121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    OW annyira gyerekeknek való, mint a Nintendo játékok. Azt nem tudom ki mondta itt, de az is legalább ekkora baromság
  • mucsácsó
    Easy to learn, hard to master... :) néha csak lestem, amit leművelt 1-2 ember betaban is, 30+ -os kill streakek és társai :D meg hát ugye ott a másik véglet, aki azt se tudja hogy mivan, csak megy előre és lő, vagy egyszemélyes hadseregesdit játszik :D

bár a 21 karakter az nem sok (egy DOTA2/LOL-hoz képest), de az a 21 az elég diverz játéksítlust nyújt.. (mondom ezt úgy, hogy még nem is próbáltam mindegyiket)
  • Totti5
    Nem külső nézőnek fejleszt évekig a blizzard játékot. Amúgy szerinted a tökös Doom multija átgondoltabb, balanszoltabb, összetettebb, sokrétübb "felnőttesebb", taktikusabb, mint a OW? kétlem. A Bliz amúgy sem hajt a fotoreal grafra ( nagyon nem ) egyik játékukban sem, és jól is teszik. A tartalom az átgondolt sokrétű polírozott mechanika ami miatt a Bliz játékok jönnek látnak és nagyon sikeresek. Mindegyik, kivétel nélkül. Ezeket a finom megoldásokat amit alkalmaznak a játékaikban nem a 8 évesek fogják értékelni és érteni, hanem a HCk.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.25. 15:51:21
  • Kongy
    Hülye lennék kihagyni :D Ráadásul DLC is benne van... Mondjuk előbb az alapjátékot kéne végigvinnem :D
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.25. 15:39:54
  • mucsácsó
    jajj, hát az 9.7 millió kamureg volt csak és valszeg gyerekek regisztrálták :D
  • Amiga
    De asszonyból is sokféle van, az enyémnek jobban tetszett, mint nekem. :-D
  • Moby
    Na egy biztos: én nem olyan szempontjai alapján válogatok, aki leszarja a játékokat. Vagyis inkább őket zárom ki legelőször, a többieké csak ezután :)

/jó sok kölyök tol manapság kompetitív multit. 9.7 millióan játszották csak a bétáját :DD
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.25. 13:09:45
  • Moby
    Még nem, keresem a párom (tudom, fujjfujj genya vagyok, szégyellem a pofám, meg minden :D).
    Igen, jött az értesítő.

Más. Megjött a dupla kapacitású akku a kontrollerbe. Meglátjuk, majd beszámolok.
  • Kandurex
    hm, hát figyelj, ebben az esetben vegyünk egy külső szemlélőt, akik leszarja a játékokat,...ilyen szemlélő az asszony,

Szóval előtte nézegettem az Uncsi 4 -et az új Doom -ot majd később egy OW videót is megnéztem, ez utóbbinál megkérdezte, hogy ezt a gyerekeknek akarom?

van még kérdés?

Igen, egy egyértelműen alacsony korosztálynak szánt cucc.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.05.25. 13:04:54
  • n000rbi
    Megvetted már? :) DLC tapasztalatokat várok!

/a Doom tegnap megérkezett, köszi
  • Moby
    BLÁDBÓRN sose vót ilyen olcsó.

Kongy?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.25. 12:58:32
  • n000rbi
    Pár munkatársam hívott nemrég, hogy menjek velük ma a Zöld Pokolba, de végül lemondtam. (pedig ezekszerint találkozhattam volna az öreggel - így az utolsó esély is elszállt, hogy valaki jól beolvasson neki )
  • SlickAdam
    nagyon online mar az egesz k###a vilag. skynet kene ide mar tenyleg...
  • Totti5
    Ő már nem GTt fejleszt, hanem versenyzői akadémia, FIA, online, közösségi, esport hibrid vízióját akarja létrehozni. Pofáncsapás, de ez lesz. Ezért volt olyan suta a bemutató.
  • SlickAdam
    "This coming weekend, Gran Turismo creator Kazunori Yamauchi will once again be taking to the Nürburgring"

