121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Persze a műfajának a kurrgen csúcsa, szokásos Blizzard minőség, konzolon remekbeszabott kontrolleres irányítás ( coop is lehet ), tartalmas, nagyon szép hatalmas darák + 60 frém.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.23. 22:16:17
  • Bandicoot
    Köszi.:)
  • Totti5
    Kiegészítő nagyon jó, ha túléled az alapjátékot ( nehézség balansz totál gáz, ha nem peccselték meg valahogy az elmúlt 1 évben ), akkor utána jó móka lesz a kieg.
  • darkSectorxxx #51239
    Expánzsőn pakkal meg ott vagytok mintha a 4 szart külön vennétek meg, szóval ott nincs jelentősége.
  • darkSectorxxx #51238
    Akinek még nemvan meg a The Witcher 3!
    Érdekes lehet:

Witcher 3 PS4
    $25 (~6800ft)
    Biztos rosszul emlékszem de ilyen olcsó még nem volt.
  • Bandicoot
    Diablo 3 ultimate evil változat éri a 6-7ezer pénzt ps4-re? Illetve ott (is) gondolom a lemezen van a dlc.
  • Bandicoot
    "Nagyon remélem hogy amit leraknak az makulátan lesz. "

Ettől a GT5-6 után erősen tartok....
  • Totti5
    Nagyon remélem hogy amit leraknak az makulátan lesz. Idén GT és Forza is lesz szóval többet nem is lehetne kívánni autó fronton ( meg az F1 2016! )
  • Bandicoot
    Tehát:

- Lehúzás folytköv

- Porsche mehet

- Lesz valami gagyi horpadás - minek?

- Nem lesz,de mégis lesz és fizethetünk

- Ez tovább rombolja a GT hírnevet

- Kár pedig a Touris Trophy zseniális volt annó

• darkSectorxxx #51233
    Én meg azt mondom hogy ne is törjék magukat. Akinek így tetszik a játék a szim végett, ugyis játszik vele, akinek nem tetszik, azoknak meg kár teperni.
  • Totti5
    Yamaucsi mondja : kizárólag PS4 dedikált kormányokkal fog menni a játék

Yamaucsi mondja : TVR nem lesz benne, mert csődbe ment a cég és nem tudni kivel lehet bizniszelni a jogokat, Porschét akar bele, nyilván minden csak a pénzem múlik majd mennyiért adják

Yamaucsi mondja : lesz benne törés DE ez nem fontos része a játéknak...

Yamaucsi mondja : nem lesz DLC, de szeretne DLCt, szeretne fizetőset és ingyeneset is

Yamaucsi mondja : lehet GT7nek is hívni a játék

Yamaucsi mondja : motoros játék lehet hogy lesz, de nincs tervbe most erre koncentrálnak

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.23. 21:46:33
  • darkSectorxxx #51231
    Miért, azt hitted veszik a fáradságot? :)
    Amúgy még előferdülhet hogy ha nem lesz vészes az upgrade akkor én is kiveszem a részem, persze ha lesz rá ok is. :)
  • Moby
    Megölöm őket, ha a 4k ugyanebbe a fosfaszlé hűtésrendszerbe kerül bele
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.23. 21:40:49
  • darkSectorxxx #51229
  • TDC Geronimo
    Na akkor pár hónap múlva csinálhatod meg ugyanezt az új gépen :D

Amúgy ma Doom alatt a map képernyőn nekem is majdnem elszállt a gép olyan hangja volt. Szerencsére a metál meg a fegyverhang elnyomja :D
  • Moby
    Na, ennyire nem kell ezen meglepődni. Véresen komolyan gondoltam, amikor azt írtam, az ND meggyónta a sony bűneinek jelentős részét az UC4-el. Az egész platform vagy 2 polccal feljebb került nálam. Ezen segített az a tény is, hogy mostmár nem akarom minden pillanatban molekuláris szinten elpusztítani a gépet a hangja miatt.
    Apropó, lassan (műszakilag) végéhez közeledik a kussítási projekt. Ma megvettem bele a nagyonprofi bequiet ventit a gyári fisifosi helyett/kiváltására. Ha valamikor lesz időm buzerálni, lesz videó a végeredményről.

