121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Akkor nyilván velem van a baj, nem a W3-mal
-
Ne menjünk már megint bele abba, hogy "konzolosok meg PC-sek", nekem mind a kettő van és nem egyedi makákó vagyok.
Én a W3-at PS4-en toltam és nem volt vele semmi bajom. Talán mert PC-n is a quality mindenek felett volt nekem mindig, a performance totálisan a háttérbe szorul. Tudom, hogy vannak az fps-re fiziológiailag vagy elvi alapon érzékenyek, én szerencsére nem tartozom közéjük, így el tudok merülni a W varázslatos világában konzolon is.
Amúgy W2 magyarításában benne volt a kezem, kint is voltam lektorálni Varsóban, mielőtt a játék megjelent. Így engem szídjatok, ha hibát találtok a W2-ben. :-D
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.05.31. 08:39:28 -
Közel kétszáz órám van az alapjátékban. A hibák száma amikkel találkoztam:
0
Persze ugyebár én a pécés verzába valamikor már 1.10 környékén szálltam bele, és nem tudok nyilatkozni a konzolosról, mert abban talán 20 órám van, és akkor is sugárban hánytam tőle ugyebár.
Ha a konzolos verza továbbra is szar, hagyjátok a picsbe. Vegyetek egy csumpi pécét. Ez a játék megéri. Egy fostoros 950 van most a gépben a 1070 megérkezéséig, na ezzel is fix30-on fut high-on. És a mai napig egyetlen mentésfolyammal tolom (bár tény, ahogy korábban említettem, nem az initialverzától).
Gero lenti képe is mutatja, ez a játék nem konzolra készült. Még a poénok is kifejezetten a pécéseknek szólnak, ezt a lenti dolgot egy konzolos értelmezni sem tudja alapesetben. Bár elkészült, kiadták konzolokra, de nem az a target. Soha nem volt. az. A következő játékuk sem lesz az. -
Mindeféle szarnak elmondtam
a PS4-es verzát. És az is volt. Akkor vettem a pécét. A witcher3 miatt. Azon toltam le. Most is azon tolom. Csak időközben kireszelték ps4-en is. Én akkor már nem voltam jelen, én csak most nézegetem milyen lett. -
Ulthane #51728 Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de egy évvel ezelőtt ennek egész konkrétan az ellenkezőjét mondtad! Minden lehetséges szarnak elhordtad a játékot. :) Meg a polák sámánokat. -
>Nincsenek szavak, amik leírhatnák ennek a játéknak a világát.
Ezt én nem vitatom, de a videojáték-készítés csodáját nem szokás 1 évvel a megjelenés után is tapaszolni, mert még mindig tele van hibákkal. Rohadtul szeretném élvezni és elveszni a világában, de ha eléülve csak arra tudok gondolni, hogy na vajon hol futok bele egy ordas bugba, tudom-e majd használni a mentésemet egy későbbi verzióval is, vagy mit fognak elcseszni a következő peccsel, akkor igencsak elmegy a kedvem a dologtól :( -
Azért volt egy nagyon-nagyon necces meccs, ahol overtime-mal húztuk be a payloadot :D de ennyi... ;) király volt! ;)
előtte mielőtt jöttél amúgy, nyomtam egy 8,8k-s heales meccset Mercyvel, na az durva volt :D:D
McCreevel egyre kevesebbszer jön be a dead eye, mert instant kiszednek a p*csába :D egyébként itt a lvl 20 derekán már érezhetően, SOKKAL jobbak az emberek - nyilván ez érthető is -, mint eleinte... úgyhogy szerintem jó lesz ez ;)
competitivehez asszem minimum lvl 25 kell majd, szóval az is egy szűrő lesz :D de én már így is nagyon jókat játszom, nagyon örülök ennek a játéknak, ISTENKIRÁLY!