na itt hagytam abba. menjen versenyezni, ha unja a jatekkeszitest! ne a fejlesztesi idö / ritmus karara mutogassa magat! a marha.
  • Totti5
    Yamauchi's plan to revive motorsport comes to life - but can it save his series from itself?
  • Tatyla
    Mi öten csapatban bétáztunk mégse gondolta egyikünk sem hogy ez kell de azonnal, majd egyszer amikor már nagyon olcsó lesz
  • Totti5
    Melyik játék céloz meg direktbe 30+ éveseket? vagy mi alapján lövik be? ha fotoreal graf lenne alatta akkor nőne az életkor? videójátéknál?
  • Harlekin
    Ha van kivel nyomjad akkor nem fogod megunni már csak a rengeteg karakter miatt se!
  • Kandurex
    pedig itt elég egyértelműen irányított célközönségről van szó, a hangulat a grafika,...attól persze el lehet vele szórakozni
  • Amiga
    Igazából arra gondolok - és attól kérdezném, aki már nyúzza - hogy van-e benne elég tartalom. Nekem rövid távon bejött a béta. Utána ugyan megfogalmaztam az ellenérzéseimet, de az már elhalványodott bennem, és most elkezdett bevonzani a játék.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.25. 11:35:53
  • mucsácsó
    Azért attól jóóóval összetettebb szerintem, hogy egy 8-14 éves gyerekeket célozzon meg... bár tény, hogy egy némileg darkosabb / "blizzardosabb" (szóval ilyen Diablot idéző) stlussal és karakterekkel is megnézném ezt a játékot, de gondolom nem véletlen döntöttek ezen design mellett...
    Szerintem rendben van a játék, betát nagyon sokat toltam, szerintem ezt is fogom bőven sokat... csomó karaktert még ki sem próbáltam, meg amúgy szerintem idő is kell azért, amíg megtanul játszani normálisan bármely karakterrel :)

Amúgy ilyen erővel a CoD is 8-14 éveseké, hemzseg a kispöcsöktől az a játék is... :)

• Kandurex
    epik...mi? ez? ez ez az vót?
  • Kandurex
    sure
  • SlickAdam
    zene epikus, de a video... kepeken eddig sokkal jobbnak tunt. ez kb egy ps2-ps3 hd remaster latvany.
  • Harlekin
    Az és abból is a nagyobb fajta!
  • Totti5
    Hangerőt feltekerni, epikus tréler gyün! Végre! Jó lesz ez!

• TDC Geronimo
    baromság.
  • Kandurex
    ua. a n+1 multifos, csak ez most kifejezetten a 8-14 korosztály célozza meg
  • Amiga
    Szóval akkor szavatosnak tűnik az Overwatch, vagy sem? Én a bétán nagyon jól szórakoztam, de utóbb visszamondtam az előrendelést. Most azon tűnődök, hogy erre kéne befizetni júniusban, de elég erős a mezőny, szóval nem tudom, megéri-e.
  • mucsácsó
    Hát ennyi... :) ez a király, ez lenne a lényege az egésznek, hogy csapatjáték... nem viccből nincs K-D stat táblázat sem :D na mindegy, én bízom benne, hogy majd idővel nőnek az izgi meccsek száma, én azért még nem temetem, sőt... meg talán még ha rossz irányt venne is a dolog, szerintem helyre fogják pofozni valahogyan Blizzék :)

kíváncsi leszek, hogy hány új hős lesz, vagy milyen új módok / mapok, valamik biztos lesznek még :)
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.25. 09:00:44
  • Harlekin
    "mikor már csak pár másodperc van vissza, de az ellenfél payloadja egy centire van a céltól, de azért is véditek mint állat az utolsókig, és hirtelen mindenki megtanul játszani"

tegnap rengeteg meccs volt,hogy 1 centi hiányzott nekik és megfogtuk őket!!!
    Sajnos jelenleg mindenki szemébe ég a tűz és megy a killre...Ez lecseng és szépen mindenki tudja majd a dolgát a kaszthoz tartozva.
    Volt olyan hogy 91% on voltunk,az enemi meg 0% esélyük nem volt a pagodába bejönni ott volt a pajzs,meg 1 eszkimó csaj aki folyamat zárta ki őket vagy szeparált le párat akikre csúnya világ várt erre mindenki 91% nál kiment bóklászni a pontról,hogy vissza szorítsák őket.A vége az lett,hogy majdnem szoptuk a mecset,mivel valahogy a mieink mögé kerültek és szépen szétbasztak mindenkit.
  • Tatyla
    Én kihívást és a fejlődés értelmét nem látom, jutalmak meg a spray emote meg skinben kimerült ez ilyen kisgyerekes mese CS
  • mucsácsó
    Szerintem várni kell vele picit még, amíg mindenki megtanul játszani, meg kiismeri a pályákat/karaktereket.. ahogy említíttem is, volt páran nagyon jó meccsem - mikor már csak pár másodperc van vissza, de az ellenfél payloadja egy centire van a céltól, de azért is véditek mint állat az utolsókig, és hirtelen mindenki megtanul játszani arra az időre és mindent belead - na ez a feeling, ami nagyon király :D

Szóval szarnak semmiféleképpen nem szar, viszont szerintem érezhető a gap azok között, akik bétáztak, meg akiknek új az egész... amivel nincs gond persze, csak most ebből ilyen katyvasz jön ki néha...

