldik! -
150ért alcantarás t300rs van... 90-100ért alap t300 és g29
55-60 körül ott a t100
mi az úristent akar ezzel a TH?! ótvarul néz ki, valszeg a t300 alatt lesz minőségben is... -
Miért? zsé kat akció rpg. Ott a Witcher 3 ha top minőség kell. -
SlickAdam #51047 akkor max a fantasztikus törtenet marad... -
Hát a verekedéstől nem voltam elájulva. Eléggé darabosnak tűnt -
Hát egy korábbi videó alapján fapad kategória -
Erre a játékra nagyon kíváncsi leszek.....
-
Ment válasz.