121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    édes faszom...
  • mucsácsó
    jóvan, ebből prögetve is sok volt a fél perc... :D

@Kandurex: má' megint mé' fos a Titanfall 2 multi? :D szerintem teljesen rendben van - mondom ezt úgy, hogy nem játszottam az első résszel persze. de nekem átjön, hogy ilyen pörgős, meg jónak tűnik ez a kampós cucc is.

viszont Jade-en osztoznánk, nap másik felében az enyém ájulásig...
    40 éves, de szerintem 30nak se néz ki... tündér
  • Tatyla
    Ehehehehehe ez odabasz, kell...
  • n000rbi
    Miaf...

• Totti5
    Titanfallban lesz single player story, ha meg is nézted a trélert láttad. Nyilván multiplayer is, mert elsősorban annak készült az első rész is. Ami nagy respekt hogy a Titanfall videókon semmi bullshit nem volt, ingémet mutattak ahogy nyers valójában létezik.

BFben semmi féle butítás nem volt hisz ezelőtt egy mikroszekundumnyi gameplayt nem mutattak be róla. Az első tréler szinematik bejátszásokból összeállított montázs volt.
  • Ulthane
    Jade messze nem olyan jó csaj, mint aminek tűnik. Az arca helyes, a teste fájóan átlagos, különbeket látok ebédszünetben itt a környéken.

Persze a sok szakállas, iparági jeti közül kiemelkedik, nem vitatom.
  • Kandurex
    Nah, most volt időm jobban átnyálazni a bemutatókat.

Hát....

SW játékokból semmit nem láttunk, pedig ez lett volna a legfontosabb.

A Battlefield addig volt érdekes míg el nem kezdtek játszani,...online multiszar és erőteljes downgrade is felfedezhető a megjelenítésben . Talán a single rész lesz igazán fasza. Remélhetőleg.

Titánfall fail? Aham. Megint egy istenszara multi. (bár szinte semmit nem láttunk, de ha csak ennyi, akkor annyi)

És a végére valami vállalható is: Jade Raymond fosóját egész nap szúrnám.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.06.13. 09:11:09
  • Ulthane
    Sajnos az E3 ideje alatt munka ügyben külföldre kell mennem, így késve értesülök majd a szarokról, akarom mondani majd az új játékokról! :) Időnként megpróbálok felnézni azért, addig is az intelmeim:

1. Ne öljétek meg egymást
    2. Senki nem hülye azért, mert más játékot szeret mint Slick
    3. Dark, ne haragítsd magadra jobban a népet
    4. Ne várjatok Bloodborne 2-t, mert nem lesz
    5. Sőt, túl sokat se várjatok, maximum nem csalódtok!

@Moby: Tartsd addig kordában a népet!

• darkSectorxxx #52973
    Nem, dehogy.
    Az csak a BF miatt volt. Sorry. :)
  • darkSectorxxx #52972
    Doom 3 demo fasza, végre valaki észrevette hogy van demo részleg a platformokon. :)

Ami érdes volt hogy lesz Prey, de az se mostanában. :D

Én meg valami miatt úgy emlékeztem, hogy még1 játék hozzájuk tartozik, amiről nem volt szó, ez a Kál of csulu, én erre vártam, de akkor vagy nem lesz mégse, vagy már nem hozzájuk tartozna a játék?
  • Tatyla
    De nem úgy hogy egymás alatt lesz öt-hat hozzászólás mert ötből négyet törlök
  • darkSectorxxx #52970
    Isten ments, csak is játék lesz majd. :)
  • Tatyla
    Na eddig ami érdekel :
    Battlefield 1
    Titanfall 2
    Mass Effect Andromeda
    Dishonored 2
    Prey
  • Myselor
    jó lenne ha a from bemutatná az új játékait.legjobban az érdekel ami egy újabb dark fantasy rpg játékuk lesz :D tuti amúgy bloodborne 2 .habár kitudja lehet megint valami újat kitalálnak hmmm. de úgyse lesznek ezek se ott meg semmi
  • Myselor
    és hol van az evil within 2? meg valami borderlands?komolyan már.oké ez a prey nekem tetszik de a dishonored 2 hát gameplayben nemsokat újítottak.nagy bullshit volt az a pár videó eddig.picit szebb és nyitottabb midnen más marad ugyanaz csak mostmár bulával is mehetünk yeeey
  • Bandicoot
    +1
    Eddig is ment a bullshit de most ömlik és szakértés lesz 0-24-ben....
  • mucsácsó
    Hátttőhm... Prey + Dishonored 2 érdekel majd, de így ennyi.

Btw, Doom DEMO pedig kijön/jött mind3 platformra, akinek esteleg kimaradt és kíváncsi.
  • Tatyla
    Dark megkérlek lassíts le a héten ne spammmald szét a topikot mert nem leszek rest törölgetni
  • Tikal #52963
    Te mekkora egy segg vagy, már bocs...