Meg majd talán competitiveben jobb lesz a helyzet, rankeden gondolom azért más lesz, ott ilyen random kilépkedést se szokás tolerálni (mondjuk letilt 10-15 percre matchmakingről, vagy hasonló)... meg rendese csapattal, egymással kommunikálva megint más lehet az egész, mint random arcokkal... csak nehogy Evolve sorsra jusson, de csaknem... :) azt játsza még valaki vajon ezen a bolygón?! :D

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.25. 08:00:23
  • Bandicoot
    Pont ezért várok ezzel 1-2 hónapot. Ugyan ezt éreztem már a beta alatt...
  • Harlekin
    Ez a multi lényege,ha béna a csapat bedarálnak!Ezért kellenek a barátok és nem kell a full csapat elég 3-4 és máris tökéletes a dolog.A másik része meg.Ez pontosan az a játék ahol te is megkapod a pontot,ha bizonyos %-ot sebzel az ellenfélen és ez lenne a normális mindig nem az mint a többi szarba,hogy sebzel rajta 99%-ot majd valaki oda köp és jó esetben kapsz egy assistot!!!

Tegnap 3 an mentünk...1 tank meg éppen ami hiányzott a csapatból és én meg végig healer,(mert azt ugye rendere kerüli mindenki)én meg kurvára szeretem ...Tök mind 1 volt,hogy védtünk vagy támadtunk esélyük nem volt....

Doomba tökéletesen jók a loadoutok,mert wallhack neked ugyan úgy van ,így ezzel kalkulálnod kell,hogy igen láthatnak a falon keresztül.Az a szemétség amikor úgy van wallhack,hogy arra nem számítasz és még is mindig tudják hol vagy...

Titánt a mai napig rengetegen nyomják én is, vagy is mi is a mai napig néha elő vesszük pedig 600 órám van benne.Más nagy neves multi játékoknál ugyan ez nem mondható el 1 évvel a megjelenés után még a szervereket is lekapcsolják érdeklődés hiányában..

A pénz kérdése meg relatív én speciel 14 212 ft-ér vettem overt!
  • Tikal #51326
    remélem, hogy nem előzmény sztori lesz...
  • Kongy
    Overwatch megérdemli a magas pontszámokat, DE sajnos az ÖSSZES kompetitív multis játék betegsége megvan neki. Mik is ezek? Hát például, hogy ha rohadt bénák a csapattársaid, akkor bedarálnak. Ha nem bénák, akkor meg tudsz érvényesülni, ha nem szedik le helyetted az ellenfeleket. 2-3 órát toltam, és beleuntam az egész Overwatch-ba. Ja, és utálom, ha mindenki tankkal jön, persze senki se tol supportot, mert ahhoz ész is kell... Szóval jó, sőt kiemelkedő multis shooter, sajnos a szokásos betegségekkel, amik miatt hányok már a multiktól. Pozitívum viszont, hogy nincsenek gyökér loadoutok, kioldható buzi wallhack képességek, stb. KHM KHM Doom multi.

Szóval szerintem ennyi pénzt, amennyiért jelenleg árulják nem ér. Hiába van 30 karakter, ez is a Titanfall sorsára jutna nálam 1 max 2 héten belül. A 2 hét már nagyon max.
  • darkSectorxxx #51324
    Várjuk ki a végét.
  • mucsácsó
    Na, nyomtam egy pár órás Overwatch sessiont... jó volt, viszont rengeteg balfasz, ki-be lépkedő, azt se tudja mit csináló player van... volt 1-2 nagyok izgi meccs, de nekem ezek nagyon ölték... remélem ez csak a kezdetek miatt van, meg hogy felsőbb szinteken (meg rankeden) jobb lesz a szitu. De betaban valahogy ez jobb volt eskü... és a grafika csak szerintem a Doom / UC4 páros után, de nagyon steril lett