/szerk: ja meg basztam bele nagyobb hdd-t. Tölthetek le mindent újra. Szal ma várhatóan lehal a psn egy időre. Nekimegyek a gigabittel :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.23. 21:32:50
  • darkSectorxxx #51226
    Jó basszus, most te nyertél! :D
  • darkSectorxxx #51225
    Jó ba+ ennyire nem elemeztelek ki, csak furcsa hogy jó értelembe vagy egy Uncharted Collection-ról, én már felkészültem amikor elkezdted hogy találsz benne majd hibát. :D
  • n000rbi
    Viszont van aki átlát a szitán
  • darkSectorxxx #51223
    Mondtam, Moby keci rafkós...:D
  • Moby
    Messze átlagon felüli a szókincsem, ha valamiről el akarom mondani, hogy szar. Ritkán érem be forgó szemekkel :D
  • TDC Geronimo
    engem is átbaszott. Mobynál már sose tudni
  • darkSectorxxx #51220
    Azért annyi hogy képeim megvannak még, nem egy U4 kinézet de önnmagában a mostani gémek mellé bátran! :)
  • darkSectorxxx #51219
    Bezavart a smile akkor sorry, már kezdtelek lecseszni hogy mindenbe a rosszat látod csak. :D
  • Moby
    Fogalmam sincs mi bajod van ezzel. Akár UC4, akár nem. Bőőőven, máig le lehet ezzel iskolázni az iparát nagyrészét ebben a zsánerben. És én az első részt mindig imádtam a technobajai ellenére. Na ennek aztán azsenincs.
  • darkSectorxxx #51217
    Nekem a forgó szemek súgták hogy nem...:D
  • TDC Geronimo
    Hát igen ismerős a szitu. Last of us után is ez volt egy darabig. Mondjuk szerencsére a Doom nem okoz csalódást még UC4 után se
  • Tatyla
    Folytatom most a Heavy Rain-t így az UC4 után erősen kínlódok a hányással és a lassú tempó miatt a bealvással...
  • Moby
    Nemtom, általában törekszem az egyenes beszédre. Nem jellemző rám a burkoltan célozgatás
  • n000rbi
  • TDC Geronimo
    Nekem is az jött le, hogy nem tetszik. Mondjuk UC4 után nem csoda
  • n000rbi
    Nem tudom, én ezt úgy dekódoltam, hogy bejön neki. Persze meglehet, hogy tévedek, sose tudni biztosan
  • darkSectorxxx #51210
    Neki az a baj hogy nem tetszik valami, kíváncsi vagyok mi, mert szerintem kurvajó, a legfaszább remaster amit kiadtak. :)
  • darkSectorxxx #51209
    Mi a baj megint? :D
  • mucsácsó
    én 576-ból (lol, eddig onnan még soha semmit :D de ott is 17k) rendeltem, holnap reggel mehetek is érte, azt írták sms-ben ^^
  • n000rbi
    Jaja, legjobb, nyilván azért is, mert itt a legszembetűnőbb a javulás. Tearing-mentes, 60 fps-es nosztalgia :)
  • Moby
    Ez a remaszterelt uncsi1 olyan csodás, hogy leolvad az agyam tőle
  • TDC Geronimo
    Engem 21én hívtak platinumból, de nem tudtam felvenni, azóta nem kerestek. Remélem holnapra küldik...
  • Bandicoot
    Hát a GT-t egyelőre úgyfest elb*szták,de ki tudja. Egy Tlou 2 viszont valszeg kasszát robbantana.
    One-on a GeoW 4 esélyes és egy esedékes új Forza is, bár tény, feleannyi gép van belöle a usereknél mint ps4 így nehéz.
  • darkSectorxxx #51203
    Nehéz lesz, mert ott először a konzolból kéne ennyit eladni. :D

// jó, ez most geci dolog volt...:D de nem hagyhattam ki. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.23. 18:37:17