121485

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Ótós játék? Ótós játék. Pont.
  • Totti5
    Pontosan.
  • Totti5
    Hanyagold már a DCt, ég világon semmi köze a Forza, GT, CARS trióhoz.
  • darkSectorxxx #51117
    Látod tudsz te normális is lenni. :D

Mondjuk a mocap így U4 után nekem is feltűnt hogy nincs rendben annyira. :D

Valamit engem 1 dolog érdekel.
    Mi lett a végével?
    Neked elég volt?
    Teszett a befejezés?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.22. 13:10:15
  • Moby
    Van benne műanyag gazdagon, ez tény. Fényelésben a gt-k mindig jobbak voltak, ez is az lesz, ez már most látszik.
  • TDC Geronimo
    Hát van aki szeret platinázni, engem nem érint, de aki ki akarja az készüljön a szopásra, mert elég beteg
  • Bandicoot
    Tőlem rombolhatod a Cars-t attól még a Forza lesz a legműanyagabb látványú a 3 közül. Szép pályák szép bevilágítások, fotómódban csodás képek. És ennyi. Az autómodellek kidolgozása full műanyag a cars/DC pároshoz képest, a sebességérzet is harmatos, hiába a 60 fps.
    Nem izgat abszolút ráadásul ettől függetlenül a Forzát tartom a legjobb autós játéknak a piacon régóta. De azért a lilaködnek is van határa. A Forza messze nem a legszebb ótós stuff a piacon.
  • Moby
    És ez ott lényeges?
    Megvan már az sgteam?
  • Moby
    Muszáj annak lennie. Ez a széria védjegye.
  • TDC Geronimo
    huh overwatch trófea lista nem egyszerű
  • Moby
    FAN.
    BOI.
  • samsung123
    Hangok is jók lesznek! A birka kórust meg abba lehetne hagyni :D
  • Totti5
    Arról volt szó most, de felőlem lehet tobvább rombolni a CARSt. Nyers csicsákban szép ( időjárás, fények, napszak változások ), de ennyi. Az is szétesik minden pillanatban olyan igénytelen maradt rengeteg téren. Esőben máig nem értem hogy lehet a szélvédő a CARSban a leggyengébb és legolcsóbb effektekkel megoldva ( ami már jócskán megjelenés után 1szer frissítve lett grafikailag, mert már az SMSnek is kínos lehetett a konkurenciák mellett ).
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:35:24
  • Bandicoot
    És a grafika csak a pályából áll?
    Az meg hogy 30 fps és nem szim,ki nem fossa le. Ótós játék? ótós játék. Az egyik legkeményebb sebességérzetben a 30 fps ellenére? Az. Ennyike.
  • Totti5
    Cars pályái a leggyengébbek mind közül. DC meg 30 fps és nem szim, semmi köze ezekhez, de ha már belelőtted akkor hol van az FH2?
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:26:59
  • Bandicoot
    Ha már grafika:
    Pcars (pc) >=< Driveclub > Forza 6.
    Ezzel lehet vitázni aki akar,csak kár.:)

Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.05.22. 12:32:00
  • unrealnoise
    Az, hogy ezek itt sokkal szebbek. PONT. Lehet "szétesik" illetve van egy csomó popup, de attól még szebb. ha szerinted nem, akkor nincs miről beszélnünk tovább. link
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 12:25:26
  • Totti5
    Mi a gond ezekkel a fákkal, attól eltekintve h nem pupuppol és esik szét?
  • Totti5
    Nem.
  • unrealnoise
    Az előbbi hozzászólásban linkelt Forza 6 fák meg textúrák eszik meg a GTS-ben látottakat? :D Ne, ne istenem, könyörgöm...

Fanboyság? 3-4 éve nincs PS-em. X1-en toltam sokáig, Forzak, FH2-ben is rengeteg időm volt. Ha valahova elfogult lehetnék, a múltamból adódóan, akkor az a Turn10. De nem vagyok. Technikailag jobb a Forza, kész produktum, egységes színvonal. De hogy itt egyesek még annyit sem hajlandóak belátni, hogy van amiben szebb és több a GTS már most, az vicc. Miközben én persze leírtam, és látom azt, hogy nem bugmentes. De persze én vagyok a fanboy.

Hány éves vagy ember? 3?

Plusz madarakat, csicsát ráérnek az szinte az utolsó pillanatokban beletenni, az nem akkora extra meló, mint magának a játéknak a tökéletesítése.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2016.05.22. 12:20:36
  • unrealnoise
    Forza 6 a legszebb mi? :D hagyjuk már ember.

Szánalmas amit művelsz. Szép a Forza 6. Eddig a legjobb. De te mit csinálsz?