btw, https://masteroverwatch.com
jó kis oldal :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.05.31. 01:38:16 -
Fasza volt, úgy látszik csak nyerni tudunk :D
Amúgy léptem utána én is, mert aktuális GoT részt meg kell néznem :) -
yep itt
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2016.05.31. 00:34:39 -
stream?:D -
Oké megy a DLC!! De jó ez a menü zene :OO -
Dirt Rally alatt mindig ugyanaz megy, Witcher 3 mindig ugyanazzal a videoval indít, tényleg nem tudom mi értelme.... -
Nem is a régiókkal van a gond, hanem azzal hogy az idióta CD projekt a CD-s és a digitálist külön régiora tette, hogy miért, azt szerintem ők sem tudják. A support azt állítja, erre ők felhívták a figyelmet a PSN store oldalán, de eddig még nem sikerült bizonyítaniuk ezt az állítást, várom válaszukat screenshottal, mert én ilyet nem találtam :) -
Na majd itt Streamelem a WItcher 3 B&W-t Éjféltől ha valakit érdekel. :D Tudtommal aktor aktív lesz. :D -

Ezek egy állatok :DDD
/a konzolos publikumnak: a w3 alapvetően gog-on terjesztődik pécén. Persze minden terjesztési csatornán jelen van, de a cdpr fontosnak tartotta az elsődleges gog-os terjesztést. A gog-ról meg ezt kell tudni, hogy drm free, mitöbb, zsigerből utasítja el a másolásvédelmeket.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.05.30. 23:14:52 -
Az első DLC eszméletlen jó volt és ahogy hallom az új kieg akkora, mint az egész witcher 2 volt :D
Ja ezt most találtam LOL
-
Atyavilág...ez a witcher3 még mindig a videójátékkészítés csodája. Ha már jön ma az új, akkor beleálltam az első dlc-be (:D). Nincsenek szavak, amik leírhatnák ennek a játéknak a világát. -
Ejfeltol nem indul el? -
Hm máshol nem ennyire szembetűnő. Lehet csak valami bug volt. Most belebotlottam egy újabb mellékküldetésbe, amibe a normál végigjátszásom alatt nem sikerült. A játék még mindig gyönyörű, most már marha jól fut. Alig várom holnap az új zónát+a minőségi mellék és főküldiket <3 -
Ez nem azért van hogy cserébe szebb legyen a játék más téren? -
Régen is az volt, de most legalább gyorsan lehet váltani jobb stickel a kategóriák között is -
Nekem baromira tetszik az új UI, mintha új játék lenne. Viszont a shadow LODot nagyon elkúrták. kb 10 méterre rajzolja ki orrom előtt az épületeknél is az árnyékot. Nagyon zavaró :( -
Az nincs leírva sehol, hogy aegy peccs csak pozitív irányba változtathat, szóval. :D -
Belenéztem a wicserbe. Én nem emlékszem előtte milyen volt, de hogy az inventoryban a kategóriák közti váltás most baromi lassú, az tuti
Tárgyfelvételnél viszont növelték a betű- és ikonméretet is. Halad ez, lassan el is készül a játék
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2016.05.30. 21:41:47 -
Beleszédülök :D
-
Én nem, az biztos, óvatosan vásárolok játékokat. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.30. 20:03:48 -
Hát ennek a moslék szolgáltatásnak a levét főleg ti szürcsölitek, de ha te ennek is tudsz örülni, legyen így
-
Hogy nem tudod kihasználni a kurvajó sávodat? :D -
>így nincs értelme a gépnek
Megvetted a gépet úgy, hogy be sem volt jelentve. Majd most eladod, mert olyan lett PONT, mint amire évek óta számítani lehet. Hamarosan mostmár tényleg megyek feléd, viszem a cuccot is, de ezért az arconpörgésért megveregetem a vállad :D -
Pedig Yamaucsi önmegvalósulása lesz ez a játék. -
Nekem dlc-m csak pécére van. Ergo igen, peccs már van(ps4 és pc is), dlc még nincs (pécén legalábbis). Énnálam nem szaggat semmi. Pécén persze sokkal szmúszabb a menü, de nekem nem fáj ez most ps4-en sem. -
SlickAdam #51701 jol ertem, hogy van patch ha csak az alapjatek van meg, akkor is?
mar a terkep se szaggat? -
? -
Én kárörvendek kicsit...
-
Most néztem meg pécén is, meg ps4-en is. Nálam semmi baj ps4-en. Nem tölt, nem szaggat, semmi. De ez a psn...ez továbbra is a létező legszarabb szolgáltatás, amihez valaha közöm volt. Ideértve a honi egészségügyet is. Sonysony....igénytelen parasztok vagytok.
(gogról 1 perc sem volt a peccs. ugyanez psn-ről 30 perc. HARMINC. GIGABITTEL. :DASASAASSDSDADASDSFSFFSDAASD) -
Elmentem megvenni a gwen könyvet. Hat kicsit elszoktam a játéktol. :D
Vissza kell rázódni. :) Éjfeltől lehet nyomni a dlct? -
wow... -
SKIP. Jelen állapotában a ps4 mehet eladásra, kormányostul. UC4-et már reggel hirdettem is meg, így nincs értelme a gépnek (se). Azért persze várok vele pár napot, első felháborodásomban nem akarok anyagi kárt okozni magamnak :D -
:(((
hihetetlen.... (bár attól félek, ez PS sajátosság, álá régiós gányolás by SONY) -
tradíció :) én imádom a startképernyős játékdizánt, méginkább amikor - ha nem nyomsz gombot - elindul valami gameplay vagy video, intro, kedvcsináló, mittomén. (pl forzákban tök más video van itt, mint az intro, amikor elkezded a játékot magát)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.05.30. 18:57:21