Mellesleg nem kapcsolna ki téged a házigazda legalább az E3 végéig?
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.06.13. 01:19:56
  • darkSectorxxx #52962
    Ja így emlékeztem én is. :)
  • mucsácsó
    Sony holnap hajnali 3 :D

E3 konferencia időpontok magyar idő szerint
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #52958
    Majd irok sms-t. :D
    Most szerintem beállítom az órát azt alvás, amíg nem lesz a béshájda konf. :)

Sony fog még szivatni, az is valami hajnali időszak lesz.
  • mucsácsó
    Jogos-jogos.. :D mondjuk én sem vagyok túl álmos, csak a harmadnaposságtól kissé el vagyok pilledve :DD lehet, hogy leszek én is, ha kidob az ágy. Nagyon érdekelne a Wolf2 / Prey 2 / Evil within 2 :D meg kitudja, mi lesz még.
  • darkSectorxxx #52956
    Hát télleg nem akarlak idegesíteni, de itt azért én úgy érzem nem fog annyit segíteni majd a felbontás, de bár neked lenne igazad. :D

• darkSectorxxx #52955
    Dolgozom, de nem törödök vele, elmegyek megnézem a közvetítést, addig lehet alszom 3 órát, utána még fél 8-ig tudok pihenni, úgyse lesz több 2 óránál. :)
    Azt most e3 van ráérek utána pihenni. :D
  • mucsácsó
    Hat nemtom, nem dolgozol holnap? :DD azert nem mindegy, hogy 6-7 orat, vagy 2-t alszik az ember gyermeke :DD
  • darkSectorxxx #52953
    Na engem ez fog érdekelni.
    Tudom hogy kamukép, biztos mire kijön nem fog így kinézni, de legalább single és nem fps.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:50:44
  • darkSectorxxx #52952
    Most már minek feküdjek le? :)
  • darkSectorxxx #52951
    Bárhol nézem a BF4-nél fix60-at egy 1080-as kari csak 1440p-ben tud. "CSAK" idézőjelben..... (83-100fps) Persze a driverekkel még javulhat a dolog.

Ezt akkor asszem kizárhatjuk, hogy PC-n 1080p felett bármilyen simpla vga 60fps fixen meghajtaná. Hacsaknem trükköznek valamit.
    Legalábbis jogosan következtethető az értékek alapján.
    Akkor kb ki lehet okoskodni, hogy konzolokra hogy oldják meg. :D
  • mucsácsó
    Bethesda confra nagyon kíváncsi leszek, de szerintem nem leszek olyan beteg, hogy felkeljek 4kor :D:D még ha nem dolgoznék reggel.. :(
    ti nyomjátok?
  • mucsácsó
    jah, meg hát ez 60 FPS :D jó lesz ez, na.
  • TDC Geronimo
    alpha és youtube :)

Streamnél sokkal jobban néz ki, de ez egyértelmű.
  • darkSectorxxx #52947
    Persze hogy sok helyen mosott, ezt mondtam, ez nem csodaszuper játék, ez ugyanúgy betartja a fizika törvényét mint más játék, amúgy ahogy néztem szerintem high-end pc-ken ment, úgy hogy aki akarta bill+egér a többiek x1 kontrollerrel.
    Legalábbis egy része 1000% hogy bivaly pc-ken futott, hacsak nem müködik az egér és bill. konzolokon. :D

Szép így is, ez nem vitás, de ilyen hiperszuper textúrák nem lesznek ekkora területen 1080p 60fps mellett.
    64 játékos, kb 20 jármű, robbanás, kutyaizéja.
    Ez szerintem lehetetlenség lenne, hiába van most pc-n GTX1080 láz, ez annak is azért komoly téma lehet.

Valamint ja, a pre-alfa tuti fog még csiszolódni, remélem eltüntetik ezeket a textúratöltéseket.
    De az a sok most homályos rész szerintem annyira nem fog változni, talán úgy tudom elképzelni, hogy singleplayerben szebb lesz.
    Csak ott meg kérdés, hogy mész-e majd ekkora területeken.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.06.13. 00:37:15
  • mucsácsó
    Hmm. Elég mosottfos a textúra itt-ott :D vagy nem full grafon van ez...
    bár írják, hogy BF4 alfa is köpedék volt anno.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2016.06.13. 00:31:38
  • darkSectorxxx #52945
    Ő hát ha újításról van szó, akkor függ az hogy most mire érted.
    A stílust?
    A CoD elment egészen a nagyontávoli jövőig a 2. világháborútól azért.
    Játékmenetben meg a BF annyira azért ám nem változott meg, most ezek mind skinek, a repcsi a járművek, az egész a BF3 óta léteznek, annyit nem változott azért, ha így nézzük akkor a cod-ba meg aztán már a piaci rugósbicskától kezdve minden belekerült.

Szóval ezt ha összenézzük akkor vagy mindent, vagy adott elemeket kell venni, de amit bejárt a cod sorozat, az többet ölel át mint a BF sorozat, igaz részekben nem volt annyi BF sem.

CoD-ban már annyi kütyü meg loszar van, most átvette ezt a falon futást, akkor volt ez a jetpack is. Azért ha így veszem ott rengeteg dolgot beraknak évente, maga a gyors játékmenet ami változatlan, de a BF játékmenete sem más a 3. rész óta.

Ha viszont csak a mostani részt veszed alapul, akkor igen a BF önnmaga eddigi részeihez képest stílusban váltott, a cod eddig is ilyen furturisztikus valami volt pár rész óta.
    Attól függ hogy nézed.

De én mindig azt mondom a játékmenete miatt nem lehetnek riválisok, teljesen más stílus a 2 játék, más játékosokkal.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #52943
    Oks fogadok veled a PS4-edben. :D
    Ha vesztek, akkor visszaadom. :D
  • mucsácsó
    Slegdehammeré a kövi kör... kitudja, vagy AW2... :D de az már nagyon elcsépelt lenne, szóval szerintem is egy WW2-es - vagy hasonló, múltban játszódó - codot dobnak össze... no mindegy, meglátjuk majd :)

mindenesetre engem meggyőzött ez a "csúnya" gameplay is, kíváncsi leszek, hogy PS4-en hogy fog szuperálni majd valójában. remélem nem lesz olyan mosottszar, mint az ME Catalyst..