Leírod azt, amit tudok, és írtam, bugos még a GTS megjelenése.
    Az, hogy te ezt a Forza 6 szintet (fákat, textúrákat) egy szinten említed a GTS-ben látottakkal, az meg egyszerűen nevetséges.

Nem azt mondom, hogy minden szinten új etalon már most a GTS. Sőt. Sokat kell még rajta dolgozni, de grafikára már jobban tetszik, ha a bugok javítva lesznek, akkor új csúcs lesz, és nem csak látványra...

Tessék a csodaszép, minden szinten király Forza 6-ban milyen fák vannak... Forza 6 BH

Tudom, ebben is szarabb a GTS.... Hagyjuk már...
  • LBandi77
    Azt hiszem elég jól megtanultam olvasni,és 3 napja tőled csak gt sírást olvasok inkább te olvasd el amiket írogattál.
    Menni fog?
  • Totti5
    Válaszoltam egy hszre. Szóval megy az olvasás?

( segítek, nem én hoztam fel a Forza 6ot, mert semmi értelme ilyen állapotú GTvel szemben )
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.22. 12:00:38
  • LBandi77
    Igen ezt szépen leírtad,de előtte azért sírtál 1 kicsit.
  • Totti5
    "Majd a véglegest kell hasonlítani, de ez a GT ebben az állapotban éppen hogy szét nem esik nem hogy szebb...."

Olvasol is vagy csak úgy jön?
  • LBandi77
    Várjátok már meg a véglegest baszki 1 nap alatt orbitális különbségeket láttunk van még idő,fölösleges ez a siránkozás,kislányok vagyunk?
    És ha akkor sem jön be még mindig van választásod.
  • Moby
    Nem az élvezhetőségről beszélt. Ahogy unrealnoise sem. Mondjuk az videóról amúgy sem szakérthető.
    Természetesen ki fogom próbálni, mégmielőtt valaki belémállna.
  • Totti5
    Jaja időjárás is minek, napszak is, autómodell is. Elég egy szürke aszfalt textúra ami kanyarog, mert verseny.

• LBandi77
    Úgy szeretem ezeket a kritikákat "madarak,hulló falevelek" versenyezni akarsz vagy madarakat nézegetni,mert bár mindenkinek más fontos a játékban,de nekem ha lenne időm madarakat nézegetni az már nem verseny lenne.
  • Moby
    Új szint??? Úgy popuppol minden mint a kurristen. Szét van hullva minden kanyarban a frém (ahogy az előző kettőben is). 2D fák.
    Vizualitásban a forza6 ezt kettéharapja minden létező szinten. Az apex meg...hát azt inkább hagyjuk is.
    Megint vakfanboiság van ezerrel.
  • SlickAdam
    gumicsikorgas meg a kukasdobi ütközeshangok maradtak, najsz
  • Totti5
    Popuppol, hibás árnyékok, statikus, töri a képet, szafrém. Milyen textúra meg hol?

Forza 6 a legszebb jelenleg, szinte tökéletes és tele van élettel ( madarak, hulló falevelek, helikopter stb... )

Majd a véglegest kell hasonlítani, de ez a GT ebben az állapotban éppen hogy szét nem esik nem hogy szebb....
  • Moby
    Van benne gazdagon:D
  • unrealnoise
    Ez a Brand Hatchs a legszebb, legrészletesebb - már most - az összes piacon lévő cucc közül. A Forza 6 is tudott szép lenni, de ez egy új szint, fákban, textúrákban a GTS köröket ver rá... Kérdés, mennyire lesz ez a szint egységes standard, és a frémráta mennyire lesz betonstabil. Illene, már csak a VR miatt is...
  • Totti5
    A Gran Turismo Sport tavaly őszi bejelentése során azt az ígéretet kaptuk, hogy idén tavasszal számíthatunk bétatesztre a Polyphony Digital autóversenyéből, a csütörtöki bemutató-eseményen azonban semmit sem hallhattunk ennek kapcsán.

Most kiderült, hogy miért: Kazunori Yamauchi rendező a Videogamernek adott interjúban elárulta, hogy végül lemondtak a bétáról, összességében ugyanis ez három hónapos csúszást jelentett volna számukra, ami miatt nem tudták volna tartani a 2016-os premiert.

• Totti5
    Na B+....
  • n000rbi
    Annyit nem ér nekem, lehet 5 perc után kukázom a jumpscare miatt :D
  • Kandurex
    Na, 12k-ért úgy néz ki bezsákoltam az Uncsi4-et
  • Moby
    Ötér ajánlgatam itten. Bőségesen megéri, főleg ha az elejétől nem dobja le az agyad a láncot, ahogy az enyém :D
  • n000rbi
    Ócsón hozzácsaphatod a pakkhoz azt is, ha gondolod :)